kobster כתב:
אני רוצה להמשיך את מה שסומך נגע בו בהודעה הקודמת.
אבא שלי יושב בשער 2, כמה שורות מעל אוסידון. הוא הגיע היום לבקר את הנכדה שלו ודיברנו קצת על כל הסיפור עם המאבק בטביב והיה חשוב להבין איך אלו שלא קוראים בפורום (נקרא להם הקהל הרחב) תופס את העניין ממש לא כמו שאנחנו רואים אותו. מבחינת הקהל הרחב, טביב השקיע לא מעט מכיסו בשביל הקבוצה, הביא שחקנים, הרים מגרש סינטטי לנוער, עושה רושם של לא פראייר במו"מ ומצד שני, האולטראס עסוקים בלשיר שירי שואה ועצמו עין (או לפחות לא גינו) את מה שקרה בשבת. יתרה מכך, התזמון של פתיחת המאבק של האולטראס בטביב נראה לא מקרי וקשור בקשר ישיר לאותם אירועים.
פה אנחנו נכנסים לתמונה, ואני פונה בעיקר ליושבי שער 7,8,13,2. אם כל הקהל יציג חזית אחידה, זה יגרום ללא מעט אנשים לפקוח את העיניים. אם נדע לנהל את המאבק בשכל, בלי קללות ובלי להתלהם, נוכל באמת להשפיע על כל מי שלא קורא פה.
סתם חומר למחשבה,בעיקר לחברי האולטראס. אני לא בא לכפות על אף אחד שום דבר אבל אם תצא הודעה שנוגעת למה שקרה ביום שבת, יהיה יותר קל לסחוף אנשים למאבק נגד טביב, שזה בסופו של דבר מה שהכי חשוב. צעד קטן שיכול להקפיץ אותנו קדימה.
אתה בעיקר מדבר שטויות.
המאבק של האולטראס קשור לשירי שואה? איך בדיוק?
המאבק של האולטראס קשור אך ורק להתנהלות השכונתית של אלי טביב.
תפסיקו לחשוב שהאולטראס זה איזה אירגון הומוגני, שכולם שם חושבים אותו דבר.
יש אנשים באולטראס שרצו לצאת נגד טביב כבר מההתחלה, יש כאלה שגם היום לא מתלהבים מהמחאה. בסופו של דבר יוצאת הודעה/פעולה אחת של האירגון שמושפעת מכל הדעות.
להגיד שזה קשור לשירי שואה, זה פשוט תלוש מהמציאות.
ואני באמת מאמין שהיינו שבוע שעבר על סף תהום בכל מה שקשור לשירי שואה, לביקורות על הקהל ולריבים המיותרים בתוכנו ובמקום ללכת צעד אחד אחורה (משמע - להוריד את הראש ולצנן קצת את האווירה), אז אחרי יום שבת נפלנו לתהום ועכשיו יש הרבה יותר קשה לצאת ממנה.
היום, אמנם באיחור גדול וקריטי, כבר כמעט כולם, לפחות מי שלא ממש טיפש, מבין שכל קריאה כזו משרתת את אלי טביב ואת שונאי הפועל. אסור לתת להם את התענוג.