תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל תל אביב הכריזה על מלחמה באוהדי הקבוצה
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:15 
כל הכבוד ראצ'ו. ברוך שובך.
:ROSE:

מזדהה עם כל מילה, אבל צריך לקחת בחשבון שעם כל הכבוד (ולי בניגוד לאחרים יש הרבה כבוד) לפורומים, זו לא במה מספקת.
בטח כשטביב עם החברים שלו מההתאחדות מסרס את היכולת של האוהדים להעביר מסרים ביציע עם שילוט. צריך להעביר הודעות לתקשורת, צריך לדבר וליידע את כולם במה מדובר שלא ייראה כאילו החוליגנים נלחמים בשלטון החוק שרוצה לחנך אותם, כי כך זה יוצג ע"י אנשי טביב ועושי דבריו בתקשורת.

יהיה קרב קשה, גם בתוך הקהל שלנו, אבל כמו שרוי כתב יפה מאוד, מי שיישאר פה בסוף אלה הם האוהדים.

בהצלחה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:16 
סוף סוף.

כולכם התעוררתם מאוחר, אבל התעוררתם.
יאללה להעיף את הבן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
כל אלה שכתבו את הכתובות האלה, ואלה שממשיכים עם השירי שואה האלה בכוונה
וגם האולטראס שבגלל מעמדו גם אם זה לא הוא אחראי לכל הדברים למרות שכולם יודעים שיש לו קשר, יכל להתנצל ישר ולנסות לתקן את מה שקרה.
אבל לא, האוהדים האלה פשוט נתנו סיבות לטביב להציג כמה שהוא לא אשם, כמה שהקהל של הפועל בשערים 4-5 הוא רע בפני ההתאחדות וגם בפני הקהל הרחב.
טביב הוא חרא. אבל מי שיוצר את הפילוג בקהל הוא הקהל עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:17 
הסגירה של שערים 4-5 והעברה של אותם אוהדים ל10-11 הוא לא עונש תקדימי ועדיף מרדיוס או משחק ללא קהל, אם טביב היה רוצה להלחם בשערים הללו הוא היה גובה כסף מאותם מנויים במשחק נגד הפועל פ"ת כמו איציק קרונפיין והמזרחי בזמנו ככה שלא ברור לי איך המקרה הזה מהווה דוגמא למלחמה של טביב באוהדים.

יש פלג של אוהדים שמזוהה כקיצוני יותר בקרב הקהל שלנו שהתעורר בשבועות האחרונים.
כשטביב, אותו אחד שפירק את כפ"ס והשאיר אותה להתבוסס בליגה השניה, השתלט על הקבוצה- שתקו.
כשאותו טביב בעט באבוקסיס בגלל משחקי כבוד למרות ששבוע לפני כן אמר שהוא המחליף הטבעי לגטומן- שתקו

מה כן קרה בשבועות האחרונים? פיגעה בציפור נפשם של אותם האוהדים כשגרומים בהנהלה ניסו לחנך אותם לא לשיר שירי שואה בפולין, ונסיון סתימת הפיות נגד הפועל פ"ת כשהורידו את השלט על ימי החסד.

למען הסר ספק אני סולד מאלי טביב ומתרבות הניהול שלו והייתי מאוד שמח לראות אותו מחוץ למועדון שלנו, אני רק מטיל ספק בגורמים שהתעוררו במאבק מול טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
YardenDe כתב:
עומרי קנדה כתב:
רוי האדום כתב:
אני אצטט את צ'רצ'יל " זה לא הסוף ,זו לא התחלת הסוף , זה סוף ההתחלה " לתקופת טביב בהפועל .
הוא לא יכול לנצח כי אנחנו תמיד נהיה פה .
הוא רוצה מלחמה , הוא יקבל מלחמה .

קדימה!
:hapoel:

עוד פעם זה. סבבה הוא יקבל מלחמה. מה זה אומר בדיוק? מה היא התחמושת שלנו?

אין לך מושג כמה כוח יש לנו כקהל אם אנחנו מאוחדים.
בעצם יש לך מושג,תנסה להיזכר ברגעים עוצמתיים מהשנים האחרונות.

אתה מעצבן אותי לפעמים. ברור שיש לנו כוח גדול כקהל מאוחד, אבל כרגע אנחנו יותר מפולגים מאיי פעם, ומנסים להחזיר את הביחד.
בוא נתרכז כרגע בזה. יחד עם המחאה נגד טביב. אני רוצה שפעם אחת תסביר את עצמך ותגיד לי למה אתה מתכוון ב"ניתן לו מלחמה". ואני מתכוון לפתרונות בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:19 
ofirhapoel כתב:
וגם האולטראס שבגלל מעמדו גם אם זה לא הוא אחראי לכל הדברים למרות שכולם יודעים שיש לו קשר, יכל להתנצל ישר ולנסות לתקן את מה שקרה.
אבל לא, האוהדים האלה פשוט נתנו סיבות לטביב להציג כמה שהוא לא אשם, כמה שהקהל של הפועל בשערים 4-5 הוא רע בפני ההתאחדות וגם בפני הקהל הרחב.

אופיר- שוב. יש הרבה אשמים, אני לא מוריד מהאחריות של אף אחד מהצדדים ואמרתי את מה שחשבתי למי שחשבתי בפנים.
אפשר לחזור, ואפשר להאשים, ואפשר להתחשבן.
אני באמת מאמין שאם ניתן צ'אנס עכשיו אחד לשני ואם נדאג לאחדות של הקהל נוכל להתגבר על כל רוחשי רעתנו. זו תקופה קשה
אך חשובה מאוד לעתיד המועדון שלנו. בואו נהיה חכמים ולא נהיה צודקים, בואו נלחם את המלחמה הנכונה- ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:20 
vangroder כתב:
במידה וזאת תהיה ההחלטה - לסגור את שערים 4-5, אני מדיר את רגליי משער 7

עדיין זה לא ימנע ממני להוקיא את אותו טמבל שעשה את המעשה הנתעב בשער 11 מחוץ לקהל שלנו

אני מקווה שאוהדי הפועל מבינים שכולנו אחד, אבל אותו ילד טמבל הוא לא אחד מאיתנו

להוקיע זה לא מספיק. צריך להסגיר אותו למשטרה.
אם יש בקרב אוהדי הפועל אנשים שיודעים מי עשה את המעשה ולא מסגירים אותו למשטרה - גם הם אשמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
עומרי קנדה כתב:
YardenDe כתב:
עומרי קנדה כתב:
רוי האדום כתב:
אני אצטט את צ'רצ'יל " זה לא הסוף ,זו לא התחלת הסוף , זה סוף ההתחלה " לתקופת טביב בהפועל .
הוא לא יכול לנצח כי אנחנו תמיד נהיה פה .
הוא רוצה מלחמה , הוא יקבל מלחמה .

קדימה!
:hapoel:

עוד פעם זה. סבבה הוא יקבל מלחמה. מה זה אומר בדיוק? מה היא התחמושת שלנו?

אין לך מושג כמה כוח יש לנו כקהל אם אנחנו מאוחדים.
בעצם יש לך מושג,תנסה להיזכר ברגעים עוצמתיים מהשנים האחרונות.

אתה מעצבן אותי לפעמים. ברור שיש לנו כוח גדול כקהל מאוחד, אבל כרגע אנחנו יותר מפולגים מאיי פעם, ומנסים להחזיר את הביחד.
בוא נתרכז כרגע בזה. יחד עם המחאה נגד טביב. אני רוצה שפעם אחת תסביר את עצמך ותגיד לי למה אתה מתכוון ב"ניתן לו מלחמה". ואני מתכוון לפתרונות בפועל.

אף אחד לא יודע יותר ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
קנדה,
אתה מוכן לענות לי על השאלה במקום להתחמק? או שהבנת שהסיסמאות הזולות האלה הם חסרות משמעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ofirhapoel כתב:

אופיר- שוב. יש הרבה אשמים, אני לא מוריד מהאחריות של אף אחד מהצדדים ואמרתי את מה שחשבתי למי שחשבתי בפנים.
אני באמת מאמין שאם ניתן צ'אנס עכשיו אחד לשני ואם נדאג לאחדות של הקהל נוכל להתגבר על כל רוחשי רעתנו. זו תקופה קשה
אך חשובה מאוד לעתיד המועדון שלנו. בואו נהיה חכמים ולא נהיה צודקים, בואו נלחם את המלחמה הנכונה- ביחד.

זה לא קשור לצ'אנסים. החבורה הזאת פשוט צריכה להפסיק עם השירים ולא כי ההתאחדות אמרה או כי מעכשיו מקבלים על זה קנסות, אלא כי זה מה שרוב הקהל רוצה. כבודם של האולטראס והעשייה שלהם ידועה לכל הקהל שמעריך את זה, אבל מחובתם היא להתחשב בדעת הקהל כולו גם אם זה לא נראה להם וגם אם הם חושבים שבגלל שהם מלווים את הקבוצה לכל מקום ויוצאים צרודים מכל משחק אז הם מקבלי ההחלטות. גם בשערים 7 2 8 ו-13 (כמוני) נוסעים למשחקי חוץ, מגיעים לכדורסל, ומלווים את הקבוצה באירופה, ומה לעשות אנחנו לא מסכימים לדברים האלה.
אם הם היו מתרכזים רק במחאה נגד טביב אני בטוח במיליון האחוזים שכל שאר האוהדים היו עומדים מאחוריהם. כולם ראו והזדעזעו מזה שטביב הוריד את שלט המחאה בשער 5 ובכלל אינם מרוצים מהבחור הזה שמנהל את הקבוצה. אבל ברגע שהאוהדים ב-5 מוחים במקום לעודד את הקבוצה בזמן המשחק ושרים שירים מטומטמים בכוונה וכותבים שטויות, אני לא איתם! הם פוגעים בי, הם פוגעים בקהל, הם פוגעים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:29 
לא הבנתי את העונש שמנויי 4-5 לא יוכלו להיכנס במקום לשערים אחרים.
ברוח אשכול מאתמול שפנה לרעיונות איך להילחם בטביב, הוא נתן את אחד מהדרכים הטובות ביותר.

כמו ש"בבובה של לילה" אבא של בוזגלו פורש את ידיו ואומר ה"ילד ענק, ע-נ-ק"
ואני עם לא פחות שמחה אומר "טביב ענק, ע-נ-ק".
(ןמבקש סליחה מאוהדים שיפגעו כספית במסגרת המאבק להצלת הפועל. ואגב, גם אני נפגעתי במאות ש"ח מצעד אחר שלו).

היות שאני לא מאמין למה שקראתי, מצטט.

דאבל אדום כתב:
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/296 ... 101&loc=30
ציטוט:
הפועל מציעה: מנויי שערי 4-5 יורחקו ממשחק
מסתמנת עסקת טיעון בין ההתאחדות לאדומים בעקבות כתובות הנאצה בבלומפילד. מול פ.ס.וו: סמויים ביציע, איסור על אביזרי עידוד
המחלקה המשפטית של ההתאחדות מגבשת עסקת טיעון עם הפועל ת"א לקראת הדיון המשמעתי היום, בעקבות העמדת הקבוצה לדין בגין התנהגות בלתי הולמת בשבת.
על-פי הרעיון המתגבש, ייסגרו במשחק הבית הקרוב שערים ‭5-4‬ אלא שהפעם לא יוכלו מנויים ליציעים אלו להיכנס למגרש עם כרטיסי המנוי שלהם, ויוכלו לעשות זאת רק ברכישת כרטיס לשער אחר.
לא ברור בכמה משחקים מדובר, אבל בהתאחדות אמרו כי בהפועל יש נכונות להילחם בתופעה, וזו הסיבה שילכו שם על עסקת טיעון.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 18 אוקטובר 2011, 12:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:31 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08734.html

כמה שהבן אדם הבן זונה הזה מנותק,מי נתן לו להיות יו'ר?
כוסאמק הולכים לקבל עונש רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
יהיה לכם קשה מאד.
אתם חושבים שמדובר רק בבודדים בפורום, אבל במציאות רבים מאוהדי הפועל מהשערים האחרים חם על שער 5, וזה הגיע לשיא לאחר ארועי השבת האחרונה (המשך השירה והכתובות).
תשכחו מזה שהם יצטרפו אליכם למלחמה הזאת.
רוב הקהל שונא את טביב, אבל במאבק הזה הוא מצדד יותר בצד של טביב.
וזה המאבק מבחינתו כרגע, לא המאבק לסילוק טביב מהקבוצה.
ולא בגלל שטביב הגאון הצליח כביכול להסיט את המאבק למקום אחר.
כי גם בלי זה הרוב עדיין לא חושבים שצריך לצאת למחלמת חורמה נגדו,
או שלא מאמינים שזה יצליח או שיש אלטרנטיבה אחרת כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:33 
ofirhapoel כתב:
ראצ'ו כתב:
ofirhapoel כתב:

זה לא קשור לצ'אנסים. החבורה הזאת פשוט צריכה להפסיק עם השירים ולא כי ההתאחדות אמרה או כי מעכשיו מקבלים על זה קנסות, אלא כי זה מה שרוב הקהל רוצה. כבודם של האולטראס והעשייה שלהם ידועה לכל הקהל שמעריך את זה, אבל מחובתם היא להתחשב בדעת הקהל כולו גם אם זה לא נראה להם וגם אם הם חושבים שבגלל שהם מלווים את הקבוצה לכל מקום ויוצאים צרודים מכל משחק אז הם מקבלי ההחלטות. גם בשערים 7 2 8 ו-13 (כמוני) נוסעים למשחקי חוץ, מגיעים לכדורסל, ומלווים את הקבוצה באירופה, ומה לעשות אנחנו לא מסכימים לדברים האלה.
אם הם היו מתרכזים רק במחאה נגד טביב אני בטוח במיליון האחוזים שכל שאר האוהדים היו עומדים מאחוריהם. כולם ראו והזדעזעו מזה שטביב הוריד את שלט המחאה בשער 5 ובכלל אינם מרוצים מהבחור הזה שמנהל את הקבוצה. אבל ברגע שהאוהדים ב-5 מוחים במקום לעודד את הקבוצה בזמן המשחק ושרים שירים מטומטמים בכוונה וכותבים שטויות, אני לא איתם! הם פוגעים בי, הם פוגעים בקהל, הם פוגעים בקבוצה.

יש פה אנשים מטומטמים שזה בילתי נסבל!!!!!! תגיד לי.... שסגרו את שער 5 זה היה בגלל קריאות שואה? בגלל קישקוש בשירותים? או בגלל נהמות שכוונו לשחקן שחור ?(שלא היה ולא ניברא).
ואתה זה שבא לכל משחק ומעודד 90 דק' שאתה בא בטענות שהחליטו למחאות? אם כן אני מת לפגוש אותך.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 18 אוקטובר 2011, 12:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:35 
גבעתיים כתב:
לא הבנתי את העונש שמנויי 4-5 לא יוכלו להיכנס במקום לשערים אחרים.
ברוח אשכול מאתמול שפנה לרעיונות איך להילחם בטביב, הוא נתן את אחד מהדרכים הטובות ביותר.

כמו ש"בבובה של לילה" אבא של בוזגלו פורש את ידיו ואומר ה"ילד ענק, ע-נ-ק"
ואני עם לא פחות שמחה אומר "טביב ענק, ע-נ-ק".
(ןמבקש סליחה מאוהדים שיפגעו כספית במסגרת המאבק להצלת הפועל. ואגב, גם אני נפגעתי במאות ש"ח מצעד אחר שלו).

היות שאני לא מאמין למה שקראתי, מצטט.

דאבל אדום כתב:
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/296 ... 101&loc=30
ציטוט:
הפועל מציעה: מנויי שערי 4-5 יורחקו ממשחק
מסתמנת עסקת טיעון בין ההתאחדות לאדומים בעקבות כתובות הנאצה בבלומפילד. מול פ.ס.וו: סמויים ביציע, איסור על אביזרי עידוד
המחלקה המשפטית של ההתאחדות מגבשת עסקת טיעון עם הפועל ת"א לקראת הדיון המשמעתי היום, בעקבות העמדת הקבוצה לדין בגין התנהגות בלתי הולמת בשבת.
על-פי הרעיון המתגבש, ייסגרו במשחק הבית הקרוב שערים ‭5-4‬ אלא שהפעם לא יוכלו מנויים ליציעים אלו להיכנס למגרש עם כרטיסי המנוי שלהם, ויוכלו לעשות זאת רק ברכישת כרטיס לשער אחר.
לא ברור בכמה משחקים מדובר, אבל בהתאחדות אמרו כי בהפועל יש נכונות להילחם בתופעה, וזו הסיבה שילכו שם על עסקת טיעון.

אני מציע שמנויי 4-5 יתבעו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
vangroder כתב:
במידה וזאת תהיה ההחלטה - לסגור את שערים 4-5, אני מדיר את רגליי משער 7

עדיין זה לא ימנע ממני להוקיא את אותו טמבל שעשה את המעשה הנתעב בשער 11 מחוץ לקהל שלנו

אני מקווה שאוהדי הפועל מבינים שכולנו אחד, אבל אותו ילד טמבל הוא לא אחד מאיתנו

להוקיע זה לא מספיק. צריך להסגיר אותו למשטרה.
אם יש בקרב אוהדי הפועל אנשים שיודעים מי עשה את המעשה ולא מסגירים אותו למשטרה - גם הם אשמים.

אתה מדבר על ארגון שבשבילו המילה "מלשין" היא אחת ממילות הגנאי החזקות שקיימות. אתה באמת חושב שיש סיכוי שזה יקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:37 
נגמר הנוער כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08734.html

כמה שהבן אדם הבן זונה הזה מנותק,מי נתן לו להיות יו'ר?
כוסאמק הולכים לקבל עונש רציני.

הכל נכון.
אבל איני מאשים אדם בטפשות אם אחיו / קבוצתו לשעבר מכר את חצי מדמארי ב1.5 מליון יורו ועמד למכור את חצי בן חיים בסכום זהה + טועמה כעודף.

גם הוא הצטרף למאבק נגד מלח הארץ, ויחזה מה יקרה כשהמלח מתעורר.
לא לחינם בית"ר כל כך שונאים אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
ofirhapoel כתב:
ראצ'ו כתב:
ofirhapoel כתב:

יש פה אנשים מטומטמים שזה בילתי נסבל!!!!!! תגיד לי.... שסגרו את שער 5 זה היה בגלל קריאות שואה? בגלל קישקוש בשירותים? או בגלל נהמות שכוונו לשחקן שחור ?(שלא היה ולא ניברא).

נכון, אז זאת הסיבה לשיר שירי שואה, זאת הסיבה לכתוב כל מיני כתובות ילדותיות ומטומטמות.
אתה פשוט לא מוכן להודות שהאוהדים בשער 5 פשוט עשו טעות. והטעות היותר גדולה שלהם היא בדיוק הטעות שאתה עושה עכשיו, שהם לא מתנצלים על כך.
במקום לצאת גדולים מול התקשורת, אתם נותנים לטביב לצאת בפנים טובות מול כל המדינה ופשוט להוציא אותכם אוהדים חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
ראשית, כל הכבוד ראצ'ו ויופי שחזרת לפורום. לא יזיקו כאן עוד כמה קולות שפויים.
שנית, כפי שכולם מסבירים שוב ושוב ושוב, מה שהיה חסר בהודעת האולטראס היא הסתייגות ברורה מן המעשה המטומטם שנעשה בשער 11.
אתה מבין תקשורת טוב ממני, ואתה יודע שהודות לכך הצליח טביב ליצור קישור ישיר של כתובות בשירותים=אולטראס, והפך את עצמו ללוחם הצדק מול האולטראס החוליגנים.
כעת, גם האולטראס מבינים שיש מטרה גדולה וחשובה שעבורה צריך לאחד כוחות, והיא - החלפת הבעלים של הקבוצה.
זה לא יילך בלי שהאולטראס יאחדו סביבם את מרבית האוהדים, ובלי שינהלו קרב חכם בתקשורת, כי היא זאת שמכתיבה את הלך הרוח בקרב המעגלים הרחבים של האוהדים.
לו אני באולטראס, הייתי מוציא היום הודעה ובה כמה סעיפים:
א. שהאולטראס מסתייגים באופן ברור, כארגון שמשתייך לחזית האנטיפה, מכל ציור של צלבי קרס וסמלים נאציים.
ב. שהאולטראס מגנים את הכתובות שנצבעו, והן לא נעשו מטעמם.
ג. שהאולטראס מוכנים להיות שותפים ליצירת 'קוד אתי' לאוהדי הכדורגל, במסגרתו לא יישמעו עוד קריאות שואה או קריאות גזעניות ולא תהיה התייחסות לטרגדיות אישיות.
ד. שהאולטראס מביעים את מחאתם על דרכי הניהול של הבעלים הנוכחי של הפועל תל אביב, ומקווים כי לא רחוק היום והוא יפנה את מקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:42 
yos כתב:
ראשית, כל הכבוד ראצ'ו ויופי שחזרת לפורום. לא יזיקו כאן עוד כמה קולות שפויים.
שנית, כפי שכולם מסבירים שוב ושוב ושוב, מה שהיה חסר בהודעת האולטראס היא הסתייגות ברורה מן המעשה המטומטם שנעשה בשער 11.
אתה מבין תקשורת טוב ממני, ואתה יודע שהודות לכך הצליח טביב ליצור קישור ישיר של כתובות בשירותים=אולטראס, והפך את עצמו ללוחם הצדק מול האולטראס החוליגנים.
כעת, גם האולטראס מבינים שיש מטרה גדולה וחשובה שעבורה צריך לאחד כוחות, והיא - החלפת הבעלים של הקבוצה.
זה לא יילך בלי שהאולטראס יאחדו סביבם את מרבית האוהדים, ובלי שינהלו קרב חכם בתקשורת, כי היא זאת שמכתיבה את הלך הרוח בקרב המעגלים הרחבים של האוהדים.
א. שהאולטראס מסתייגים באופן ברור, כארגון שמשתייך לחזית האנטיפה, מכל ציור של צלבי קרס וסמלים נאציים.
ג. שהאולטראס מוכנים להיות שותפים ליצירת 'קוד אתי' לאוהדי הכדורגל, במסגרתו לא יישמעו עוד קריאות שואה או קריאות גזעניות ולא תהיה התייחסות לטרגדיות אישיות.
ד. שהאולטראס מביעים את מחאתם על דרכי הניהול של הבעלים הנוכחי של הפועל תל אביב, ומקווים כי לא רחוק היום והוא יפנה את מקומו.

יותר חשוב מכל מה שכתבת, זה שהאולטראס יסגירו את מי שעשה את זה למשטרה.
זבל שמצייר צלבי קרס בבלומפילד, במגרש הביתי שלנו שהוא רק שלנו. עליו הם מגנים?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:45 
ראצ'ו, לדעתי אתה קצת תמים.
האגו והזהות האלטרנטיבית (עלק) הם עדיין המניע המרכזי שמנהל את האוהדים, אפילו כאן באשכול (אני צודק/ אתה צודק/ אמרתי לכם/ לא אמרתי לכם/ התעוררתם וכו').
כל עוד נרים לטביב לוולה- הוא ימשיך לתת לנו טילים לחיבורים, שיהיה לנו קשה לעצור.
יהיה לנו קשה מאוד להיאבק גם נגד טביב וגם נגד כל התקשורת (שכרגע נמצאת בכיס שלו), כל עוד יהיו ילדים מפגרים שיעשו שטויות, ויהיו כאלה.
כל עוד יהיו כאלה שישתפו אתו פעולה- ויהיו כאלה.
אנשים פה מתפלאים על הצעדים שלו כי הם פשוט לא קוראים את המפה נכון.
אני חייב גם להודות שקשה לבוא אליו בטענות שהרי הוא מבין שהוא שרוף בקרב האוהדים "הקיצוניים" (לטענתו) מהשניה הראשונה, האופציה היחידה שהוא מבין היא להילחם בהם ע"י בידול שלהם.

הלוואי ואני טועה. אני, על כל פנים, לא אגיע לשום משחק בו מנויים לשער 4-5 יורחקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:45 
ofirhapoel כתב:
פואד כתב:
ofirhapoel כתב:
ראצ'ו כתב:
ofirhapoel כתב:

נכון, אז זאת הסיבה לשיר שירי שואה, זאת הסיבה לכתוב כל מיני כתובות ילדותיות ומטומטמות.
אתה פשוט לא מוכן להודות שהאוהדים בשער 5 פשוט עשו טעות. והטעות היותר גדולה שלהם היא בדיוק הטעות שאתה עושה עכשיו, שהם לא מתנצלים על כך.
במקום לצאת גדולים מול התקשורת, אתם נותנים לטביב לצאת בפנים טובות מול כל המדינה ופשוט להוציא אותכם אוהדים חרא.

אתה באמת מטומטם? מה קשור השירים לעונש שקיבלנו ? (העונש האחרון) . טעות שאני לא מתנצל? למה אני כתבתי? אני צריך להתנצל? מי שעשה את זה עדיין אוהד הפועל לטוב או לרע, אם הוא עשה טעות אני מאמין שהוא שם לב, אם הוא רוצה להתנצל שיתנצל....אבל מה זה קשור לעונש שקיבלנו שאתה רשמת שזה בגלל שירי שואה?????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:46 
ramig76 כתב:
אף אחד לא הכריז מלחמה על אוהדי הקבוצה. קבוצה קטנה של ביריונים בשער 5 הכריזו מלחמה על הפועל תל אביב וערכיה.
ויפה מצד ההנהלה, למרות כשלונותיה הניהוליים, לעודד את הרוב המתון.

תואיל בבקשה להסביר לי איזה צעד של ההנהלה "מעודד את הרוב המתון"? האם סגירת השערים בפני 2,000 מאוהדי הקבוצה, רובם המכריע לא קשור כלל למעשה הנבלה שנעשה בשער 11, היא מעשה שמעודד אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ramig76 כתב:
אף אחד לא הכריז מלחמה על אוהדי הקבוצה. קבוצה קטנה של ביריונים בשער 5 הכריזו מלחמה על הפועל תל אביב וערכיה.
ויפה מצד ההנהלה, למרות כשלונותיה הניהוליים, לעודד את הרוב המתון.

תואיל בבקשה להסביר לי איזה צעד של ההנהלה "מעודד את הרוב המתון"? האם סגירת השערים בפני 2,000 מאוהדי הקבוצה, רובם המכריע לא קשור כלל למעשה הנבלה שנעשה בשער 11, היא מעשה שמעודד אותך?

יש כאלה שפיתחו שנאה ליושבי שער חמש באשר הם.

קיצונים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:

ואם האולטראס לא יקבלו את המלצתך שהיא המינימום הנידרש , האם תמשיך להיות בעד אחדות השורות איתם ?

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 18 אוקטובר 2011, 12:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
פואד,

קודם כל, לא בכח. בטח שלא עכשיו.

ולענין, אתה לא צריך להתנצל, האולטראס לא צריך להתנצל אם הוא לא ביצע.
מכיון שמאשימים (ומרשיעים בתקשורת) את האולטראס צריך (מייד אבל מוטב מאוחר) לגנות ולהכחיש כל קשר.
בדיוק כמו שהקופים מייד הכחישו וגינו את הכתובות בבית קברות ביפו.
אם האולטראס לא מגנה ולא מכחיש קשר לפעולה שבוצעה בחתימה שכוללת את ה-UH, הציבור יניח שהוא אכן אחראי.

לכל השאר, שיעורי ההסטוריה לא מועילים עכשיו לאף אחד.
צריך להפסיק את מה שמפריד גם אם זו פגיעה באגו ולהתרכז במה שחשוב, הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:53 
להכניס את המושגים קריאות שואה וקריאות גזענות לאותו סעיף זה ירייה עצמית ברגל.

אני לא אולטראס, אני יחסית מתון, ואני בחיים לא חותם על דבר כזה. הסעיפים האלה הם פופוליזם פלצני וזול. מי שקורא קריאות גזענות שיתמודד עם החוק הבין לאומי הנוקשה נגד זה. קריאות שואה נחשבים רק בחודש האחרון להתנהגות בלתי הולמת, בדיוק הסעיף שאני אואשם בו אם אני אקרא לאמא שלך זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
קנדה,
אתה מוכן לענות לי על השאלה במקום להתחמק? או שהבנת שהסיסמאות הזולות האלה הם חסרות משמעות?

אני מאמין שהסיסמאות האלה עם מלאות משמעות.
זכותך להחליט בשביל עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
פואד, (בהמשך לשיחה כי אי אפשר לצטט יותר)

השירי שואה כן מוסיפים להציג את האוהדים בצד לא טוב. השירים האלה פשוט הורסים ועובדה ששנה שעברה בכדורסל כן קיבלנו עליהם עונש!!!
בלי קשר, השירים האלה לא מוסכמים על רוב הקהל ואני התכוונתי שבגלל השירים האלה יש הרבה אוהדים שפשוט מתוסכלים משער 5 כי הם כן רוצים לעמוד איתם במאבק כנגד טביב אבל בשער 5 כמו שרק הם יודעים, מתעקשים על הדברים האלו ופשוט מוציאים לאנשים את החשק לעודד, למחות, ולהיות מאוחדים.

הדרך הכי טובה להילחם בטביב היא להילחם על זה שהקהל יהיה מאוחד. שאין חרא בפנים יוצא רק טוב החוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:02 
שחר כתב:

בטח כשטביב עם החברים שלו מההתאחדות מסרס את היכולת של האוהדים להעביר מסרים ביציע עם שילוט.:

הוא לא צריך להתאמץ יותר מדי. לא זכור לי עד השבת האחרונה אפילו שלט אחד בגנות ההנעלה. וממילא בשנה האחרונה המסרים היחידים ששער חמש יודע להעביר זה "מזל טוב לאסטוניס אקיפולופקיס מאולטרס אומניה ניקוסיה".

זה שטביב מתנהל בצורה ביריונית וכוחנית זה נכון,
אבל הפנייה לאוהדים בלשון "אל תקנו את מה שטביב מוכר לכם" זו דמגוגיה וזלזול.
אני בא לכדורגל, אני יושב בשער 7, מן הסתם כבר הרבה שנים. אני בא לכדורסל. אני רואה ממקור ראשון מה הולך.
שער חמש מדרדר בעיני, צונח. גם מבחינת המעורבות, גם מבחינת המסרים, גם מבחינת המנהיגות (וגם, אבל הרבה פחות חשוב, מבחינת העידוד).

ועדיין, אנשי שער חמש וכל האצטדיון יודעים - "הכדור" במגרש של אנשי שער חמש. הם יודעים בדיוק איך להרים אותו וגרום לכל השערים ללכת שבי אחריהם, כמו בימים הטובים.
זו הבחירה שלהם בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: