תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מה הדרכים הנכונות לרתום את הקהל למחאה ?
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:41 
האשכול מתחיל לקבל צורה, מטרתו להבין כיצד ניתן להסביר יותר טוב את המחאה לאלו שלא יודעים מה קורה (שאלו רוב באיי בלומפילד) לא לנסות לשכנע את אלו ששכנעו את עצמם לא להשתכנע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:05 
בגדול נעשים המעשים הנכונים לשלב זה, רק שזה עוד לא תופס. הכל יגיע לפי מהירות התפיסה של האוהדים, ו-5:0 אינו הבמה האופטימלית.
המטרה היא להמאיס על טביב את הבעלות על הקבוצה. כאמור, זהו שלב א בלבד ואנחנו די בתחילתו.

ההכי טוב היה אתמול כאשר הקהל שרק נגד טביב. והשלט הענקי.
טביב והמדיה צריכים להתרגל שכאשר טביב נכנס למגרש אז יש בום גדול של אנטי נגדו. הממדים הרצויים הם כמו עוצמת העידוד כאשר השחקנים עולים למשחק מרגש כולל אמצעי העזר.
ולאחר מכן, ריטואל קבוע של בום דומה כל 15 דקות, בלי קשר לנעשה על המגרש.
כי להעיף את טביב חשוב השנה כמעט יותר מכל משחק נקודתי. זו הדרך להגיע להובלה בליגה ולדרג השלישי באירופה לפני שמכמבי יעשו זאת. הערה: לטביב כרגיל יש מזל, והשנה הליגה חלשלושה והפועל חזקה יחסית ליכולתה הריאלית כי לא שמה על אירופה.

ה"עוד יותר טוב" הוא FB. הכלי הזה חולל מהומות במזרח התיכון, וגם "צדק חברתי" התחילה מזה. כאן המקום להודות ולהעריך את פעילותם של TECNOBOY ואחרים.
עדין הממדים מצומצמים וצריך להרחיבם. אולי באמצעות הפניה מ-FB אחרים כמו של אתר אוהדי הפועל השקעה כספית. סביר שפניה, כולל בפורום "אדום עולה" יכולה להביא כמות יפה של תרומות של 50 או 100 ש"ח להרחבת הפרסום של עמדתנו כולל באמצעות פרסום ב-FB.
רצוי להוסיף ב-INFO מספר פוסטים כמו הסבר קצר והסבר ארוך למה חשוב להעיף את טביב והלינקים שסימורטוביץ ריכז בנושא הקשר של טביב לפליליות.
אני הייתי מוסיף גם ריכוז נגדי למדיה ולפרסומיה. לדוגמא, אתמול ערוץ הספורט העיז לפרסם שהסוכה הוקמה כדי להעיף את קשטן. וטוב שיהיה לנו עמוד "אות קין" למדיה שמפשלת.

יש עוד, אבל אלה הדברים החשובים בשלב זה. צריך לתת לזמן לעשות שלו, כדי שהגל השני והשלישי יבואו.
ובכל זאת אציין שגם התגובות הקולעות בפורום, כמו של סימרוטיץ', חשובות. ובמחשבה שניה גם שהפורום שורץ אנשי טביב, (כלומר, האיש רגיש לפעילותנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
לצערי קהל אוהב הצלחות וקשה לרתום אותו שהקבוצה מקום ראשון ונותנת 5 בום.
כמו ששחר תמיד כותב פה,הקהל הזה יתעורר רק שיהיה חרא ונפסיד כמה משחקים (כמו נתניה) חס וחלילה.
אני מדגיש : אני אישית מאחל שלעולם לא יהיו הפסדים ונקח דאבל וטביבי לא יפסיק לצחוק כל הדרך אל הבנק ואנחנו נצחק מידי שנה בדרך לצמפיונס אבל אני לצערי לא רואה את זה קורה.
אני רואה את טביבי צוחק כל הדרך אל הבנק,מדלדל את הקופה והפועל מתקורנת מנכסיה אט אט.
הלואי והקהל יתעורר טרום ההפסדים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
כמו ששחר תמיד כותב פה,הקהל הזה יתעורר רק שיהיה חרא ונפסיד כמה משחקים (כמו נתניה) חס וחלילה.
אני מדגיש : אני אישית מאחל שלעולם לא יהיו הפסדים ונקח דאבל וטביבי לא יפסיק לצחוק כל הדרך אל הבנק ואנחנו נצחק מידי שנה בדרך לצמפיונס אבל אני לצערי לא רואה את זה קורה.
אני רואה את טביבי צוחק כל הדרך אל הבנק,מדלדל את הקופה והפועל מתקורנת מנכסיה אט אט.

העניין הוא לשכנע מעל לכל ספק שהיכולת השנה היא אשמת טביב.
אם כן, מה רוצים מקשטן?
אם לא, מה רוצים מטביב?
ויכול להיות שזה שניהם, אבל אז יהייה לך קשה לשכנע שטביב הוא זה שחייב לעוף.
בסך הכל להפועל יש סגל מספיק טוב בשביל להתמודד על אליפות, ובטח לא להפסיד לנתניה. במשימה הזו טביב עמד. יכל לעשות יותר טוב, אבל תמיד אפשר לעשות יותר טוב.. לגבי איך שהשחקנים האלה משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:

העניין הוא לשכנע מעל לכל ספק שהיכולת השנה היא אשמת טביב.
אם כן, מה רוצים מקשטן?
אם לא, מה רוצים מטביב?
ויכול להיות שזה שניהם, אבל אז יהייה לך קשה לשכנע שטביב הוא זה שחייב לעוף.
בסך הכל להפועל יש סגל מספיק טוב בשביל להתמודד על אליפות, ובטח לא להפסיד לנתניה. במשימה הזו טביב עמד. יכל לעשות יותר טוב, אבל תמיד אפשר לעשות יותר טוב.. לגבי איך שהשחקנים האלה משחקים?

היכולת מונחת על האשך השמאלי שלי כרגע.
לא רוצה מקשטן כלום מעבר לכך שלפני המשחק הראשון של הפועל בליגה האירופית הוא אמר שצריך חיזוק ומאז נדם קולו,סמרטוט של טביבי.

השנה האליפות מונחת על הריצפה,ושיהיה לך ברור שעוד שחקן(בלם/מגן שמאלי) היה יכול לעשות את כל ההבדל.
גם עם שאול הגענו להמון הישגים,אפילו לקחנו אליפות של כאילו (בלאד) לא?

אני חושב שלאחרונה היו מספיק דוגמאות איך הקבוצה שלך נראית מבחינה ניהולית גרידא:
תביעות של שחקני עבר (זהבי)
תביעות של קבוצות (נתניה)
מינויו של מלך חיי הלילה (פוסידון) - מאוד מקצועי המינוי
הורדת השלט אתמול משער 5 - אנחנו חיים באיראן ?
חיסולה של עלייה כ"ס-מכיר?
כמעט חיסולה של הפועל כ"ס - שמעת על זה?
עסקאות מפוקפקות - אלרואי (מהצד של מוני-באמת לא חייל שלו) דמארי וטב"ח
ההפגנה מול ביתו - שמעת ש"מישהו" העביר מידע לכל אתרי הספורט שההפגנה עוברת מול ביתו של פוסידון

אתה לא רואה פסול בהתנהלות של מישהו שאינו אוהד הפועל תל אביב ובא לעשות קופה באופן מוצהר?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:48 
אי אפשר לגייס ציבור לנושא מסויים ובאותה העת ממש לצאת נגד אותו ציבור בנושא אחר.

ובהקשר שלנו אין לצפות שהקהל יתגייס למחאה כלשהי כאשר באותה העת ממש מנסים לכפות עליו את קריאות השואה השנואות עליו.

אתמול המחאה איבדה את אהדת הקהל בדקה ה-7 כאשר התחילו בקריאות השואה וספגו בוז מכל השערים. מה שקרה אח"כ כולם יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:55 
אוהד ותיק כתב:

ובהקשר שלנו אין לצפות שהקהל יתגייס למחאה כלשהי כאשר באותה העת ממש מנסים לכפות עליו את קריאות השואה השנואות עליו.

אתמול המחאה איבדה את אהדת הקהל בדקה ה-7 כאשר התחילו בקריאות השואה וספגו בוז מכל השערים. מה שקרה אח"כ כולם יודעים.

מסכים עם התוכן אבל לא עם העובדות ,הבוז החל הרבה לפני שירי השואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:57 
teknoboy כתב:
האדס כתב:
קודם כל זה אל.
דבר שני, אולי תפרסמו את סיבות המחאה שלכם?
ברור לכולם מה התוצאה הסופית שאתם רוצים לראות.
אבל בדרך, כדי לסחוף אנשים ולשכנע אותם לצאת מהבית ולהצטרף אליכם, כדאי שהם ידעו למה.
ולא "כי טביב בן זונה הורס ת'פועל!!!".

בהצלחה.

תחליט: אם כולם יודעים על מה המחאה, מה הצורך הבוער כל כך בלהסביר על מה המחאה?

דבר שני, בעברית אפשר לקצר את מילת היחס "אל" לאות התחילית "ל" (אל המחאה -> למחאה), כמו שאפשר לקצר את "מן" ל"מ" ואשר "אשר" ל"ש" (הוא בא מן הבית אשר בקצה הרחוב -> הוא בא מהבית שבקצה הרחוב).

אני לא יודע על מה המחאה. ועוד הרבה שאני מכיר, שפשוט לא מבינים בדיוק מה הנקודות שלכם.
אני מבין שטביב לא בסדר ושהוא נוכל ורע לקבוצה, והייתי מעדיף כמעט כל אדם אחר כבעלים של הפועל. אני יודע מה הסיבות שלי לזה, אבל אתם פשוט לא טורחים לעדכן מה הסיבות שלכם שגורמות לכם לצאת מהכלים. תעשו רשימה מסודרת ואולי זה יעזור לאנשים להצטרף אליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אוהד ותיק כתב:

מסכים עם התוכן אבל לא עם העובדות ,הבוז החל הרבה לפני שירי השואה

אני קורא היום ש"כמה עשרות" קיללו את ההנהלה. זה שורש הבעיה.
לפחות חצי בלומפילד שר "הנהלה זונה" אתמול. זו עובדה.
לפחות חצי מאלה ששרקו בוז בפעם הראשונה ששרו "הנהלה זונה" הצטרפו לאותו שיר בסבב השני שלו. גם זו עובדה.
הגיע הזמן להבין שאוהדים רבים לא יוזמים התנהגות, אלא מצטרפים למה שנראה להם כצד המוביל.
אבל את כל אלה, התקשורת לא תדווח אם לא נמצא דרך להפוך את זה ל"בשר". כשאנחנו עסוקים בלכעוס על מי ששרק בוז, אנחנו מבזבזים אנרגיה וגורמים לאחרים להתגונן ולהקשיח עמדות. עדיף בהרבה לתת תשובות רציניות לכל שאלה, גם לכאלה שאנחנו חושבים שהן מתגרות וטפשיות.
כן, יש כמות (קטנה מאוד) של אוהדים שנמצאים בכיס של ההנהלה, ולא מעניין אותי למה. את שריקות הבוז התחילו כמה עשרות, ואחרים הצטרפו אליהן. לא מעניין אותי לשכנע את אותם כמה עשרות, אלא את אלה שמצטרפים.
להגיב מהראש ומהלב, לא מתוך כעס ולא מתוך תסכול. להסביר, להסביר שוב ולהסביר בפעם המאה אם צריך. זה מה שעשיתי אתמול כל המחצית, ולפחות לגבי חלק מהאנשים - זה עבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:04 
תפוז אדום כתב:
teknoboy כתב:
האדס כתב:
קודם כל זה אל.
דבר שני, אולי תפרסמו את סיבות המחאה שלכם?
ברור לכולם מה התוצאה הסופית שאתם רוצים לראות.
אבל בדרך, כדי לסחוף אנשים ולשכנע אותם לצאת מהבית ולהצטרף אליכם, כדאי שהם ידעו למה.
ולא "כי טביב בן זונה הורס ת'פועל!!!".

בהצלחה.

תחליט: אם כולם יודעים על מה המחאה, מה הצורך הבוער כל כך בלהסביר על מה המחאה?

דבר שני, בעברית אפשר לקצר את מילת היחס "אל" לאות התחילית "ל" (אל המחאה -> למחאה), כמו שאפשר לקצר את "מן" ל"מ" ואשר "אשר" ל"ש" (הוא בא מן הבית אשר בקצה הרחוב -> הוא בא מהבית שבקצה הרחוב).

אני לא יודע על מה המחאה. ועוד הרבה שאני מכיר, שפשוט לא מבינים בדיוק מה הנקודות שלכם.
אני מבין שטביב לא בסדר ושהוא נוכל ורע לקבוצה, והייתי מעדיף כמעט כל אדם אחר כבעלים של הפועל. אני יודע מה הסיבות שלי לזה, אבל אתם פשוט לא טורחים לעדכן מה הסיבות שלכם שגורמות לכם לצאת מהכלים. תעשו רשימה מסודרת ואולי זה יעזור לאנשים להצטרף אליכם.

קח זה למתחילים
viewtopic.php?f=4&t=56657&hilit=%D7%A6%D7%90%D7%9F
וזה ליותר מתקדמים
viewtopic.php?f=4&t=56657&p=1131661&hilit=%D7%A6%D7%90%D7%9F#p1131661

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:04 
רשימה מסודרת?

העבר שלו לפני שהגיע להפועל - נורת אזהרה!

העבר שלו באופן ההגעה להפועל ולפני שנכנס לקבוצה באופן רשמי - 3 נורות אדומות מהבהבות

ההתנהלות שלו מאז שהפך לבעלים יחיד- קול שאון פעמונים צורח ואף לא שקל אחד מכיסו

חוסר השקיפות, המחירים

העובדה שהפועל יכלה להתקקדם עוד 2 רמות ובמקום זה אנחנו בירידה וכנראה טרם הצניחה החופשית.
ואל תתרצו לי את זה בעזיבת שחקנים, עליי זה לא עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
לא רוצה מקשטן כלום מעבר לכך שלפני המשחק הראשון של הפועל בליגה האירופית הוא אמר שצריך חיזוק ומאז נדם קולו,סמרטוט של טביבי.

השנה האליפות מונחת על הריצפה,ושיהיה לך ברור שעוד שחקן(בלם/מגן שמאלי) היה יכול לעשות את כל ההבדל.

תביעות של קבוצות (נתניה)
ההפגנה מול ביתו - שמעת ש"מישהו" העביר מידע לכל אתרי הספורט שההפגנה עוברת מול ביתו של פוסידון

אתה לא רואה פסול בהתנהלות של מישהו שאינו אוהד הפועל תל אביב ובא לעשות קופה באופן מוצהר?

קשטן שוכנע שלא צריך חיזוק- בזה אתה צודק ובזה קשטן מיצב את עצמו כסמרטוט. אז?
את אליפות צלחות הפלסטיק לקחנו עם גושינסקי
האליפות השנה מונחת על הרצפה? מעניין.. חשבתי לרגע שמכבי היא אמפריה בהתהוות ומול חיפה אין לנו צ'אנס. פתאום היא על הרצפה. ברור שעוד שחקן במקום פרנסמן למשל או אפילו שיש היה משדרג את הקבוצה. אז מה? תמיד אפשר לעשות טוב יותר. קבוצה כמו של הדאבל לא תהייה עוד בישראל, לא רק בהפועל. אוסף שחקנים כזה.. אל תצפו לזה.
לא יודע מה היתה עלייה כפ"ס לפני שטביב בא לפרק אותה.. ככה שתאלץ לפרט יותר. לגבי הפועל כפ"ס, כמו שאמרתי, זה לא שלפניו היא היתה אמפריה. השתלשלות הארועים שם לא שונה ממה שקורה בהרצליה. ואם כבר, אז הדבר שפירק את כפ"ס יותר מכל זה המעבר של הכוכבים שלהם להפועל. מעבר שכולם פה עד היום חוגגים, ובלעדיו לא היה לכם למה להתגעגע ולא הייתם כל כך מפונקים.

ולגבי טביב, אין לי בעיה שהוא בא לעשות קופה. אם הוא מצליח תוך כדי בנית קבוצה טובה בהפועל- תפאדל. לא כתוב בשום מקום שבקבוצה צריך להפסיד כסף. ההתנהלות, ע"פ מקורות זרים, בזיונית. מה קורה בשטח? אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:09 
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:

תביעות של קבוצות (נתניה)

קשטן שוכנע שלא צריך חיזוק- בזה אתה צודק ובזה קשטן מיצב את עצמו כסמרטוט. אז?
את אליפות צלחות הפלסטיק לקחנו עם גושינסקי
האליפות השנה מונחת על הרצפה? מעניין.. חשבתי לרגע שמכבי היא אמפריה בהתהוות ומול חיפה אין לנו צ'אנס. פתאום היא על הרצפה. ברור שעוד שחקן במקום פרנסמן למשל או אפילו שיש היה משדרג את הקבוצה. אז מה? תמיד אפשר לעשות טוב יותר. קבוצה כמו של הדאבל לא תהייה עוד בישראל, לא רק בהפועל. אוסף שחקנים כזה.. אל תצפו לזה.
לא יודע מה היתה עלייה כפ"ס לפני שטביב בא לפרק אותה.. ככה שתאלץ לפרט יותר. לגבי הפועל כפ"ס, כמו שאמרתי, זה לא שלפניו היא היתה אמפריה. השתלשלות הארועים שם לא שונה ממה שקורה בהרצליה. ואם כבר, אז הדבר שפירק את כפ"ס יותר מכל זה המעבר של הכוכבים שלהם להפועל. מעבר שכולם פה עד היום חוגגים, ובלעדיו לא היה לכם למה להתגעגע ולא הייתם כל כך מפונקים.

ולגבי טביב, אין לי בעיה שהוא בא לעשות קופה. אם הוא מצליח תוך כדי בנית קבוצה טובה בהפועל- תפאדל. לא כתוב בשום מקום שבקבוצה צריך להפסיד כסף. ההתנהלות, ע"פ מקורות זרים, בזיונית. מה קורה בשטח? אין לי מושג.

אדום נחמד ,נראה לי שלא עשית שעורי בית ולכן אתה נכשל ,אני מוריד לך 20 נק' על סיבת הפירוק של כפ"ס .
ואיך לעזאזל אתה יכול לומר לאנשים שמוחאים על התנהלות בזמן שהם מקום ראשון מפונקים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
אני פשוט לא מצליח להבין אנשים אינטיליגנטים בעליל שחושבים שטביב רע להפועל, מבינים שיש יסוד סביר לחשוש שהוא יהרוס אותה עד היסוד, ובכל זאת מוצאים כל מיני דרכים להתפתל סביב זה ולהצדיק הימנעות מפעולה לשינוי המצב.
פשוט לא מצליח.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ, כפ"ס היו קבוצת כלום מאז שאני זוכר את עצמי. ירידת הליגה זה לא מה שפירק אותם. הם ירדו ועלו יותר מפעם אחת עוד לפני שטביב הגיע. מכירת הכוכבים באפס שקל זה מה שעשה את הנזק הכי גדול. ככה אני רואה את זה.

טקנו, זה לא שאני מנסה להתפתל. כמו שאמרת, אני מסכים שטביב רע ועלול לעשות נזק. אבל אני גם יודע שאין אלטרנטיבות, וגם מוני האוהד עשה לנו נזק. וגם לפני מוני.
בשביל לשכנע אותי לקבל בהבנה ירידת ליגה בשביל שטביב יעזוב, צריך קצת יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ, כפ"ס היו קבוצת כלום מאז שאני זוכר את עצמי. ירידת הליגה זה לא מה שפירק אותם. הם ירדו ועלו יותר מפעם אחת עוד לפני שטביב הגיע. מכירת הכוכבים באפס שקל זה מה שעשה את הנזק הכי גדול. ככה אני רואה את זה.

טקנו, זה לא שאני מנסה להתפתל. כמו שאמרת, אני מסכים שטביב רע ועלול לעשות נזק. אבל אני גם יודע שאין אלטרנטיבות, וגם מוני האוהד עשה לנו נזק. וגם לפני מוני.

מה הקשר בין ירידת ליגה לזה שטביב יעזוב? אנחנו לא הולכים לשבור את הברכיים של השחקנים כדי שלא ישחקו אצלו.
לא ראיתי אתמול שקריאות נגד ההנהלה פוגעות במורל של השחקנים או ביכולת שלהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:

מה הקשר בין ירידת ליגה לזה שטביב יעזוב? אנחנו לא הולכים לשבור את הברכיים של השחקנים כדי שלא ישחקו אצלו.

טקנו. אנשים פה, כולל סימרוטיץ, אמרו לא פעם שהם מוכנים לשלם את מחיר הכשלון המקצועי ולו רק כדי שטביב ילך.
אנשים מוכנים לגרום לקנסות, למשחקים ללא קהל, להתעסק בלקלל את טביב במקום לעודד את הקבוצה, לגרום לתקשורת להתעסק בכמה ילדים מפגרים עם טושים במקום ביכולת מקצועית סבירה לשם שינוי. אתה חושב שזה לא משפיע?

ואני חוזר שוב. נגיד וטביב הולך. מי הבעלים של הפועל? מי בכלל שם כסף בשביל לקחת את הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:

1. טקנו. אנשים פה, כולל סימרוטיץ, אמרו לא פעם שהם מוכנים לשלם את מחיר הכשלון המקצועי ולו רק כדי שטביב ילך.
אנשים מוכנים לגרום לקנסות, למשחקים ללא קהל, להתעסק בלקלל את טביב במקום לעודד את הקבוצה, לגרום לתקשורת להתעסק בכמה ילדים מפגרים עם טושים במקום ביכולת מקצועית סבירה לשם שינוי. אתה חושב שזה לא משפיע?

2. ואני חוזר שוב. נגיד וטביב הולך. מי הבעלים של הפועל? מי בכלל שם כסף בשביל לקחת את הקבוצה?

1. אני לא חושב שיש הרבה שמתכוונים לפגוע בקבוצה כדי לגרום לטביב ללכת. אני מקווה שהם ספורים, אם בכלל.
2. קודם כל, אלה צרות של עשירים. אל תשכח גם שיש יותר סיכוי שיימצאו קונים כשהקבוצה אשכרה תהיה למכירה, במיוחד אם יהיה ידוע שהבעלים רוצה לצאת ממנה.

בנוסף, יכול להיות שזו עוד תתגלה כהזדמנות פז לאוהדים לקבל בעלות (חלקית או מלאה) על המועדון, אם נצליח להתארגן (זה קצת פנטסטי, אבל כבר היו דברים מעולם).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:

1. טקנו. אנשים פה, כולל סימרוטיץ, אמרו לא פעם שהם מוכנים לשלם את מחיר הכשלון המקצועי ולו רק כדי שטביב ילך.

2. ואני חוזר שוב. נגיד וטביב הולך. מי הבעלים של הפועל? מי בכלל שם כסף בשביל לקחת את הקבוצה?

אדום נחמד,
1. גם אני מוכן לשלם מחיר מקצועי. זה לא אומר שאני רוצה בכך, אזום את זה, אתן יד למישהו לייזום את זה, או אמנע מלעצור מישהו שייזום פגיעה מקצועית בקבוצה. הכוונה היא שאם, בתרחיש קיצוני, עזיבת טביב תגרור תקופה מסויימת של תקציב שלא יאפשר ריצה לאליפות - מקובל עלי. אני חושב שזה לא מחוייב המציאות, ושאפשר להיפטר מטביב תוך פגיעה מינימלית בצד המקצועי, אבל מבין שיש גם אפשרות קצה. בעניין ירידת ליגה - זה לא יקרה. לפחות לא על כר הדשא. אם נרד ליגה, זה יהיה כאשר משהו מההתנהלות של ההנהלה יתפוצץ עד כדי ענישה משמעתית.
2. מציאת התשובה לשאלה הזו היא חלק ממה שעשינו בסוכה ורוצים להמשיך ולעשות. אתה מוזמן להגיע לפגישה ולהביע את דעתך לגבי כל אפשרות. לא היתה דעה שנפסלה על הסף, ואין "יו"ר" שיפסול. הבעיה שלי היא התפיסה המרומזת ש"אין מה לעשות". אם יש בעיה, יש פתרון, ואם לא מצאת את הפתרון - לא חיפשת מספיק. בוא לפגישה, שאל שאלות, תשמע שאלות של אחרים, תן תשובות משלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:58 
אדום נחמד כתב:

יש לי פתרון בעניין כפ"ס .תשאל את אוהדי כפ"ס מה "פירק" אותם ,ושוב אנחנו לא מדברים מקצועית !!!
ציטוט:
"מספר השיאים השליליים שאנחנו מייצרים הוא מדהים", כתב אוהד בפורום של אוהדי הפועל כפר סבא. "אנחנו שיאני הירידות (בעקבות כך גם שיאני העליות). בעונת הירידה של אוחנה קבענו שיא בהחמצת פנדלים, בעבר החזקנו בשיא של מספר תיקים פליליים ליו"ר קבוצה ובעלים, אנחנו שיאנים בהפחתת נקודות כתוצאה מחוזים כפולים. ואם שכחתי שיא כלשהו — עמכם הסליחה".

ציטוט:
אני אוהד25 שנה של הקבוצה והייתי פשוט מיואש...
אלי טביב?!!!
איך הבנאדם העלוב הזה מפריע לי לישון בלילה?
מי הוא שיפריע לי לישון?!@#$ ....
אז אולי אני משוגע,אולי אנחנו חולים בראש..זה רק כדורגל...הגזמתם..זה לא רק כדורגל.
אלי טביב הרס את הדבר הכי יפה ונקי שהיה לי כל הילדות-ללכת למשחק של הפועל כפר סבא,לנסוע בכל הארץ אחריהם,בטוב וברע...ולא שאי פעם היה באמת ממש טוב אבל לפחות היה נשמה ואנשים בהנהלה שלא ישנו בלילה בדיוק כמוני....{שאולי דור,שליימה,ארבשקה מרצ'ינסקי,לויטה ושות.}ובשנים האחרונות היה פשוט מגעיל לבוא למגרש.
לא יודע להסביר את זה ..היה פשוט קר,מנוכר ולא אמיתי.עזבו בצד את ההשגים.
הפרצוף של המועדון הושחת לגמרי על ידי טביב והחונטת כלום ושום דבר שהביא איתו ל"הנהלה" שהתחבאה בתוך ארונות ....תחזרו לארון ואל תצאו.....
אני מקווה שהעתיד יוכיח שכפר סבא פי מיליון יותר חזקה ממה שאלי טביב חשב ותצא לדרך חדשה וטבה יותר.
אלי טביב? אולי אתה צדיק ולא הבנו אותך...העיקר שתהרוס עכשיו טוב טוב את הפועל תל אביב..תעשה עבודה יותר יסודית ממה שעשית כאן ..
חתיכת שתול שבא להרוס בגלל שהרגיש מקופח...אתה לא תפריע לי יותר לישון.

יאלללללללללללללה כפר סבא

ציטוט:
מה שקצת מפריע לי לגבי הסיפור הזה בתקשורת הוא הרבה יותר מאופירה אסייג ואייל ברקו.
נכון שכפ"ס זה מועדון יחסית "קטן"...אבל הסיקור התקשורתי של הסיפור שלנו הוא אפסי עד כמעט מגמתי נגד הפועל כפר סבא ואוהדיה והתעלמות מוחלטת ממה שטביב עשה לה.
יש כאן כל כך הרבה טעם לפגם .
ואני מתכוון גם לפנות להתאחדות והבקרה התקציבית בשאלה אחת:
כל אחד יכול לקנות קבוצת כדורגל ברפובליקת בננות הזאת שנקראת מדינת ישראל????
ההתנהלות,היחס,החוסר אכפתיות והרגשת ה"באסטה בשוק" שעפפה את טביב חייבת להבדק ולהוות ת-ק-ד-י-ם להגדרות מי יכול לקנות קבוצה בישראל.
שלא יפלו בפח של שרלתנים כמוהו .
בסופו של דבר -כדורגל זה משהו קסום שצריך להביא שמחה והתרגשות לא עצבים וקללות אני מקווה שיהיה כיף לחזור לראות את הפועל כפר סבא האמיתית!
העונה הקרובה בטח תהיה קשה ואנחנו חייבים לתמוך חזק כדי שנוכל לבנות בסיס טוב להמשך
נפגש במגרש חברים
אמיר

ש', 06/20/2009 - 21:19 — אנונימי

ציטוט:
אחרי שנות היעדרות תמיד חיפשנו בעיתון כל ידיעה על כפר סבא ,תמיד בדקנו מה עשתה בשבת אך לא הגענו כי לא היה עם מי להזדהות ,טביב חירב את מחלקת הנוער שהייתה אלופת המדינה עת הגעתו למועדון ,כפר סבא תחזור להיות מעצמת כדורגל כי יש לה חומר אנושי שאין בשום מקום כל אלו שבתקופת טביב טענו שאין פה קהל לא הבינו את העוצמה שיש כאן האוהדים פשוט הזדהו עם הסמלים אותם העיף עם הגעתו למועדון ובעצם מהלך זה "שרף" עצמו בעיני הקהל.
איך אדם כמו טביב העיז לטעון שהוא אוהד כפ"ס ? בשעה שהוא עוקר מזגנים ובוזז מכל הבא ליד מאותם ילדי מחלקת נוער שכל כך חשש שילכו לרחובות אם הוא לא ישקיע כאן.
אל דאגה חברים כפר סבא גדולה מטביב וקצרה והצדק ינצ כפר סבא תחזור במהרה לקדמת הכדורגל בארץ חזקה ובריאה

ו', 06/19/2009 - 22:28 — אנונימי
עמי הוותיק

ציטוט:
אוהדים יקרים..אני קורא לכם להציף את מרכזית האתר וגם את אתרי הספורט האחרים בתגובות כנגד היחס המתרפס והבזוי של אופיר אסיג ואיל ברקוביץ כלפי אלי טביב..שני אלה משמשים בבחינת פרקליטי השטן...שום מילה לא נאמרה כנגד עקירת המזגנים מהקירות..לקיחת הכיסאות הישנים וההתנהגות הבהמית של טביב ואנשיו...טוב שלא שפך בנזין והצית את המועדון....כל מה שהיה לצמד אופירה את ברקוביץ לשאול את יור ההתאחדות הוא למה לא לקצר את תקוםת הצינון של האדון טביב..אכן עיתונות מקצועית לעילא ולעילא..בושו והיכלמו..............

ו', 06/19/2009 - 22:02 — אנונימי

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=il
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 27,00.html
קצת חומר למחשבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
עצוב כמה שהדברים של אוהדי כפ"ס דומים למה שאנחנו מרגישים היום.
עצוב ומפחיד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין איך אנשים מתעלמים ככה מכמה שטביב רע. הרס את כפר סבא, קיבל קלון בעבר, עשה קומבינה מגעילה עם עמוס לוזון (קיבל דירה חדשה בשווי יותר ממיליון שקל בפרויקט בפתח תקווה, בתמורה הביא את דמארי בכזה סכום), לקח מכפר סבא 3 שחקנים בסכום של 12 מיליון שקל ולא הביא להם שקל. גועל נפש. אותו דבר שהוא עשה להם הוא יעשה לכם, בדיוק אותו דבר. הוא לא מפחד גם שהפועל תתפרק, לא מעניין אותו בכלל. הוא פה בשביל הכסף והאגו רק. לא יאמן איך אכלתם את כל המיץ הזה מהתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין את כאבם, ובאמת רוצה להאמין להם שהם צודקים בכל מה שהם אומרים. שבאמת טביב החליטל פרק את כפ"ס מתוך רגשי נחיתות. עם כמה שזה קשה לאדם תמים כמותי להאמין.
זה שזה מאוד דומה למה שקורה היום, זה לא מפתיע. טביב הוא אותו טביב.
ההבדל הוא שבניגוד לכפ"ס להפועל יש קהל המון השפעה. קללות במשחק לא ישנו. עתירות בבתי משפט ישנו.
רוצים שטביב לא יגנוב? שימו עליו 7 עיניים. רוצים ששי ישאר בהפועל? נפוצץ אימון (גם אני הייתי שם)
לכו תדעו, אולי טביב באמת לא יודע איך לנהל קבוצת כדורגל? אולי הוא צריך שיכוונו אותו. אולי הוא פשוט אדיוט.. לא רשע.. אדיוט..

הדוגמא הכי טובה היא השטות עם ידין. שבוע שלם קודחים לנו שההנהלה חמים עליו, שמתים להעיף אותו, למכור אותו בינואר, להשעות אותו לחודשיים, ובסוף מה? נזיפה והוא פותח בהרכב. מה אני אגיד לכם, קשה לי עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:11 
אדום נחמד כתב:
אני מבין את כאבם, ובאמת רוצה להאמין להם שהם צודקים בכל מה שהם אומרים. שבאמת טביב החליטל פרק את כפ"ס מתוך רגשי נחיתות. עם כמה שזה קשה לאדם תמים כמותי להאמין.
ההבדל הוא שבניגוד לכפ"ס להפועל יש קהל המון השפעה. קללות במשחק לא ישנו. עתירות בבתי משפט ישנו.
רוצים שטביב לא יגנוב? שימו עליו 7 עיניים. רוצים ששי ישאר בהפועל? נפוצץ אימון (גם אני הייתי שם)
לכו תדעו, אולי טביב באמת לא יודע איך לנהל קבוצת כדורגל? אולי הוא צריך שיכוונו אותו. אולי הוא פשוט אדיוט.. לא רשע.. אדיוט..

הדוגמא הכי טובה היא השטות עם ידין. שבוע שלם קודחים לנו שההנהלה חמים עליו, שמתים להעיף אותו, למכור אותו בינואר, להשעות אותו לחודשיים, ובסוף מה? נזיפה והוא פותח בהרכב. מה אני אגיד לכם, קשה לי עם זה.

נחמד ,אם ידין יימכר בינואר מה תאמר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
בשביל שלקהל תהיה השפעה הוא צריך לנקוט פעולות.
לשרוק ולצעוק בוז כשמקללים את טביב זו לא אחת מהפעולות האלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

הוא רשע. הוא בא ומוריד שלט שכוון נגדו, ואפילו שהוא יצא אלינו לסוכה כל מה שהוא עשה היה לבלבל תשכל ותביצים. אף אחד לא עד כדי כך אידיוט. הבן אדם פאקינג הורשע בזיוף דרכון והתחזות לאדם אחר. מה עוד אתם צריכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
אדום נחמד כתב:

הוא רשע. הוא בא ומוריד שלט שכוון נגדו, ואפילו שהוא יצא אלינו לסוכה כל מה שהוא עשה היה לבלבל תשכל ותביצים. אף אחד לא עד כדי כך אידיוט. הבן אדם פאקינג הורשע בזיוף דרכון והתחזות לאדם אחר. מה עוד אתם צריכים?

שופט מחוזי קבע שהוא לא ראוי להיות בעלי קבוצת כדורגל.
:LOMASHOO:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
אני לא שורק בוז. אפשר לשיר אם רוצים. רק אמרתי שזה לאו דווקא עוזר.
ואני לא חושב שאני ואתה יכולים לשנות משהו. ברצינות.
מי שיכול לשנות זה אנשים עם השפעה, וזהו ההבדל היחיד בין הפועל וכפ"ס.
כל עוד אנחנו לא גולשים לפלילים כמו לשרוף לאשתו תחנות.

והוא יצא אליכם לסוכה. זה דבר מכובד לכשעצמו. לא יודע לאיזה תשובות בדיוק ציפית ממנו, אבל הגיוני שיהייו כמה תשובות שלא תקבל וישמעו לך כבלבולי ביצים..

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 16 אוקטובר 2011, 12:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:21 
כל הטיעונים האלה כבר נטחנו 100 פעמים
אתם ברצינות מצפים שאנשים יצאו נגד טביב כי הוא הרס את כפר סבא והורשע לפני 20 שנה
ושופט מחוזי קבע מה שקבע והתקופה שנקבעה על ידו חלפה?
לא רציני בכלל וגם לא רלבנטי
אנחנו לא אוהדי כפר סבא לפחות רובנו לא
והרשעה מלפני 20 שנה ולא ברצח כבר מזמן לא מענינת
תמצאו משהו קצת פחות עבש ויותר טוב תתמקדו לא בפרסונה אלא בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני לא שורק בוז. אפשר לשיר אם רוצים. רק אמרתי שזה לאו דווקא עוזר.
ואני לא חושב שאני ואתה יכולים לשנות משהו. ברצינות.
מי שיכול לשנות זה אנשים עם השפעה, וזהו ההבדל היחיד בין הפועל וכפ"ס.
כל עוד אנחנו לא גולשים לפלילים כמו לשרוף לאשתו תחנות.

והוא יצא אליכם לסוכה. זה דבר מכובד לכשעצמו. לא יודע לאיזה תשובות בדיוק ציפית ממנו, אבל הגיוני שיהייו כמה תשובות שלא תקבל וישמעו לך כבלבולי ביצים..

הכל היה בלבולי ביצים. הכל. מישהו שאל אותו משהו שהוא לא ידע איך לענות עליו ופתאום הוא פנה למישהו אחד. טריק ידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: