אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ, כפ"ס היו קבוצת כלום מאז שאני זוכר את עצמי. ירידת הליגה זה לא מה שפירק אותם. הם ירדו ועלו יותר מפעם אחת עוד לפני שטביב הגיע. מכירת הכוכבים באפס שקל זה מה שעשה את הנזק הכי גדול. ככה אני רואה את זה.
טקנו, זה לא שאני מנסה להתפתל. כמו שאמרת, אני מסכים שטביב רע ועלול לעשות נזק. אבל אני גם יודע שאין אלטרנטיבות, וגם מוני האוהד עשה לנו נזק. וגם לפני מוני.
בשביל לשכנע אותי לקבל בהבנה ירידת ליגה בשביל שטביב יעזוב, צריך קצת יותר מזה.
יש לי פתרון בעניין כפ"ס .תשאל את אוהדי כפ"ס מה "פירק" אותם ,ושוב אנחנו לא מדברים מקצועית !!!
ציטוט:
"מספר השיאים השליליים שאנחנו מייצרים הוא מדהים", כתב אוהד בפורום של אוהדי הפועל כפר סבא. "אנחנו שיאני הירידות (בעקבות כך גם שיאני העליות). בעונת הירידה של אוחנה קבענו שיא בהחמצת פנדלים, בעבר החזקנו בשיא של מספר תיקים פליליים ליו"ר קבוצה ובעלים, אנחנו שיאנים בהפחתת נקודות כתוצאה מחוזים כפולים. ואם שכחתי שיא כלשהו — עמכם הסליחה".
ציטוט:
אני אוהד25 שנה של הקבוצה והייתי פשוט מיואש...
אלי טביב?!!!
איך הבנאדם העלוב הזה מפריע לי לישון בלילה?
מי הוא שיפריע לי לישון?!@#$ ....
אז אולי אני משוגע,אולי אנחנו חולים בראש..זה רק כדורגל...הגזמתם..זה לא רק כדורגל.
אלי טביב הרס את הדבר הכי יפה ונקי שהיה לי כל הילדות-ללכת למשחק של הפועל כפר סבא,לנסוע בכל הארץ אחריהם,בטוב וברע...ולא שאי פעם היה באמת ממש טוב אבל לפחות היה נשמה ואנשים בהנהלה שלא ישנו בלילה בדיוק כמוני....{שאולי דור,שליימה,ארבשקה מרצ'ינסקי,לויטה ושות.}ובשנים האחרונות היה פשוט מגעיל לבוא למגרש.
לא יודע להסביר את זה ..היה פשוט קר,מנוכר ולא אמיתי.עזבו בצד את ההשגים.
הפרצוף של המועדון הושחת לגמרי על ידי טביב והחונטת כלום ושום דבר שהביא איתו ל"הנהלה" שהתחבאה בתוך ארונות ....תחזרו לארון ואל תצאו.....
אני מקווה שהעתיד יוכיח שכפר סבא פי מיליון יותר חזקה ממה שאלי טביב חשב ותצא לדרך חדשה וטבה יותר.
אלי טביב? אולי אתה צדיק ולא הבנו אותך...העיקר שתהרוס עכשיו טוב טוב את הפועל תל אביב..תעשה עבודה יותר יסודית ממה שעשית כאן ..
חתיכת שתול שבא להרוס בגלל שהרגיש מקופח...אתה לא תפריע לי יותר לישון.
יאלללללללללללללה כפר סבא
ציטוט:
מה שקצת מפריע לי לגבי הסיפור הזה בתקשורת הוא הרבה יותר מאופירה אסייג ואייל ברקו.
נכון שכפ"ס זה מועדון יחסית "קטן"...אבל הסיקור התקשורתי של הסיפור שלנו הוא אפסי עד כמעט מגמתי נגד הפועל כפר סבא ואוהדיה והתעלמות מוחלטת ממה שטביב עשה לה.
יש כאן כל כך הרבה טעם לפגם .
ואני מתכוון גם לפנות להתאחדות והבקרה התקציבית בשאלה אחת:
כל אחד יכול לקנות קבוצת כדורגל ברפובליקת בננות הזאת שנקראת מדינת ישראל????
ההתנהלות,היחס,החוסר אכפתיות והרגשת ה"באסטה בשוק" שעפפה את טביב חייבת להבדק ולהוות ת-ק-ד-י-ם להגדרות מי יכול לקנות קבוצה בישראל.
שלא יפלו בפח של שרלתנים כמוהו .
בסופו של דבר -כדורגל זה משהו קסום שצריך להביא שמחה והתרגשות לא עצבים וקללות אני מקווה שיהיה כיף לחזור לראות את הפועל כפר סבא האמיתית!
העונה הקרובה בטח תהיה קשה ואנחנו חייבים לתמוך חזק כדי שנוכל לבנות בסיס טוב להמשך
נפגש במגרש חברים
אמיר
ש', 06/20/2009 - 21:19 — אנונימי
ציטוט:
אחרי שנות היעדרות תמיד חיפשנו בעיתון כל ידיעה על כפר סבא ,תמיד בדקנו מה עשתה בשבת אך לא הגענו כי לא היה עם מי להזדהות ,טביב חירב את מחלקת הנוער שהייתה אלופת המדינה עת הגעתו למועדון ,כפר סבא תחזור להיות מעצמת כדורגל כי יש לה חומר אנושי שאין בשום מקום כל אלו שבתקופת טביב טענו שאין פה קהל לא הבינו את העוצמה שיש כאן האוהדים פשוט הזדהו עם הסמלים אותם העיף עם הגעתו למועדון ובעצם מהלך זה "שרף" עצמו בעיני הקהל.
איך אדם כמו טביב העיז לטעון שהוא אוהד כפ"ס ? בשעה שהוא עוקר מזגנים ובוזז מכל הבא ליד מאותם ילדי מחלקת נוער שכל כך חשש שילכו לרחובות אם הוא לא ישקיע כאן.
אל דאגה חברים כפר סבא גדולה מטביב וקצרה והצדק ינצ כפר סבא תחזור במהרה לקדמת הכדורגל בארץ חזקה ובריאה
ו', 06/19/2009 - 22:28 — אנונימי
עמי הוותיק
ציטוט:
אוהדים יקרים..אני קורא לכם להציף את מרכזית האתר וגם את אתרי הספורט האחרים בתגובות כנגד היחס המתרפס והבזוי של אופיר אסיג ואיל ברקוביץ כלפי אלי טביב..שני אלה משמשים בבחינת פרקליטי השטן...שום מילה לא נאמרה כנגד עקירת המזגנים מהקירות..לקיחת הכיסאות הישנים וההתנהגות הבהמית של טביב ואנשיו...טוב שלא שפך בנזין והצית את המועדון....כל מה שהיה לצמד אופירה את ברקוביץ לשאול את יור ההתאחדות הוא למה לא לקצר את תקוםת הצינון של האדון טביב..אכן עיתונות מקצועית לעילא ולעילא..בושו והיכלמו..............
ו', 06/19/2009 - 22:02 — אנונימי
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=ilhttp://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 27,00.htmlקצת חומר למחשבה