תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: היום זה הפעם הראשונה שאני מתבייש שאני אוהד הפועל
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 03:09 
סמל אישי של המשתמש
ramig76 כתב:
HaMefaked כתב:
חברים זה פשוט בושה מה שהאוטרז עושים
בושה בושה בושה הלוואי שכל עלו שציירו צלבי קרס לא יכנסו לבלומפילד עד סוף העונה

מסכים לגמרי.. מקומם של הפושעים מאחורי סורג ובריח.

לדעתי עונש מוות יהיה ראוי יותר. ידוע ש88% מהאנשים שמציירים צלב קרס בטוש חוזרים לעשות זאת ואפילו מגיעים לרמות של גרפיטי על עמודי חשמל.

חייבים להרתיע פושעים שכאלו. זה מתחיל בטוש על קיר ונגמר במלא נייר טואלט בשרותים, מה שידוע לכל יוצר סתימות, ואולי אפילו הרטבת נייר טואלט וזריקתו על התקרה של השרותים, מה שגורם לפחד אצל כל אדם שעובר מתחת לגוש הנייר הרטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 03:30 
כל מי שכתב הוא חלאה וגדל בבית שלא הסביר לא מה זה חלאה אז מי שיש לו בעיה שיבוא אלי ושלא יסתתר מאחרי מקלדת או החברים שלו שיגיד שהוא חלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:12 
סמל אישי של המשתמש
לך לעזאזל אתה וכל שורקי הבוז בשירים נגד ההנהלה.
אם לא יהיו אנשים שילחמו בשביל המועדון הזה עוד חמש שנים כולנו נבכה על הרסיסים שאלי טביב ישאיר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 07:07 
אני חוזר שוב ולמי שלא הבין הם חלאות בני חלאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין למה קייס הסנגוריה של כולם הוא ישר לשייך את כל מי שנגד ציור צלבי קרס (דבר מובן מאליו) לאלו ששורקים בוז נגד השירי הנהלה.
אני באמת לא מבין מאחר ואין שום פאקינג קשר בין 2 הנושאים. דברים שונים לחלוטין.
מישהו מהמקשרים רוצה לנסות להסביר (ולהכשל)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
Adom Esh כתב:
אני לא מבין למה קייס הסנגוריה של כולם הוא ישר לשייך את כל מי שנגד ציור צלבי קרס (דבר מובן מאליו) לאלו ששורקים בוז נגד השירי הנהלה.
אני באמת לא מבין מאחר ואין שום פאקינג קשר בין 2 הנושאים. דבר שונים לחלוטין.
מישהו מהמקשרים רוצה לנסות להסביר (ולהכשל)?

כי אין להם קייס סנגוריה אחר, אז עכשיו הם ניתלים בדברים הדמגוגיים של טביב, שמסית את האש כנגד אוהדים בשער חמש ויוצר את הזיקה בין שירי השואה לקריאות ההנעלה זונה. טביב (בחוכמה מצידו) מזהה את הפילוג בקהל, ומנצל אותו כדי להפריד ולמשול וליצור צימוד לכאורה כאילו כל מי שמתנגד לשירי השואה הוא גם בעד ההנהלה, וכאילו כל מי שמתנגד להנהלה זה רק "20 החוליגנים" ששרים שירי שואה ("20 חוליגנים לא יעצרו את הקידמה". מישהו כבר אמר שאול?).

אין זיקה כזאת ואין קשר כזה - לא כל מי שמתנגד לשירי השואה (ולהכנסת הטרמינולוגיה הזאת ללקסיקון של אוהדי הפועל, על כל ההשלכות של זה, כמו שראינו אתמול) בהכרח גם תומך בהנעלה.

הצימוד הזה מטומטם, מי שיוצר אותו (טביב) מטומטם (או מנוול, או דמגוג), ומי שנתלה בו עוד יותר מטומטם ומשחק לידיים של טביב.
(אבל קצת פחות מטומטם ממי שמתעקש להמשיך ולפגוע בקבוצה ובשאר האוהדים על עיקרון קדושת הזכות להיות מטומטם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 08:12 
זו אותה הנהלה זונה שהכניסה את האוהדים ,הלא זונות שנהמו וקיבלו עונש, לשער אחר כדי שלא יפסידו את המשחק, באמת הנהלה זונה

נערך לאחרונה על ידי doronunu בתאריך 16 אוקטובר 2011, 09:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין איך זו הפעם הראשונה של פותח האשכול. הוא התחיל לאהוד את הפועל רק השבוע?
הזדמנויות להתבייש עד עמקי נשמתנו אנחנו מקבלים לפחות פעמיים שלוש בכל עונה. זה חלק מהחבילה, מתרגלים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אני לא מבין איך זו הפעם הראשונה של פותח האשכול. הוא התחיל לאהוד את הפועל רק השבוע?
הזדמנויות להתבייש עד עמקי נשמתנו אנחנו מקבלים לפחות פעמיים שלוש בכל עונה. זה חלק מהחבילה, מתרגלים.

פעם חשבתי שלהיות הפועל זה זן מיוחד, אנשים מיוחדים. ראיתי אותנו כסוג של משפחה. כשבאתי לקנות טלוויזיה, והמוכר בחנות אמר שהוא אוהד הפועל, מיד קניתי.
היתה לי תחושה, עדיין מוצדקת לדעתי, ששנים של סבל, בצירוף ערכים חברתיים + אהבה לקבוצה בכל תנאי וגם בכשלונות, הופכים אותנו להיות טובים מהאחרים.
כשקרה אירוע ההצתה בבית וגן, הייתי כל כך נאיבי שאמרתי לכולם שלא יכול להיות שזה אוהדי הפועל.
לאט לאט, בגילי המתקדם, אני הולך ומתפכח. אולי זה גם המחיר של להיות קהל מאד גדול, שבאופן סטטיסטי יהיו בתוכו גם עשבים שוטים וילדים (בנפשם, לאו דווקא בגילם) שתמיד יילכו עם האהבה שלהם כמה צעדים מעבר לקו האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
its-sick כתב:

פעם חשבתי שלהיות הפועל זה זן מיוחד, אנשים מיוחדים. ראיתי אותנו כסוג של משפחה. כשבאתי לקנות טלוויזיה, והמוכר בחנות אמר שהוא אוהד הפועל, מיד קניתי.
היתה לי תחושה, עדיין מוצדקת לדעתי, ששנים של סבל, בצירוף ערכים חברתיים + אהבה לקבוצה בכל תנאי וגם בכשלונות, הופכים אותנו להיות טובים מהאחרים.
כשקרה אירוע ההצתה בבית וגן, הייתי כל כך נאיבי שאמרתי לכולם שלא יכול להיות שזה אוהדי הפועל.
לאט לאט, בגילי המתקדם, אני הולך ומתפכח. אולי זה גם המחיר של להיות קהל מאד גדול, שבאופן סטטיסטי יהיו בתוכו גם עשבים שוטים וילדים (בנפשם, לאו דווקא בגילם) שתמיד יילכו עם האהבה שלהם כמה צעדים מעבר לקו האדום.

השנאה. לא האהבה.

השנאה למכבי גוברת אצלם על האהבה להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: היום זה הפעם הראשונה שאני מתבייש שאני אוהד הפועל
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:23 
חבורה של יצורים. פעם הייתי מדבר על הקהל של הפועל כקהל הכי טוב בארץ, היום הם המיץ של הזבל. לא כולם כמובן, הגוש של האפסים שמייצגים אותנו כביכול. היום אני אוהב את הקבוצה שונא את הקהל. שער 5 להתפוצץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: