joshsoos כתב:
נו גם אתה ילד קטן, מה הקשר לאבידור ומה הקשר לשקרים שאני אמרתי שהוא טוב משכטר?
אני מזכיר את עניין זהבי כי בשנה האחרונה אתה חוזר על דברים מופרכים באשר לכישורים והתפקוד שלו, בדיוק כמו שעכשיו אתה מפריח דברים לאוויר באשר לאלרואי, אתה בדרך הבדוקה להיות שגיא כהן 2, והכי מצחיק שאתה זה שאומר שאני זה שלא תומך בטענות שלי. לטענות שלי קוראים עיניים, והן רואות שחקן אומלל שלא מסוגל לתת פס כמו שלומדים בילדים ג'. העיניים שלך לעומת זאת, נו...
איך אני ילד קטן?
הדיון מתייחס לאלרואי, לא לאבידור לא שכטר לא לזהבי ולא לאף שחקן אחר.
מי שהתחיל להתייחס לשחקנים אחרים היה אתה לא אני בנסיון להחליש את עמדת היריב, כנראה שזה בגלל שלא היה לך מה להגיד.
אתה מדבר על עיינים?
כמה פעמים עד היום שחקן קישור הגיע לקבל כדור מאחורי קו ההגנה הראשון של הקבוצה? אלרואי פירק ככה את הגנת פ"ת לפחות 10
פעמים היום. בנוסף לזה כל פעם שהוא איבד כדור הוא רץ אחורה לחטוף אותו, לרב בהצלחה וגם מנע ככה לפחות גול אחד (ולא אחרי איבוד
כדור שלו אלא אחראי טעות של פרנסמן).
אלרואי כהן הוא שחקן מצויין, עם ראיית משחק טובה שחושב התקפה כל הזמן אבל עושה לא מעט הגנה, יש לו כרגע קצת בעיות עם דיוק,
בדיוק כמו לנוסא דר"א, אבל עם ביטחון ודקות משחק אני מאמין שזה ישתנה. אתמול הוא היה מס' 1 במגרש לדעתי, זכותך לא להסכים על
זה, אבל אין לזה קשר לזהבי או שגיא כהן.
דר"א ההשווה אליו ממש מחמיאה לי, אאבל אשמח אם אל העלבות האישיות שלך של גן טרום חובה תשמור לגני בהם אתה מסתבוב ותחסוך
ממני.