תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלרואי בצד ימין
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:52 
מה הוא עשה, העביר פס אחד מדוייק לראש של דמארי? ( שהעירו לידי שרוב הסיכויים שהוא כיוון בכלל לטוטו... ).
חוץ מזה הוא היה רגיל, מאבד כדורים, תוקע משחק, לא מבין אותו, מתבלבל עם עצמו. לצערי הרב, כי זכרתי ממה שראיתי מקרית שמונה שהוא היה לא רע ( אבל זה היה מתקצירים, כולל זה מהמשחק מולנו שלא ראיתי כי לא הייתי בארץ ) הוא לא לרמה שלנו, כמו שפרנסמן לא וכמו ששי לא, וחבל שהכסף של הקומבינה המסריחה של מוני ואיזי לא הלך לפחות על שחקן ששווה משהו, כמו זו של טביב ולוזונה על דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:54 
אורמוש לא רואה אות ממטר, אבל הוא צריך להתחבר יותר לקבוצה.
אלרואי בינוני להחריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
אחרי 8 משחקים + של הפועל היום בפעם הראשונה היה קשר התקפי שבא לקבל כדורים במרכז המגרש מהקשרים אחוריים.

סוס מה קשור דעתי על זהבי? הוא מוגבל כמו שאלרואי כהן מוגבל, ועדין היו יותר מידי משחקים שהוא היה הטוב בהפועל?
ובסדר אלרואי כהן לא מסוגל להעביר פס, ד"ש ליובל אבידור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:34 
בא למרכז המגרש לקבל כדורים? הא?
דעתך על זהבי קשורה כי עד היום אתה לא קולט מה קורה לך מול העיניים. אותו דבר עם אלרואי. ואם אתה לא רואה שהוא לא מסוגל לתת מסירה אחת כמו שצריך, זה כבר בתחום של אופטומטריסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:55 
joshsoos כתב:
מה הוא עשה, העביר פס אחד מדוייק לראש של דמארי? ( שהעירו לידי שרוב הסיכויים שהוא כיוון בכלל לטוטו... ).
חוץ מזה הוא היה רגיל, מאבד כדורים, תוקע משחק, לא מבין אותו, מתבלבל עם עצמו. לצערי הרב, כי זכרתי ממה שראיתי מקרית שמונה שהוא היה לא רע ( אבל זה היה מתקצירים, כולל זה מהמשחק מולנו שלא ראיתי כי לא הייתי בארץ ) הוא לא לרמה שלנו, כמו שפרנסמן לא וכמו ששי לא, וחבל שהכסף של הקומבינה המסריחה של מוני ואיזי לא הלך לפחות על שחקן ששווה משהו, כמו זו של טביב ולוזונה על דמארי.

לרמה שלנו או לא לרמה שלנו, זה מה שיש. לא ראיתי מאורמוש הרבה יותר עד עכשיו.

ואני מסכים איתך שאלרואי לא מרוכז ולא מדוייק, אבל מה שמאד הורגש אתמול זה שהוא משחק עם המון אנרגיה והתלהבות, בא לקבל כדור, מחפש לשחק לעומק, מאבד כדור ורץ להרוויח אותו בחזרה, ובקיצור, מראה הרבה נוכחות במשחק.

להגיד שזה מספק? זה רחוק מלהיות מספק, אבל זו בהחלט מגמה חיובית. בסה"כ לאלרואי הייתה תרומה יפה אתמול במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
לאלרואי יש הרבה מוטיבציה, ויש גם לא מעט טכניקה.
אם רק היה לו מוח, הוא היה מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:09 
YardenDe כתב:
שציבלין יעבוד איתו קצת על מהלכים מול השער. חוץ מזה הכל בסדר כרגע.

:LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
בא למרכז המגרש לקבל כדורים? הא?
דעתך על זהבי קשורה כי עד היום אתה לא קולט מה קורה לך מול העיניים. אותו דבר עם אלרואי. ואם אתה לא רואה שהוא לא מסוגל לתת מסירה אחת כמו שצריך, זה כבר בתחום של אופטומטריסטים.

ואבידור יותר טוב משכטר.
זהבי שחקן מוגבל מאוד, כמו שקטן שחקן מוגבל,
ולשניהם אין קשר למה לדיון, אבל אני מבין שאין לך מה להגיד שקשור שיתמוך בטענתך
אז אתה עובר לדברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:28 
נו גם אתה ילד קטן, מה הקשר לאבידור ומה הקשר לשקרים שאני אמרתי שהוא טוב משכטר?
אני מזכיר את עניין זהבי כי בשנה האחרונה אתה חוזר על דברים מופרכים באשר לכישורים והתפקוד שלו, בדיוק כמו שעכשיו אתה מפריח דברים לאוויר באשר לאלרואי, אתה בדרך הבדוקה להיות שגיא כהן 2, והכי מצחיק שאתה זה שאומר שאני זה שלא תומך בטענות שלי. לטענות שלי קוראים עיניים, והן רואות שחקן אומלל שלא מסוגל לתת פס כמו שלומדים בילדים ג'. העיניים שלך לעומת זאת, נו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
בכל משחק ששיחק השנה הוא הראה לחימה, גם אם לא תמיד הולך. זה הרבה יותר טוב ממה שאפשר להגיד על לא מעט מחבריו לקבוצה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
נו גם אתה ילד קטן, מה הקשר לאבידור ומה הקשר לשקרים שאני אמרתי שהוא טוב משכטר?
אני מזכיר את עניין זהבי כי בשנה האחרונה אתה חוזר על דברים מופרכים באשר לכישורים והתפקוד שלו, בדיוק כמו שעכשיו אתה מפריח דברים לאוויר באשר לאלרואי, אתה בדרך הבדוקה להיות שגיא כהן 2, והכי מצחיק שאתה זה שאומר שאני זה שלא תומך בטענות שלי. לטענות שלי קוראים עיניים, והן רואות שחקן אומלל שלא מסוגל לתת פס כמו שלומדים בילדים ג'. העיניים שלך לעומת זאת, נו...

איך אני ילד קטן?
הדיון מתייחס לאלרואי, לא לאבידור לא שכטר לא לזהבי ולא לאף שחקן אחר.
מי שהתחיל להתייחס לשחקנים אחרים היה אתה לא אני בנסיון להחליש את עמדת היריב, כנראה שזה בגלל שלא היה לך מה להגיד.
אתה מדבר על עיינים?
כמה פעמים עד היום שחקן קישור הגיע לקבל כדור מאחורי קו ההגנה הראשון של הקבוצה? אלרואי פירק ככה את הגנת פ"ת לפחות 10
פעמים היום. בנוסף לזה כל פעם שהוא איבד כדור הוא רץ אחורה לחטוף אותו, לרב בהצלחה וגם מנע ככה לפחות גול אחד (ולא אחרי איבוד
כדור שלו אלא אחראי טעות של פרנסמן).
אלרואי כהן הוא שחקן מצויין, עם ראיית משחק טובה שחושב התקפה כל הזמן אבל עושה לא מעט הגנה, יש לו כרגע קצת בעיות עם דיוק,
בדיוק כמו לנוסא דר"א, אבל עם ביטחון ודקות משחק אני מאמין שזה ישתנה. אתמול הוא היה מס' 1 במגרש לדעתי, זכותך לא להסכים על
זה, אבל אין לזה קשר לזהבי או שגיא כהן.

דר"א ההשווה אליו ממש מחמיאה לי, אאבל אשמח אם אל העלבות האישיות שלך של גן טרום חובה תשמור לגני בהם אתה מסתבוב ותחסוך
ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:56 
שחקן כל כך חלש.
אז אתמול במקרה היו לו כמה פעולות לא רעות (וגם אלו הגיעו אחרי היסוסים אינסופיים) נגד קבוצת כלום שגם ככה היתה בעשרה שחקנים ולא שמרה אותו.
בואו נסתכל לרגע על התכונות של מר כהן ככדורגלן: לבעוט הוא לא יודע, למסור גם לא, דריבל אין לו, קבלת החלטות מזעזעת ואפילו הבטחון העצמי ברצפה. והדבר הכי מעצבן זה שהוא באמת מאמין לתקשורת שעשתה ממנו כוכב ומנסה לעשות דברים שהוא לא מסוגל.
בקיצור, חזרה לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:00 
כן, אני מדבר על עיניים. כל עוד אתה פורס כאן מגילות על גבי מגילות שמתייחסות לשיטות משחק והרכבים שונים, סבבה. אבל כשאתה מנסה להמציא בכח דברים שמתרחשים מול עיניים של אנשים זה כבר משהו אחר. אלרואי לא פירק שום דבר אתמול, הוא שיחק מול קבוצה שמדקה די מוקדמת נשארה עם 10 שחקנים, וההגנה שלה כוללת שחקנים שלידם פרנסמן הוא וידיץ'. הפערים במגרש נוצרו ללא קשר אליו, ואתה קצת מתבלבל כי מי שבעיקר בא לקבל כדורים היה דמארי.
אלרואי הוא שחקן בינוני ומטה עם מהירות טובה, טכניקה בינונית וראית משחק סבירה, והוא יישאר שחקן בינוני ומטה שלא מתאים אפילו לספסל של הפועל, כל עוד הוא לא יהיה מסוגל להעביר פס פשוט כמו שמלמדים בילדים ג'. מאחר ולצערי אלה בד"כ לא דברים שלומדים בגילו, קשה להאמין שהוא ישתפר, אפילו אם יצבור טונות של בטחון ודקות משחק. כולה למסור פס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
שחקן כל כך חלש.
אז אתמול במקרה היו לו כמה פעולות לא רעות (וגם אלו הגיעו אחרי היסוסים אינסופיים) נגד קבוצת כלום שגם ככה היתה בעשרה שחקנים ולא שמרה אותו.
בואו נסתכל לרגע על התכונות של מר כהן ככדורגלן: לבעוט הוא לא יודע, למסור גם לא, דריבל אין לו, קבלת החלטות מזעזעת ואפילו הבטחון העצמי ברצפה. והדבר הכי מעצבן זה שהוא באמת מאמין לתקשורת שעשתה ממנו כוכב ומנסה לעשות דברים שהוא לא מסוגל.
בקיצור, חזרה לספסל.

כששחקן עושה פעולות טובות, זה אומר שהוא מסוגל לעשות פעולות טובות.
מצחיק שביקורת על שחקן תמיד מלווה בדעה מוקדמת עליו. כששכטר נתן פה משחקים זוועה לאף אחד לא היה אכפת להדביק על זה יום חלש
כשאלרואי נותן משחק טוב (יותר טוב מקודמיו, וביחס לשאר השחקנים), מדביקים עליו פוקס.
סבלנות זה כבר מזמן לא מנת חלקינו כאוהדי הפועל, מסתבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי איך הצלחתם לקשר ולהשוואות בין זהבי לאלרואי, ושכטר לאבידור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:54 
זה בדיוק העניין, גם כשלשכטר יש משחק חלש עדיין ההשפעה שלו על המשחק גדולה (לכן גם לרוב לא מוציאים אותו).
אלרואי כהן עשה כמה פעולות לא רעות (וממש לא יותר מזה) וכבר זה מוגדר כמשחק טוב. רבאק, הוא כשל אתמול בפעולות כל כך פשוטות כל כך הרבה פעמים שאצל כל שחקן אחר זה יש היה מקוטלג כמשחק רע.
זה נראה כאילו החליטו שהבחור מפוצץ כשרון ועכשיו כל פעולה טובה שלו מייחסים לכשרון העצום שלו במקום לכך שגם תרנגול מוצא לפעמים גרגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:00 
גורדנה שחקן פי 19 יותר טוב ממנו ובעמדה שלא קשורה אליו לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
זה בדיוק העניין, גם כשלשכטר יש משחק חלש עדיין ההשפעה שלו על המשחק גדולה (לכן גם לרוב לא מוציאים אותו).
אלרואי כהן עשה כמה פעולות לא רעות (וממש לא יותר מזה) וכבר זה מוגדר כמשחק טוב. רבאק, הוא כשל אתמול בפעולות כל כך פשוטות כל כך הרבה פעמים שאצל כל שחקן אחר זה יש היה מקוטלג כמשחק רע.
זה נראה כאילו החליטו שהבחור מפוצץ כשרון ועכשיו כל פעולה טובה שלו מייחסים לכשרון העצום שלו במקום לכך שגם תרנגול מוצא לפעמים גרגר.

לא אמרתי שהוא היה גדול. אמרתי שרואים שיפור, ואני לפחות רואה בו משהו. לא השוותי בינו לבין שכטר (מן הסתם)..
zink כתב:

טוב זה פשוט לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:39 
אדום נחמד כתב:
הוקיץ' כתב:

לא אמרתי שהוא היה גדול. אמרתי שרואים שיפור, ואני לפחות רואה בו משהו. לא השוותי בינו לבין שכטר (מן הסתם)..
zink כתב:

טוב זה פשוט לא נכון.

שיפור יש. מספיק טוב בשביל לראות דקות? חד משמעית לא.

ודרך אגב, זה נכון מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
אני שמח שאתה מסכים שהוא משתפר. אולי זה כי הוא לא חושש שעל כל פעולה רעה שלו הוא יראה את הספסל.
מה שיותר חשוב, זה שביחס לשאר הקבוצה הוא לא מנקודות החושך..

לגבי גורדנה- אין לי כוונה להתחיל ויכוח על מי טוב יותר. אני חושב שגורדנה שחקן מצוין שיהייה בהפועל עוד הרבה שנים. אבל אתמול הוא פשוט לא היה מעורב במשחק. לא לטוב ולא לרע. וגם במשחקים הטובים שלו הוא לא הבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 14:00 
האמת שהוא עדיין לגמרי מנקודות החושך.
ולטעמי זה בכלל לא ויכוח מי יותר טוב. למעשה, ההבדל הגדול ביניהם הוא שאצל גורדנה, שאתמול לא היה במשחק גדול (למרות הבישול המצוין), אתה תמיד רואה את הכשרון. הוא חזק, הוא דריבליסט מצוין והוא משחק לעומק.
אצל אלרואי כהן אני עדיין מחפש את הפעולה הראשונה שתראה לי כשרון.
מרכז שדה שכולל את גורדנה, ידין ואיגיבור ביחד (כמובן שלא יקרה בבית ספרו של הרס"ר) ואולי יש צ'אנס לראות קצת כדורגל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
האמת שהוא עדיין לגמרי מנקודות החושך.
ולטעמי זה בכלל לא ויכוח מי יותר טוב. למעשה, ההבדל הגדול ביניהם הוא שאצל גורדנה, שאתמול לא היה במשחק גדול (למרות הבישול המצוין), אתה תמיד רואה את הכשרון. הוא חזק, הוא דריבליסט מצוין והוא משחק לעומק.
אצל אלרואי כהן אני עדיין מחפש את הפעולה הראשונה שתראה לי כשרון.
מרכז שדה שכולל את גורדנה, ידין ואיגיבור ביחד (כמובן שלא יקרה בבית ספרו של הרס"ר) ואולי יש צ'אנס לראות קצת כדורגל העונה.

טוב. עוד שבוע והאשכול על אלרואי ישאר ללא הכרעה. אין לי בעיה עם זה.
מבחינתי, זה שלא קיללו אותו (לפחות בסביבה שלי) אתמול, מספיק בשבילי. המשיכו כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

מתחילת העונה הוא הקשר הכי טוב שלנו יחד עם נוסא בהפרש גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:46 
יובל כתב:
zink כתב:

מתחילת העונה הוא הקשר הכי טוב שלנו יחד עם נוסא בהפרש גדול.

דווקא אחרי שהרויח מקום בהרכב הייתה אצלו ירידה מסויימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:48 
אם ידין לא היה מרגיע אתמול את גורדנה הוא היה מורחק.
הוא צריך להעיף דחוף את המניירות של הארס ולהפסיק לריב עם כל העולם כמו ילד מפגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:51 
שחר כתב:
אם ידין לא היה מרגיע אתמול את גורדנה הוא היה מורחק.
הוא צריך להעיף דחוף את המניירות של הארס ולהפסיק לריב עם כל העולם כמו ילד מפגר.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:36 
אוגוסטוס היל כתב:
מצטער, אותי הוא לא הרשים

גם אותי לא ממש הרשים, למרות שפה ושם הבליח.
לשם פרופורציה, מזכיר את 5 השערים של 2 החלוצים שלנו. הלו, זו הפועל פ"ת תחת שרביטו של מאמן הכדורגל השמח. ולתשומת ליבו של טביב, פייר שאתמול היה כדורגל שמח.
עדין יש סיכוי שאלרואי ישתפר בכיוון הציפיות ממנו, ויתכן שדווקא קשטן יוכל להחזירו למסלול. רק שגם אחרי המשחק איני רואה סימנים שאפשר לבנות עליהם, פרט לפוטנציאל הידוע שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 02:28 
יש בו כדורגל,אין בו טיפה של ביטחון.

לפחות הוא נוגע יותר בכדור לעומת אורמוש.

בכללי לדעתי מקומו על הספסל.

הקישור שצריך להיות בהפועל זה לדעתי :

גורדנה וידין באמצע,אורמוש בשמאל (שם הוא בא לידי ביטוי שהוא חותך פנימה) , ואייגיבור באגף ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 02:40 
עם כל הביקורת על אלרואי כהן (ויש מקום לביקורת והרבה), שהוא וגורדנה משחקים, הפועל נראים אחרת. הם פשוט משחקים מהר יותר ולוקחים את המשחק קדימה. אתמול ספציפית אלרואי גם ידע לחתוך לאמצע ולקבל כדורים עם הפנים לשער שזה תמיד טוב.
אלרואי כהן צריך מאמן. מישהו שיבוא ויסביר לו דברים בסיסיים. מתי ללכת על הקו, מתי לחתוך לאמצע, מתי לעשות דריבל ומתי להרים את הראש. חוץ מזה, הוא גם חייב לשייף את רמת הביצוע שלו. יש לו הרבה מקום לשיפור ובהתחשב בנתונים הפיזיים שלו וברצון, אני מאמין שהוא יכול לעשות את זה.
בכל מקרה, עם שני השחקנים האלה, הפועל משחקים יותר מהר וזה כבר טוב. אני מההתחלה אמרתי שההרכ לדעתי צריך להיות ידין או אבוטבול עם גורדנה באמצע, נוסא בימין ואלרואי משמאל. עכשיו אורמוש אולי גם אופציה. הזמן יגיד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 02:42 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
עם כל הביקורת על אלרואי כהן (ויש מקום לביקורת והרבה), שהוא וגורדנה משחקים, הפועל נראים אחרת. הם פשוט משחקים מהר יותר ולוקחים את המשחק קדימה. אתמול ספציפית אלרואי גם ידע לחתוך לאמצע ולקבל כדורים עם הפנים לשער שזה תמיד טוב.
אלרואי כהן צריך מאמן. מישהו שיבוא ויסביר לו דברים בסיסיים. מתי ללכת על הקו, מתי לחתוך לאמצע, מתי לעשות דריבל ומתי להרים את הראש. חוץ מזה, הוא גם חייב לשייף את רמת הביצוע שלו. יש לו הרבה מקום לשיפור ובהתחשב בנתונים הפיזיים שלו וברצון, אני מאמין שהוא יכול לעשות את זה.
בכל מקרה, עם שני השחקנים האלה, הפועל משחקים יותר מהר וזה כבר טוב. אני מההתחלה אמרתי שההרכ לדעתי צריך להיות ידין או אבוטבול עם גורדנה באמצע, נוסא בימין ואלרואי משמאל. עכשיו אורמוש אולי גם אופציה. הזמן יגיד...

יפה אמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: