Charlie כתב:
אני מתעלם לרגע מהסיפור של החולצה הצהובה בבוררות, ומתרכז בסרור כשחקן כדורגל. הבחור גדל בהפועל ת"א, היה בדרך למכבי ת"א וזכה להתעניינות ממכבי חיפה! נחשב לכישרון ענק כששיחק בנוער ובנבחרת הצעירה והנה הוא בליגה ז' באיזו קבוצה של המגזר. לא להאמין! אמנם לא מתאים לכתוב "כך חולפת לה תהילת עולם" כי תהילה ממש לא היתה לו, אבל כך בהחלט נעלם כישרון שגדל אצלנו והיה מבוקש ב-2 המועדונים הגדולים בארץ...
אגב, יכול להיות שהפועל פיספסה עיסקה טובה עם חיפה בשעתו:
" מכבי חיפה החליטה לנסות ולצרף את הקשר הצעיר, עידן סרור. כרטיסו של השחקן שייך להפועל תל אביב, אך המו"מ שלו עם האדומים פוצץ ולכן לא יצא עם הקבוצה למחנה האימון שלה באוסטריה. המאמן הירוק, רוני לוי, עקב כבר זמן רב אחר הקשר הצעיר ." (YNET 21.7.07)
"עידן סרור, קשר הפועל פתח תקוה והנבחרת הצעירה, נמצא ברשימת הקניות של מכבי חיפה לעונה הבאה. גישושים בנושא כבר נעשו אצל השחקן וסוכנו ג'קי דהן, המקורב מאוד לצוות המקצועי של חיפה. "גם אני שמעתי על ההתעניינות הזאת", אישר אתמול סרור את הידיעה, "אם זה יקרה אשמח מאוד. עם זאת, כרגע אני מרוכז בהצלחת הפועל פ"ת ולא חושב על דברים אחרים". לוי מעריך מאוד את הכישרון הצעיר וסבור כי הוא בהחלט יכול להוות פיתרון הולם לחלל שהותיר עידן טל במרכז הקישור ." (הארץ, 9/11/06)
"בחיפה מתכננים - מסודי תמורת עידן סרור " (וואלה-ספורט 21/10/06)
והרוני לוי הזה הוא אחד המועדפים של טביב, יחליף אולי בקיץ את קשטן...
אני לא בטוח שיש שחקן כדורגל פעיל שלא יכול להחליף את עידן סרור.