תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לוזון - עקיצת השנה
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 01:24 
שחר כתב:
בניגוד לאלרואי, הוא שחקן מצויין. לא הוגן לשפוט אותו לפי הסכום כי הרי כולם מבינים שזה לא הסכום האמיתי בעסקה ואין אף ישראלי ששווה סכומים כאלה.

הקבוצה הזו גומרת אותו כמו את נוסא ואת תמוז.. לרחם עליהם.

אלרואי שחקן מצויין .
אל תרחם על אף אחד הם חיים טוב מאד.
הקבוצה חדשה, לא מחוברת עדיין, זה מצריך זמן ואימון. וזה שכל שלושה ימים יש משחק לא עוזר לעניין התיאום .
אי אפשר לוותר על אירופה אבל השנה על אף כל הדירוג וכו׳ היה די ברור שהפועל תתקשה להצליח באירופה בגלל שזו קבוצה חדשה.
ההשתתפות באירופה השנה היא בעוכרינו .
שחר לדעתי ערב הדרבי ההפרש בין שתי הקבוצות לא יעלה על שתי נקודות אם בכלל !
אתם ממהרים לקטול את הפועל אבל אני אומר לך שאתה עוד תהיה גאה בקבוצה הזאת . באחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 01:28 
בפעם המאה, כי יש פה גם כמה אנשים תבוניים והגיוניים

לא נראה לכם מוזר שטביב העביר בתשלום אחד באותו יום מיליון וחצי יורו על 50% מהבעלות על דמארי? (שהוא כנראה באמת אחלה שחקן אבל בטח לא שווה 3 מיליון יורו)
לא נראה לכם מוזר שכעבור כמה שבועות טביב היה מוכן לשלם עוד 1.5 מיליון יורו עבור 50% מהבעלות על טל בהן חיים, שחקן לא רע אחר שבמקרה שייך לאותו עמוס לוזון מעסקת דמארי?
לא נראה לכם מוזר שטביב עוד מאפריל הזכיר כל הזמן שם אחד - עומר דמארי? יכולות הסקאוטינג שלו גרמו לזה?
לא נראה לכם מוזר שרוב הקיץ, כמעט כל שחקן שהיה אמור להיות משוחרר או מושאל מהפועל, טביב ושלוחיו הודיעו שאם הם יעברו זה רק למכבי פ"ת?
באמת, לא נראה לכם מוזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 01:32 
bruno conti כתב:
שחר כתב:
בניגוד לאלרואי, הוא שחקן מצויין. לא הוגן לשפוט אותו לפי הסכום כי הרי כולם מבינים שזה לא הסכום האמיתי בעסקה ואין אף ישראלי ששווה סכומים כאלה.

אלרואי שחקן מצויין .
הקבוצה חדשה, לא מחוברת עדיין, זה מצריך זמן ואימון. וזה שכל שלושה ימים יש משחק לא עוזר לעניין התיאום .
אי אפשר לוותר על אירופה אבל השנה על אף כל הדירוג וכו׳ היה די ברור שהפועל תתקשה להצליח באירופה בגלל שזו קבוצה חדשה.
אתם ממהרים לקטול את הפועל אבל אני אומר לך שאתה עוד תהיה גאה בקבוצה הזאת . באחריות.

הבנתי, אז ככה.

הבעיה היא שלקבוצה יש יותר משחקים ממה שהסגל שלה יכול לתת, מי שאשם בכך שאין מספיק שחקנים הם המשחקים.
הבעיה שלאירופה זה לא מספיק כי השחקנים לא מספיק טובים ולכן זה בעוכרינו, מי שאשם בכך זו הקבוצה שעלתה לאירופה. אולי מי שאשם בכך זו בכלל אירופה שמקיימת משחקים ולא טרחה להודיע לאליעזר שצריך שחקנים שישתתפו במפעל הזה.
אני ראיתי היום את הפועל וראיתי את 2 הקבוצות הגדולות האחרות, הדבר האחרון שאני יכול לומר זה שאני גאה בקבוצה.
יודע מה? גם אם היא תצליח, תהיה קרובה למכבי ואפילו תנצח בדרבי, אני ממש לא אהיה גאה ולו רק בגלל כל הזבל שמסביב לקבוצה הזו שמן הסתם גם לא ייתן לה להמריא לחלומות שלך.
אם לא שמת לב, אנחנו כבר מזמן אחרי הקיץ , אחרי הפגרה ואחרי כל הדיבורים שלך...המציאות , הרכש, היכולת והתוצאות משפריצה לך על הפנים אבל אתה טוען שזה גשם..תבלה. אני מעדיף להיות מציאותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 01:32 
סו אלן כתב:
בפעם המאה, כי יש פה גם כמה אנשים תבוניים והגיוניים

לא נראה לכם מוזר שטביב העביר בתשלום אחד באותו יום מיליון וחצי יורו על 50% מהבעלות על דמארי? (שהוא כנראה באמת אחלה שחקן אבל בטח לא שווה 3 מיליון יורו)
לא נראה לכם מוזר שכעבור כמה שבועות טביב היה מוכן לשלם עוד 1.5 מיליון יורו עבור 50% מהבעלות על טל בהן חיים, שחקן לא רע אחר שבמקרה שייך לאותו עמוס לוזון מעסקת דמארי?
לא נראה לכם מוזר שטביב עוד מאפריל הזכיר כל הזמן שם אחד - עומר דמארי? יכולות הסקאוטינג שלו גרמו לזה?
לא נראה לכם מוזר שרוב הקיץ, כמעט כל שחקן שהיה אמור להיות משוחרר או מושאל מהפועל, טביב ושלוחיו הודיעו שאם הם יעברו זה רק למכבי פ"ת?
באמת, לא נראה לכם מוזר?

ברור שכן. אין פה אחד שזה לא נראה לו מוזר.
בעצם, לא יודע אם מוזר זו המילה המתאימה, אלא חשוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 02:02 
שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:

אלרואי שחקן מצויין .

הבנתי, אז ככה.
הבעיה היא שלקבוצה יש יותר משחקים ממה שהסגל שלה יכול לתת, מי שאשם בכך שאין מספיק שחקנים הם המשחקים.
הבעיה שלאירופה זה לא מספיק כי השחקנים לא מספיק טובים ולכן זה בעוכרינו, מי שאשם בכך זו הקבוצה שעלתה
לאירופה. אולי מי שאשם בכך זו בכלל אירופה שמקיימת משחקים ולא טרחה להודיע לאליעזר שצריך שחקנים שישתתפו במפעל הזה.
אני ראיתי היום את הפועל וראיתי את 2 הקבוצות הגדולות האחרות, הדבר האחרון שאני יכול לומר זה שאני גאה בקבוצה.
יודע מה? גם אם היא תצליח, תהיה קרובה למכבי ואפילו תנצח בדרבי, אני ממש לא אהיה גאה ולו רק בגלל כל הזבל
שמסביב לקבוצה הזו שמן הסתם גם לא ייתן לה להמריא לחלומות שלך.
אם לא שמת לב, אנחנו כבר מזמן אחרי הקיץ , אחרי הפגרה ואחרי כל הדיבורים שלך...המציאות , הרכש, היכולת והתוצאות משפריצה לך על הפנים אבל אתה טוען שזה גשם..תבלה. אני מעדיף להיות מציאותי.

הבעיה שלי איתך זה שאתה לא באמת מסוגל להתדיין בלי ציניות , ומושך את הדיון למחוזות אחרים לגמרי.
זה שיש זבל וגועל מסביב לקבוצה אף פעם לא הכחשתי אך אני חושב שבאיזשהו מקום צריך לדעת לעשות את הנתק ולהפריד בין הדברים.
מה שאתה אומר בעצם זה שגם אם הפועל תיקח אליפות רחמנא ליצלן אז לא תהיה גאה ?! ובכן זו אמירה קשה מאד ידידי שבאמת שאני לא יודע מה לעשות איתה.
ברור לך שיש אפשרות שהיית מביא עוד 2/3 שחקנים והמצב גם לא היה טוב ?
אני מסכים ששורש הבעיה היא הסגל הקצר והניהול , אבל הניתוק שזה גורם לך מהקבוצה לא מתקבל על הדעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: