bruno conti כתב:
שחר כתב:
בניגוד לאלרואי, הוא שחקן מצויין. לא הוגן לשפוט אותו לפי הסכום כי הרי כולם מבינים שזה לא הסכום האמיתי בעסקה ואין אף ישראלי ששווה סכומים כאלה.
הקבוצה הזו גומרת אותו כמו את נוסא ואת תמוז.. לרחם עליהם.
אלרואי שחקן מצויין .
אל תרחם על אף אחד הם חיים טוב מאד.
הקבוצה חדשה, לא מחוברת עדיין, זה מצריך זמן ואימון. וזה שכל שלושה ימים יש משחק לא עוזר לעניין התיאום .
אי אפשר לוותר על אירופה אבל השנה על אף כל הדירוג וכו׳ היה די ברור שהפועל תתקשה להצליח באירופה בגלל שזו קבוצה חדשה.
ההשתתפות באירופה השנה היא בעוכרינו .
שחר לדעתי ערב הדרבי ההפרש בין שתי הקבוצות לא יעלה על שתי נקודות אם בכלל !
אתם ממהרים לקטול את הפועל אבל אני אומר לך שאתה עוד תהיה גאה בקבוצה הזאת . באחריות.
הבנתי, אז ככה.
הבעיה היא שלקבוצה יש יותר משחקים ממה שהסגל שלה יכול לתת, מי שאשם בכך שאין מספיק שחקנים הם המשחקים.
הבעיה שלאירופה זה לא מספיק כי השחקנים לא מספיק טובים ולכן זה בעוכרינו, מי שאשם בכך זו הקבוצה שעלתה
לאירופה. אולי מי שאשם בכך זו בכלל אירופה שמקיימת משחקים ולא טרחה להודיע לאליעזר שצריך שחקנים שישתתפו במפעל הזה.
אני ראיתי היום את הפועל וראיתי את 2 הקבוצות הגדולות האחרות, הדבר האחרון שאני יכול לומר זה שאני גאה בקבוצה.
יודע מה? גם אם היא תצליח, תהיה קרובה למכבי ואפילו תנצח בדרבי, אני ממש לא אהיה גאה ולו רק בגלל כל הזבל
שמסביב לקבוצה הזו שמן הסתם גם לא ייתן לה להמריא לחלומות שלך.
אם לא שמת לב, אנחנו כבר מזמן אחרי הקיץ , אחרי הפגרה ואחרי כל הדיבורים שלך...המציאות , הרכש, היכולת והתוצאות משפריצה לך על הפנים אבל אתה טוען שזה גשם..תבלה. אני מעדיף להיות מציאותי.
הבעיה שלי איתך זה שאתה לא באמת מסוגל להתדיין בלי ציניות , ומושך את הדיון למחוזות אחרים לגמרי.
זה שיש זבל וגועל מסביב לקבוצה אף פעם לא הכחשתי אך אני חושב שבאיזשהו מקום צריך לדעת לעשות את הנתק ולהפריד בין הדברים.
מה שאתה אומר בעצם זה שגם אם הפועל תיקח אליפות רחמנא ליצלן אז לא תהיה גאה ?! ובכן זו אמירה קשה מאד ידידי שבאמת שאני לא יודע מה לעשות איתה.
אני מסכים ששורש הבעיה היא הסגל הקצר והניהול , אבל הניתוק שזה גורם לך מהקבוצה לא מתקבל על הדעת