תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בשקט בשקט, עם כל הבכי, ה-'הנהלה זונה' וה-'קשטן תתפטר'
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 22:19 
שער 7 הוא אדום כתב:
לטביב יש יותר מזל משכל.
נקודה.
מי שחושב שעם הצורה שאנחנו נראים שאנחנו יכולים לקחת אליפות טועה טעות מרה.
נכון,הליגה פח ואיך שחיפה נראית ברור שנתמודד בצמרת,אבל לא כל יוםפ נפגוש פראיירים סטייל ב"ש,ולא כל יום מכבי תפסיד לרמה"ש.
בקיצור - עם כל השמחה על המקום הראשון,זה סוג של בלון שסופו להתפוצץ לצערי,והלוואי שאני אתבדה.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 22:20 
אנטיגונה כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ואף מלה על כך שזו קבוצה חדשה שאיבדה את השחקנים הכי טובים שלה בקיץ.

בסדר, גם אני אומר את זה כל הזמן,
ולא שותף לחוסר הסבלנות ולעליהום על קשטן.
אבל לא צריך להיות גאון בכדי להבין שעם הסגל הזה אין סיכוי להחזיק מעמד במאבק האליפות.

זה אכן נראה כמו תרחיש כמעט לא סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה עם הקריאות להנהלה, כי ההתנהלות שלה בהחלט ביזיונית וכמה שאפשר להלחיץ אותם זה מבורך...

בקשר לקריאות לקשטן,
זה לא עוזר, לא עזר ולא יעזור!
קשטן בונה קבוצה חדשה לגמרי... יקח לו זמן עד שהיא תרוץ. בתחילת שנה שעברה גם הקבוצה של גוטמן ניראתה כמו פח אשפה וגם לא הביאה נקודות.
תנו לא לקשטן לעבוד! הוא לא יפוטר וגם אם כן אין מחליף יותר טוב ממנו כרגע בשוק (ושכחו מגוטמן, הוא לא יבוא). אתם פוגעים בקבוצה יא חבורת אוהדים סמרטוטים! חבל שלא הלכתם לאהוד בית"ר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 22:57 
כיפה אדומה כתב:
אשכול מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:15 
unknown כתב:
אין לי בעיה עם הקריאות להנהלה, כי ההתנהלות שלה בהחלט ביזיונית וכמה שאפשר להלחיץ אותם זה מבורך...

בקשר לקריאות לקשטן,
קשטן בונה קבוצה חדשה לגמרי... יקח לו זמן עד שהיא תרוץ. בתחילת שנה שעברה גם הקבוצה של גוטמן ניראתה כמו פח אשפה וגם לא הביאה נקודות.
תנו לא לקשטן לעבוד! הוא לא יפוטר וגם אם כן אין מחליף יותר טוב ממנו כרגע בשוק (ושכחו מגוטמן, הוא לא יבוא). אתם פוגעים בקבוצה יא חבורת אוהדים סמרטוטים! חבל שלא הלכתם לאהוד בית"ר!

האמת ,סוג התגובות הללו מזכירים יותר את האוהדים המפונקים של חיפה. העניין שלהם יש הרבה "תירוצים" לכך שהם מפונקים. אצלנו הפינוק הזה (= כפיות טובה ) קורה אחרי בסה"כ שתי עונות כאשר לאנשים נוח להתעלם מכך שכל הכוכבים הנוצצים שהיו כבר אינם בסגל. מעיזים להעביר בקרות מבזות על מאמן שעשה היסטוריה במועדון.כן-מסתבר שקשטן פוסט אימון הנבחרת הוא מטרה קלה לניגוח. בטח לאותם אוהדי הפועל שחושבים שכל ההיסטוריה המפוארת שלהם מתרכזת בעונת- 2009-2010

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:29 
azran כתב:
הכל שקרי,אתה שקרי,מקום 1 שקרי,הנהלה שקרית,קשטן שקרי.

כן, ורק אתה אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
הכי אדום שיש כתב:
unknown כתב:

בקשר לקריאות לקשטן,

האמת ,סוג התגובות הללו מזכירים יותר את האוהדים המפונקים של חיפה. העניין שלהם יש הרבה "תירוצים" לכך שהם מפונקים. אצלנו הפינוק הזה (= כפיות טובה ) קורה אחרי בסה"כ שתי עונות כאשר לאנשים נוח להתעלם מכך שכל הכוכבים הנוצצים שהיו כבר אינם בסגל. מעיזים להעביר בקרות מבזות על מאמן שעשה היסטוריה במועדון.כן-מסתבר שקשטן פוסט אימון הנבחרת הוא מטרה קלה לניגוח. בטח לאותם אוהדי הפועל שחושבים שכל ההיסטוריה המפוארת שלהם מתרכזת בעונת- 2009-2010

מכביסטים באדום קוראים להם. שיעופו, ויפה עונה אחת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:35 
חושך מצרים, גם על הדשא וגם בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:37 
אני לא יודע אם זה המקום המתאים לכתוב את זה, אבל לא מצאתי שום אשכול יותר ראוי.
למרות שאנחנו לא נראים מלהיב כל כך ולמרות שההנהלה בושה וחרפה, אני חייב להודות ששמץ של אופטימיות תוקף אותי אחרי שאני רואה שמכבי היום צריכה הייתה לקבל חמישייה ברמת השרון, ולמכבי חיפה אין מהלך התקפי אחד (!!!!) בתקציר של ספורט 5, אפילו לא אחד! פעם אחת לא רואים את השוער של בני סכנין.
ככה שהאופטימיות היא לא מכיוון הפועל, כי עדיין יש הרבה בעיות במועדון, אבל כשמסתכלים החוצה, רואים קבוצות הרבה יותר גרועות, וזה מאוד מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:38 
גביזון כתב:
מעניין אותי אם אשכול כזה יפתח מחזור הבא או אחריו אם יפצע לנו שחקן\נרד מהמקום הראשון\טוטו ילך לחו"ל\לא נבקיע שער גם לא ממצב נייח.

בפעם הראשונה הבלגתי, אך זו כבר הודעה שניה שלך באשכול הנוכחי שאתה מזכיר את המילה פציעה
וזה מרגיש כאילו אתה מייחל לכך רק בשביל שיהיה לך את התענוג לפתוח אשכול משלך יום אחרי הפציעה ולומר
אמרתי לכם .
אני מקווה שאני טועה 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:39 
ברונו תבטיח לי שאם חס וחלילה הסגל הזה לא יספיק עד ינואר, אם חס וחלילה לא נצליח לקחת נקודות, אם חס וחלילה נמשיך לא לשחק כל כך טוב,
תבטיח לי שלא תיעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:40 
המשחק היום לא היה רחוק מהפסד. היכולת של הקבוצה מאוד בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ברונו תבטיח לי שאם חס וחלילה הסגל הזה לא יספיק עד ינואר, אם חס וחלילה לא נצליח לקחת נקודות, אם חס וחלילה נמשיך לא לשחק כל כך טוב,
תבטיח לי שלא תיעלם.

ותבטיחו לי אתם, שלא תפתחו את הג'ורה שלכם נגד קשטן ואשתו על כל איבוד של נקודה, כמו שהיה כאן עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:54 
אנטיגונה כתב:
לירון האדום כתב:
תבטיח לי שלא תיעלם.

ותבטיחו לי אתם, שלא תפתחו את הג'ורה שלכם נגד קשטן ואשתו על כל איבוד של נקודה, כמו שהיה כאן עד היום.

אומר זאת שוב, יש לי בעיה עם קשטן ועם שיטת המשחק שלו, היא מיושנת מאד ואין שמחת חיים בקבוצה.
אבל כל עוד הוא מביא נקודות, שיישאר !
לא אקרא לו להתפטר אחרי 5 משחקים, כמו שלא אהלל אותו אחרי 5 משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:57 
רביבו ,אחד הפרשנים הפחות מטומטמים שיש התבטא כך :

חיים רביבו כתב:
הפועל ת"א עושה את העבודה אך עדיין חסרים לה שחקן או שניים בכדי שתהיה מעל הליגה. הפועל יכולה עוד להפסיד נקודות ולא רק נגד הגדולות, זו לא אותה הפועל של ורמוט ושכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:58 
NARKOTIKA כתב:
כיפה אדומה כתב:
אשכול מביך.

גם לי יש ביקורת על הדרך, גם אני בן אדם של תהליכים ולא של תוצאות (או לא רק), אבל אי אפשר לפטור בהינף משפט כזה את הטענה הפשוטה שהובאה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:03 
שער 7 הוא אדום כתב:
לטביב יש יותר מזל משכל.
נקודה.
מי שחושב שעם הצורה שאנחנו נראים שאנחנו יכולים לקחת אליפות טועה טעות מרה.
נכון,הליגה פח ואיך שחיפה נראית ברור שנתמודד בצמרת,אבל לא כל יוםפ נפגוש פראיירים סטייל ב"ש,ולא כל יום מכבי תפסיד לרמה"ש.
בקיצור - עם כל השמחה על המקום הראשון,זה סוג של בלון שסופו להתפוצץ לצערי,והלוואי שאני אתבדה.

שמע אם מאמין ש50% מכל הדברים תלויים בדרך השקפה עליהם. הפועל בימי הדאבל לא נצצה, שנה שעברה מכבי חיפה נראתה משעממת אבל את הנקודות אספה, וזכתה באליפות. בינתיים את הנקודות יש לנו, הלחץ יורד עכשיו אולי דברים יתחילו לזרום יותר ויותר. אני גם לא אוהב את איך שהקבוצה נראית אבל ברור שדברים צריכים זמן להתחבר. את הכסף סופרים במדרגות לטובה או לרעה.
בינתיים נראה שלמרות הכל המערכת מתייצבת אני אופטימי, אבל ביחס לכמות המשחקים שהפועל שיחקה זה יפה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:08 
ניצחנו רק 2-0, ביזיון. פעם הבאה לא זזים בלי תשיעייה.

עם היכולת הזאת איך נתמודד עם הכדורגל השוטף והמטריף של בית"ר, חיפה, מכבי ורהמ"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:09 
אוגוסטוס היל כתב:
NARKOTIKA כתב:
כיפה אדומה כתב:
אשכול מביך.

גם לי יש ביקורת על הדרך, גם אני בן אדם של תהליכים ולא של תוצאות (או לא רק), אבל אי אפשר לפטור בהינף משפט כזה את הטענה הפשוטה שהובאה כאן.

מביך שהביקורתיים מבינינו צריכים להצטדק ולתרץ את הביקורת שלנו אחרי התצוגה שראינו היום בבלומפילד.

יש אוהדים שתמיד מחפשים את הרע זה נכון, זה מתוך אהבה, אבל להתנצח כאן מול אוהדים שנכנסים עם ראש בקיר ומנסים בכח לדלל את הביקורת של הקהל על הקבוצה, ובכך לחזק את עמדת ההנהלה ואלי טביב שהקבוצה הזאת לא צריכה חיזוק, למרות שכל מי שיש לו חמישה אחוזים של הבנת כדורגל יכול לראות שהקבוצה הזאת לא מספיק טובה.

שיחקנו היום מול קבוצה פח, שכל הליגה נותנת לה בראש, וזה יכל להיגמר 2-0 להם בדיוק באותה צורה.
ניצחון במזל.
לא הגענו למצבים. אנחנו חושך. ולא בפעם הראשונה.

יופי טופי עכשיו אנחנו מקום ראשון. בנתיים באירופאית אנחנו עושים בושות וגם בליגה זה עניין של זמן אם זאת היכולת שנראה. הויכוחים האלה הם כל כך בזבוז אוויר, אני לא יודע למה אני טורח בכלל. מי שיוצא להגנת היכולת של הקבוצה הוא עיוור או טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:11 
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
NARKOTIKA כתב:
כיפה אדומה כתב:
אשכול מביך.

מביך שהביקורתיים מבינינו צריכים להצטדק ולתרץ את הביקורת שלנו אחרי התצוגה שראינו היום בבלומפילד.

יש אוהדים שתמיד מחפשים את הרע זה נכון, זה מתוך אהבה, אבל להתנצח כאן מול אוהדים שנכנסים עם ראש בקיר ומנסים בכח לדלל את הביקורת של הקהל על הקבוצה, ובכך לחזק את עמדת ההנהלה ואלי טביב שהקבוצה הזאת לא צריכה חיזוק, למרות שכל מי שיש לו חמישה אחוזים של הבנת כדורגל יכול לראות שהקבוצה הזאת לא מספיק טובה.

שיחקנו היום מול קבוצה פח, שכל הליגה נותנת לה בראש, וזה יכל להיגמר 2-0 להם בדיוק באותה צורה.
ניצחון במזל.

יופי טופי עכשיו אנחנו מקום ראשון. בנתיים באירופאית אנחנו עושים בושות וגם בליגה זה עניין של זמן אם זאת היכולת שנראה. הויכוחים האלה הם כל כך בזבוז אוויר, אני לא יודע למה אני טורח בכלל. מי שיוצא להגנת היכולת של הקבוצה הוא עיוור או טמבל.

זה מה שיש לנו כרגע ואת העבודה היא עושה. זה לא נראה יפה זה לא נראה מבריק, אני מאמין שזה יראה ככה בעתיד בינתיים ניתן למבריקות לאבד נקודות.
אני אומר המשחק של הפועל מגעיל, אני מאמין שכשהקבוצה שחדשה לגמרי תתחבר הדברים יראו טוב יותר, כולי תקווה שנהיה במקום קרוב למקום שאנחנו נמצאים בו היום.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:12 
לירון האדום כתב:
תבטיח לי שלא תיעלם.

תקשיב טוב ילדון.
אני מעל 20 שנה רצוף מנוי כולל העונה בארצית.
לא אתה ולא שאר אוהדי ההצלחות זבי החוטם למיניהם ייגרמו לי להיעלם לשום מקום!
אני עם הפועל תמיד ! בטוב וברע ! ביופי ובכיעור בהפסד ובניצחון.
אני לא ייכנס איתך לניתוחים מקצועיים כי אין כל כך מה לנתח אחרי חמישה משחקים אלא רק לאחר כמה חודשים .
אני לא מתלהב מאיך שהפועל נראית, הייתי מעדיף בעלים אחר ולא את טביב, ואולי גם מאמן אחר ולא את קשטן.
כל זה עד שהעונה מתחילה ! כשהעונה מתחילה אני עומד לצידה של הקבוצה וזהו זה ! זה התפקיד שלי בתור אוהד ! לתת לקבוצה שלי את האהבה והתמיכה שלי ! לא מכיר דרך אחרת ואני מרחם על מי שכן .
אישית אני גם חושב שהסגל קצר ושלא הביאו מספיק אך זה לא גורם לי לרצות להפסיד או לחכות לפציעות רק כדי להוכיח את צדקתי ! ויש כאן המון שכן וזה משהו שאני פשוט לא מסוגל לקבל ולהבין.
תאמין לי שאני האחרון שייצא מגידרי במחזור החמישי, רק התחלנו , ועל הטבלה מסתכלים במחזור 12/13 לא לפני .
לירון , אני כאן תמיד . אין לי אג׳נדה שאני בא איתה מהבית ולכן גם תמצא כאן תגובות אחרות ושונות שלי על קשטן אם צריך או בכלל על הקבוצה/הניהול וכו .
כרגע איך שאני רואה את הדברים הפילוג בקהל הוא מקל בגלגלים של הקבוצה וחבל, כי אין סיבה לכך.
זה נראה שכל מי ששונא את טביב ולא רוצה אותו בקבוצה מייחל לכישלון מקצועי העונה , וזה אבסורד !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:18 
ברונו ראשית איני ילד, אלא אם כן בחור בן 27 הוא ילדון בשבילך.
שנית- אני בין האחרונים שאתה יכול לקרוא להם אוהדי הצלחות- או בעצם מה שזה גורם לי זה ל :LOL2:
ועכשיו לעצם העניין: אני חושב שתפקידו של אוהד הוא גם לבקר את הקבוצה\הנהלה\שחקנים, לאוהד יש תפקידים רבים, אבל הוא היה לפני ויהיה אחרי ההנהלה\צוות מקצועי\שחקנים ולכן צריך להיות לו גם SAY בקבוצה.
אם זה בשירים נגד ההנלה, אם זה זה בשלטים וכו'.
אני חס ושלום לא רוצה שהקבוצה תיכשל כדי להגיד אמרתי לכם.
אני קונה מעכשיו כל משחק לשחק מגעיל ולנצח אפילו 1:0 קטן מאופסייד.
מעדיף לשחק מגעיל ולנצח מאשר לשחק יפה ולהפסיד.
גם לי אין אג'נדה- כאשר אני מסתכל קדימה(שנתיים שלוש) אני חושב שטביב יביא לנו אסון גדול וזה הפחד שלי.
גם אם ניקח השנה טריפל זה לא יעשה את טביב מלך מבחינתי. (את קשטן כן :SMOKE: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:24 
אתה תמיד מציע התערבויות לאורך עונה שלמה וצוחק על אנשים שמתעצבנים ממשחק בודד ואז אחרי חמישה מחזורים אתה מהלל ויוצא בהצהרות

אנחנו מקום ראשון ואם נפשט כל משחק לגופו, זה כבר לא יישמע כ"כ מרשים
אז היום ניצחנו בדקה ה85 את הקבוצה שנמצאת במקום האחרון בליגה, ואת בית"ר שהיא גג אמצע טבלה בדקה ה80 במשחק מזעזע, ומול בני יהודה הוצאנו תיקו בלי להגיע למצב, ולא הזכרתי את ה10 שחקנים של מכבי פ"ת ואת ההפסדים באירופה
גם ק"ש הובילה את הליגה בתחילת העונה שעברה, זה לא הבטיח לה כלום. אני מקווה שנמשיך להשיג נקודות גם בדרך הזו, אבל לא בכל משחק תכבוש ממצב נייח בסיום או טוטו יעבור חצי קבוצה ויסחוט שער ניצחון
המזל איתנו, הדרך שלנו גרועה והיא ארוכה מאוד. לא מאמין שהמזל ישחק לטובתנו עד סוף מאי

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:26 
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
NARKOTIKA כתב:
כיפה אדומה כתב:
אשכול מביך.

ניצחון במזל.

מה זאת אומרת ״ באירופאית עושים בושות״ ! הפסדת בבית במפעל אירופאי , מי אתה חושב שאתה ? פ.צ ברצלונה?
אסור לך להפסיד בבית כאילו? זה הקטע? בושות??? צא מהסרט.
לגיטימי ואפשרי שתפסיד למקום שני ברומניה! בדיוק כמו שאפשרי שתנצח את צלסי מילאן או המבורג ! שכנראה גם עשו בושות כשהפסידו לנו ...
אף אחד לא מגן על היכולת של הקבוצה, אך מי שלא מבין שזו קבוצה חדשה כמעט לגמרי ואנחנו רק בחודש ספטמבר אז הבעיה היא אצלו. היכולת גם תגיע או שלא אבל בינתיים לנצח זה נחמד לא ?! או שאתה מעדיף להפסיד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:30 
ברונו בושות באירופה= הפסד לואדוז והפסד לאקרנס.
לגבי ההפסד בבית לבוקרשט- זה אכן יכול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:40 
לירון האדום כתב:
שנית- אני בין האחרונים שאתה יכול לקרוא להם אוהדי הצלחות- או בעצם מה שזה גורם לי זה ל :LOL2:
ועכשיו לעצם העניין: אני חושב שתפקידו של אוהד הוא גם לבקר את הקבוצה\הנהלה\שחקנים, לאוהד יש תפקידים רבים, אבל הוא היה לפני ויהיה אחרי ההנהלה\צוות מקצועי\שחקנים ולכן צריך להיות לו גם SAY בקבוצה.
גם לי אין אג'נדה- כאשר אני מסתכל קדימה(שנתיים שלוש) אני חושב שטביב יביא לנו אסון גדול וזה הפחד שלי.

טביב? מלך? הגזמת .
27 ? זאת אומרת שבדאבל 2000 היית בן 16 שזה בערך הגיל שבן אדם מתחיל להיות עצמאי והולך לכדורגל.
גם אם ניקח אפילו עד 96? 97? שהתחלת להיות אוהד?
גם ידעת או לא ידעת אתה אוהד הצלחות( לא במובן הרע של המילה) שכן 96-2011 זהו פרק זמן מהמוצלחים שידעה
הפועל .
אתה מסוגל להבין שהחשיבה והראיה שלנו לא יכולות להיות אותו דבר?
מכאן אולי קשה לך להבין אותי / ולי אותך ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:44 
לירון האדום כתב:
ברונו בושות באירופה= הפסד לואדוז והפסד לאקרנס.
לגבי ההפסד בבית לבוקרשט- זה אכן יכול לקרות.

ואדוז ואקראנס היו הפסדים לא מתאימים .
אני מסכים, אך זה קרה וקורה לגדולות מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 00:48 
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:

טביב? מלך? הגזמת .
27 ? זאת אומרת שבדאבל 2000 היית בן 16 שזה בערך הגיל שבן אדם מתחיל להיות עצמאי והולך לכדורגל.
גם אם ניקח אפילו עד 96? 97? שהתחלת להיות אוהד?
גם ידעת או לא ידעת אתה אוהד הצלחות( לא במובן הרע של המילה) שכן 96-2011 זהו פרק זמן מהמוצלחים שידעה
הפועל .
אתה מסוגל להבין שהחשיבה והראיה שלנו לא יכולות להיות אותו דבר?
מכאן אולי קשה לך להבין אותי / ולי אותך ...

כן בשנת 2000 היתי בן 15(נולדתי ב85).
סלח לי אבל אני ממש לא אוהד הצלחות.
שהתחלתי ללכת למשחקים זה שאחי לקח אותי לדרבים שבהם הינו חוטפים שלישיות ורביעיות ממכבי,
אני נולדתי לתוך הימים הקשים שבו הפועל היתה אוכלת לוקשים ממכבי.
אני זכור את העונות של שייע,לוזון,גילי, את העונות שהינו בתחתית.
והאמן לי שאני יודע על העבר- מבחינתי לפחות אוהד הצלחות זה אוהד שמגיע למשחקים שהקבוצה מצליחה(ואני איני כזה).
אז אולי ההגדרה שלנו לאוהד הצלחות היא שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 01:12 
כן, כי אוהדי שנות ה80 זה אוהדים שאכלו מרור.

יאללה יאללה.
יש איזה חלק בקהל שגדל בשנות ה90 וחושב שהוא יכול לחנך את כל השאר כי הוא גדל על הפסדים בדרבי.
תן לי לבשר לך כמה חדשות:
בלי הישגים, כנראה שלא היינו קבוצה גדולה, ואם לא היינו קבוצה גדולה, היו לנו בערך 1000 אוהדים, שזה אומר ש90 אחוז ממנו לא היה פה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 01:18 
לוז עד הדרבי:
הפועל חיפה בית, נתניה חוץ, הפועל פ"ת בית, אשדוד חוץ, ראשלצ בית, סכנין חוץ, רמה"ש בית.
7 משחקים שצריך להביא בהם, בלי להגזים, 16-17 נקודות, ולפתוח פער עד הדרבי.
מכבי מתחילה אוטוטו את הלוז היחסית קשה שלה:
ב"ש חוץ, מכבי חיפה בית, קרית שמונה חוץ, מכבי פ"ת בית, בני יהודה חוץ, בית"ר בית, הפועל עכו חוץ.
7 משחקים שהם בטח יביאו בהם בסביבות 11-13 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: