לירון האדום כתב:
ברונו תבטיח לי שאם חס וחלילה הסגל הזה לא יספיק עד ינואר, אם חס וחלילה לא נצליח לקחת נקודות, אם חס וחלילה נמשיך לא לשחק כל כך טוב,
תבטיח לי שלא תיעלם.
תקשיב טוב ילדון.
אני מעל 20 שנה רצוף מנוי כולל העונה בארצית.
לא אתה ולא שאר אוהדי ההצלחות זבי החוטם למיניהם ייגרמו לי להיעלם לשום מקום!
אני עם הפועל תמיד ! בטוב וברע ! ביופי ובכיעור בהפסד ובניצחון.
אני לא ייכנס איתך לניתוחים מקצועיים כי אין כל כך מה לנתח אחרי חמישה משחקים אלא רק לאחר כמה חודשים .
אני לא מתלהב מאיך שהפועל נראית, הייתי מעדיף בעלים אחר ולא את טביב, ואולי גם מאמן אחר ולא את קשטן.
כל זה עד שהעונה מתחילה ! כשהעונה מתחילה אני עומד לצידה של הקבוצה וזהו זה ! זה התפקיד שלי בתור אוהד ! לתת לקבוצה שלי את האהבה והתמיכה שלי ! לא מכיר דרך אחרת ואני מרחם על מי שכן .
אישית אני גם חושב שהסגל קצר ושלא הביאו מספיק אך זה לא גורם לי לרצות להפסיד או לחכות לפציעות רק כדי להוכיח את צדקתי ! ויש כאן המון שכן וזה משהו שאני פשוט לא מסוגל לקבל ולהבין.
תאמין לי שאני האחרון שייצא מגידרי במחזור החמישי, רק התחלנו , ועל הטבלה מסתכלים במחזור 12/13 לא לפני .
לירון , אני כאן תמיד . אין לי אג׳נדה שאני בא איתה מהבית ולכן גם תמצא כאן תגובות אחרות ושונות שלי על קשטן אם צריך או בכלל על הקבוצה/הניהול וכו .
כרגע איך שאני רואה את הדברים הפילוג בקהל הוא מקל בגלגלים של הקבוצה וחבל, כי אין סיבה לכך.
זה נראה שכל מי ששונא את טביב ולא רוצה אותו בקבוצה מייחל לכישלון מקצועי העונה , וזה אבסורד !