תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 152 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 08:49 
מקרה עמרי אפק, במקביל למקרים נוספים, צריך להילמד במחלקת הנוער של הפועל.
לדוגמא, מקרה עומר פרץ מלמד, את מי שבכלל זוכר אותו, מה קורה לכדורגלן צעיר שזמן קצר לאחר התחלת הצלחתו הראש שלו בכסף והוא מתחיל להתווכח על כסף. ולא יודע שהכסף הגדול הוא האם בכלל יצליח.
ומקרה יבואה למי שמתחיל לחלות מבלונים אמיתים או מדומים.

ובכלל הגיע הזמן להפליה מתקנת של בוסמן - לחייב שחקן למינימום שנים / משחקים לפני שהוא קופץ.
ומתברר שבמקרים רבים זה גם לטובתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 09:04 
YardenDe כתב:
רק רגע, יש מצב להפטר טביב??? יש בכלל משהו שירצה לקנות אותנו אם הקבוצה יוצאת למכרז??? או שנגמור כמו פתח תקווה או ביתר? נראה לי טיפה יותר רציני מענייני עומרי אפק הדביל הזה

לא הייתי בונה על זה. אם בסוף כן נלך למכרז (ושוב לא משהו לבנות עליו) ישנו סיכוי שמוני יקנה את הקבוצה חזרה (שיכחיש כמה שהוא רוצה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
יואב כהן כתב:
YardenDe כתב:
רק רגע, יש מצב להפטר טביב??? יש בכלל משהו שיצה לקנות אותנו אם הקבוצה וצאת למכרז??? או שנגמור כמו פתח תקווה או ביתר? נראה לי טיפה יותר רציני מענייני עומרי אפק הדביל הזה

לא הייתי בונה על זה. אם בסוף כן נלך למכרז (ושוב לא משהו לבנות עליו) ישנו סיכוי שמוני יקנה את הקבוצה חזרה (שיכחיש כמה שהוא רוצה)

ותצא הודעה : באתי להציל את הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 09:18 
יואב כהן כתב:
YardenDe כתב:
רק רגע, יש מצב להפטר טביב??? יש בכלל משהו שירצה לקנות אותנו אם הקבוצה יוצאת למכרז??? או שנגמור כמו פתח תקווה או ביתר? נראה לי טיפה יותר רציני מענייני עומרי אפק הדביל הזה

ברור לגמרי.
כדרכו, יחפש שותף. אני מקווה שיפיק לקח וימצא שותף ראוי מה שאומר שהוא יהיה בעיקר יו"ר / מנכ"ל ולבעלים של חלק קטן מהקבוצה.

אבל, בכל מקרה, אני ממש לא מודאג ממציאת רוכש להפועל- המוניטין עוד קיים, הניקוד באירופה עוד גבוה והקופה מפוצצת. ולדעתי יש מצב ל"גולדהאר". ראינו את השמות שעלו בחצי השנה האחרונה בהקשרים שונים עם מכמבי ובית"ר וזה רק קצה הקרחון.

רק שאיני ממהר לתלות תקוות גדולות בתהליך כפי שהוא מוצג כרגע. ועוד פחות על רקע העסקאות עם (עמוס) לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין מנסה להבין איך מ"מיליון וחצי יורו + 2 שחקנים על חצי טל בן חיים" הגענו ל"הקבוצה מספיק חזקה, לא צריך חיזוק. המחירים מופקעים."?

האם הם יותר מופקעים ממיליון וחצי יורו + 2 שחקנים על חצי כרטיס של שחקן, טביבי? או שיש משהו מעבר שגורם לך לעשות עסקאות כל כך נדיבות עם הלוזונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 09:40 
מה ש 831 אמר- הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 09:48 
זה כתוב כל כך בקטן ומוסתר אבל בטביבתון זה רשמי לא יהיה רכש נוסף, והקישוט היפה - עקב קוצר הזמן והמחירים המוגזמים לא יבוא רכש, היה זה כאילו קוצר הזמן לא בשליטתם, כמובן שלא, פשוט איכשהו הזמן אזל, תודה הנהלה של שקרנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 09:50 
אני רק רוצה לומר כי הנק' עם תעודת היושר קצת מוזרה :
1.תעודת יושר של כל ארה"ב יכולה לקחת המון זמן (אפילו שנה) ולכן נראה לי מצוץ מהאצבע הסיפור שההתאחדות ביקשה ממנו דבר כזה ,כי המשמעות היא בעצם מכת מוות לטביב מצד ההתאחדות (וכפי שאנחנו יודעים אין סיכוי שזה יקרה )
2.כמובן שרק צנציפרי מדבר על זה ,אפילו הקוף ירד מזה .
3.חוסר יכולת להביא תעודת יושר מארה"ב מצביע או על עבר פלילי בארה"ב או בגלל מצוקת זמן, בשני המקרים לא פורסם שום דבר על הנושאים הללו .

בקיצור לסכול באבנים את צנציפר והגרמני המקורי על פיתוח ציפיות מיותר !

נ.ב : 8 אשכולות בעמוד הראשון על דברים שלא קשורים להפועל מתוכם 2 שמתעסקים עם מכבי ,נק' למחשבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 09:51 
הנהלה של אפסים, אם כי העובדה שכותבים את זה מפורשות מרמזת על משהו מתחת לפני השטח (אם נתאמץ מאוד להיות אופטימיים).
בכל מקרה, גם אם היו כותבים שיביאו 2 שחקנים, אני לא מאמין לכלום. אני לא מסתכל על שום ידיעה בשום מקום יותר שקשורה לחבורת השלומפרים הזאת.
רק תוצאות ומעשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 09:52 
סימרוטיץ כתב:
אני רק רוצה לומר כי הנק' עם תעודת היושר קצת מוזרה :
1.תעודת יושר של כל ארה"ב יכולה לקחת המון זמן (אפילו שנה) ולכן נראה לי מצוץ מהאצבע הסיפור שההתאחדות ביקשה ממנו דבר כזה ,כי המשמעות היא בעצם מכת מוות לטביב מצד ההתאחדות (וכפי שאנחנו יודעים אין סיכוי שזה יקרה )
2.כמובן שרק צנציפרי מדבר על זה ,אפילו הקוף ירד מזה .
3.חוסר יכולת להביא תעודת יושר מארה"ב מצביע או על עבר פלילי בארה"ב או בגלל מצוקת זמן, בשני המקרים לא פורסם שום דבר על הנושאים הללו .

בקיצור לסכול באבנים את צנציפר והגרמני המקורי על פיתוח ציפיות מיותר !

נ.ב : 8 אשכולות בעמוד הראשון על דברים שלא קשורים להפועל מתוכם 2 שמתעסקים עם מכבי ,נק' למחשבה

הלוואי הלוואי שטביב ייפסל. לא מאמין שזה יקרה.
חלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול להגיד לכם את מי בודאות לא נביא- את גילי ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 10:13 
מה הסיפור עם אורמוש עכשיו כוסאומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 10:24 
ביה"ד עיקל 200 אלף ש"ח מחשבונות הפועל ת"א
בעקבות אי תשלומי ביטוח המנהלים של שי אבוטבול החליט בית הדין בצעד תקדימי ובמעמד צד אחד על העיקול. עוה"ד בכור: "מברכים על כך, החלטה אמיצה"

בהפועל כנראה לא יודעים על דבר כזה שנקרא לשלם .

חברת הביטוח "מנורה-מבטחים" הגישה היום (שני) תביעה כנגד חברת הראל אחזקות מועדון כדורגל הפועל תל אביב בע"מ על סך של למעלה מ-200,000 ש"ח ויחד עימה בקשה לעיקול זמני על חשבונות הבנק של החברה, בעקבות טענה לאי תשלום פרמיות הנוגעות לביטוח מנהלים של קשר הקבוצה, שי אבוטבול.

באופן מפתיע ותקדימי, בית הדין קיבל את הבקשה במעמד צד אחד והורה על הטלת עיקול עד לסכום של 211,364 ₪ על חשבונות הפועל ת"א.
על פי הנטען בתביעה, מזה כ-20 חודשים שהפועל אינה מעבירה את ההפרשות המתחייבות עפ"י החוק ועפ"י הפוליסות החלות.

עוד לפי התביעה, חברת מנורה אף פנתה אל הראל אחזקות והתריעה בפניה מספר פעמים כי חוב הפרמיות לא מועבר על ידה וכי התנהלותה פוגעת במבוטחים ועלולה לגרום להסרת הכיסוי הביטוחי – אולם לא היה בכך כדי להסדיר את חובות החברה ולפיכך הוגשה התביעה
עוה"ד דוד בכור ממשרד עו"ד שלמה בכור ושות' המתמחה בדיני עבודה וזכויות סוציאליות המייצג את חברת מנורה מסר בתגובה: "מדובר בהחלטה אמיצה ותקדימית של רשם בית הדין ואנו מברכים על כך. חברת מנורה-מבטחים ביטוח בע"מ מקדישה מאמצים ומשאבים רבים על מנת לדאוג למבוטחיה ובמסגרת זו הוגשה התביעה כנגד החברה".
לא ייתכן כי חברת הראל אחזקות מועדון כדורגל הפועל תל אביב בע"מ לא תעביר את הפרמיות המתחייבות ע"פ חוק ואף תתעלם מפניות שנשלחו אליה בנושא. מדובר בתמרור אזהרה כלפי מעסיקים שאינם מקיימים את חובותיהם ולא מעבירים לקופות הגמל את ההפרשות הסוציאליות עבור עובדיהם". סיכם עו"ד בכור.

הפועל ת"א טרם קיבלה את כתב התביעה, ובמועדון בחרו שלא להגיב לנושא.

דרור רוזנפלד יא חתיכת אפס ,אמן טביבי יחרים אותך על פרסום הכתבה הזו ,מה חשבת שאם תרשום בכל מקום הראל אחזקות אנשים לא יבינו שטביב זה שלא משלם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 10:30 
סימרוטיץ כתב:
ביה"ד עיקל 200 אלף ש"ח מחשבונות הפועל ת"א
בעקבות אי תשלומי ביטוח המנהלים של שי אבוטבול החליט בית הדין בצעד תקדימי ובמעמד צד אחד על העיקול. עוה"ד בכור: "מברכים על כך, החלטה אמיצה"

בהפועל כנראה לא יודעים על דבר כזה שנקרא לשלם .

חברת הביטוח "מנורה-מבטחים" הגישה היום (שני) תביעה כנגד חברת הראל אחזקות מועדון כדורגל הפועל תל אביב בע"מ על סך של למעלה מ-200,000 ש"ח ויחד עימה בקשה לעיקול זמני על חשבונות הבנק של החברה, בעקבות טענה לאי תשלום פרמיות הנוגעות לביטוח מנהלים של קשר הקבוצה, שי אבוטבול.

באופן מפתיע ותקדימי, בית הדין קיבל את הבקשה במעמד צד אחד והורה על הטלת עיקול עד לסכום של 211,364 ₪ על חשבונות הפועל ת"א.
על פי הנטען בתביעה, מזה כ-20 חודשים שהפועל אינה מעבירה את ההפרשות המתחייבות עפ"י החוק ועפ"י הפוליסות החלות.

עוד לפי התביעה, חברת מנורה אף פנתה אל הראל אחזקות והתריעה בפניה מספר פעמים כי חוב הפרמיות לא מועבר על ידה וכי התנהלותה פוגעת במבוטחים ועלולה לגרום להסרת הכיסוי הביטוחי – אולם לא היה בכך כדי להסדיר את חובות החברה ולפיכך הוגשה התביעה
עוה"ד דוד בכור ממשרד עו"ד שלמה בכור ושות' המתמחה בדיני עבודה וזכויות סוציאליות המייצג את חברת מנורה מסר בתגובה: "מדובר בהחלטה אמיצה ותקדימית של רשם בית הדין ואנו מברכים על כך. חברת מנורה-מבטחים ביטוח בע"מ מקדישה מאמצים ומשאבים רבים על מנת לדאוג למבוטחיה ובמסגרת זו הוגשה התביעה כנגד החברה".
לא ייתכן כי חברת הראל אחזקות מועדון כדורגל הפועל תל אביב בע"מ לא תעביר את הפרמיות המתחייבות ע"פ חוק ואף תתעלם מפניות שנשלחו אליה בנושא. מדובר בתמרור אזהרה כלפי מעסיקים שאינם מקיימים את חובותיהם ולא מעבירים לקופות הגמל את ההפרשות הסוציאליות עבור עובדיהם". סיכם עו"ד בכור.

הפועל ת"א טרם קיבלה את כתב התביעה, ובמועדון בחרו שלא להגיב לנושא.

דרור רוזנפלד יא חתיכת אפס ,אמן טביבי יחרים אותך על פרסום הכתבה הזו ,מה חשבת שאם תרשום בכל מקום הראל אחזקות אנשים לא יבינו שטביב זה שלא משלם ?

אם כתוב שהפועל לא משלמת כבר 20 חודשים איך זה בדיוק רק טביב שלא משלם ?
עד לפני חודשיים לא היה עוד מישהו בבעלות על הקבוצה ? אחד שטען שאבוטבול הוא כבת עינו ורק טביב מנסה לדפוק אותו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 10:40 
עזוב בני, תן למשתמש סימרוטיץ' להמשיך לחיות בסרט שעד שטביב הגיע הפועל היה מועדון שהתנהל ברמה אירופאית.
עד היום יש אנשים שרודפים אחרי כספים מהפועל עוד מהתקופה שטביב היה בכפ"ס.
איזה זיכרון קצר יש לאנשים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 10:45 
villa crespo כתב:
עזוב בני, תן למשתמש סימרוטיץ' להמשיך לחיות בסרט שעד שטביב הגיע הפועל היה מועדון שהתנהל ברמה אירופאית.

זיכרון סלקטיבי במקרה הטוב, וזה לא רק הוא "זה מוני אשם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:08 
הנה, רציתם לתת זמן לטביב, לאוסידון לאלוהים יודע למי עוד.
הנה, הגיע הבשורה -אין חיזוק.

אתם מרוצים? כיף לכם? רוצים לתת להם עוד זמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:08 
חצי רשמית הם הודיעו שאין כוונה לחזק את הקבוצה.

לא זוכר מתי יצאנו לדרך עם 3 בלמים, בטח כשאחד מהם בן 38, עם מגן שמאלי אחד, ועם 3 חלוצים.
אורמוש וידין נפצעו, זה אומר להקפיץ 2 מהספסל לתוך ההרכב.

מעניין איך הספסל שלנו יראה במשחק הבא. יהיו שם לאלא ואולי איזה עדן שרם.

הנהלה זונה בת זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
בימים הקרובים נתחזק ב2-3 שקיות חלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:14 
חכו חכו בינואר :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:21 
גם לקשטן מגיעים כל הקילולים שבעולם.
שיקבל חיזוק או שישים את המפתחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:22 
zink כתב:
גם לקשטן מגיעים כל הקילולים שבעולם.
שיקבל חיזוק או שישים את המפתחות.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:31 
שאו ברכה משתמשי הפורום החביבים , מעניין שלא נאמר שום מילה על זה שמוני לא שילם אבל בחרתם להצביע על הנק' הזו ,אם זה יעשה לכם טוב על הלב אז גם מוני לא שילם איזה כיף ונחמד (כאילו מישהו טוען שהראל היה בסדר) לא יודע מה אייתכם ,לא שחוק קצת הטיעון המגוחך הזה של מוני אשם לא פחות מטביב ?
מוני בקבוצה היום ?
הקיצר לי הרבה יותר מפריע המוטיב החוזר הזה של אי תשלומים, לא עונים לתביעות, לא עונים לטלפונים ובכלל לא עונים,חוץ מבעיתונים שם אנחנו מעצמה, כשטביב ניצח בבמבי הוא לא ידע מה ההתחייבויות של הפועל ????
כרגיל בפורום אנשים מעדיפים להתעסק עם הטפל ולא העיקר, הסוגיה היא כיום גם אם 20 חודשים לא שילמו כמה זמן טביבי בהפועל ? כמה זמן כבר עבר מאז הוחלט שאוסידון הוא המנכ"ל ?
בקיצור בהפועל יודעים לדבר ולשקר ,לעשות זה כבר סיפור אחר ולשלם ????
מעניין למה בסופו של דבר טביב נפגש עם קצב על תג מחיר לטוטו אחרי שתחת כל עץ רענן נאמר שלטוטו אין קייס, חומר למחשבה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:33 
צור ש. כתב:
הנה, רציתם לתת זמן לטביב, לאוסידון לאלוהים יודע למי עוד.
הנה, הגיע הבשורה -אין חיזוק.

אתם מרוצים? כיף לכם? רוצים לתת להם עוד זמן?

א. יש עוד יומיים. אני מבין שקשה להתאפק וזה נורא בוער להתנגח באוהדים שרואים את הדברים טיפה אחרת, אבל בכל זאת.
ב. אני מנסה כבר שבועיים להעלות על האג'נדה את נושא הרכש, אבל כנראה שלרוב האוהדים יש דברים יותר דחופים כרגע.
מחאות ממשפחת " טביב הביתה" לא יעזרו. מחאות עם דרישות קונקרטיות וברורות יכולות מאוד להשפיע (ע"ע סלים ושי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:35 
villa crespo כתב:

באמת שמי שחי בסרט זה אתה , איפה ראית אות טוען שהפועל בעידן מוני היתה כליל השלמות ?
וסתם אנקדוטה על רדיפה אחרי אנשים שישלמו , יש מישהו בעולם הזה שיש יותר אנשים שתובעים ממנו כספים כמו טביב ? (שאול לא נחשב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:38 
סימרוטיץ כתב:

מעניין למה בסופו של דבר טביב נפגש עם קצב על תג מחיר לטוטו אחרי שתחת כל עץ רענן נאמר שלטוטו אין קייס, חומר למחשבה .

החלון נסגר, לא מדובר על עכשיו, אלא על ינואר (חס וחלילה) ויותר סביר ששנה הבאה.
ברור שטוטו רוצה ויכול אירופה. ברור שזה מטופש לחכות שייגמר לו החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:40 
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:

באמת שמי שחי בסרט זה אתה , איפה ראית אות טוען שהפועל בעידן מוני היתה כליל השלמות ?
וסתם אנקדוטה על רדיפה אחרי אנשים שישלמו , יש מישהו בעולם הזה שיש יותר אנשים שתובעים ממנו כספים כמו טביב ? (שאול לא נחשב)

אני חושב שממוני תבעו לא פחות כספים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
איפה רכש יא קמצנים על הקופה שלא שלכם?
איפה הרכש זבלים שונאי הפועל ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:44 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

החלון נסגר, לא מדובר על עכשיו, אלא על ינואר (חס וחלילה) ויותר סביר ששנה הבאה.
ברור שטוטו רוצה ויכול אירופה. ברור שזה מטופש לחכות שייגמר לו החוזה.

אוגוסטוס למרות שדעותינו פחות או יותר מתחילות להצטלב ,עדיין יש בכך משהו מאוד נאיבי ,אומנם אני לגמרי חושב כמוך בעניין הרכש (נראה כאילו מבשלים לנו משהו) אבל בנושא טוטו העניין פשוט הרבה יותר , יש סעיף בחוזה שאומר שמי שיקבע את תג המחיר של טוטו זה קצב + טביב בדיוק כמו נושא שכטר ,אבל כמובן שבקבוצה ניסו להתנער מזה והפנו את האש כנגד טוטו בדיוק כמו שהפורום עשה פה כשהעניין עלה לסדר היום .
מה אני רוצה לומר בעצם ? כרגיל השקרנים משקרים ואחרי זה מתקפלים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:45 
Oleg Neduda כתב:
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:

אני חושב שממוני תבעו לא פחות כספים

נפלא , זה אומר שהם במקום מכובד ביחד ,קצת מתחת לשאול .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 152 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: