תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קנדה
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
azran כתב:
nirog כתב:
בלי קשר ליכולת של חוטבא -
עומרי קנדה חייב לפתוח קבוע ב-11

זנות זה דבר משתלם

טרול,
תפסיק לשפוך רעל בכוח.

איזו עוד סיבה יש לרצות שקנדה יפתח?הוא היה איום ונורא במשחקים ששיחק וחוטבא היה פי 4888 יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 18:15 
הלוואי שישאר.. אוהב אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
רק לי מפריע שהבנאדם עם 2 תביעות נגד הפועל, העו"ד שלו מפיץ בתקשורת שהוא דורש שחרור כל הזמן וא בסוף המשחק הוא בא לשיר עם הקהל ומסמן על הלב?

בחייאת עומרי. יש גבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 19:37 
dino כתב:
היה טוב מאוד, בעיקר התקפית והוסיף הרבה רוח להתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
Shacham כתב:
azran כתב:
nirog כתב:

זנות זה דבר משתלם

טרול,
תפסיק לשפוך רעל בכוח.

איזו עוד סיבה יש לרצות שקנדה יפתח?הוא היה איום ונורא במשחקים ששיחק וחוטבא היה פי 4888 יותר טוב ממנו.

כן, היה איום ונורא.
אף פעם לא קראת לו איום ונורא עד שהתדמורים למיניהם הכניסו דברים למוח המצומצם שלך לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: :LOL2:
שחם הכל טוב מאמי :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 20:16 
Maor7 כתב:
רק לי מפריע שהבנאדם עם 2 תביעות נגד הפועל, העו"ד שלו מפיץ בתקשורת שהוא דורש שחרור כל הזמן וא בסוף המשחק הוא בא לשיר עם הקהל ומסמן על הלב?

בחייאת עומרי. יש גבול

אני מציע לך לחשוב יותר לעומק בסיפור הזה , יש כאן יותר משהעין יכולה לראות ואפשר לומר שמצבו של קנדה וסביבתו לא פשוטים בכלל ,שים את עצמך במקומו היית פועל אותו הדבר, אפילו השקרן אמר שהם ינסו לעזור לו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 20:18 
Maor7 כתב:

בחייאת עומרי. יש גבול

הוא אוהב את הקהל אבל לא את ההנהלה.
לא הראשון ולא האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
אין מצב הוא ב11.
לא רק שהוא לא טוב מספיק,אלא שהוא עושה הרבה בכוונה ו-דווקא בצורה שמזכירה את בן דיין
לא רוצה שחקן שתובע את הקבוצה בלי שום סיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
azran כתב:
Shacham כתב:
azran כתב:
nirog כתב:

זנות זה דבר משתלם

טרול,
תפסיק לשפוך רעל בכוח.

כן, היה איום ונורא.
אף פעם לא קראת לו איום ונורא עד שהתדמורים למיניהם הכניסו דברים למוח המצומצם שלך לגביו.

אולי תלמד קצת מה"תדמורים" אידיוט אחד.

קנדה זבלה של שחקן, אין לו דריבל, אין לו הגבהות ואין לו משמעת טקטית. לחוטבא יש את שלושתם.
לקנדה אין כלום חוץ ממהירות, והרבה חברים מהפורום שהוא אישר בפייסבוק, וכנראה נתן להם לגעת לו ב"גביע" שגרם להם כל כך לאהוב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
ה"תדמורים" לא מדברים על הצד המקצועי בכלל, גם לא מתיימרים בניגוד לעזרן ואליך.

וסתם פור דה רקורד, אני חושב שהשחקן היחיד שיש לי מהפועל בפייסבוק זה אריק ינקו. לא דיברתי בחיים שלי עם עומרי קנדה יותר מ2 דקות(ומתתי עליו גם לפניהם), לא נתן לי שום תמונה עם גביע ושום דבר כזה או אחר.

אבל היי, העיקר שאתה תאשים אותי בכוונות לא ישרות בנושא עומרי קנדה.
רק חסר שמושיקו יקרא לי רובוט ועזרן יתלונן שאני מציף את הפורום יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 15:35 
RedAlert כתב:
אין מצב הוא ב11.
לא רק שהוא לא טוב מספיק, אלא שהוא עושה הרבה בכוונה ו-דווקא בצורה שמזכירה את בן דיין
לא רוצה שחקן שתובע את הקבוצה בלי שום סיבה.

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 16:00 
השחקן הכי גרוע בהפועל, אנטי כדורגל מהרמות שעדיף שאפילו אני ישחק במקומו, הרבה הרבה לפני פרנסמן שאתם אוהדים כל הזמן לרדת עליו.
אה, ותמיד אמרתי אתזה, אתם מוזמנים לראות הודעות שלי מהעבר...
רק תראו כמה הוא כל הזמן מתחנף לשחקנים ולמאמן (אחרי גולים וכו') ומלקק לכם ת'תחת כדי שתבינו כמה הוא גם מגעיל...
שלום ולא להתראות! (אחת הטעויות הגדולות של ההנהלה היתה לא לשחרר אותו עבור מאות אלפים)

אני נגד לדבר ככה נגד שחקנים שנותנים הכל ולא מצליחים או גרועים, אבל נגד שחקנים גועל נפש כאלה? בכבוד!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
השחקן הכי גרוע בהפועל, אנטי כדורגל מהרמות שעדיף שאפילו אני ישחק במקומו, הרבה הרבה לפני פרנסמן שאתם אוהדים כל הזמן לרדת עליו.
אה, ותמיד אמרתי אתזה, אתם מוזמנים לראות הודעות שלי מהעבר...
רק תראו כמה הוא כל הזמן מתחנף לשחקנים ולמאמן (אחרי גולים וכו') ומלקק לכם ת'תחת כדי שתבינו כמה הוא גם מגעיל...
שלום ולא להתראות! ( אחת הטעויות הגדולות של ההנהלה היתה לא לשחרר אותו עבור מאות אלפים )

אני נגד לדבר ככה נגד שחקנים שנותנים הכל ולא מצליחים או גרועים, אבל נגד שחקנים גועל נפש כאלה? בכבוד!!!

אתה באמת חושב שהציעו עליו כסף? :LOL2:
אפילו במבה לא הציעו עליו. בגלל זה הוא כל כך נואש לחוזה חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
עידן הקטן, אולי די עם השטויות שלך?
יש לך הוחכה ולו הקטנה ביותר לרפש שאתה זורק על ימין ועל שמאל בקשר לקנדה?
אני מתחיל להאמין שאתה עושה את זה כי אתה אדם קטן, וקנדה לא אישר אותך בפיסבוק ונתן לך להצתלם עם הגביע.
בניגוד לשנה שעברה יש לנו עכשיו שני מגנים ימניים שפותחים את המחשק ומבינים כדורגל ברמה גבוה מאוד,
קנדה יותר, אבל הוא הרבה פחות מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני מתחיל להאמין שאתה עושה את זה כי אתה אדם קטן, וקנדה לא אישר אותך בפיסבוק ונתן לך להצתלם עם הגביע.
בניגוד לשנה שעברה יש לנו עכשיו שני מגנים ימניים שפותחים את המחשק ומבינים כדורגל ברמה גבוה מאוד,

יש לך הוכחה שסותרת את מה שאני טוען?
אני מדבר עובדות: קנדה בהפועל, למרות שהוא טוען שיש לו הצעות מאירופה, ולמרות שהפועל אמרו "רק תביא הצעה כספית ונשחרר אותך".
חיפה לא רוצה אותו, מכבי לא רוצה אותו, גוטמן לא סבל אותו, קשטן לא סובל אותו, ואפילו פרננדז שהיה מזמן שחקנים סוג ז' לנבחרת לא ספר אותו. רק בפורום השדים הוא "המגן מספר 1 בארץ".
כל מה שאני עושה בסה"כ זה להצביע על זה שהוא פשוט לא שחקן טוב, ושאנשים פה לא אובייקטיבים לגביו.
ותיקי הפורום זוכרים כמה "חיבבתי" את שי אבוטבול בעונות שהוא היה שחקן מחריד בזמן שחצי פורום היה מתלהב שהוא "עושה עבודה שחורה על המגרש, כזאת שאי אפשר לראות". ברגע שהוא השתפר, מן הסתם שיניתי את דעתי לגביו. אני לא מקובע.
כנ"ל לגבי קנדה: אני לא מכחיש שהוא נתן משחקים טובים בחצי עונה של ההישרדות כשהוא הגיע, ובשני גמרי גביע. אבל חוץ מזה, נאדה. סה"כ ילד קטן ומושתן שעסוק בהימורים וליקוקים לקהל, וברגע שהביאו מגן ימני אחר (אפילו כזה שאף אחד לא שמע עליו), כבר רואים שיפור ענקי.
אז כנראה שהוא לא "המגן מספר 1 בארץ", וכנראה שגם לא מספר 10. אולי 20...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 07:26 
Shacham כתב:
מתי יגיע המאמן שיבין שהוא קשר ימני?

תכלס. עושה עבודה נהדרת בהתקפה בצד ימין, שחררו אותו מההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
yoyo כתב:
Shacham כתב:
מתי יגיע המאמן שיבין שהוא קשר ימני?

תכלס. עושה עבודה נהדרת בהתקפה בצד ימין, שחררו אותו מההגנה.

מתי יגיע הזמן שתבינו שהוא לא טכני בשביל לשחק קשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
el dudernio כתב:

יש לך הוכחה שסותרת את מה שאני טוען?
אני מדבר עובדות: קנדה בהפועל, למרות שהוא טוען שיש לו הצעות מאירופה, ולמרות שהפועל אמרו "רק תביא הצעה כספית ונשחרר אותך".
חיפה לא רוצה אותו, מכבי לא רוצה אותו, גוטמן לא סבל אותו, קשטן לא סובל אותו, ואפילו פרננדז שהיה מזמן שחקנים סוג ז' לנבחרת לא ספר אותו. רק בפורום השדים הוא "המגן מספר 1 בארץ".
כל מה שאני עושה בסה"כ זה להצביע על זה שהוא פשוט לא שחקן טוב, ושאנשים פה לא אובייקטיבים לגביו.
ותיקי הפורום זוכרים כמה "חיבבתי" את שי אבוטבול בעונות שהוא היה שחקן מחריד בזמן שחצי פורום היה מתלהב שהוא "עושה עבודה שחורה על המגרש, כזאת שאי אפשר לראות". ברגע שהוא השתפר, מן הסתם שיניתי את דעתי לגביו. אני לא מקובע.
כנ"ל לגבי קנדה: אני לא מכחיש שהוא נתן משחקים טובים בחצי עונה של ההישרדות כשהוא הגיע, ובשני גמרי גביע. אבל חוץ מזה, נאדה. סה"כ ילד קטן ומושתן שעסוק בהימורים וליקוקים לקהל, וברגע שהביאו מגן ימני אחר (אפילו כזה שאף אחד לא שמע עליו), כבר רואים שיפור ענקי.
אז כנראה שהוא לא "המגן מספר 1 בארץ", וכנראה שגם לא מספר 10. אולי 20...

תלוי אלו טענות, אבל אני בטוח לא יוצא בהצהרות לגבי שום שחקן ושלוח אותו למכור חמוצים.
את המשחק מול בית"ר לא ראיתי מאילוצים שונים ומשונים אבל כאן באשכול יש לא מעט שטוענים שהוא היה יותר טוב מחוטבא, ובכל זאת מקנדה אתה מבקש להחליף מקצוע, אף על פי שגם אתה טענת שהוא מסוגל לספק משחקים מעולים, למשל בחצי שנה הראשונה שלו כאן או בגמרי הגביע וכו'. כלומר לגבי היכולת שלו אין לנו עוררין, לכן כנראה שמה שמניע אותך ואת הדה לגיטמציה שלך זה ענינים שמקורם מחוץ למגרש. עכשיו אני לא מתכוון לפתוח את נושא ההימורים והחובות של קנדה כי זה לא משנה, אבל מי שמאשים אותו ויוצא אליו בגלל דברים כאלו רצוי שיהיה לו גב מוצק של ידיעה על הדברים שהוא אומר.
לקנדה כמו לכל שחקן יש יתרונות וחסרונות, אפשר לדון מי אמור לשחק מבחינת יכולת קנדה או חוטבא, קנדה או בונדר, אבל לשלוח אדם למכור חמוצים להאשים אותו במכירת משחקים ושאר הדברים שאתה וחבריך עושים כאן מידי בוקר וערב זה חתיכת הבדל.
מקצועית נטו, קנדה תרם לא מעט להפועל ואם יאפשרו לו הוא גם יתרום עוד,
הרי כמו שכבר הסכמנו, ההשארות, הגביעים, ועוד אי אלו משחקים (למשל סכנין בחוץ לפני שנה) חתומים בחלקם גם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: