Roman כתב:
redead כתב:
Roman כתב:
המצב של ביתר נובע אך ורק מהתנהלות בזבזנית של גאידמק שפיזר משכורות גבוהות מאוד לשחקנים ושילם הרבה כסף ובסוף לקח את הערבויות והלך משם. ביתר יכולה לסגור את הפער הזה דיי בקלות בעזרת מכירת שחקן או שתיים, ככה או ככה עם עזרתם של האמריקאים או לא ביתר מאוד רחוקה מלקרוס וסביר אפילו להניח שהבקשה לפירוק שלהם לא הייתה מתקבלת כי הנכסים שלהם עולים על החובות שלהם.
אגב שים לב מה גרם לבעיה בביתר מלכתחילה, ניפוח משכורות ותשלום סכומים דימיונים והתחייבות אדירות על חוזים למשך שנים רבות (חוק גולדהר החדש אמור למנוע מצבים כמו של ביתר). דבר שלהערכתי לא יקרה אצל אלי טביב.
על איזה פער אתה מדבר שהם יכולים לסגור ?
הם גוססים כבר 3 שנים
הם הגיעו למצב שהם כרגע עם סגל של מלחמת הישרדות ומאמן בלי ניסיון
אני רק יכול להניח שהמצב של הנוער שם גם לא בדיוק טוב היות ולא היה כסף בשנים האחרונות להשקיע שם
אם וכאשר יקנה אותם המיליונר התורן , יצטרכו לעשות שם חתיכת בניה מאפס.
רוב הגירעון של ביתר נובע מחתימת על חוזים ענקים למשך הרבה עונות אך בלי ערבונות עליהם מצד גאידמק (חוק גולדהאם מונע את זה). בנוסף כן חביבי את הפער הזה הם סוגרים בלי בעיות, ביתר יסבלו כמה שנים, שנה שעברה היה להם סגל שכשל משמעותית לצד היכולת באמת יכל להראות, השנה יהיה לך סגל כנראה יותר חלש אפילו אבל אני לא מאמין שהם יירדו ליגה. בשנה הבאה החוזים של ברוכין ובן שושן (כמה מיליוני שקלים ביחד) משתחררים, ככה שהם יציעו להם חוזים מחודשים נמוכים או ישלחו אותם לקבוצות אחרות. באותו רגע ביתר תפסיק להפסיד כסף באופן עקבי ותתחיל לסיים עונות עם רווח תפעולי כל כמה מיליונים (בכל זאת קהל לא חסר להם וגם לא עניין בהם). ככה שתוך כמה שנים כל נושא הבעיות של ביתר ייסגר, אני לא מבין למה היה דחוף להם להצהיר על פניה לפירוק (אולי על מנת להשיג פריסה טובה יותר לחובות שלהם). אבל בסה"כ ביתר לא הולכים להעלם מהנוף. חוץ מזה כל מה שגאידמק עשה מבחינת השקעה בביתר טביב לא יעשה בהפועל גם אם יגנוב כל שקל בקופה (מה שהוא אי אפשר לעשות) עדיין ברגע שהוא יילך הפועל הוא מועדון בלי חוזים אובר מנופחים (מישהו אמר פה מיליון דולר לורמוט או אניימה???) ככה שגם במצב הזה הפועל תצליח להסתדר. כל זה בניגוד לקבוצה כמו הפועל פתח תקווה שהרווח שלה דומה לרווח קיוסק וההתחייבויות שלהם כנראה היו גבוהות מההכנסות מה שיצר להם בלאגן רציני מאוד. שלא נדבר על זה שהבעיה שלהם זה שהם בכלל לא מצליחים להגיע לתקציב המינימום, עוד דבר שביתר לא תתקשה לעמוד בו.
על מה אני מדבר ועל מה אתה עונה
הבעיה הכספית שלהם לא מעניינת אותי בכלל, ברור שזה יחלוף ויעלם מתישהו
הבעיה שהם מרוקנים מכל נכס!
אין נוער
הקבוצה הבוגרת היא קבוצת תחתית מסכנה
אפילו מתי הם שיחקו שם בפעם האחרונה באירופה הם לא זוכרים
לבעל הבית החדש , תידרש שם חתיכת עבודת חריש ובניה מחדש
אה וכן אני מאמין שהם יכולים לרדת ליגה, הסגל שלהם נחלש בגדול משנה שעברה וגם המאמן.