תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הדרך לניהול הנכון...טור של מאור הראל באדום עולה
הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
איך נחזיר השקעת בעלים אם לא קיימת כזו?

היחיד שמשקיע בקבוצה היום הוא הקהל. נחשו מה, זה גם יהיה המצב שהקבוצה תהיה בבעלותינו. רק שבמקרה הזה לדעתי, אלה שמשקיעים בקבוצה יהיו מוכנים לתת קצת יותר כסף.

אני מניח שגם מוני וגם טביב שמו קצת כסף. טביב למשל הביא לקבוצה כמה שחקנים כשהוא הגיע (אתה יכול לטעון שהוא גנב אותם מכ"ס אבל זה כבר לא ענייננו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 12:27 
Pumpkin כתב:
NARKOTIKA כתב:

היחיד שמשקיע בקבוצה היום הוא הקהל. נחשו מה, זה גם יהיה המצב שהקבוצה תהיה בבעלותינו. רק שבמקרה הזה לדעתי, אלה שמשקיעים בקבוצה יהיו מוכנים לתת קצת יותר כסף.

אני מניח שגם מוני וגם טביב שמו קצת כסף. טביב למשל הביא לקבוצה כמה שחקנים כשהוא הגיע (אתה יכול לטעון שהוא גנב אותם מכ"ס אבל זה כבר לא ענייננו).

לפי מה שאני יודע, טביב העביר אותם להפועל, ובתמורה אנחנו חייבים לו 20 אחוז מכל העברה עתידית של אחד מהם.
(20 אחוז מדגלאס, 20 מיבואה, ו20 אחוז מידין, ואל תתפלאו אם כשטביב יהיה בדרך החוצה, פתאום יהיו לידין הרבה הצעות מחו"ל) - כל זה כמובן מתחת לשולחן כי זה לא 100 אחוז כשר. לפי הבקרה וההתאחדות, אנחנו שילמנו לכפס בערך 8 מליון שקל על שלושתם- מה שאומר על הנייר, אנחנו לא חייבים לטביב כלום, בטח שחוץ מהעברת השחקנים הוא לא נאלץ להשקיע דולר אחד במועדון.
מוני קיבל את הפועל בחינם והשקיע מה שהשקיע. אנחנו לא צריכים לשלם לו על הקבוצה כמו שהוא לא שילם עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 13:32 
NARKOTIKA כתב:
Pumpkin כתב:
NARKOTIKA כתב:

לפי מה שאני יודע, טביב העביר אותם להפועל, ובתמורה אנחנו חייבים לו 20 אחוז מכל העברה עתידית של אחד מהם.
(20 אחוז מדגלאס, 20 מיבואה, ו20 אחוז מידין, ואל תתפלאו אם כשטביב יהיה בדרך החוצה, פתאום יהיו לידין הרבה הצעות מחו"ל) - כל זה כמובן מתחת לשולחן כי זה לא 100 אחוז כשר. לפי הבקרה וההתאחדות, אנחנו שילמנו לכפס בערך 8 מליון שקל על שלושתם- מה שאומר על הנייר, אנחנו לא חייבים לטביב כלום, בטח שחוץ מהעברת השחקנים הוא לא נאלץ להשקיע דולר אחד במועדון.
מוני קיבל את הפועל בחינם והשקיע מה שהשקיע. אנחנו לא צריכים לשלם לו על הקבוצה כמו שהוא לא שילם עליה.

לא זה הענין. תמורת השחקנים האלה הוא קיבל חצי מהבעלות על הקבוצה. הוא לא הביא לקבוצה אגורה מכיסו.

וכשיש פה אנשים שרוצים לתת לו להמשיך בקבוצה עד סוף העונה (כלומר לקנות מנויים וכרטיסים ולהכניס לו עוד כסף לכיס) בחיים לא יהיה כדאי לו לעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 14:13 
אני מתפלא על עמיתי שחושבים, שלקראת שנה הבאה נכריז חרם מנויים וזה יהיה אפקטיבי.
מה צריך יותר ממה שקורה בחודשיים האחרונים? אני מתבייש להצהיר שאני אוהד הפועל בגלל שני הליצנים האלה.
אבל איך שהתחילה מכירת המנויים, מתוזמנת להפליא עם החתמת דמארי, כולם רצו וחטפו כבר כ 4000 - 5000 מנויים!
מישהו כאן גם משלה את עצמו שכשנרצה לקנות, הליצן שיבחר ינקוב מחיר ברצינות ויעמוד מאחורי דרישתו?
ואז נעשה בדיקת נאותות כדי לגלות שהוברח כל הכסף, ויש התחיבויות במיליונים שאין להם כיסוי?
לא תוציא מהם את הצעצוע בטובות.
אני עדיין מחפש את המיתווה שיביא להעברת בעלות אלינו.
בכדורגל הישראלי, אין לאוהדים מעמד בכלל בקבוצות שהם אוהדים!
אפשר להקים קבוצת FC" הפועל" בליגה ט , ליחל להתרסקותה של הפועל שלנו (דברי כפירה...) ולהגיע למצב של אוסישקין. זה פתרון אחד. בודאי שאני לא רוצה אותו.
אתם חושבים שגם אם המצב יהיה רע בהפועל , וזה לא יהיה ביום אחד, הליצן שיזכה בקבוצה ישאיר שם שחקן אחד שניתן להרוויח ממכירתו? לפני הוא ילך הוא באמת יהרוס הכל.
אני חושב שהקמת עמותה של האוהדים בכדורגל כבר עכשיו היא, צו השעה.
תפקיד העיקרי של עמותה להביא להעברת הבעלות על קבוצת הפועל תא אליה, בכל דרך חוקית ומאבק ציבורי.

נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק בתאריך 16 יולי 2011, 17:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 15:34 
NARKOTICA,

למה לדעתך הראל הביא את טביב להפועל, אם לא כי לא היה מסוגל להעמיד תקציב לבדו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 16:37 
היחס בין אוהדי הפועל לקבוצה, ובין האזרחים במדינה (בעיקר הצד השמאלי) למדינה הוא יחס דומה.
אני יסביר זאת בפשטות, אנחנו כאוהדים כמו האזרחים במדינה הזו יודעים לצעוק באינטרנט להגיד כמה רע לנו
אבל ברגע האמת אנחנו נישב בצד וניתן שישתינו עלינו, נקנה מנויים ונבוא למשחקים.
נכון יש פה ושם הפגנות מול הבעלים/הממשלה אבל אלו רק יציאות של "כאילו"...
ביום שנלמד מהצד הימני של המפה איך משיגים דברים בכח (כי זה מה שמבינים פה במדינה), ולא
שאני אישית מסכים עם הדרך הזו. (ולכן אני כמו כולם חצי שמאלן ואוהד הפועל).
אבל ביום שיגיע היום הזה אז אולי יהיה פה שינוי, עד אז נמשיך להתפלסף ולחכות למושיע...שלא יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 16:42 
skadiv כתב:
NARKOTICA,

למה לדעתך הראל הביא את טביב להפועל, אם לא כי לא היה מסוגל להעמיד תקציב לבדו?

כי אז באמת הפועל לא יכלה להעמיד בעצמה תקציב.
הוא היה צריך את טביב כדי שיהיה אפשר לעשות רכש (טביב העביר 3 שחקנים מכפ"ס להפועל) וזה באמת היה החיזוק המשמעותי שלנו באותה עונה. אחרי זה הגיעו הצלחות באירופה שכיסו את התקציב. הפועל סיימה ברווח תקציבי את כל 3 השנים האחרונות.

כן, טביב היה מתוכנן לשים ערבויות בקבוצה, אבל ההצלחות לא חייבו אותו לעשות את זה. אל תשכח שעד מאי 2010 לטביב בכלל היה אסור להשקיע בקבוצה כי הוא לא היה בעלים. הוא למעשה הבעלים מהקיץ שעבר, וזה הקיץ שבו עלית לאלופות. הבעלים המהוללים שלנו לא חתמו על ערבויות עד להעפלה לשלב הבתים שהבטיחו המון כסף לקבוצה.
וזה בערך הפעם ה200 שאני כותב את הטקסט הזה. לאן אתה חותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:
מה צריך יותר ממה שקורה בחודשיים האחרונים? אני מתבייש להצהיר שאני אוהד הפועל בגלל שני הליצנים האלה.
אבל איך שהתחילה מכירת המנויים, מתוזמנת להפליא עם החתמת דמארי, כולם רצו וחטפו כבר כ 4000 - 5000 מנויים!
מישהו כאן גם משלה את עצמו שכשנרצה לקנות, הליצן שיבחר ינקוב מחיר ברצינות ויעמוד מאחורי דרישתו?
ואז נעשה בדיקת נאותות כדי לגלות שהוברח כל הכסף, ויש התחיבויות במיליונים שאין להם כיסוי?
אפשר להקים קבוצת FC" הפועל" בליגה ט , ליחל להתרסקותה של הפועל שלנו (דברי כפירה...) ולהגיע למצב של אוסישקין. זה פתרון אחד. בודאי שאני לא רוצה אותו.
אתם חושבים שגם אם המצב יהיה רע בהפועל , וזה לא יהיה ביום אחד, הליצן שיזכה בקבוצה ישאיר שם שחקן אחד שניתן להרוויח ממכירתו? לפני הוא ילך הוא באמת יהרוס הכל.
תפקיד העיקרי של עמותה להביא להעברת הבעלות על קבוצת הפועל תא אליה, בכל דרך חוקית ומאבק ציבורי.

השנה לא הייתה מטרה ברורה שלמענה האוהדים היו נרתמים (לא היה ברור מה רוצים ואת מי לא רוצים) וגם האולטראס לא נקטו עמדה והובילו מאבק.
יש עכשיו שנה שלמה להבין מה רוצים ולהיערך בהתאם ואני מבטיח לך שאם יהיה קו ברור אז הירתמות האוהדים תהיה גדולה, אולי לא 100% אבל מספיקה כדי לחולל שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 20:21 
Pumpkin כתב:
אדום ותיק כתב:

השנה לא הייתה מטרה ברורה שלמענה האוהדים היו נרתמים (לא היה ברור מה רוצים ואת מי לא רוצים) וגם האולטראס לא נקטו עמדה והובילו מאבק.
יש עכשיו שנה שלמה להבין מה רוצים ולהיערך בהתאם ואני מבטיח לך שאם יהיה קו ברור אז הירתמות האוהדים תהיה גדולה, אולי לא 100% אבל מספיקה כדי לחולל שינוי.

אתה חי בסרט , מעולם לא היה מצב יותר ברור מהקיץ הזה !

כמו שאדום ותיק כתב צו השעה זה להקים עמותה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: