סימרוטיץ כתב:
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
ג'וני אתה כנראה לא כלכך מבין את העניין של "סכסוך בעלים" ,אין קשר לחשיבות של הקבוצה בעייני אף אחד מהצמד כרגע .
דבר שני יש כאן דבר והיפוכו מצד אחד אתה דורש שיבוא לחודרוב שיחתום על החוזה (לא שימצא אותו) אבל אתה מתעלם מהפרסום שהוא הגיע להתאחדות לבדוק אותו ?
אך גם כאן אני יאכזב אותך ,אם בדק למה לא חתם ? בקיצור עד ה20 ליולי אין טעם לדוש בדברים ,הצדדים העלו הילוך ברמת הספינים .
בוקר טוב לספינולוג המתחיל מבית מוני הראל.
אין קשר לחשיבות של הקבוצה בעיניי אף אחד מהבעלים?! וואלה?
כרגע מחכים לחתימות של מוני על חוזים שטביב מנסה להעביר כדי שלך יהיה למי לשיר שירים בעונה הקרובה.
ללכת למשטרה זו גם אופציה, רק שיעשה כבר משהו אופרטיבי שנראה שהוא קיים.
איכס
יש כאן חבורה של אנשים הזוים שהמציאות עזבה אותם ,מה לא היה פה החודש האחרון כדי שתבין שאי אפשר להאמין לאף אחד מהם ? אתה באמת חושב שלמר
טביב אכפת "מהקבוצה" ? כנראה שישנת טוב בזמן האחרון.
תוכיח לי בדבראחד שלטביב אכפת מהקבוצה ,בעצם אין באמת צורך בזה כי כל מה שתגיד אפשר לטעון אחרת וכך גם הפוך ,לכן כנראה נצטרך לחכות ל 20 ביולי.
מה פה נשמע מבית הראל אני באמת לא יודע ,אבל זה בהחלט נשמע שאתה מבית טביב? כי אני לא רואה התייחסות לתוכן הדברים (כרגיל) .
ודבר אחרון כדי שיהיה ברור לשימפי ולג'וני וגם לך אם אתם אוהבים את זה או לא כרגע הקבוצה נמצאת במקום השני אצל הבעלים , יש ביניהם סכסוך משפטי וכל אחד שוקל את צעדיו(או שלא) מכאן תסיקו מסקנות לכל שאלות הלמה שלכם .
חופשי אני לא מאמין לאף אחד מהם.
לגבי האכפתיות, אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שיש אחד שעובד ומחתים ויש אחד שרק מחכים שיחתום ויאשר את החוזים (מה שעדיין הוא לא עשה).
עצם זה שהקבוצה במחנה אימונים זה כי לטביב איכפת, ובעברית- אם הוא היה מתנהג כמו מוני באדישות כמו סטטיסט ברקע אז שום דבר לא היה קורה. אלו עובדות ידידי .
עצם זה שאתה משווה בין בין האנשים ושם אותם באותו מקום מבחינת פועלם זה הספין! אם עדיין לא הבנת.
אני לא מבית טביב , אני מבית הפועל. כרגע טביב הוא ברירת מחדל והרע במיעוטו ועדיין עדיף על מוני שפשוט רק עומד ומפריע.
זה התוכן ידידי וכמו שאתה רואה אני מאד כן מתייחס אליו. זה אתה שפשוט מתעלם ממנו, השד יודע למה