שחר כתב:
בלומי האדום כתב:
רוי האדום כתב:
על השוער אנחנו הולכים לאכול אותה ?
שחקן כזה או אחר זה הבעיה הכי קטנה שלנו היום .
אנשים חייבים להבין מה הולך להם במועדון כמה שיותר מהר , אחרת לא יהיה מועדון .
בלי טיפה של ציניות, אולי תספר לנו על מה בדיוק הפחד שלך ?
על מה אתה, אוהדי הפועל לדורותיהם ורושם ההודעה צריכים להיות מודאגים ?
אתה ואני לא אוהדים את הקבוצה מאתמול, ושנינו עברנו כברת דרך עם הפועל, אז מה המצב היום שונה משנים אחרות, בהן היו בעיות על מי ינהל את הפועל ?
מאחר ואני לא באזור לראות בעיניים שלי את המתרחש, לא מקבל דיווחי רכילות, אני אשמח לקבל דיווח מפורט.
ושוב, בלי טיפה אחת של ציניות אני גם מודאג מהמצב, אבל אתה נשמע על גבול ההיסטרי וזה כבר מחלחל אלי.
שתתעורר אתה מוזמן להרחיב.
שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :
בלומי, הקבוצה שלך מנוהלת כמו שכונה. הסגל הכי טוב אי פעם כולל המאמן פוזר בגלל קרבות אגו של שני בעלים ארסים שאחד מהם הואשם בעבר בפלילים וכבר פירק קבוצה. אתה יוצא למחנה אימון ללא שוער, כל העולם ואשתו תובע את המועדון , כספים נעלמים מחשבון הקבוצה ובמקום כל הכוכבים שעזבו מנסים להחתים שחקנים ללא חוזה ב2 ש"ח כשכולם עברו כבר טראומה אחת גדולה שהשאירה צלקות חרוכות עם קבוצת הכדורסל.
לכתוב מה שונה משנים אחרות זה לא להיות מנותק מהארץ, זה נשמע כמו מישהו שמנותק מכדור הארץ.
שחר,
אתה מכוון כמו כולם ל- 1989.
אתה באמת יכול לעשות השוואה בין אותה שנה להיום ?
אז לעומת היום לא היה כסף בקבוצה, לא שילמו משכורות, לא היה מי שיבוא להציל את המצב.
היום יש לך קופה מלאה, שחקנים מתאמנים וכשהם מתלוננים על משכורות, אז מסתבר שלא תמיד הגרסא שלהם זו המציאות.
שחקנים היום לא ממש פירקו שולחנות ורצו אחרי בעלי תפקידים במועדון (באופן פיזי ולא בוירטואלי), כמו בזמנו.
בעיות בהנהלה יש והן קיימות מריב הבעלים. גם אני לא עיוור.
השאלה שלי היא איפה האמת בכל הויכוחים ?
אני לא בטוח שלבוא היום ולהאשים את טביב באופן גורף בכל הבעיות, בלי להכניס את מוני כחלק מהסיפור זה הוגן.
מוני ניהל לנו את המועדון ואת היכולות שלו כבר הבנתי (אבא שלי לעומתי חושב אחרת ולו היתה היכרות אישית עם הבחור).
אני לא יודע כמה טביב טוב או רע, אבל אני יכול לאמר בוודאות, שגם היום הוא לא יכול לנהל את המועדון לפי רצונו ויכולתו.
גם היום יש מי שעדיין מפריע לכל מהלך שהבחור ינסה להוביל.
מוני הבטיח לא להפריע, אבל זה לא ממש מתרחש במציאות.
מוני גם כנראה היה פילנטרופ גדול על חשבון הגב הכלכלי של הפועל, ולפזר הבטחות לא ממש יצא לו מהכיס.
היום יש מי שצריך להתמודד עם כל הפליטות פה שלו.
סגל הקבוצה,
רוב מי שעזב, היה צפוי לעזוב ולא ממש הפתיע אף אחד, בוודאי לא אותי.
וינסנט, שכטר, זהבי, וורמוט, בן סהר מהעונה, דאגלאס מאמצע העונה, וגוטמן בנסיבות שאני לא ממש בטוח שהוא לא תיכנן אותן בקפידה לאור העזיבה של ההרכב המנצח, שום דבר לא הפתיע אותי.
השאלה, למה לא הכינו מחליפים כבר במהלך העונה, זה פאק לא רק של הצוות הניהולי, אלא גם של המקצועי.
הבעיה, שהצוות המקצועי במקום להיות מקצועי, בחר צד וככה זה נראה.
כרגע יש בעלים שמנסה לבנות משהו, ללא נסיון אמיתי, בשוק ישראלי רדוד וללא אפשרות לראות קדימה.
בעלים נוסף, שולח שליחים, משחק בנפגעתי ולקחו לי את הצעצוע, ולמרות היותו אוהד דגול, מתנהג כמו ילד מתבכיין.
אם הקבוצה היתה חשובה לו הוא היה מפסיק לשלוח שליחים, נכנס לרכב שלו, מגיע לוולפסון, סוגר את עצמו עם טביב בחדר ופותר את הבעיות הבוערות.
כנראה שהפועל חשובה לו, אבל לא ממש.
גם אם הוא לא רוצה לדבר עם טביב, שיהיה נוכח וייתנהג כמו שבעלים צריך להתנהג, אם מעניין אותו העסק.
אם זה היה קורה, אולי הסגל כבר היה סגור.
במצב הנוכחי זה ייקח עוד זמן, אבל אני מאמין שהכסף בקופה בסוף ינצח.
אני לא קונה את הגרסא של הקמצן, אני גם לא חושב שהוא מנסה להיות כלכלי, הוא פשוט חסר נסיון ומנסה לבד להוביל מהלכים, שאנשים מקצועיים היו צריכים לעשות עבורו.
ניר ענבר הוא צעד גדול בכיוון.
לנושא הכלכלי,
כל העולם תובע את המועדון ? מי בדיוק ועל מה ? או כמו שאמרתי, בו נבדוק את הנסיבות והתביעות ונראה אם באמת אותם תובעים צודקים או שיש מקום לדיון עם שני צדדים.
כספים נעלמים מהמועדון ? כולם מדברים על זה, אבל בשטח ועובדתי לפי הבעלים, הקופה מלאה. אנחנו לא יודעים כמה, אבל כסף יש בקופה.
כשאני רושם מה זה שונה משנים עברו, אני מתכוון שבסוף תהיה קבוצה, יהיה בעלים אחד ותפסיקו להביא לנו את הכדורסל כדוגמא.
מחלקת הכדורגל אמנם בבלאגן, אבל היא לא מתקרבת למצב של הכדורסל לאורך השנים.
שאול זה לא טביב ולא מוני. הוא בא להפועל לעשוק את הקופה. ( עליו אבא שלי תמיד אמר את האמת והמציאות הוכיחה אחד לאחד וזה גם מהיכרות אישית עימו). שאול כבודו במקומו מונח.
שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.