תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 05:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נגד מי אנחנו משחקים היום?
הודעהפורסם: 14 מאי 2011, 14:25 
עצוב ומרגיז לראות את הפועל בקריסה מנטאלית בשלב הזה.
ספק אם גוטמן יצליח להרים את השחקנים ולהפוך אותם לקבוצת כדורגל שנלחמת על הסיכוי האחרון לתואר. הלוואי.
הדרבי הזה מאוד מטריד אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2011, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
לא תצפה, לא תתאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2011, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו להתרכז כבר במכבי ותפסיקו להתרכז בכל מה שקרה לאחרונה!
לא מעניינת היכולת שלהם! לא מעניינות התוצאות שהיו בדרבים האחרונים! לא מעניין כל הרעש והצלצולים שהם נוהגים לעשות כמו לפני כל דרבי! לא מעניינת היכולת שלנו ומה שהשגנו ולא השגנו בתקופה האחרונה! לא מעניין אותי היום מאף אחד מהשחקנים שכבר חושב על איפה הוא ישחק שנה הבאה! לא מעניינות תצוגות הנפל שלנו בתור קהל בזמן האחרון! לא מעניין היום כלום!
היום יש דרבי!
כמו שאומרים לדרבי יש חוקים משלו. היום יוצאים למלחמה חדשה! מלחמה על הכבוד שלנו מול האויבים הכי גדולים שלנו!
זה הזמן להתנתק מכל מה שקרה בזמן האחרון ואפילו כמה שנים אחורה! היום צריך 90 דקות לדרבן את עצמנו, להגיע עם אש בעיניים ולהעביר לשחקנים, שאין מצב שלא נותנים היום 200 אחוז!

תפסיקו להתעסק בשטויות, תתעסקו בעצמכם, תתעסקו בהפועל ובאיך יוצאים מרוצים בסוף הערב הזה!
לחמם גרונות, לחשוב שוב פעם טוב על איך לא עושים נאחס ואיזו חולצה תביא הכי הרבה מזל והכי חשוב להגיע למגרש ברבאק! להעביר לשחקנים שהיום באמת יוצאים למלחמה!
אין כזה דבר דרבי חסר חשיבות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2011, 16:47 
אני מאוד מקווה שיהיה דרבי אלים במיוחד היום, אחרת אני לא רואה איך חבורת חולי הכלבת האלה יוצאים מהאפטיות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: