אוגוסטוס היל כתב:
לא יודע. אלה טעונים שאי אפשר להתווכח איתם. כי הוא טוב, כי הוא בלה בלה בלה.זה לא אומר לי כלום.
גוטמן נכשל השנה כשלון מהדהד שאי אפשר להתעלם ממנו. אני לא יודע מה זה קטסטרופה אבל הניהול של שני המשחקים האחרונים והדרך שבה הקבוצה משחקת בחודשיים האחרונים זה סוג של קטסטרופה.
אני מחסידי הטווח הארוך וזה באמת ערך חשוב בעיני, ככל שאני בוחן את הדברים אני מגיע למסקנה שיש בגוטמן בעיות לא פשוטות שהמרכזית היא שהוא לא לומד מטעויות של עצמו. אני מסתכל קדימה ולא רואה לאן זה הולך.
אגב, איזה מאמנים באירופה נשארים כל כך הרבה חוץ מפרגוסון?
דווקא נראה לי שהוא יודע ללמוד מטעויות. תראה את הפועל של הסיבוב הראשון בליגה ושל הסיבוב השני. תראה את הפועל של הסיבוב הראשון באלופות ושל הסיבוב השני.
ובאמת שקשה לשפוט מאמן שבנה מערך על שני שחקנים מרכזיים, כשאחד מהם נפצע והשני הציג 20% היכולת של שנה שעברה. אז במגבלות שלו(מגבלות =הנהלה) הוא הצליח להעמיד את זהבי וטוטו במקום גילי ושכטר. ובמקום רוקי/זרתותח(שאני משער שלא הסכימו לו להביא בינואר) הוא החזיר את שי לחיים. ועם תקציב של פירורי לחם, הוא חיפש באיזורים הנידחים(סלובקיה) בלם שיתקרב אפילו בקצת לבלם האגדי שעזב, והאמת? לדעתי הוא גם הביא גירסא משופרת שלו. וכל זה כשההנהלה שוכבת עליו ולא מוכנה לפתוח את התא של הכסף הקטן בארנק. וזה לא שהלכת לים במחזור 17, הרבה פעמים היית במקום הראשון.
זה למה אני חושב שהוא חייב להישאר.