תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערן זהבי
הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:53 
ערן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:54 
IdanTheLittle כתב:
אני לא רציתי להתחיל פה אשכול קללות כלפי זהבי.
סה"כ רציתי להגיד ששער ניצחון בטדי (שגם מרעי יכל לשים) ושער במספרת בליון (שלא נגמר בניצחון) לא הופכים אותך ל"ווינר של הכדורגל הישראלי".
בשני המשחקים שהוא היה צריך להגיע בשיאו (חיפה והיום) ולהוכיח את הווינריות שלו הוא היה מחריד
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
אדום בשבע כתב:
לא היה כל כך גרוע כמו שאתם כותבים,
נלחם על כל כדור ולא ויתר.

בושה של הנהלה שמקיימת משא ומתן 3 מחזורים לסיום העונה ומוציאה את השחקן מפוקוס
.

אולי כי השחקן וסוכנו רוצים את זה?

נו? ו?
יש לו חוזה. יש לו סעיף שחרור בסוף העונה, מה שאומר שלפני שהעונה נגמרת אין מה לפנות אליו. שתגמר העונה, הוא יביא את ההצעות ויחתום.
כרגע הוא שחקן הפועל, ושום דבר לא ישנה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:58 
ערן זהבי זה השחקן הכי אוברייטד בהיסטוריה של הספורט העולמי ושל הכדורגל בפרט. מלבד זה שמקצועית הוא לא יותר משחקן בינוני , מבחינת אופי הוא יותר ילד זין מסרור ורק בגלל שהוא נמצא פה בתקופה טובה (3 העונות האחרונות) אתם לא שמים לב לזה. מה שהוא עשה בימים האחרונים זה בושה ואני לא מבין איך אנחנו כקהל מעבירים את זה על סדר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
IdanTheLittle כתב:
סה"כ רציתי להגיד ששער ניצחון בטדי (שגם מרעי יכל לשים) ושער במספרת בליון (שלא נגמר בניצחון) לא הופכים אותך ל"ווינר של הכדורגל הישראלי".
בשני המשחקים שהוא היה צריך להגיע בשיאו (חיפה והיום) ולהוכיח את הווינריות שלו הוא היה מחריד
.

1. חצי מהקבוצה של הפועל ששיחקה בטדי לא היתה שמה את הגול הזה. אנשים שכחו את ההחטאות של מרעי ואחרים.
2. מה זה משנה איך נגמר המשחק בליון? האם הגול היה באשמתו? האם כך מודדים ווינריות של שחקן (בניגוד לווינריות של קבוצה)?
דוגמא הפוכה: שמעון פרס היה במפלגה ששלטה מדינה במשך עשרות שנים. אז הוא ווינר? לא.

:HEART2: ערן זהבי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:07 
עידן - הגזמת, בן אדם הגזמת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:07 
אדום בשבע כתב:
אדום כתב:
אדום בשבע כתב:
אדום כתב:
אדום בשבע כתב:

.

אז מה אם הם רוצים!
מי בעל הבית? מה כל כך קשה להנהלה להגיד "רוצים חו"ל, אין בעיה, עוד שלושה שבועות נתחיל במו"מ"

אתה צודק ב-100%.
עדיין הראש של השחקן בחו"ל והוא לא רוצה להיות פה בלי קשר לזמן בו מתקיים המו"מ.

ערן זהבי דואג לערן זהבי וזה לגיטימי (מה עוד שיש לו סוכן שלא מעניין אותו כלום).
הנהלת הפועל ת"א אמורה לדאוג להפועל ת"א!

מעניין לי ת'תתחת מה ערן זהבי רוצה עכשיו!!!
קיבל שדרוג בשכר? חתום עד תום העונה?
יש סעיף שמפסיק לשחק חודש לפני סוף העונה?
שיזדיין ואני עדין איתו חתיכת חוצפן!!
לשבת בבית קפה לנסות לסגור חוזה יומיים לפני המשחק הכי חשוב העונה????

מעניין אותי אם יפספס הזדמנות או לא? שיחכה לפגרה !
מחוייבות לחוזה ולאוהדים ולמעסיקיו! חוצפה!

ואין מילימטר של קשר בין התרומה שלו בעבר להתנהלות המגעילה שלו השבוע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:08 
עמי נאווי כתב:
red_o כתב:
IdanTheLittle כתב:
.

1. חצי מהקבוצה של הפועל ששיחקה בטדי לא היתה שמה את הגול הזה. אנשים שכחו את ההחטאות של מרעי ואחרים.
2. מה זה משנה איך נגמר המשחק בליון? האם הגול היה באשמתו? האם כך מודדים ווינריות של שחקן (בניגוד לווינריות של קבוצה)?
דוגמא הפוכה: שמעון פרס היה במפלגה ששלטה מדינה במשך עשרות שנים. אז הוא ווינר? לא.

לגבי המשפט הראשון :LOL2: רוב הקבוצה הייתה שמה את זה
לגבי המשפט השני אם אני זוכר נכון הוא היה האשם הבלעדי לשער השוויון (איבוד כדור שטותי במרכז המגרש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
red_o כתב:
IdanTheLittle כתב:
.

:LOL2:
הגול שלו היה ממצב מאוד נוח.
אם הוא היה מחמיץ זאת הייתה אחת ההחמצות הכי גדולות אי פעם ואני די בטוח שכל שחקן בקבוצה מכניס 8 מ10 בכזה מצב.

וגם אם הוא לא נוח. זה לא מעיד על ווינריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:11 
עמי נאווי כתב:
red_o כתב:
IdanTheLittle כתב:
.

מה ווינר במספרת? זה נושא של יכולת אישית....

ווינר זה אחד שכל הקבוצה לא מתפקדת לוקח תעניינים אליו ומתחיל לדחוף קדימה.

אני לא זוכר שראיתי את ערן ב25 דקות האחרונות... סליחה גם הראשונות וגם אלה שבאמצע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
לא היה הבעיה שלנו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
אדום בשבע כתב:
אדום כתב:
אדום בשבע כתב:

.

אז מה אם הם רוצים!
מי בעל הבית? מה כל כך קשה להנהלה להגיד "רוצים חו"ל, אין בעיה, עוד שלושה שבועות נתחיל במו"מ"

אתה צודק ב-100%.
עדיין הראש של השחקן בחו"ל והוא לא רוצה להיות פה בלי קשר לזמן בו מתקיים המו"מ.

הראש שלו בחו"ל כי נותנים לו לנהל מו"מ חודשיים לפני שנגמרת העונה.

וערן זהבי ווינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שאי אפשר להוכיח את זה, אבל אני מאמין בכל לבי שיש לא מעט שחקנים של הפועל שבועטים כדור כמו שערן קיבל בטדי לשמים.
אפילו גוטמן התבטא בנושא בשנה שעברה ואמר שאם יש מישהו שצריך לקבל כזה כדור בדקה ה92 זה רק ערן.
red_o, אם לדפוק את גול השנה באירופה במשחק חוץ בליון (להזכירך - חצי גמר צ'מפיונס בשנה שעברה) כמה דקות לפני סיום המשחק זה לא ווינריות - אז מה כן?!
רבאק, הגול הזה כמעט ולקח אותך למקום שלישי בבית ולליגה האירופאית. אל תחפשו איפה שאין. מדובר בווינר, אחושרמוטה ווינר.
ווינרים כמו מייקל ג'ורדן יש אחד בדור. אפשר גם להיות ווינר בלי להיות שם ב100% מהמשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
כמובן שאי אפשר להוכיח את זה, אבל אני מאמין בכל לבי שיש לא מעט שחקנים של הפועל שבועטים כדור כמו שערן קיבל בטדי לשמים.
אפילו גוטמן התבטא בנושא בשנה שעברה ואמר שאם יש מישהו שצריך לקבל כזה כדור בדקה ה92 זה רק ערן.
red_o, אם לדפוק את גול השנה באירופה במשחק חוץ בליון (להזכירך - חצי גמר צ'מפיונס בשנה שעברה) כמה דקות לפני סיום המשחק זה לא ווינריות - אז מה כן?!
רבאק, הגול הזה כמעט ולקח אותך למקום שלישי בבית ולליגה האירופאית. אל תחפשו איפה שאין. מדובר בווינר, אחושרמוטה ווינר.
ווינרים כמו מייקל ג'ורדן יש אחד בדור. אפשר גם להיות ווינר בלי להיות שם ב100% מהמשחקים.

שחקן שהיה מחמיץ את הבעיטה של ערן הוא מחמיצן ולא לא וינר. זה אפילו לא בעיטת פנדל שצריך סוג של אומץ או קור רוח בשביל לבעוט. התגלגל אליו כדור והוא בעט אותו הכי חזק שהוא יכול.
אין קשר בין גול במספרת בליון ובין היות שחקן כזה או אחר ווינר.

נערך לאחרונה על ידי ProfessorChaos בתאריך 07 מאי 2011, 19:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
מחצית ראשונה הוא היה היחידי שניסה לעשות משהו בהתקפה, מחצית שנייה הוא נעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
לא היה הבעיה שלנו היום.

לא יודע אם זה הוא או ההוראות של גוטמן אבל כתור קשר שמאל שהיה קרוב יותר לעומרי
קנדה מלדדי בן דיין הוא היווה חלק משמעותי מהבעיה שלנו היום.

לערן זהבי אמור להיות תפקיד 1 על המגרש, וזה מאחורי החלוץ, רק שזה תפקיד שגוטמן ביטל השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:21 
Officer Barbrady כתב:
ערן זהבי :HEART2: :HEART2:
פורום השדים האדומים :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:24 
עמי נאווי כתב:

כמה סיסמאות אתה זורק לאוויר. קודם כל מה זה אומר שלא מעט שחקנים היו מעיפים לשמים? מה אתה בכלל משווה אותו למרעי? בעצם אתה צודק זאת הרמה.
לגבי גוטמן, מה אתה רצית שהוא יגיד? ומה זה אומר אם הוא אמר.
טוב אז כולם ווינרים, כי גילי עשה סללום בגמר גביע המדינה. גם יבוריאן ווינר כי הוא שם גול ניצחון בגביע המדינה. בעצם גם מרעי ווינר, כי הוא שם גול נגיחה חשוב נגד עכו שנה שעברה. שכטר גם ווינר כי הוא שם גול דקה 90 מול סכנין שנה שעברה. גם באדיר ווינר כי הוא שם שער נגיחה בדרבי השנה, אתה יודע כמה ביצים צריך בשביל לשים את הראש ככה? שחקנים אחרים היו נותנים את הכדור לשטראובר בטענה שזה גדול עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: