קלדרון כתב:
לגבי השאלה על גוטמן ואלישה.
הדבר היחידי שאלישה יכל לעשות הוא ליצר יתרון על אחד הקוים (מהרגע שקטן בהרכב זה צד אחד בלבד).
הוא בחר במסיללה ורפאלוב וויתר על הצד של משומר ושם שני חלוצים.
ברגע שגוטמן הציב את בונדר במקום קנדה הוא שיחרר את מסיללה לעלות כמה שהוא רוצה.
שי וזהב היו עסוקים בשלישית אמצע של חיפה , הבלמים שמרו על שני חלוצים ודדי, שאיבד את כל המהירות שלו , לא היה מוכן לזנוח את האגף מכיון שלא היה בטוח ביכולת שלו להגיע בזמן אם משומר פורץ.
בצורה הזו היו לרפלוב ומסיללה חופש פעולה מוחלט .
מצד שני גוטמן ויתר על האגף שאלישה חשף. ברגע ששם את שבחון במקום סלים ( או אלרואי) הוא ויתר על היתרון שהיה יכול ליצר בצד ימין הלא קיים של חיפה.
מביך.
רפאלוב ומסיללה זה קו שמאל הרגיל של חיפה בשנתיים האחרונות והפועל הסתדרו איתו מצויין רוב המשחקים.
הכל מתחיל ונגמר בחיסרון של ידין כי לא היה מי שיעזור על הקו.
אני תמיד מעדיף את קנדה בהרכב על פני בונדר אבל אתמול אני לא חושב שהוא היה עושה את ההבדל. הגול התחיל בכלל מאיבוד גדור של שבחון ובונדר בחצי של חיפה ומסיללה ורפאלוב ניצלו את זה שקו ימין לא היה מסודר. עם קנדה זה היה קורה הרבה יותר.
ה"הפתעה" של אלישע היתה חמד ודבאשווילי, שגם זה הגיע בגלל שידין לא שיחק, אחירת אני מתאר לעצמי שהוא היה עולה עם ורד.
הבעיה שגוטמן שיחק לו לידיים עם ההצבה ההזויה והלא ברורה של שבחון בהרכב במקום לשים עוד שחקן אגרסיבי בקישור כמו טועמה או אלרואי שגם יעזור לזהבי ושי במלחמה על האמצע ומצד שני יפעיל את צד שמאל.