תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רבע גמר גביע המדינה הפועל תל אביב נגד בית"ר י-ם [אשכול רשמי]
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:06 
ביתר יעשו בונקר, זה ברור.
דווקא ההצטרפות של אלרואי בתור שחקן מהקו השני שיעשה עקיפה/דאבל פס עם ורמוט יכולה להיות קטלנית.
הקשרים האחוריים יצטרכו לעזור הרבה בהגנה ובמיוחד לאלרואי, אם יעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להקדים את המשחק?! איזה לחץ סעמקקקק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
שבחון חייב לפתוח, חייב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
עומרי קנדה כתב:
שוב עומרי שעיר לעזאזל...
גוטמן כמה שאני אוהב אותך ומעריך אותך אתה טועה ובגדול!!!!!
עומרי הוא שחקן התקפי לא פחות טוב מאלרואי כהן בכל מה שקשור בהגבהות וכד'.
אלרואי כהן צריך לשחק במקום שי אבוטבול על המשבצת בשמאל וערן צריך לשחק ליד אביחי.

כולם שכחו שעומרי היה השחקן הכי טוב על המגרש מול בני יהודה,כולם!

פשוט ביזיון!

עד עכשיו הוא חלש בשמאל אולי בימין יהיה יותר טוב ..אפילו במקום ורמוט ..

אני לא מתיימר להיות המחליף של גוטמן ואני לא מעוניין לתת לו עצות.
אבל אני פשוט לא מוצא סיבה הגיונית אחת למהלך הזה של אלרואי במקום עומרי,מה עומרי עשה לא בסדר?
עומרי הוא הבעיה האחרונה שלנו!
כנראה שיותר קל להדיח את עומרי מההרכב ולהפוך אותו לאשם במשחק הנרפה והמזלזל של הקבוצה מאשר להדיח את ורמוט שמשחק באדישות מורטת עצבים או את ערן שעסוק בראיונות עם כלי תקשורת מפורטוגל ובזמן שנשאר לו הוא חושב מה לעשות עם כל הג'ובות שהוא יעשה ביום שאחרי שהוא יצחק על כולנו ויחתום בפורטוגל.

מה שחסר לנו בתקופה הזאת זה שחקנים שמוכנים לתת הכל בשביל כל דקת משחק בהפועל,שחקנים שמשדרים רעב!
עומרי הוא שחקן כזה ואף אחד לא יכול להגיד שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 07:07 
קנדה מחייך באימונים.
עומרי קנדה כתב:
אבירמוס כתב:
עומרי קנדה כתב:
שוב עומרי שעיר לעזאזל...
גוטמן כמה שאני אוהב אותך ומעריך אותך אתה טועה ובגדול!!!!!
עומרי הוא שחקן התקפי לא פחות טוב מאלרואי כהן בכל מה שקשור בהגבהות וכד'.
אלרואי כהן צריך לשחק במקום שי אבוטבול על המשבצת בשמאל וערן צריך לשחק ליד אביחי.

כולם שכחו שעומרי היה השחקן הכי טוב על המגרש מול בני יהודה,כולם!

פשוט ביזיון!

עד עכשיו הוא חלש בשמאל אולי בימין יהיה יותר טוב ..אפילו במקום ורמוט ..

אני לא מתיימר להיות המחליף של גוטמן ואני לא מעוניין לתת לו עצות.
אבל אני פשוט לא מוצא סיבה הגיונית אחת למהלך הזה של אלרואי במקום עומרי, מה עומרי עשה לא בסדר? עומרי הוא הבעיה האחרונה שלנו!
כנראה שיותר קל להדיח את עומרי מההרכב ולהפוך אותו לאשם במשחק הנרפה והמזלזל של הקבוצה מאשר להדיח את ורמוט שמשחק באדישות מורטת עצבים או את ערן שעסוק בראיונות עם כלי תקשורת מפורטוגל ובזמן שנשאר לו הוא חושב מה לעשות עם כל הג'ובות שהוא יעשה ביום שאחרי שהוא יצחק על כולנו ויחתום בפורטוגל.

מה שחסר לנו בתקופה הזאת זה שחקנים שמוכנים לתת הכל בשביל כל דקת משחק בהפועל,שחקנים שמשדרים רעב!
עומרי הוא שחקן כזה ואף אחד לא יכול להגיד שאני טועה.

קנדה מחייך באימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 07:43 
איזה כיף לקום לבוקר של משחק גביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 08:26 
redead כתב:

נקווה שגם הלילה יהיה טוב... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 09:59 
כיפה אדומה כתב:
שבחון חייב לפתוח, חייב!

אתה יכול להסביר גם למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:06 
redrony כתב:
כיפה אדומה כתב:
שבחון חייב לפתוח, חייב!

אתה יכול להסביר גם למה?

גם שבחון בעצמו לא ישכנע אותך שהוא חייב לפתוח היום.
אני עוד זוכר את המשחק השערוריעתי שלו נגד בית"ר מהסיבוב הראשון בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:11 
redead כתב:

פשוט סיוט ,
מת להיות אחרי זה כבר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:12 
רוי האדום כתב:
redead כתב:

פשוט סיוט ,
מת להיות אחרי זה כבר .

אין כמו ההתרגשות של לפני..
סיוט יהיה בעוד כמה ימים בבוקר המשחק בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:15 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
לכל המבקרים את גוטמן בשינוי המתוכנן באגף ימין זכרו את הביקורת בתחילת הדרבי בו הוצב דגלאס בעמדת המגן הימני לראשונה בחייו במקום עמרי. מהלך זה כמעט ונתן להפועל את האליפות (והגביע) לולא אנטבי משותק מפחד בקרית אליעזר וטופצ'ה עושה אולי את הטעות הגדולה (והיחידה) שלו בסוף משחק הגביע כשהפועל מובילה ובשיא כוחה.
העצמה/רענון שהביא עימו דגלאס בעמדה עשתה את שלה ויתכן שגם הפעם מחפש גוטמן את השינוי.
אני יודע שרבים מאיתנו מחפשים את השינוי במקום זהבי או גילי. להזכיר שזהבי כבר היה עך הספסל לפני כשבועיים וגם אז לא הצגנו כדורגל גדול. להחליף את גילי - לא נראה לי רציני . נראה לי שכאן עלינו לשנות גישה ולעמוד אחרי שחקן שללא ספק היה בין 3-4 הגורמים לדאבל כאשר 1 מהם כבר לא בקבוצה ואחר מושבת בינתיים.
אז קדימה לעודד ועמדו מאחורי החלטות גוטמן גם אם יכול להיות שהוא טועה. אף אחד מאיתנו לא מגיע לקרסוליו ולא עמד במצבים שעברו עליו העונה.
כולנו מסכימים שדרוש שינוי - אז שגוטמן יעשה את שלו ואנחנו את שלנו ונחזור להיות מה שהיינו בעונה שעברה. הקללות והנאצות מאוהדים שלנו כלפיי השחקנים בטח לא יעזרו. האם מישהו מאיתנו ישתף פעולה כאשר יקללו אותו .

השינוי כרגע לא צריך להיות בעמדה זו או אחרת. כל מי שרואה את הפועל במשחקים האחרונים, רואה קבוצה שלא זזה על המגרש. האמצע בהפועל לא קיים. אפילו הפועל ר"ג הצליחו להחזיק נגדנו בכדור. זה שזהבי וורמוט לא מתפקדים זה ברור. שחקנים בתקופות אישיות פחות טובות זה חלק מהעניין וצריכים לקבל את זה ולעבור את זה. שאני רואה את אביחי ידין ושי אבוטבול עומדים על קו האמצע, מקבלים פס ונותנים פס, בלי לזוז קדימה עם ההתקפה, אני לא מצליח להבין על מה גוטמן עובד עם הקבוצה הזו באימונים. ששחקן מקבל את הכדור ובמקום לתת פס לאמצע או להעביר לאגף הפנוי הוא הולך עם הראש בקיר ותוקע שחקן על הקו מול 2 שחקני יריב, זה אומר שהוא לא מבין את המשחק. ככה הפועל נראים. כמו קבוצה שלא מבינה את המשחק. כדורגל לא אינטליגנטי בעליל. זהבי, שחקן שלא היה מפסיק לרוץ 90 דקות, הולך ב-30 מטר של היריב בלי לעשות כלום.שהוא כבר מקבל את הכדור, כמו גם ורמוט, אין להם מה לעשות איתו, כי בהפועל לא עושים תנועה שתייצר מצבי מסירה, שלא לדבר על הקשרים האחוריים שתקועים להם אי שם על החצי.
אז פה ושם איזו התקפה יפה, מבקיעים איזה גול. חוץ מזה, יוק. אין משחק שוטף, הכל איטי סטטי ושבלוני, בלי מחויבות ובלי חשק. כמו שכתבתי כאן כבר כמה פעמים, קבוצה מתה.
לדעתי חייבים לחזור לזהבי מאחורה באמצע, מה שמכריח אותו לעשות את התנועה שלו כל הזמן וזה גם מוסיף עוד שחקן להתקפה (במקום אבוטבול או ידין). שיפתח מקדימה עם טועמה או אלרואי כהן וקנדה מצד ימין (השחקן היחיד שעוד נראה שרץ ומתאמץ בקבוצה הזו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:19 
הסתכלתי עכשיו במשחקים ממקדמות ליגת האלופות מתחילת השנה , איזה רעב של שחקנים , כושר של שנה שעברה ומעל הכול שכטר באגף.
איזה הבדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:26 
redead כתב:
הסתכלתי עכשיו במשחקים ממקדמות ליגת האלופות מתחילת השנה , איזה רעב של שחקנים , כושר של שנה שעברה ומעל הכול שכטר באגף.
איזה הבדל!

אני דווקא הסתכלתי על המשחק במחזור האחרון מול בית"ר בטדי וחסרים לנו שלושה דברים עיקריים, כמובן הרעב וזה נושא שנטחן מספיק חבל להרחיב בנושא, שכטר עם האטרף והשמחת חיים ומעל הכל , האחד והיחיד דאגלס, עזבו את עבודת ההגנה הברורה מראש, המנהיגות, המלחמה הוא רץ לדפוק גליץ' לשחקן של בית"ר שבכלל לא היה קרוב לעמדה שלו אחרי שורוצ'ינה עמד לידו באדישות, חטף צהוב וצרח על ורוצי'נה לא הפסיק לזוז, לצעוק ולדרבן.
לצערי, היום אין לנו שחקנים כאלה, הבעיות הן הרבה פחות מורכבות מכל הבבל"ת הטקטי אלא הרבה יותר מנטאליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:29 
שחר כתב:
redead כתב:
איזה הבדל!

אני דווקא הסתכלתי על המשחק במחזור האחרון מול בית"ר בטדי וחסרים לנו שלושה דברים עיקריים, כמובן הרעב וזה נושא שנטחן מספיק חבל להרחיב בנושא, שכטר עם האטרף והשמחת חיים ומעל הכל , האחד והיחיד דאגלס, עזבו את עבודת ההגנה הברורה מראש, המנהיגות, המלחמה הוא רץ לדפוק גליץ' לשחקן של בית"ר שבכלל לא היה קרוב לעמדה שלו אחרי שורוצ'ינה עמד לידו באדישות, חטף צהוב וצרח על ורוצי'נה לא הפסיק לזוז, לצעוק ולדרבן.
לצערי, היום אין לנו שחקנים כאלה, הבעיות הן הרבה פחות מורכבות מכל הבבל"ת הטקטי אלא הרבה יותר מנטאליות.

שמע בשורה התחתונה אתה צודק , שכטר ודה סילבה הם מהווינרים היותר גדולים שראיתי בחיים שלי , וזה עוד בלי הכדורגל שיש להם ברגליים.
נראה אולי סוף סוף לאלא יראה מגרש היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
במידה ואלרועי ישחק כמגן והצבתו כמגן תביא ניצחון יהיה ראוי גוטמן לכל התישבוחות על המהלך המבריק והנכון.
במידה ולא, הוא לוקח על עצמו את האחריות להפסד הגביע.

אין ספק שבמהלך כזה מראה גוטמן ניצוצות של אומץ, ואני מקווה ומאחל לו שגם יוכל להתענג מהתוצאות.

אני לא הייתי עושה שינוי כזה במשחק כל כך חשוב לאחר שתורגל רק באימונים, אבל מסיבה זו גוטמן הוא המאמן ואני סתם מקשקש בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:32 
אדום אופטימי כתב:
במידה ואלרועי ישחק כמגן והצבתו כמגן תביא ניצחון יהיה ראוי גוטמן לכל התישבוחות על המהלך המבריק והנכון.

אין ספק שבמהלך כזה מראה גוטמן ניצוצות של אומץ, ואני מקווה ומאחל לו שגם יוכל להתענג מהתוצאות.

אני לא הייתי עושה שינוי כזה במשחק כל כך חשוב לאחר שתורגל רק באימונים, אבל מסיבה זו גוטמן הוא המאמן ואני סתם מקשקש בפורום.

אני מהמר שבסוף הוא לא יעשה את המלך הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:35 
שחר כתב:
redead כתב:
איזה הבדל!

השאלה מה קרה בחודש האחרון. הרי שכטר לא שיחק העונה כמעט ודה סילבה עזב אחרי הסיבוב הראשון והפועל היו בסדר גמור יחסית. אם זה משהו שטיפטף לאט-לאט והתפוצץ עכשיו, זה רע מאוד, כי מתהליך כזה קשה מאוד לחזור. למה זהבי לא מסוגל פתאום לתת פס? למה גילי לא מסוגל לעבור שחקן? למה הקבוצה לא זזה על המגרש? גם אני חושב שזה מנטאלי, וזה באמת אולי קשור לחסרון באיזה מנהיג על המגרש. הדבר היחיד שאני לא מצליח להבין זה איך, דווקא אחרי נצחון גדול במשחק עונה ושמגיעים ל-10 משחקים אחרונים במאני טיים, הקבוצה מפסיקה לתפקד. ההסבר היחידי שאני יכול למצוא זה שהראש של השחקנים כבר לא פה. אני רואה חוסר מחוייבות. אם זו הנקודה, קשה לי להאמין ששני שחקנים שכל הזמן דיברו ומדברים על הרצון ללכת מכאן, היו עוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שגוטמן וקנדה השלימו. לא מבין את המהלך הזה, אבל האחרון שאני אפקפק בו זה המאמן הישראלי הטוב ביותר שנראה כאן כבר הרבה שנים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:38 
אדום אופטימי כתב:

איך תקבע את ההצבה "תביא נצחון"? אם הוא יהיה טוב? אם הוא יבשל 3 גולים? עומרי קנדה מגן ימני מצוין, אלרואי כהן לא מגן ימני. הוא לא משנה שיטת משחק. אם גוטמן חושב שהבעיה של הפועל היא המגן הימני, אז אנחנו בצרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום אופטימי כתב:

איך תקבע את ההצבה "תביא נצחון"? אם הוא יהיה טוב? אם הוא יבשל 3 גולים? עומרי קנדה מגן ימני מצוין, אלרואי כהן לא מגן ימני. הוא לא משנה שיטת משחק. אם גוטמן חושב שהבעיה של הפועל היא המגן הימני, אז אנחנו בצרות.

יקירי,
למדוד כישלון יהיה קל.
למדוד הצלחה יותר קשה אבל אפשרי. מבחן התוצאה הוא הקובע.
גם אני כמוך חושב שהבעיה שלנו אינה מגן ימני.
אני במקום גוטמן הייתי פותח עם ערן + גילי על הספסל. שינשמו קצת אוויר ספסל. הם שחקנים כבויים. ושחקנים כבויים הופכים את אלה שליידם לכבויים גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 10:48 
גוטמן משדר פאניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 11:02 
zink כתב:
גוטמן משדר פאניקה.

איך הגעת למסקנה הזאת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
יותר מתמיד צריך שחקן שיגלה מנהיגות של המגרש ויסחוף עימו את השחקנים,
כמו שאבוקסיס עשה מול צ'לסי כשהכנסנו את הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 11:14 
redrony כתב:
שחר כתב:
redead כתב:
איזה הבדל!

השאלה מה קרה בחודש האחרון. הרי שכטר לא שיחק העונה כמעט ודה סילבה עזב אחרי הסיבוב הראשון והפועל היו בסדר גמור יחסית. אם זה משהו שטיפטף לאט-לאט והתפוצץ עכשיו, זה רע מאוד, כי מתהליך כזה קשה מאוד לחזור. למה זהבי לא מסוגל פתאום לתת פס? למה גילי לא מסוגל לעבור שחקן? למה הקבוצה לא זזה על המגרש? גם אני חושב שזה מנטאלי, וזה באמת אולי קשור לחסרון באיזה מנהיג על המגרש. הדבר היחיד שאני לא מצליח להבין זה איך, דווקא אחרי נצחון גדול במשחק עונה ושמגיעים ל-10 משחקים אחרונים במאני טיים, הקבוצה מפסיקה לתפקד. ההסבר היחידי שאני יכול למצוא זה שהראש של השחקנים כבר לא פה. אני רואה חוסר מחוייבות. אם זו הנקודה, קשה לי להאמין ששני שחקנים שכל הזמן דיברו ומדברים על הרצון ללכת מכאן, היו עוזרים.

א. הם בשנה שעבדה עדיין לא היו עסוקים בניהול מו"מ, יותר מזה, שכטר כל הזמן אמר שהוא יישאר בהפועל תל אביב לפחות עוד עונה.
ב.כנראה שמדובר באישיות, דאגלאס בלי קשר למה שקורה מחוץ למגרש תמיד נתן אלף אחוז על הדשא ולא מעט גם בחדר ההלבשה לפעמים באופן מוגזם כמו במחצית של המשחק בטדי שבה הוא כמעט היכה את עומרי קנדה על האדום.

אלה שעוד מסוגלים לקחת מנהיגות הם אניימה שכמובן לא נמצא איתנו בחודש האחרון ובאדיר שמתנדנד בין הספסל למגרש ומשחק עם הגנה לא יציבה.
כמובן שכל הקלישאות האלה על ורמוט שלא מסוגל לעבור שחקן וזהבי שלא נותן פס הם מוגזמות ומקוצנות כי הם עוד היחידים שכן מצליחים להביא את המצבים הבודדים שלנו מידי פעם, אבל בלי טירוף ומוטיבציה קשה להתמודד עם קבוצות רעבות שיש להן על מה להלחם מעבר לעובדה שהם משחקות מול האלופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 11:17 
zink כתב:
גוטמן משדר פאניקה.

הגזמת,
הוא בטח לא משדר פאניקה,
אבל מה חשבת -יש המון לחץ,
מדובר בקבוצה שכבר חודש וחצי לא משחקת היטב,
והוא מנסה,
דווקא ראיתי אותו דיי מקרוב באימון ,
רציני ,יסודי ,תובעני מאד מהשחקנים ,
לחוץ לא ראיתי אותו עד כמה שניתן לזהות.
לגבי אלרועי נוסה כבר בעבר באימונים.
לגבי קנדה אני לא מעוניין להרחיב,כבר מילאו כאן עשרות עמודי אשכולות בנושא ,וזה כרגע מיותר.
בהצלחה היום
:hapoel:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 11:20 
redead כתב:
zink כתב:
גוטמן משדר פאניקה.

איך הגעת למסקנה הזאת ?

התגובה הקבועה שלו למצבים לחוצים - קנדה לספסל.
פעם אחת שיצא מהשבלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 11:22 
הבעיה הגדולה כרגע היא גוטמן
מאז חזרתו חלה התדרדרות בקבוצה
ומספיק להציץ בסטטיסטיקה כדי להבין זאת
גוטמן היום הוא צל חיוור של עצמו הוא לא מנסה לשנות
חוזר על אותן הטעויות לא מנהל את המשחק לא מגיב בזמן
ונראה גם שאיבד את חדר ההלבשה
זו הבעיה כרגע ולא אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 11:30 
zink כתב:
redead כתב:
zink כתב:
גוטמן משדר פאניקה.

איך הגעת למסקנה הזאת ?

התגובה הקבועה שלו למצבים לחוצים - קנדה לספסל.
פעם אחת שיצא מהשבלונה.

הוא שם את אלרועי כמגן,
וזה אכן שבלונה,
את קנדה וכבר דובר על זה בעבר -הוא מעלה ממש כשאין ברירה ולא ההיפך -תפנימו זאת.
ומקורמן :LOL2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 11:31 
mkorman1 כתב:
הבעיה הגדולה כרגע היא גוטמן
מאז חזרתו חלה התדרדרות בקבוצה
ומספיק להציץ בסטטיסטיקה כדי להבין זאת
גוטמן היום הוא צל חיוור של עצמו הוא לא מנסה לשנות
חוזר על אותן הטעויות לא מנהל את המשחק לא מגיב בזמן
ונראה גם שאיבד את חדר ההלבשה
זו הבעיה כרגע ולא אחרת

נו באמת...
מאז שגוטמן חזר היה את המשחק המטורף מול אשדוד, 2 נצחונות והפסד מול בני יהודה. מפה להתחיל לשקל ולכמת את זה בסטט' זה מגוחך.
נניח וגוטמן היה "צל חיוור של עצמו", אתה באמת חושב שלזה יש השפעה על קבוצה רצה, הריי אף אחד לא חושב שהקבוצה שיחקה טוב אצל יוסי בגלל שהוא טקטיקן על וגאון כדורגל, אלא בזכות אותו סגל שהם בנו יחד והמערך שרץ על אוטומאט. החילופים גם בנצחונות וגם בהפסדים הם כמעט תמיד זהים ובאותו תזמון (אלא אם קורה משהו דראמטי כמו המשחק עם אשדוד) ולייחס למאמן איזה השפעה גאונית על "ניהול משחק" בכדורגל כמו בכדורסל זה מביך.
ההכרזה הדרמטית שהוא "איבד את חדר ההלבשה" היא בכלל מוזרה ולא נשענת על שום דבר ממשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: