red-toro כתב:
el dudernio כתב:
אפשר לחלק את השחצנות לפרקים
ריאל מאז בואו של פרנקו עד לכתו של זידאן.
ברצלונה מי הגעתו של מסי ואילך.
התכוונת שאתה מחלק את השחצנות לתקופה בה שנאת יותר את ריאל ולתקופה בה שנאת יותר את ברצלונה. או נכון יותר, לתקופה שבה כאב לך התחת מריאל ולתקופה שבה כואב לך התחת ממסי.
לא מספיק שהפכת את מסי לעוד שחקן כדורגל טוב, עכשיו גם הלבשת עליו את השחצנות? איפה השחצנות שלו? זה שחקן שאוהב את המשחק ורוצה לשבור את כל השיאים, בדיוק כמו הרבה אחרים בענף הזה (מוריניו ופרגוסון למשל). חוץ מזה, מילה שחצנית לא יוצאת ממנו.
את כזה פתטי לפעמים.
וגם ברצלונה, יחסית לעובדה שהיא הקבוצה הכי גדולה ששיחקה כדורגל, היא לא כזו שחצנית, להוציא משפטים בודדים בשנים האחרונות של כמה שחקנים שלה (כמו אלבס ופיקה). וגם ריאל, לפני תקופות הגלאקטיקוס, לא הייתה קבוצה שחצנית, אבל תמיד יאפיינו אותה ככזאת.
ולגבי המפגשים, כדאי מאד לברצלונה לא לנצח מחר, כי אין סיכוי שהיא לוקחת את כל המפגשים. אני מהמר שמחר ריאל לא מפסידה, ברצלונה לוקחת גביע וריאל עולה לגמר הצ'מפיונס.
השחצנות היא לא של מסי, השחצנות היא האוירה מסביב כי אנחנו משחקים "טיקה טקה" בזמן שכולם עסוקים בכדורגל.
השחצנות היא לא של מסי, היא תולדה של העליונות המקצועית על פני כל דבר שזז שמסי הוא הביטוי לה בציבור הרחב.
אבל ככה זה שאתה נעול על לנסות לנגח אותי ולא מנסה אפילו להבין מה נאמר.
אז שוב יצאת אדיוט לא נורא.
אני לרגע לא אמרתי שמסי שחצן, ה ואתה גם לא יכול להביא לכך שום הוכחה,
בדיוק כמו שלא אמרתי שמסי הוא סתם עוד שחקן כדורגל, אבל עובדות לא משנות לך כלום.
ולכל אלו שהסכימו חבל שגם אתם לא קוראי מה שנכתב ועל מה התגובה,
אשמח לדעת איפה רשמתי שמסי שחצן?
בנוסף צר לי שלא הבנתם שכל הענין של ההןודעה היתה לכתוב שאני לא מבין כלום ושכאב לי התחת ממשהו
לא ברור, כנראה זה קשור לעולמו המקביל של רד-טורו בוא הוא חולם לתקוע לי שם מקל או משהו אחר.