תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דני בונדר
הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
כמעט כבש בחצי מספרת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
מזעזע כרגיל.
אבל אתמול קצת יותר מהרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 10:59 
אבירמוס כתב:
כמעט כבש בחצי מספרת !

ממש ממש לא, עשה פנטומימה של מספרת, כמו שאני הייתי עושה בשכונה כשלא היה לי סיכוי להגיע לכדור, היה יכול לעצור ולבעוט, אבל הוא עשה מה שבזין שלו כי הוא לא צריך שיגידו לו איך לשחק, וגוטמן מאמן בסדר אבל בלי שחקנים כמוהו זה לא היה עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 14:56 
בחור נחמד, שחקן בית, משקיע הרבה.

לא מתאים מקצועית להרכב של הפועל.
אני אשמח אם יישאר בתור מגן מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
יאללה יאללה,
משחק חלש,
קורה גם לטובים ביותר.

העיקר שתמיד הקהל שלנו יוצא נגד שחקני הבית שלנו.

דני בונדר :HEART2:
תישאר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 15:08 
red in blood כתב:
אני באמת אוהב את בונדר, ואני שונא שיוצאים עליו ללא סיבה (כמו האידיוט ששר בשירי שחקנים "אווו למה בונדר עולה?..."),
אבל היום הוא היה פשוט חלש שאין דברים כאלו.

הדברים הכי פשוטים לא הצליחו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 15:33 
משחק חלש אכן קורה לגם לטובים, אלא שבונדר לא בקטגוריה הזו, הוא בקטגוריה של שחקנים גרועים ולכן כל המשחקים שלו חלשים.

כמו שאמרתי אתמול לסביבה במשחק, אם אכן האחים קצב משיגים לשחקן כזה, שהקבוצה הישראלית שלו לא רוצה משום מה לתת לו חוזה נורמלי של כוכב, חוזה של חצי מיליון דולר, הם צריכים להפוך אותו לדוגמן הבית שלהם ולשווק לכל שחקן ישראלי את עצמם עם פוסטר שלו "אם הוא יכול לקבל חצי מיליון דולר, כל אחד יכול". טמבל מי שלא חותם אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:11 
HEADSHOT כתב:
יאללה יאללה,
משחק חלש,
קורה גם לטובים ביותר.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:17 
tadmored כתב:
HEADSHOT כתב:
יאללה יאללה,
משחק חלש,
קורה גם לטובים ביותר.

מענין שעל שיש אתמול לא יצאו וגם על זהבי לא יוצאים בדרך כלל.
מצד שני תראה את האשכול על ורמוט (לדעתי הוא לא שחקן בית).
הקהל, מטבעו, מעביר ביקורת על מי שחלש.
מה לעשות שלבונדר יש הרבה משחקים חלשים.

שייתן פעם אחת משחק כמו ששיש נתן אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:20 
joshsoos כתב:
משחק חלש אכן קורה לגם לטובים, אלא שבונדר לא בקטגוריה הזו, הוא בקטגוריה של שחקנים גרועים ולכן כל המשחקים שלו חלשים.

כמו שאמרתי אתמול לסביבה במשחק, אם אכן האחים קצב משיגים לשחקן כזה, שהקבוצה הישראלית שלו לא רוצה משום מה לתת לו חוזה נורמלי של כוכב, חוזה של חצי מיליון דולר, הם צריכים להפוך אותו לדוגמן הבית שלהם ולשווק לכל שחקן ישראלי את עצמם עם פוסטר שלו "אם הוא יכול לקבל חצי מיליון דולר, כל אחד יכול". טמבל מי שלא חותם אצלם.

עדיין עם כל הכבוד, זה עוד כלום לעומת דודו דהאן והפוסטר של רמי גרשון מהליגה הארצית לאלופת בלגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:33 
הימים בהם הרמה לרחבה , זה כדור שפשוט הולך גבוה לרחבה בלי שום עוצמה או סיבוב , עברו מהעולם לפני משהו כמו 30 שנה!
לאחר כמה שנים של צפיה בבונדר, ואחרי שאתמול ראיתי אותו פעם אחרי פעם מנסה להרים כדור בסגנון של צ'יפ רק כדי שהכדור יעלה לו לגובה , אני באמת יכול להגיד מעבר לכל ספק שהבחור לא יודע להרים כדור!
מגן בכדורגל המודרני חייב לדעת לרים כדור לרחבה בצורה מסובבת וחזקה , ככה שגם השוער וגם ההגנה תתקשה להתמודד , בונדר באמת שלא יודע ואני לא אומר את זה מרועה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:38 
redead כתב:
הימים בהם הרמה לרחבה , זה כדור שפשוט הולך גבוה לרחבה בלי שום עוצמה או סיבוב , עברו מהעולם לפני משהו כמו 30 שנה!
לאחר כמה שנים של צפיה בבונדר, ואחרי שאתמול ראיתי אותו פעם אחרי פעם מנסה להרים כדור בסגנון של צ'יפ רק כדי שהכדור יעלה לו לגובה , אני באמת יכול להגיד מעבר לכל ספק שהבחור לא יודע להרים כדור!
מגן בכדורגל המודרני חייב לדעת לרים כדור לרחבה בצורה מסובבת וחזקה , ככה שגם השוער וגם ההגנה תתקשה להתמודד , בונדר באמת שלא יודע ואני לא אומר את זה מרועה!

חוץ ממשומר (כן משומר) ודדי לפני שנתיים, אין שחקן ישראלי שיודע להרים תוך כדי תנועה, אולי גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:40 
chimpfive כתב:
redead כתב:

חוץ ממשומר (כן משומר) ודדי לפני שנתיים, אין שחקן ישראלי שיודע להרים תוך כדי תנועה, אולי גילי.

זה בדיוק העניין, שאף אחד לא ביקש תוך כדי תנועה. תעצור, קח אפילו מקדמה רחמנא ליצלן, ותרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:41 
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:

עדיין עם כל הכבוד, זה עוד כלום לעומת דודו דהאן והפוסטר של רמי גרשון מהליגה הארצית לאלופת בלגיה.

זה משהו אחר, גם קבוצות גדולות יותר קונות שחקנים אלמוניים ( עד שהקבוצה האנגלית שלנו, שלא קונה שחקנים כי יש לה בעלים לא פחות מחורבנים מהמקבילה ישראלית, השקיעה בשחקן, זה היה בשחקן פורטוגלי שלא הייתי מביא אפילו לספסל של גוטמן במקום מרעי... ). ממה שראיתי עד עתה, רמי גרשון הוא שחקן כדורגל לא רע בכלל. כאן מדובר על משהו אחר, לדני בונדר אין שום כשרון לכדורגל, לא בהגנה ולא בהתקפה. ולא רק ששחקן כזה שורדת בהרכב כבר שנתיים אצלנו, הוא גם מקבל מקום בנבחרת והצעות בחצי מיליון דולר נטו. זה כבר ברמה של פורסט גאמפ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:44 
בני12 כתב:
tadmored כתב:
HEADSHOT כתב:
יאללה יאללה,
משחק חלש,
קורה גם לטובים ביותר.

מענין שעל שיש אתמול לא יצאו וגם על זהבי לא יוצאים בדרך כלל.
מצד שני תראה את האשכול על ורמוט (לדעתי הוא לא שחקן בית).
הקהל, מטבעו, מעביר ביקורת על מי שחלש.
מה לעשות שלבונדר יש הרבה משחקים חלשים.

שייתן פעם אחת משחק כמו ששיש נתן אתמול.

אף שחקן אינו חסין מביקורת ,
בין אם הוא שחקן בית או לא.
בונדר מכל מיני סיבות ,ומעבר ליכולת כולל היותו שחקן בית -הוא שחקן מאד אהוב עליי.
הביקורת בעיני כאן של חלק מהאנשים - היא מעבר לביקורת עינינית ,אולי זו זכותם אבל היא דוחה ומגעילה אותי.
בכל מקרה בונדר כן נתן העונה משחקים טובים,ובכל מקרה
בונדר מועדף על ידי הצוות המקצועי מכל מיני סבות שהעיקרית היא שהם סומכים ובוטחים בו יותר,וגם אני .

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:46 
ורמוט חלש כל העונה ולא ראיתי אף אחד יוצא עליו כמו שיוצאים על בונדר, ביזיון.

זה נכון שהיה לו משחק חלש,אבל מקצועית הוא המגן הימני הכי טוב בארץ.

זה ברור לכם שברגע שבונדר עוזב , שנה הבאה יגיע פאביו רוסה חדש מארגנטינה (כי קנדה לא ישרוד בהפועל עם כל הבלאגן בחיים האישיים שלו)
ואז תתגעגעו אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:47 
הוא יכול לעזוב כבר מחר, כדי שנוכל להתגעגע אפילו עוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:48 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:

זה משהו אחר, גם קבוצות גדולות יותר קונות שחקנים אלמוניים ( עד שהקבוצה האנגלית שלנו, שלא קונה שחקנים כי יש לה בעלים לא פחות מחורבנים מהמקבילה ישראלית, השקיעה בשחקן, זה היה בשחקן פורטוגלי שלא הייתי מביא אפילו לספסל של גוטמן במקום מרעי... ). ממה שראיתי עד עתה, רמי גרשון הוא שחקן כדורגל לא רע בכלל. כאן מדובר על משהו אחר, לדני בונדר אין שום כשרון לכדורגל, לא בהגנה ולא בהתקפה. ולא רק ששחקן כזה שורדת בהרכב כבר שנתיים אצלנו, הוא גם מקבל מקום בנבחרת והצעות בחצי מיליון דולר נטו. זה כבר ברמה של פורסט גאמפ...

יותר מזכיר את שונסי מ"להיות שם" של קושינסקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 17:06 
גרמנרי כתב:
ורמוט חלש כל העונה ולא ראיתי אף אחד יוצא עליו כמו שיוצאים על בונדר, ביזיון.

זה נכון שהיה לו משחק חלש,אבל מקצועית הוא המגן הימני הכי טוב בארץ.

א. את ורמוט מבקרים פה לא פחות. ולא בצדק.

ב. מה פירוש מבחינה "מקצועית"? איזה עוד בחינות יש? (ולא, הוא גם לא המגן הימני הכי טוב בקבוצה שלו, הוא השני הכי טוב. גם מכובד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
המשחק אתמול לא שיקף את היכולת שלו, ברוב המשחקים הוא יותר טוב. הוא בעצמו הצהיר שהוא עושה מה שהוא רוצה על המגרש, ואתמול ראינו כמה חורים הוא השאיר בצד שלו. עם באדיר זה היה נגמר בגול אחד לפחות, מזל שפצ'אלקה התעלה וסגר את הטעויות שלו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
מגיע לכם שנרד ליגה אוהדים עלובים.
אפשר להגיד שבונדר היה לא להיט אתמול, ואני מסכים, אבל אלה שפוצחים בביקורת ה"כרגיל בונדר איום" מגיע לכם שתראו מהקבוצה שלכם את הרע ביותר.

בונדר מגן מצויין. הוא אחראי, עושה עבודה הגנה מעולה ובעיקר רצוי שיזכרו כל מותחי הביקורת - אחראי מרכזי בכל הנצחונות הגדולים של השנתיים האחרונות (אירופה, מכבי, ביתר, חיפה וכו') .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
חצי שני טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הניסיון שלו לתת מספרת היה משעשע משהו.
משחק רגיל שלו, וחבל.

ותאר לך שהמספרת היתה מתלבשת לו ?
טביב ומוני היו מבקשים עליו 2 מליון אירו לאחר שכל אירופההיתה צופה בבונדר המגן הימני מבקיע גול במספרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
עומרי קנדה כתב:
http://www.issta.co.il/flights/to/russia/moscow.aspx

ביי ביי

לך לך ואל תחזור!

כשישחטו אותך הקווקזים האלה תבין שאתה שחקן ברמה של ליגה לאומית אולי.

לך תזדיין

בקש ממנו עוד פעם סליחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 19:50 
Maor7 כתב:
אפשר להגיד שבונדר היה לא להיט אתמול, ואני מסכים, אבל אלה שפוצחים בביקורת ה"כרגיל בונדר איום" מגיע לכם שתראו מהקבוצה שלכם את הרע ביותר.

בונדר מגן מצויין. הוא אחראי, עושה עבודה הגנה מעולה ובעיקר רצוי שיזכרו כל מותחי הביקורת - אחראי מרכזי בכל הנצחונות הגדולים של השנתיים האחרונות (אירופה, מכבי, ביתר, חיפה וכו') .

לא בא לריב איתך ובאמת שאני רוצה לשאול אותך שאלה שהיא חלק מהדיון הזה, שיחקת פעם כדורגל ?
אני כן שיחקתי ואני יודע שאם בן אדם אחרי 20 שנה שהוא משחק כדורגל לא מסוגל להרים כדור מסובב וחזק לרחבה , כמו שעושים בכדורגל המודרני ב20 שנה האחרונות , אז אולי הוא שחקן הגנה מדהים , ואולי הוא נילחם כמו מטורף ועוד מיוליון ואחד דברים , מה שבטוח מגן הוא לא.
דרך אגב אותו כנ"ל לגבי כל שחקן אחר , אם אבוטבול במשחק משחק שלם מקבל 4-5 כדורים חופשיים להרים לרחבה וכל אחד מהם לא עובר את השחקן הראשון , אז יש כאן בעיה גדולה גדולה מאוד בטכניקה של שחקנים ש20-30 שנה מתאמנים ומשחקים ולא יודעים את הדבר הבסיסי ביותר , לבעוט בכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
azran כתב:
עומרי קנדה כתב:
http://www.issta.co.il/flights/to/russia/moscow.aspx

ביי ביי

לך לך ואל תחזור!

כשישחטו אותך הקווקזים האלה תבין שאתה שחקן ברמה של ליגה לאומית אולי.

לך תזדיין

בקש ממנו עוד פעם סליחה!

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 19:51 
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הניסיון שלו לתת מספרת היה משעשע משהו.
משחק רגיל שלו, וחבל.

ותאר לך שהמספרת היתה מתלבשת לו ?
טביב ומוני היו מבקשים עליו 2 מליון אירו לאחר שכל אירופההיתה צופה בבונדר המגן הימני מבקיע גול במספרת.

אם ואם ואם , ההבדל בין שחקן טוב לבין שחקן בינוני זה בדיוק הדברים האלה.
איכשהו לזהבי זה כן יוצא ולבונדר לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
חבורת אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
Maor7 כתב:

לא בא לריב איתך ובאמת שאני רוצה לשאול אותך שאלה שהיא חלק מהדיון הזה, שיחקת פעם כדורגל ?
אני כן שיחקתי ואני יודע שאם בן אדם אחרי 20 שנה שהוא משחק כדורגל לא מסוגל להרים כדור מסובב וחזק לרחבה , כמו שעושים בכדורגל המודרני ב20 שנה האחרונות , אז אולי הוא שחקן הגנה מדהים , ואולי הוא נילחם כמו מטורף ועוד מיוליון ואחד דברים , מה שבטוח מגן הוא לא.
דרך אגב אותו כנ"ל לגבי כל שחקן אחר , אם אבוטבול במשחק משחק שלם מקבל 4-5 כדורים חופשיים להרים לרחבה וכל אחד מהם לא עובר את השחקן הראשון , אז יש כאן בעיה גדולה גדולה מאוד בטכניקה של שחקנים ש20-30 שנה מתאמנים ומשחקים ולא יודעים את הדבר הבסיסי ביותר , לבעוט בכדור.

תן לי 3 מגנים ישראלים שיודעים להגביה טוב.
ואני מדבר על יכולת קבועה, לא הבלחות פה ושם (כמו קנדה).

יודע מה, יותר קל. תן לי 10 קשרים ישראלים שיכולים (ברמה של טועמה).

נערך לאחרונה על ידי Maor7 בתאריך 05 אפריל 2011, 20:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 20:18 
Maor7 כתב:
redead כתב:
Maor7 כתב:

תן לי 3 מגנים ישראלים שיודעים להגביה טוב.
ואני מדבר על יכולת קבועה, לא הבלחות פה ושם (כמו קנדה).

יודע מה, יותר קל. תן לי 10 קשרים ישראלים שיכולים (ברמה של טועמה).

אז אם אין זה , זה עושה את בונדר טוב?
זה ידוע שמגנים טובים ישראלים לא ממש צומחים במדינת ישראל וזאת גם תמיד נקודת תורפה נורא גדולה של הנבחרת לדורותיה.
אולי בגלל הסיבה הזאת , צריך לעשות עבודה טובה ולהביא אחד כזה באמת טוב , ואם לא מוצאים ישראלי כזה , אפשר סוף סוף להביא זר כזה ומומלץ ליותר מכמה ימים לפני שמעיפים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: