תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארבעת המחזורים עד הפלייאוף
הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
NL כתב:
moshiko כתב:
אם לא יהיה משהו מאד דרמטי (הפסד גדול של נקודות שלנו או של חיפה ב-4 מחזורים הבאים), הכל יקבע בפלי אוף. הקיזוז עושה את שלו ולא יהיה הפרש משמעותי בנקודות. גם על הביתיות כגורם מכריע לא הייתי בונה עליו.
הכל פתוח. חבל על החישובים והתרחישים השונים.

לא באמת כתבת את זה ברצינות נכון?

אשתקד נצחנו את חיפה בחוץ ויצאנו תיקו בבית בדרבי.
יתרון הביתיות הוכח סטטיסטית בכל ספורט ובכל ליגה. ברור שיש הרבה חריגות מהסטטיסטיקה, אם תמיד קבוצה ביתית היתה מנצחת לא היה טעם לשחק בכלל.
להסתמך על החריגות ולהגיע למסקנה שלביתיות אין משמעות לא מראה על הרבה חכמה (לא שחכמה בכלל עמדה על הפרק במקרה הזה).
יתרון הביתיות חשוב מאד, וללא המקום הראשון בתום הליגה הרגילה סיכויינו לאליפות יורדים משמעותית. ברור שהם לא אפס, זה לא אומר שאין מה לדאוג.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 23:41 
IdanTheLittle כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
moshiko כתב:
NL כתב:
moshiko כתב:
אם לא יהיה משהו מאד דרמטי (הפסד גדול של נקודות שלנו או של חיפה ב-4 מחזורים הבאים), הכל יקבע בפלי אוף. הקיזוז עושה את שלו ולא יהיה הפרש משמעותי בנקודות. גם על הביתיות כגורם מכריע לא הייתי בונה עליו.
הכל פתוח. חבל על החישובים והתרחישים השונים.

לא באמת כתבת את זה ברצינות נכון?

אשתקד נצחנו את חיפה בחוץ ויצאנו תיקו בבית בדרבי.

ומה זה מוכיח בדיוק?

שביתיות עוזרת אבל לא מבטיחה ניצחון?

וצריך משהו כדי להוכיח את זה? בכדורגל כלום לא מבטיח שום דבר.
זה שביתיות יכולה להכריע לא אומר שאי אפשר לנצח בחוץ או להפסיד בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
וזה בדיוק מה שהוא אומר.
בגלל זה לא צריך להתאבל אם נסיים במקום שני והפרש נקודה-שתיים ממקום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 23:53 
IdanTheLittle כתב:
וזה בדיוק מה שהוא אומר.

לא צריך להתאבל, אבל צריך להבין שיש חשיבות לביתיות ואיבוד הביתיות עלול לעלות לנו באליפות.
זה שייתכן תרחיש הפוך לא משנה כלום.
בעונה כזאת זה פשע שחיפה לפנינו ואין מה לייפות את המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
IdanTheLittle כתב:
וזה בדיוק מה שהוא אומר.

לא צריך להתאבל, אבל צריך להבין שיש חשיבות לביתיות ואיבוד הביתיות עלול לעלות לנו באליפות.

מסכים איתך. אני פשוט לא רוצה להגיע למצב שחס וחלילה יהיה דיכאון אם נהיה במקום השני במחזור 30.
מה שקובע זה המחזור ה35.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:03 
שגילו כתב:
אשדוד? בני יהודה יותר מוקש..

קשטן מת לזיין אותנו

בכלל זה יהיה מחזור מפתח, מעניין מה יהיה המשחק המרכזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:07 
IdanTheLittle כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
IdanTheLittle כתב:
וזה בדיוק מה שהוא אומר.

מסכים איתך. אני פשוט לא רוצה להגיע למצב שחס וחלילה יהיה דיכאון אם נהיה במקום השני במחזור 30.
מה שקובע זה המחזור ה35.

מה זה משנה אם יהיה דכאון? מה שקובע זה מה שיהיה במגרש. בשיטת הקיזוז להגיד שהכל פתוח וייקבע בפלייאוף זה כמו להגיד שמחר תזרח שמש. אין פה חידוש גדול. בשנייה שאתה מגיע לפלייאוף בפיגור נקודות ובלי ביתיות במשחק העונה, הסיכויים יורדים משמעותית. מה הסיכוים שתיקח אליפות שחיפה משחקת משחק אחרון נגד בני יהודה? 2%. יעני ב-50 מקרים כאלה, קבוצה תאבד את האליפות פעם אחת. אולי פעמיים. אבל הנה, זה קרה. לא הייתי בונה על זה גם העונה כמו שלא הייתי בונה על זה שהפועל יבואו וינצחו בחיפה פעם שלישית רצוף.
לא צריך להתפלפל יותר מדי ולציין בפעם האלף שביתיות זה לא הכל. ברור, משחק כדורגל, הכל יכול לקרות. זה שהכל יכול לקרות בעונה כזו ו"הכל עוד פתוח", זו כבר בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
לא תמיד הקבוצה הכי טובה והכי מבריקה זוכה באליפות.
דווקא חיפה מכירה את זה לא מעט מהצד השני.
אין טובה יותר או טובה פחות, וזה לא מעניין שניצחנו אותם פעמיים העונה.
אם הם מנצחים עד סוף הסיבוב ושומרים על המקום הראשון בפלייאוף, אז מגיע להם לזכות באליפות וכל הכבוד.
לגבינו, אני לא מופתע כלל ממה שקרה לנו עד עכשיו.
ידעתי שנאבד נקודות בליגה בתקופת אירופה.
וידעתי שיש לנו בעיה אחרי נצחונות גדולים וכשמגיעים כשאנחנו במקום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:14 
טרם הפנמנו שעברנו לשיטת הכרעה של קיזוז. הקיזוז מבטל באופן משמעותי הפערים שנוצרים תוך כדי עונה. זה לא רק חל על המקום הראשון או שני. זה משפיע במיוחד על שאר הקבוצות ברובד העליון. יש מוטיבציה לשפר עמדות וכל משחק הופך להיות מיני גמר גביע. זה מקשה על כולם וזה מקזז גם היתרון של הביתיות. מה עוד שבמקרה שלנו הבית שלנו משותף לצהובים וגם לבני יהודה אם וכאשר.
מסכים שהתרחיש של אשתקד ספק רב אם יחזור על עצמו עוד פעם אחת בקדנציה שלנו אבל הוא קיים כסיכוי בר מימוש.
מכבי חיפה קרסה בגלל הלחץ של המקום הראשון שרבץ עליהם. אותו לחץ הכריע אותנו בדרבי.
"משחקים משבת לשבת". יותר תקף מאי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:17 
אנטיגונה כתב:
לא תמיד הקבוצה הכי טובה והכי מבריקה זוכה באליפות.
דווקא חיפה מכירה את זה לא מעט מהצד השני.
אין טובה יותר או טובה פחות, וזה לא מעניין שניצחנו אותם פעמיים העונה.
אם הם מנצחים עד סוף הסיבוב ושומרים על המקום הראשון בפלייאוף, אז מגיע להם לזכות באליפות וכל הכבוד.
לגבינו, אני לא מופתע כלל ממה שקרה לנו עד עכשיו.
ידעתי שנאבד נקודות בליגה בתקופת אירופה.
וידעתי שיש לנו בעיה אחרי נצחונות גדולים וכשמגיעים כשאנחנו במקום ראשון.

אני רואה כדורגל משנת 1983. 2 העונות היחידות שהקבוצה הטובה לא זכתה באליפות היו ב-1995 וב-2003. לך שנתיים אחורה מ-84, תוסיף את כפ"ס. סה טו.
היו עונות צמודות עם 2 קבוצות טובות, שלשתיהן היה כשרון וסבוף משהו קטן עשה את ההבדל. כאלה פערים בין קבוצות שמתמודדות על האליפות כמו שיש היום, לא היו גם בשתי העונות שהזכרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
גם ב-86 לחיפה היתה קבוצה טובה יותר, רק בעיה שלהם שנרדמו לקראת הסוף ובאו לבונקר במשחק האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:29 
אנטיגונה כתב:
גם ב-86 לחיפה היתה קבוצה טובה יותר, רק בעיה שלהם שנרדמו לקראת הסוף ובאו לבונקר במשחק האליפות.

זו היתה עונה קלאסית של שתי קבוצות שוות. לא חושב שחיפה היתה קבוצה טובה יותר ולמרות הסגנון ההגנתי שמתעקשים להדביק להפועל של העונה הזו, הם עדיין הבקיעו יותר גולים. אל תשווה עונה כזו לעונה הזו.
מה שהכי מטריף אותי זה משחק כמו היום. זה לא שבאתי אליו עם ציפיות בשמיים, אבל אני פשוט רואה קבוצה שבמשך 55 דקות לא עושה רבע מצב, משחקת לאט אפילו יחסית לעצמה ומצליחה מכלום לנצח בלי להתאמץ בכלל. אני ברמות תיסכול שאי אפשר לתאר, אני מודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:50 
דיכאון.
ואנחנו שוב משחק מרכזי שבוע הבא אחרי ניצחון קליל של חיפה.
ובטח יוסי מזרחי כבר יהיה מאמן שם.
יהיה מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:52 
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:

זו היתה עונה קלאסית של שתי קבוצות שוות. לא חושב שחיפה היתה קבוצה טובה יותר ולמרות הסגנון ההגנתי שמתעקשים להדביק להפועל של העונה הזו, הם עדיין הבקיעו יותר גולים. אל תשווה עונה כזו לעונה הזו.
מה שהכי מטריף אותי זה משחק כמו היום. זה לא שבאתי אליו עם ציפיות בשמיים, אבל אני פשוט רואה קבוצה שבמשך 55 דקות לא עושה רבע מצב, משחקת לאט אפילו יחסית לעצמה ומצליחה מכלום לנצח בלי להתאמץ בכלל. אני ברמות תיסכול שאי אפשר לתאר, אני מודה.

אני לא זוכר את מכבי חיפה מנצחת ו"משכנעת" (ביטוי מאד מעניין שמתאר "קבוצה דורסת ואטרקטיבית") מאז שא. לוי הנו המאמן שלהם. גם באליפות שלו, חיפה נצחה ונצחה ולא השאירה טעם של "מכונה ירוקה". גם העונה, חיפה עושה את הנחוץ כדי לנצח , לא יותר אבל אל פחות.
מה שיכול לשבור אותה זה הלחץ של המקום הראשון אבל אז בא הבוס הגדול ומרגיע את הרוחות. יעקב שחר לא פיטר את אלישע לוי אחרי הנפילה אשתקד. אחרי התבוסה בבלומפילד העונה, הרגיע את המערכת ואמר שלא נורא להפסיד להפועל ת"א. הבעיה היא להפסיד נגד הקטנות. זו חיפה "החדשה". בלי כוכבים גדולים, רוח צעירה וגב איתן של הבוס. זה הנכס שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:54 
zink כתב:
דיכאון.
ואנחנו שוב משחק מרכזי שבוע הבא אחרי ניצחון קליל של חיפה.
ובטח יוסי מזרחי כבר יהיה מאמן שם.
יהיה מסריח.

שוב, אם חיפה מנצחים עד סוף העונה הרגילה, אז השמשמעות של המשחק הזה היא מוראלית ותו לא, אבל מכיוון שהפועל לא יודעים אם חיפה ינצחו עד המחזור ה-30, זה מבחן גדול עבור הפועל. לעלות למשחק חוץ קשה בפיגור 5, ולהבין שאין תוצאה אחרת מלבד נצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 00:57 
moshiko כתב:
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:

אני לא זוכר את מכבי חיפה מנצחת ו"משכנעת" (ביטוי מאד מעניין שמתאר "קבוצה דורסת ואטרקטיבית") מאז שא. לוי הנו המאמן שלהם. גם באליפות שלו, חיפה נצחה ונצחה ולא השאירה טעם של "מכונה ירוקה". גם העונה, חיפה עושה את הנחוץ כדי לנצח , לא יותר אבל אל פחות.
מה שיכול לשבור אותה זה הלחץ של המקום הראשון אבל אז בא הבוס הגדול ומרגיע את הרוחות. יעקב שחר לא פיטר את אלישע לוי אחרי הנפילה אשתקד. אחרי התבוסה בבלומפילד העונה, הרגיע את המערכת ואמר שלא נורא להפסיד להפועל ת"א. הבעיה היא להפסיד נגד הקטנות. זו חיפה "החדשה". בלי כוכבים גדולים, רוח צעירה וגב איתן של הבוס. זה הנכס שלהם.

אני לא כתבתי בשום מקום דורסת ומשכנעת. היא היתה הקבוצה הטובה בארץ ובהפרש גדול, ובודאי שהיו לה בכל העונות האלה הרבה יותר משחקים טובים בממוצע מאשר בעונה הנוכחית. עדיין השחקנים הטובים והכוכבים היו אצלה. אין שום קשר בין הקבוצה הזו, לקבוצה הנוכחית שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 01:00 
אה, סליחה מושיקו, חשבתי שכתבת רוני לוי.
נכון, אתה צודק. רק שב-2009 הם היו עדיין קבוצה טובה מאיתנו ובשנה שעברה הם לא לקחו אליפות, אבל עדיין אי אפשר להשוות את הקבוצה שלהם בעונה הקודמת לזו של השנה. שבנה שעברה הם היו קבוצה טובה. השנה הם אפילו לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 01:11 
גם מול נתניה וגם מול ק"ש 0:1 באנקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 01:50 
איך שמסתכלים על זה ,כל הניצחון על חיפה הלך לטימיון לאחר שהפסדנו בטדי.
מקום ראשון היה ביידים שלנו.
אני חושב שאין טעם בכל החישובים הללו.
יש לנו משחק קשה מול אשדוד-חייבים בשיניים לקחת אותו וכך לללכת לכל משחק לאחריו כאילו זה גמר גביע.
לקוות שחיפה תמעד ,ולא ולמרות הקושי הרב ויתרון הביתיות שעשוי להיות לחיפה -שום דבר לא אבוד,כמו שאם לנו יהיה יתרון שכזה -זה לא היה מבטיח לנו אליפות.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 04:29 
חיפה לא תאבד נקודות
אנחנו אולי נפול נגד אשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 08:51 
redrony כתב:
אה, סליחה מושיקו, חשבתי שכתבת רוני לוי.
נכון, אתה צודק. רק שב-2009 הם היו עדיין קבוצה טובה מאיתנו ובשנה שעברה הם לא לקחו אליפות, אבל עדיין אי אפשר להשוות את הקבוצה שלהם בעונה הקודמת לזו של השנה. שבנה שעברה הם היו קבוצה טובה. השנה הם אפילו לא זה.

מה שמסתכל עם חיפה זה שהם משחקים פחות טוב מאיך שהם שיחקו עד לפני איזה חודשיים שלושה, כשאנחנו מצד שני נראים טוב יותר, ועדיין הפער נשאר אותו הדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 10:11 
טוב יאללה, התבכיינתי מספיק.
אין מה לעשות, עד סוף העונה, צריך לעלות ולנצח כל משחק לא משנה נגד מי ואיפה ומה עשו מכבי חיפה. מתחיל ביום ראשון באשדוד. via con dios

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 10:32 
אנטיגונה כתב:

כמה שאתה צודק ועד כמה שאני זוכר -חיפה הייתה קבוצה מאד התקפית,זה היה הסגנון של שרף והיו לו את הכלים לכך.למשחק הזה הוא בא לשחק על תיקו ולשמחתנו בא גילי לנדאו :HEART2: ועקץ אותם.אין מתוק מזה.אחרי זה שרף התבכיין על האופסייד במקום שיבוא בטענות על המשחק הפחדני שלו.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 10:37 
tadmored כתב:
אנטיגונה כתב:

כמה שאתה צודק ועד כמה שאני זוכר -חיפה הייתה קבוצה מאד התקפית,זה היה הסגנון של שרף והיו לו את הכלים לכך.למשחק הזה הוא בא לשחק על תיקו ולשמחתנו בא גילי לנדאו :HEART2: ועקץ אותם.אין מתוק מזה.אחרי זה שרף התבכיין על האופסייד במקום שיבוא בטענות על המשחק הפחדני שלו.

אני זוכר שבמשחק הזה שחקני חיפה נהגו להחזיר את הכדור לשוער (אאל"ט זה היה אבי רן ז"ל), על מנת לבזבז את הזמן ובזמנו לשוער היה מותר לתפוס את הכדור בידיים. אנחנו שהיינו צריכים ניצחון, שרקנו בוז שהחריש את בלומפילד בכל פעם שהם החזירו כדור לשוער. לקראת סיום המשחק, כבר נעשיתי פסימי ואז ... משום מקום ... סיני ללנדאו ו ... .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 10:42 
tadmored כתב:
אנטיגונה כתב:

עוד המצאה מבית היוצר של מערכת התעמולה של מכבי חיפה, שבגיבוי התקשורת הירוקה גרמה לעולם לחשוב שהם היו התקפיים ומלהיבים באותה עונה, לעומת הפועל המשעממת.

ליגה לאומית עונת 86,
מקום ראשון הפועל ת"א, כבשה 52 ספגה 26
מקום שני מכבי חיפה, כבשה 47 ספגה 18

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 10:46 
לחיפה יש משחק קשה מאוד נגד אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
מבלי להרגיז את אלוהי הנאחס:
הפועל תשחק את כל שלושת משחקיה האחרונים בבלומפילד בעוד שחיפה תשחק פעמיים בחוץ במגרשים לא קלים.
נכון שעכו זו לא אותה העכו אבל הם לא פראיירים אצלם בבית. מכבי התפרקה שם, אנחנו בקושי יצאנו בתיקו. חיפה תירק שם דם, לא הייתי ממהר לקבוע שהיא תנצח.
ק"ש טובה יותר משום מה כאשר היא משחקת מחוץ לביתה. היא קבוצה חזקה ומאומנת וגם כאן חיפה תצטרך להתאמץ מאד כדי לנצח. ק"ש השלימה ניצחון כפול על מכבי וגם לנו השחילה רביעייה במקדש ושם לא ניצחנו אותם. לא הייתי ממהר להספיד אותם כך שמשחק הבית היחידי של חיפה בסיום הוא למעשה הכי קשה שלה!
נתניה לדעתי לא תגיע למצב שהיא תתמודד על מקום בפליי-אוף אבל לעטר יהיה רצון גדול להוכיח לשחר הוא צריך לאמן את חיפה אחרי אלישע. נתניה מסוכנת ומהירה בהתקפה מול ההגנה האיטית של חיפה. גם לנו היה קשה מולם ואילולא אניימה לכו תדעו איך זה היה נגמר. זה גם המשחק האחרון הגדול בקופסא העונה, אחרי זה יהיו עוד 4 משחקים עלובים לפרוטוקול של הבית האמצעי המיותר וזהו. לשחקנים יהיה מוטיביציה ולחיפה יהיה לחץ עצום, כמו שהיה להם נגד בני יהודה אשתקד.

לעומתה להפועל יש על הנייר 2 משחקים קלים - פ"ת ור"ג. חייבים לנצח. אין תירוצים. המוקש הוא בני יהודה של קשטן. זה יהיה המשחק שלדעתי יכריע - אם ננצח בו נסיים ראשונים. אם לא - אז תתכוננו לעוד נסיעה לחיפה בתחילת מאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 11:34 
דני גולפיטק כתב:
tadmored כתב:
אנטיגונה כתב:

עוד המצאה מבית היוצר של מערכת התעמולה של מכבי חיפה, שבגיבוי התקשורת הירוקה גרמה לעולם לחשוב שהם היו התקפיים ומלהיבים באותה עונה, לעומת הפועל המשעממת.

ליגה לאומית עונת 86,

ומילא שאומרים את זה שונאי הפועל ושאר אנשים ממורמרים או צעירים אין להם מושג
עצוב שזה מגיע מאוהד ותיק כמו תדמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 11:38 
דני גולפיטק כתב:
tadmored כתב:
אנטיגונה כתב:

ליגה לאומית עונת 86,

פששש האמת נתון מאוד מעניין..
חבל שבכתבה המפורסמת של ערוץ הספורט עם גילי לנדאו שחוזר לבלומפילד אף אחד שם לא הדגיש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:

ממש, ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: