תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלייאוף בבלומפילד
הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
לא עדיף שק"ש שמונה תסיים שלישי (אם היכולת של מקקי והנבואות של יקי) במקום מקקי ואנחנו ראשונים? ככה גם נארח את חיפה וגם את המחלה. נספוג משחק חוץ אחד בק"ש, לדעתי עדיף אפילו מדרבי חוץ (אפילו שהוא במקדש).
ובוא נחזיק אצבעות לאחינו הפועלים מחיפה שיכנסו גם הם לפלייאוף העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
אסור משחק אחרון בחוץ .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 17:27 
שוהם יפת כתב:
אסור משחק אחרון בחוץ .

אז בוא נסיים מקום שלישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 17:27 
metal כתב:
סביר להניח שאני לא אהיה בדרבי שהם יארחו (אם וכאשר) כי אני לא אספיק לקנות כרטיס, אבל זה יפה שאתה חושב שאתה יודע מה אני רוצה. אה כן, ויש לי חלום - לקחת א' על האף שלהם.

אז בוא תסביר למה מבין שתי האופציות:
1. משחק בית מול ק"ש
דרבי בית שמכבי מארחת
2. משחק חוץ מול ק"ש
דרבי בית שאנחנו מארחים

אתה מעדיף את האפשרות השניה ?[/quote]

ברור שאני מעדיף דרבי שאנחנו מארחים. אבל אם אני צריך לבחור בין משחק בק"ש לדרבי שהם מארחים, אני בוחר ת'אופציה האחרונה. היו לי מספיק נסיעות מדכאות בקו 842/5, בעיקר בדרך הלוך לצומת כח. מבחינתי כמה שיותר משחקים בבלומפילד - יותר טוב. אולי אתה חי בסרט של שנות ה-90, אני לא, ואני לא מפחד מהם. שהאויב ידאג.[/quote]
נו, אבל כל הפואנטה הוא שהוא מעדיף את האופציה ההפוכה ממך וממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
05.2010 כתב:
ofer23 כתב:
redrony כתב:
בני12" [quote="05.2010 כתב:
אני מדיף לנסוע במחזור הסיום לקריית שמונה מאשר דרבי חוץ.[/qte]
:bang:

גם אני רציתי לדפוק את הראש בקיר, אבל אני חושב שהוא מתכוון למצב שבו ק"ש עוברים את מכבי (אלא אם על זה אתה דופק את הראש בקיר).

מצד אחד זכיה באליפות בדרבי חוץ הוא דבר מתוק ביותר.
מצד שני החמצת אליפות בדרבי חוץ הוא דבר מתסכל ביותר.

באמת? אתה באמת אוהב את הרעיון שהפועל לוקחת אליפות נגד מכבי בדרבי חוץ, ואתה צריך לבחור בין לשלם 2000 שקל לכרטיס לבין לראות את זה מהבית?

השאלה היא אם אתה מעדיף לארח את הדרבי על חשבון המקום הראשון? אם כן, אז כל הביקורות עליך מוצדקות. כי חוץ מלנסוע לק,ש שמונה, יש לך עוד נסיעה קטנה לחיפה למשחק שתהיה חייב לנצח בו. אבל אני מניח שעדיין יש כאלה שעבורם "הדרבי הוא מעל הכל".

אני חושב שאם נארח את הדרבי יש סיכוי לקחת, בעוד שאם מכבי מארחת את הדרבי מחזור אחרון אין סיכוי לנצח.
את ק"ש אפשר לנצח גם בבית וגם בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 19:03 
אשכול דיי מיותר למען האמת, הכל עוד צפוף מאד..
מכבי כנראה תסיים שלישית, אנחנו וחיפה 1,2.
אבל מקומות 4-6 פתוחים לגמריי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
מה שהכי מצחיק זה שיכול להיות מצב שבו חיפה חוזרת לבלומפילד מחזור אחרון נגד בני יהודה בדיוק כמו עונה שעברה.

יש סיכוי לא רע שזה יקרה, וכמובן שיש סיכוי עוד יותר טוב שבקצב הזה האליפות שוב תוכרע במחזור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 19:55 
05.2010 כתב:
05.2010 כתב:
ofer23 כתב:
redrony כתב:
בני12" [quote="05.2010 כתב:
אני מדיף לנסוע במחזור הסיום לקריית שמונה מאשר דרבי חוץ.[/qte]
:bang:

גם אני רציתי לדפוק את הראש בקיר, אבל אני חושב שהוא מתכוון למצב שבו ק"ש עוברים את מכבי (אלא אם על זה אתה דופק את הראש בקיר).

מצד אחד זכיה באליפות בדרבי חוץ הוא דבר מתוק ביותר.
מצד שני החמצת אליפות בדרבי חוץ הוא דבר מתסכל ביותר.
באמת? אתה באמת אוהב את הרעיון שהפועל לוקחת אליפות נגד מכבי בדרבי חוץ, ואתה צריך לבחור בין לשלם 2000 שקל לכרטיס לבין לראות את זה מהבית?

השאלה היא אם אתה מעדיף לארח את הדרבי על חשבון המקום הראשון? אם כן, אז כל הביקורות עליך מוצדקות. כי חוץ מלנסוע לק,ש שמונה, יש לך עוד נסיעה קטנה לחיפה למשחק שתהיה חייב לנצח בו. אבל אני מניח שעדיין יש כאלה שעבורם "הדרבי הוא מעל הכל".

אני חושב שאם נארח את הדרבי יש סיכוי לקחת, בעוד שאם מכבי מארחת את הדרבי מחזור אחרון אין סיכוי לנצח.
את ק"ש אפשר לנצח גם בבית וגם בחוץ.

אין אופציה לדרבי במחזור האחרון אלא אם מכבי תרד למקום חמישי (לא יקרה) או שהם ירדו למקום רביעי ואנחנו נשאר במקום שני (אני מקווה שאתה לא רצה שזה יקרה) כך שזה לא רלוונטי.
בבלומפילד אנחנו יכולים לנצח כל אחד (גם אם מכבי מארחים את הדרבי), בק"ש יהיה יותר קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 20:08 
בני12 כתב:

קודם כל קרא היטב את ההודעה הקודמת שלי, לפני שאתה ישר מגיב.
רשמתי יתרון וחיסרון כאוהד, בדרבי חוץ שהוא משחק אחרון. לא ציינתי מה העדיפות שלי מבין שני אלה וזאת משום שאני מעדיף קודם כל שהפועל תזכה באליפות ולא משנה באיזו סיטואציה ונגד איזו קבוצה במשחק האחרון.
ולגבי "2000 שקל כרטיס או לראות מהבית": על האפשרות של משחק אחרון בק"ש חשבת ? כמה כבר אוהדי הפועל יוכלו להיכנס לאיצטדיון בק"ש, אם הוא יהיה המשחק המכריע על האליפות ? הרי גם בסיטואציה הזו הספסרות תחגוג. תמיד עדיף שהפועל תסיים את הסיבוב השני במקום 1 מהסיבות המובנות מאליהן. אבל אפשר גם להוסיף הסיבה שבמחזור האחרון הקבוצה שתסיים במקום 1 את הסיבוב השני עשויה "להתארח" בבלומפילד אצל בני-יהודה, או באיצטדיון ר"ג אצל מכבי-פ"ת. בבלומפילד אצל בני-יהודה לפחות 13,000 אוהדי הפועל יוכלו להגיע ובר"ג לא חסר מקום.

יעבירו לקללה ואז נצבע את הכרמל באדום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 20:17 
אתם מתעסקים בתפל ולא בעיקר. מצדי שישחקו את משחק האליפות בביירות, כל עוד אנחנו לוקחים - זה לא באמת משנה כמה אוהדי הפועל יזכו לרגע הזה שלא יגיע לעולם.

חבורת מנחוסים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: