לירון האדום כתב:
אופטימי- אני אסביר לך משה-פראג הוא נכול אשר יש לו דבר אישי נגדי.
כאשר הפועל שיחקה מול שאלקה בחוץ, עשרות אם לא מאות אוהדים טסו לאמסטרדם ומשם ביום המשחק המשחק רצו לנסוע לגלזנקירכשן, אני נסיתי לארגן הסעות למען האוהדים ללא מטרות רווח!! "הרווח" היחיד שלי היה שאני לא אשלם על נסיעה לאוטובוס(בסיכום עם חברת האוטובוסים).
מר משה פראג קרא לי שקרן ואמר שאני לוקח מחיר גבוהה וכו', ניסה להכפיש את שמי בכל האשכול ההוא, בטענה שהוא יכול להוציא אוטובוסים יותר זולים..
משה פראג שלח לי הודעה פרטית בה אמר שהוא רוצה שאני אקח כסף מהאנשים בארץ ויהיה אחראי מטעמו על ההסעות, אמרתי לו שאין לי כוונה לעשות זאת מאחר ואיני מכיר אותו ואני לא מוכן לקחת אחריות על הסעות מול איש שאיני מכיר. כמובן שזכיתי לקללות ונאצות בהודעות פרטיות.
גם אם משה פראג עושה דילים וכו' הוא עדיין מכפיש את כל האחרים!!
אני לא בטוח שהוא בכלל אוהד הפועל, אלא איש שטפס טרמפ על אוהדי הפועל שנוסעים עם הקבוצה בהמונייהם לחול ופתח אשכולות על דילים אלו ואחרים.
שים לב אופטימי שהוא ממשיך להכפיש אותי וחושב שרציתי לקחת פה כסף מאוהדים, אתה יכול לשאול את המשתמש פאביו אם ניסיתי לקחת כסף ולעשות רווח על אוהדי הפועל(פאביו עובד בחברה שהיתה אמורה להשכיר את האוטובוסים).
גם אתמול פראג שלח לי הודעה פרטית עם קללות ונאצה! (הודעה הועברה לאדמין).
משה פראג- אתה אדם מבוגר שלא מפסיק לקלל, כנראה שאין לך כושר ביטוי גבוהה במיוחד ולכן אתה מקלל ללא הפסקה, ומנסה להכפיש אנשים אחרים.
לא יודע מה אתה רוצה מישראל כהן, אמרתי ואומר שוב יש לי קשר איתי איתו ולכן גם הבעתי את דעתי האישית.
לא לטעמך? תתמודד!
"משה-פראג הוא נכול" (השיבוש במקור) - שאל את אמא שלך, אם לא קיבלה ממני כל מה שהבטחתי לה !
"אני נסיתי לארגן הסעות למען האוהדים ללא מטרות רווח!! "הרווח" היחיד שלי היה שאני לא אשלם על נסיעה לאוטובוס(בסיכום עם חברת האוטובוסים)" - אתה שקרן עלוב וגם לא יוצלח כושל ! איך זה שארגן (בהצלחה), גבה יותר ממך, ועדיין הצליח ?
" כמובן שזכיתי לקללות ונאצות בהודעות פרטיות" - גם זה שקר, אשמח אם תוכיח שלא ! אגב, שכחת לציין שגם בוצע בך מעשה סדום !
"לא יודע מה אתה רוצה מישראל כהן, אמרתי ואומר שוב יש לי קשר איתי איתו ולכן גם הבעתי את דעתי האישית." - מי שיטרח לקרוא את השרשור המצורף, יבין כמה אתה "אמיתי" ו"חכם" :
viewtopic.php?fhttp://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=47087&hilit=%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C+%D7%9B%D7%94%D7%9F