סלקטר כתב:
ציטוט:
אתה רציני , יש מצב שהאליפות תוכרע במשחק גמר גביע ?
נראה שהשאלה היותר רלוונטית היא: "אתה רציני? יש מצב שקבוצה שצברה יותר נקודות במהלך העונה, לא תיזכה באליפות?"
פתאום זה יכול להפריע אה?
לא שאני בעד הקיזוז, אני חושב שזו שיטה שפשוט לא מתאימה לכדורגל. אבל מדהים איך הצלחתם להפוך את זה למשהו שנוצר בשביל לדפוק אותכם ובשביל לעזור לנו. כאילו אבי לוזון חיכה לאמצע העונה, ראה שחיפה מובילים את הליגה בהפרש גדול ואמר לעצמו, מה אפשר לעשות בשביל לקחת להם את האליפות.
שיטה דפוקה, אבל זו השיטה שהוחלטה בתחילת עונת 2008\2009 ונציגי חיפה בהתאחדות הצביעו בעדה.
עם כל זה, הגעתם לפלייאוף, הפסדתם משחק עונה אצלכם בבית ועוד היה לכם צ'אנס לקחת אליפות עם נצחון על קבוצה אנמית כמו בני יהודה עם 15 אלף אוהדים בבלומפילד. ומה שמדהים, אתם עדיין ממשיכים להתבכיין על זה. אני כבר לא מדבר על זה שגם אתה תסכים איתי שהפועל היו קבוצה יותר טובה, הבקיעו הרבה יותר גולים ואם יש קבוצה ש"הגיע" לה להנות מהקיזוז הזה, זו הפועל של העונה הקודמת, שבאמת פתחה לא טוב את הליגה ונפתח פער בששת המשחקים הראשונים (אחרי 6 משחקים הפער היה 9 לזכות חיפה) ומאז השיגה 6 נקודות יותר (ושוב, אני עדיין חושב שזו שיטה שלא מתאימה ועל פתיחה גרועה כמו של העונה הקודמת צריך לשלם).
בכדורסל השיטה דפוקה פי 1000 (שם פשוט אין משמעות לשום משחק ליגה ולמיקום של הקבוצות בסופה) ועל זה יעקב שחר אומר בסוף העונה הקודמת בראיון אצל אופירה: "הנה, גליל לקחו אליפות על המגרש, כל הכבוד, מגיע להם".
הצביעות היא מחלה קשה...