תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 02:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כל הכבוד לך יוסי אבוקסיס
הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אבוקסיס לא הציב אולטימטום.
הוא אמר שבסוף העונה הוא יהיה מאמן ראשי. אם גוטמן יישאר, הוא יילך לקבוצה אחרת ואם יום אחד הפועל ת"א תרצה שהוא יהיה מאמן ראשי שלה, הוא ישמח לאמן. הוא לא כופה את עצמו על הפועל. ואם גוטמן לא יישאר והפועל תרצה שיהיה מאמן ראשי, עוד יותר טוב מבחינתו. והכוונה היא לא אם גוטמן יודח, אלא אם גוטמן יילך לחו"ל או לנבחרת. זה גם לא רמז, כי ליוסי יש הבטחה להיות מאמן ראשי אחרי שגוטמן עוזב, בהמלצת גוטמן עצמו.

אבוקסיס לא אמר - וככה אני מבין את הכתוב - שהוא לא יישאר מספר 2 של גוטמן אלא שלא יישאר בכלל מספר 2. הוא חוזר ואומר שהאיש הראוי ביותר לאמן את הפועל הוא גוטמן. הוא חושב שאחרי 3 שנים וחצי כעוזר, הוא רוצה ללכת ולהיות מאמן עצמאי. האיש בן 40. הוא עשה סטאז' מכובד מאוד ומוצלח מאוד, בן-אדם רוצה ללכת צעד בקריירה שלו.

זה בכלל לא משנה מה הכוונות של אבוקסיס.
זה בכלל לא משנה מה התוכניות שלו.
זה בכלל לא משנה מה גוטמן חושב על אבוקסיס והאם הוא תומך בו או לא.
זה כן משנה שאת המו"מ שלו הוא עושה ב"אופן מקרי ביותר" דרך התקשורת, כאשר המאמן שלו שוכב בבית לאחר אירוע לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
מעשה בטבח איטלקי אשר החליט להכין פסטה ברוטב עגבניות. הוא הרתיח מים. כשהמים רתחו, הטבח שפך אותם לסיר והוסיף את מנת הפסטה הרצויה.
במקביל, חתך הטבח בצל וזרק אותו למחבת עם שמן רותח. בנוסף, הוציא הטבח מספר עגבניות, קצץ אותן והוסיף למחבת. ככל שהזמן עבר, כשרוטב העגבניות התבשל לאט לאט, החל הטבח להוסיף תבלינים לפי המתכון הסודי שלו. כשהטבח הבין שבעצם הרוטב מושלם ומה שצריך זה רק לחכות שיתבשל עד הסוף, הוא קיבל שיחת טלפון מפתיעה.
אישתו נתקעה עם הרכב ליד מחלף ההלכה והיא בוכה. מיד קרא הטבח לשוטף הכלים והחל לדבר איתו. "כמה זמן אתה עובד כאן?" שאל הטבח. "אני? כבר זמן מה. לפעמים אני מציץ למטבח שלך ומתפעל מרמת הבישול שלך" ענה שוטף הכלים. "תודה. אני יכול לסמוך עליך במשהו?" שאל הטבח. "בוודאי" ענה שוטף הכלים. "יש לי מקרה חירום, אני צריך לעזוב את המטבח לפרק זמן קצר. תוכל להשגיח על רוטב העגבניות? לא צריכה להיות בעיה, פשוט אל תגע בכלום, רק תסתכל ותשגיח. אני אגיע עוד לפני שהרוטב יהיה מוכן".
"בשמחה" ענה שוטף הכלים, "אתה יכול להיות רגוע".
בעוד שוטף הכלים מסתכל על הרוטב המתבשל, נכנס בעל המסעדה למטבח. "מה זה, מי אתה?" שאל. "אני שוטף הכלים, אבל כרגע אני הטבח כאן" ענה שוטף הכלים. "אפשר לטעום מרוטב העגבניות?" שאל בעל המסעדה. "בוודאי" ענה שוטף הכלים.
"מממ, טעים מאוד" התמוגג בעל המסעדה. "אני יודע, אני טבח מעולה. בנינו, במקום אחר הייתי כבר מזמן הטבח" אמר שוטף הכלים והמשיך: "אני צריך להיות הטבח של המסעדה. בבקשה, טעמת את רוטב העגבניות שלי, אתה בטח מבין שאני לא נופל מהטבח הקודם שהיה כאן". "אבל הטבח הקודם עדיין עובד כאן, הוא רק הוזעק ע"י אישתו. אנו מצפים לשובו בכל רגע" ענה בעל המסעדה. "עזוב, למה אתה צריך אותו? לא טעמת את רוטב העגבניות הנפלא שלי? אתה לא חושב שאני יותר ראוי ממנו להיות הטבח?" השיב שוטף הכלים. "צודק, אתה פשוט טבח מעולה. הכנת רוטב עגבניות בידיוק כמו הטבח שלנו, אני לא מוצא הבדל. אין ספק שאתה צריך להיות הטבח של המסעדה".
and they lived happily ever after.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 20:55 
עפר דגמי לעולם כתב:
אבוקסיס לא הציב אולטימטום.
הוא אמר שבסוף העונה הוא יהיה מאמן ראשי. אם גוטמן יישאר, הוא יילך לקבוצה אחרת ואם יום אחד הפועל ת"א תרצה שהוא יהיה מאמן ראשי שלה, הוא ישמח לאמן. הוא לא כופה את עצמו על הפועל. ואם גוטמן לא יישאר והפועל תרצה שיהיה מאמן ראשי, עוד יותר טוב מבחינתו. והכוונה היא לא אם גוטמן יודח, אלא אם גוטמן יילך לחו"ל או לנבחרת. זה גם לא רמז, כי ליוסי יש הבטחה להיות מאמן ראשי אחרי שגוטמן עוזב, בהמלצת גוטמן עצמו.

אבוקסיס לא אמר - וככה אני מבין את הכתוב - שהוא לא יישאר מספר 2 של גוטמן אלא שלא יישאר בכלל מספר 2. הוא חוזר ואומר שהאיש הראוי ביותר לאמן את הפועל הוא גוטמן. הוא חושב שאחרי 3 שנים וחצי כעוזר, הוא רוצה ללכת ולהיות מאמן עצמאי. האיש בן 40. הוא עשה סטאז' מכובד מאוד ומוצלח מאוד, בן-אדם רוצה ללכת צעד בקריירה שלו.

איזה בחור תמים אבוקסיס.
טוב שלא טענת שהעיתונאי הכשיל אותו בלשונו.

במקרה כשהבוס שלו שוכב בבית מחלים מהתקף לב וכשמדברים על להאריך לו את החוזה,
פתאום באמצע פברואר, חשוב לאבוקסיס להבהיר שהוא לא מוכן להיות יותר מספר 2.
ממש במקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
דור האדום כתב:

מה שכן, כלל לא אהבתי את הראיון המיותר ל'ידיעות אחרונות' ואבוקסיס קצת חסר ניסיון או חסר טאקט בדברים האלה.
אני לא מבין מה הדחף העצום שלו להבהיר שהוא לא מוכן להישאר מס' 2, דווקא בסיטואצייה הנוכחית בה הפועל נמצאת(עוד רגע משחק העונה) וגם גוטמן.
לדעתי האישית, ג'וב במכבי פ"ת או בני-יהודה ממש לא טוב יותר מאשר עוד עונה עם גוטמן כעוזר.

יקירי,
לא מכיר אותך. אני משער שאתה לא מבין כי אתה כנראה אדם הגון, אדם לויאלי....ואולי גם קצת נאיווי.

בתור אחד שהיה בהייטק הייתי מצפה שתבין שבסופו של דבר אדם מנסה לעשות לביתו קודם כל, הנאמנות היא קודם כל לאישה ולילדים ורק אח"כ למקום העבודה. (אם יציעו לי יותר כסף/תפקיד יותר טוב ממה שאני עושה היום מחר כבר לא רואים אותי בעבודה או בסוף החודש לפי החוזה שלי איתם) הפועל בשביל אבוקסיס זה מקום עבודה, וכמו בכל דבר בחיים עם אתה לא מתקדם אתה הולך אחרוה. להזכירך לאבוקסיס הייתה הצעה בתחילת העונה לאמן את אשקלון אבל מתוך שיקולי קריירה הוא העדיף להישאר בהפועל. הוא בסה"כ אומר שהוא לא רוצה להאריך את הקריירה בהפועל והוא יחפש את מזלו במקום אחר, הוא לא ביקש עוד כסף, הוא לא ביקש להחליף את גוטמן ואפילו יותר מזה הוא אמר בראיון עצמו שגוטמן צריך להישאר בתפקידו. אבל בעצם גם את גוטמן אתה לא ממש אוהב, אז מי נשאר שיהיה כוס התה שלך אלי כהן? אבי נימני? יצחק שום? אלי אוחנה? משה סיני? במקום לתקוף את כולם בא ותביא שם ראוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: