תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 17/2
הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:31 
לא הבנתי על סמך מה החלטת שזו לא הלנת שכר.

למעסיק יש חובה לשלם את השכר במועד. המעסיק לא יכול להחליט חד צדדית שכספים שנתן לעובד הם במקום המשכורת שמגיעה לו. אפילו אם נניח שמדובר במקדמה או בהלוואה, אין שום הגיון ושום טעם בהפחתה של כל המשכורת. גם אם הסכום יופחת מהמשכרות, צריך לעשות פריסה הגיונית של תשלומים. בטח לא קיזוז חד צדדי של השכר.

מעבר לכך, גם אם נתעלם כרגע מהנימוקים החוקיים ונניח שהמעשה חוקי, הוא עדין מכוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפי מיטב זכרוני שני השחקנים ביקשו הלוואה לצורך בניית/קניית בית, והדבר אושר להם על ידי מוני הראל.
מבחינת טביב, ההלוואה היא בעצם מקדמה על חשבון משכורת, כך שאין כאן שום הלנת שכר, אולי אפילו להיפך.
מבחינה עיסקית וחשבונאית, טביב צודק. אם עובד בחברה רוצה הלוואה, יש דרך לעשות זאת, מחוייב לקבוע אחוז ריבית מקובל להחזר, פריסת תשלומים וכו'.
אחרת, זאת באמת מקדמה ע"ח משכורת, ועד שהיא לא תקוזז עד תומה, אין מה לשלם שכר.
אם השניים סבורים, ואולי בצדק, כי מגיע להם שידרוג בשכר, זאת סוגייה נפרדת, שצריך לשבת ולדון איתם עליה בצורה מסודרת, לא במחטף ובעקיפין, באמצעות "הלוואה שלא צריך להחזיר".
לכן, טביב אשם בוודאות רק בדבר אחד: שהוא לא איפשר את סגירת הסיפור כבר לפני חודשיים, כשהוא רק צץ, ובינתיים השחקנים צוברים כעס ותסכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:35 
yos כתב:
תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפי מיטב זכרוני שני השחקנים ביקשו הלוואה לצורך בניית/קניית בית, והדבר אושר להם על ידי מוני הראל.
מבחינת טביב, ההלוואה היא בעצם מקדמה על חשבון משכורת, כך שאין כאן שום הלנת שכר, אולי אפילו להיפך.
מבחינה עיסקית וחשבונאית, טביב צודק. אם עובד בחברה רוצה הלוואה, יש דרך לעשות זאת, מחוייב לקבוע אחוז ריבית מקובל להחזר, פריסת תשלומים וכו'.
אם השניים סבורים, ואולי בצדק, כי מגיע להם שידרוג בשכר, זאת סוגייה נפרדת, שצריך לשבת ולדון איתם עליה בצורה מסודרת, לא במחטף ובעקיפין, באמצעות "הלוואה שלא צריך להחזיר".
לכן, טביב אשם בוודאות רק בדבר אחד: שהוא לא איפשר את סגירת הסיפור כבר לפני חודשיים, כשהוא רק צץ, ובינתיים השחקנים צוברים כעס ותסכולים.

זו בדיוק הבעיה. מה זה "אושר להם ע"י הראל"?
הם ביקשו מענק/הלוואה ממועדון כדורגל בשם הפועל תל אביב ולא ממוני הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
מתי במבי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:39 
קלדרון כתב:
מתי במבי ?

שאלה מצויינת.
השקט המעושה והמטעה של היום הוא הדבר הכי מסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:40 
נועם שחם כתב:
לא הבנתי על סמך מה החלטת שזו לא הלנת שכר.

למעסיק יש חובה לשלם את השכר במועד. המעסיק לא יכול להחליט חד צדדית שכספים שנתן לעובד הם במקום המשכורת שמגיעה לו. אפילו אם נניח שמדובר במקדמה או בהלוואה, אין שום הגיון ושום טעם בהפחתה של כל המשכורת. גם אם הסכום יופחת מהמשכרות, צריך לעשות פריסה הגיונית של תשלומים. בטח לא קיזוז חד צדדי של השכר.

מעבר לכך, גם אם נתעלם כרגע מהנימוקים החוקיים ונניח שהמעשה חוקי, הוא עדין מכוער.

מסכים אתך שזה מכוער.
אני מעריך שמוני הבטיח בעל פה שמדובר על מענק. אחר כך הבין שאמר משהו שלא יכול לקיים או שלא מוסמך להבטיח. הבקרה הודיעה להפועל ת"א שאם הסכום איננו מקמדה, עליה לשנות אתה חוזים והערבויות. הפועל ת"א לא שינתה את החוזים. הייתה יכולה לפרוס את הקיזוז של המקדמה. מבחינה פורמלית נטו, ההתהגות שלה הפועל ת"א ביחס לשי את לאלה היא סבירה. מבחינה יחס מעביד-מועסק, משפילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:42 
yos כתב:

לא הבנתי - אם המעביד נותן לעבוד הלוואה אז הוא יכול לקזז לו 100% מהמשכורת עד להחזר מלוא ההלוואה, מבלי לקבל את הסכמת העובד?
זה לא נשמע לך הזוי?

כמו בכל הלוואה, תנאי ההחזר יכולים להקבע רק בהסכמה הדדית. המלווה לא יכול להחליט חד צדדית על תנאי ההחזר. אולי גם שייקח מהם ריבית של 10% לשבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:43 
מה נדבקתם לבמבי הזה ?
אני נגד במבי
ששני הנבלות האלה יעופו מהקבוצה ביחד וכמה שיותר מהר
לא רוצה אף אחד מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
במבי הפך לקוד לשינוי בעלות בהפועל, כל שינוי בעלות, וזה חייב להעשות מייד.

מתי במבי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

לא הבנתי - אם המעביד נותן לעבוד הלוואה אז הוא יכול לקזז לו 100% מהמשכורת עד להחזר מלוא ההלוואה, מבלי לקבל את הסכמת העובד?
זה לא נשמע לך הזוי?

כמו בכל הלוואה, תנאי ההחזר יכולים להקבע רק בהסכמה הדדית. המלווה לא יכול להחליט חד צדדית על תנאי ההחזר. אולי גם שייקח מהם ריבית של 10% לשבוע?

נועם, אני לא איש איגוד מקצועי ולא רואה חשבון. אבל למיטב ידיעתי, כאשר מעסיק נותן הלוואה לעובד, צריכה להיקבע פריסת ההחזרים וגם שיעור הריבית. במקרה הזה, עד כמה שאני מבין, היתה התנהלות שכונתית (משני הצדדים, וכמובן יותר באשמת ההנהלה), ובעצם השחקנים קיבלו כסף בלי שנסגר איתם שום דבר מבחינה פורמלית.
כפי שמושיקו ציין, אם לא נקבע דבר בעת מתן הכסף ולא הוגדלו הוצאות הקבוצה בבקרה, האפשרות החשבונאית היחידה היא מקדמה על חשבון שכר. אתה צודק בכך שזה שמנכים להם את הכסף לרמה שבה הם לא משתכרים דבר, לדעתי זה לקוי גם מבחינת המקובל ביחסי עבודה (מקובל להשאיר לעובד שכר כלשהו כדי שיוכל להתקיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
יוסי אבוקסיס עכשיו בגל"צ
"שנה אחרונה שאני עוזר מאמן"
אם גוטמן ממשיך - עוזב לקבוצה אחרת !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 12:37 
yuvalbra כתב:
יוסי אבוקסיס עכשיו בגל"צ

עכשיו יותר מתמיד - גוטמן תישאר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
צר לי אבל יש כאן הרבה מעבר למלחמת אגו
כל אחד מהצדדים מתימר לנהל את העסק כאילו השני לא קיים בכלל ולבצע פעולות מתוך ידיעה ברורה שהצד השני לא יסכים להן
הכעס במקרה הזה צריך להיות מנותב לצד שהבטיח ביודעין הבטחת שוא

לא מסכים. שיפתרו את הבעיות שלהם בינם לבין עצמם ולא יחזיקו את השחקנים כבני ערובה.

במקרה הזה, בניגוד לבעיות ניהוליות שוטפות, יש פה גם פגיעה ישירה בקבוצה ובמוטיבציה של השחקנים.

זו התנהלות מחליאה.

מחליאה יותר מצד מי שהבטיח בידיעה מראש שהוא לא יכול לקיים והצד השני לא יסכים לקיים מאשר מצד זה שמסרב לקיים בנסיבות אלה

מסרב לקיים מה? אנחנו מדברים על אי תשלום משכורת. טביב לא הסכים לשלם לאבוטבול ולאלה משכורת?

מעבר לכך, אני עדין לא שמעתי על חוק שמרשה לעסק להלין שכר של עובד בגלל ויכוח בין המנהלים. שיתווכחו כמה שהם רוצים, אבל משכורת חייבים לשלם בזמן.

אין הלנת שכר. כנראה שמוני הבטיח שהמקדמה תהפוך למענק. זה היה על דעת עצמו (הודעה בעל פה). הממסך שהוגש לחתימתו של לאלה (לא ראיתי של שי) התייחס למקדמה. הבקרה הודיעה שנכון לעכשיו החוזה לא שונה, על כן הפועל ת"א לא יכולה לשלם גם משכורות וגם מענקים. אם הפועל ת"א רוצה לשדרג את המשכורות של שי את לאלה , זכותה אך לא חובתה. אם היה כאן מקרה של הלנת שכר, הבקרה היתה מתערבת.

יש הלנת שכר.
גם אם מתייחסים לזה כהלוואה ולא כמענק (ולפי מה שהבנתי, זה עצם הוויכוח), אסור להוריד על הלוואה יותר מחצי מהמשכורת.

לפחות את חצי המשכורת הם אמורים לקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
פשוט עצוב כל עניין המשכורות.

לפחות שני הבעלים הבינו שכדאי שגוטמן ימשיך (אם היה להם שכל הוא כבר היה חתום על חוזה לעוד 3 עונות לפחות).
ואבוקסיס לא סמל.

גוטמן רוצה נבחרת, במיוחד אחרי אירוע הלב
לוזון רוצה אותו בדצמבר
גורמים בהפועל מעדיפים שלא יפתח את העונה אם ברור שיעזוב בדצמבר. עדיף שמישהו אחר יבנה את הקבוצה וירוץ איתה מאשר שנשבור את הראש בינואר מה עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 13:19 
IdanTheLittle כתב:
Charlie כתב:
המנהל הספורטיבי של אספניול שוחח שלשום עם בן שהר והודיע לו כי הקבוצה הקטלונית עוקבת אחר התקדמותו בחודשים האחרונים. " אם זה היה תלוי בי, הייתי חוזר עכשיו לאספניול " אמר החלוץ שצפוי לחזור לאירופה בעונה הבאה ולא ימשיך בהפועל.

תודה בן.
אחלה הכרת תודה למקום שהחזיר את הקריירה שלך לחיים אחרי שחיממת ספסלים ב17 קבוצות שונות.

זה לא בן אמר את זה
תוסיף "ל" במקום ה"ה" לפני חלוץ.
והיה כתוב "היית" ולא "הייתי"
צ'רלי, בחייאת, תערוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
yuvalbra כתב:
יוסי אבוקסיס עכשיו בגל"צ

צריך לקוות לרצף נצחונות של הנבחרת ואז יש עוד תקווה לשנה הבאה, כי לאירופה גוטמן לא יצא לטעמי. בכל מקרה, אני ממש מקווה שאם גוטמן יעזוב יוסי יעזוב איתו, הוא לא בשל למשרת המאמן ורואים את זה על המגרש. מה גם שכל עבודת הסקאוטינג עוד מהקיץ הייתה על הגב שלו ושל חבר שלו (ככה לפחות אני זוכר שפורסם בתחילת הקיץ) והם כשלו במשימתם לחלוטין.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
IdanTheLittle כתב:
Charlie כתב:
המנהל הספורטיבי של אספניול שוחח שלשום עם בן שהר והודיע לו כי הקבוצה הקטלונית עוקבת אחר התקדמותו בחודשים האחרונים. " אם זה היה תלוי בי, הייתי חוזר עכשיו לאספניול " אמר החלוץ שצפוי לחזור לאירופה בעונה הבאה ולא ימשיך בהפועל.

תודה בן.
אחלה הכרת תודה למקום שהחזיר את הקריירה שלך לחיים אחרי שחיממת ספסלים ב17 קבוצות שונות.

זה לא בן אמר את זה
צ'רלי, בחייאת, תערוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
IdanTheLittle כתב:
Charlie כתב:

תודה בן.

זה לא בן אמר את זה
צ'רלי, בחייאת, תערוך

וואלה, צודק. טעות שלי. מודה ועוזב ירוחם.
הציטוט הוא של אותו מנהל קטלוני שאילו זה היה תלוי בו הוא היה מחזיר את בן לספרד, ולא ציטוט של בן.

לקוראת ב.ס. : טעות, קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 13:51 
chimpfive כתב:
yuvalbra כתב:
יוסי אבוקסיס עכשיו בגל"צ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה נכון וטוב ליוסי לאמן שנתיים-שלוש בקבוצות אחרות לפני שהוא מקבל לידיו את השרביט.
לא יקרה כלום אם אחרי גוטמן יבוא מישהו אחר לשנה-שנתיים ורק אז יוסי יחזור. להיות מס' 2 זה אולי כמעט ראש הפירמידה אבל ההבדל עצום. הפועל היא לא שולחן ניסיונות. כבר אכלנו אותה פעמיים בשנים האחרונות עם מאמנים צעירים יחסית (לנדאו, לוזון) שלקחו את הפועל אחרי שחרור מאסיבי של שחקנים וכמעט ירדנו ליגה.
כדאי גם שיוסי ילמד מקומות אחרים ולא יהיה כמו נמני, סיני או אוחנה שהיו חלק מהמנגנון של המועדון וזה ללא ספק פגע בסופו של דבר בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואן חיפה יקבלו 1500 כרטיסים. זה אומר ששער 10 שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 14:13 
Charlie כתב:
אני חושב שזה נכון וטוב ליוסי לאמן שנתיים-שלוש בקבוצות אחרות לפני שהוא מקבל לידיו את השרביט.
לא יקרה כלום אם אחרי גוטמן יבוא מישהו אחר לשנה-שנתיים ורק אז יוסי יחזור. להיות מס' 2 זה אולי כמעט ראש הפירמידה אבל ההבדל עצום. הפועל היא לא שולחן ניסיונות. כבר אכלנו אותה פעמיים בשנים האחרונות עם מאמנים צעירים יחסית (לנדאו, לוזון) שלקחו את הפועל אחרי שחרור מאסיבי של שחקנים וכמעט ירדנו ליגה.
כדאי גם שיוסי ילמד מקומות אחרים ולא יהיה כמו נמני, סיני או אוחנה שהיו חלק מהמנגנון של המועדון וזה ללא ספק פגע בסופו של דבר בקבוצה.

קודם שאבוקסיס יעזוב.
אחר כך נראה איך מונעים את החזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 14:36 
אבוקסיס מתקרב לטביב..
כמה מפתיע
איזה חלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 14:48 
MaRtIn kay כתב:

לא.
המשטרה הקפיאה את שאר הכרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 14:51 
MaRtIn kay כתב:

זה אומר לדעתי מצב דומה לדרבי האחרון שמכבי אירחו.
לאוהדי חיפה מוקצים למכירה 1,500 כרטיסים לשערים 10-11.
המקומות הפנויים שיישארו בשערים 10-11 יהיו עבור אוהדי חיפה שיועברו משערים אחרים (וכנראה שיהיו כאלה בשערים 8 ו-13).
אני מקווה שבסופו של דבר יישארו מקומות פנויים בשערים 10-11 ולעומת זאת שערים 8 ו-13 יהיו מלאים (או כמעט מלאים לחלוטין) באוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
אבוקסיס הוא בין האנשים היותר זבלים במועדון,
ואני לא אתפלא אם גורלו של גוטמן יהיה כגורלו של לנדאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
רגע. בעונה שאבוקסיס מחליט שנמאס לו להיות עוזר מאמן, גוטמן מקבל השפלות מטביב ובנוסף אופירע שוחטת אותו בדרך קבע?
shoking :SHOCK3:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
על פי ONE פרננדס לא רשאי לאמן את הנבחרת בגלל הסדרים עם קבוצה קודמת שאימן בה.
עוד צעד קטן של גוטמן לכיוון הנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 16:09 
והנה היתרון היחידי שיש לנו על פני קבוצות הצמרת האחרות הולך ונעלם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 16:32 
פאביו 27 כתב:
על פי ONE פרננדס לא רשאי לאמן את הנבחרת בגלל הסדרים עם קבוצה קודמת שאימן בה.
עוד צעד קטן של גוטמן לכיוון הנבחרת

אוהדי הפועל צריכים להתאחד ולצאת בקמפיין - ברקוביץ' לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: