תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערן זהבי
הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 10:33 
עפר דגמי לעולם כתב:
יוסי אבוקסיס המודרני.
אבוקסיס היה קשר התקפי שהבין עם השנים מה המקום שלו וזז למשבצת שהכי התאימה לו: לנהל את המשחק מאחור.

אבוקסיס לא היה סקורר כמו ערן וגם לא היה עושה את הקילומטראז' שלו, הוא גם לא היה מהיר כמוהו.
מצד שני אבוקסיס היה יותר חכם במשחק שלו והרבה יותר מדוייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 10:36 
עפר דגמי לעולם כתב:
יוסי אבוקסיס המודרני.
אבוקסיס היה קשר התקפי שהבין עם השנים מה המקום שלו וזז למשבצת שהכי התאימה לו: לנהל את המשחק מאחור.

אל תשווה. ערן זהבי הוא גולר ועדיין המקום הקלאסי בשבילו הוא יותר קדימה. שהוא מנהל את המשחק נטו כמו בחצי הראשון יותר קשה לו להביא לידי ביטוי את היכולות שלו ב-20 מטר ליד השער. שאבוטבול נכנס ובא לקחת את הכדור, היה לו יותר קל. אבוקסיס גם היה שחקן הרבה פחות נייד מערן זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 10:48 
אבוקסיס היה הרבה, אבל הרבה יותר אגרסיבי מזהבי.

אלא אם כן משחקים נגד קבוצה עם בולדוזרים במרכז השדה, הוא חייב לפתוח שם תמיד, ביחוד כשיש לנו היום בקבוצה שחקני קישור נהדרים שיכולים לשחק לצידו על המגרש.
זה בדיוק השחקן שקבוצות בחו"ל מחפשות (מה שאתם קוראים לעמדה הזו עם המספרים) ולכן אין לי ספק שיחטפו אותו בקיץ, לצערי הרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 10:55 
שחר כתב:
אבוקסיס היה הרבה, אבל הרבה יותר אגרסיבי מזהבי.

אלא אם כן משחקים נגד קבוצה עם בולדוזרים במרכז השדה, הוא חייב לפתוח שם תמיד, ביחוד כשיש לנו היום בקבוצה שחקני קישור נהדרים שיכולים לשחק לצידו על המגרש.
זה בדיוק השחקן שקבוצות בחו"ל מחפשות (מה שאתם קוראים לעמדה הזו עם המספרים) ולכן אין לי ספק שיחטפו אותו בקיץ, לצערי הרב.

אני לא יודע לאיזה קבוצה אתה מתכוון עם בולדוזרים. הוא צריך לשחק שם עד סוף העונה בכל משחק, נגד כל קבוצה ובכל מגרש. כמה שהפועל היו אתמול לא טובים, הם עדיין לחצו את מכבי פ"ת ולא נתנו להם לזוז. עם ידין ואבוטבול אי אפשר לעשות כזה לחץ.
ברור שאם שחקן כמו גילי ורמוט לא יעלה את הרמה שלו משמעותית, להפועל יהיה קשה, במיוחד שלקשר ההתקפי שלידו יש יום פחות טוב, כמו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
אני אוכל את עצמי על כל מה שאמרתי עליו 1!!!

ערן :BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2011, 11:03 
מור עזרן כתב:
אני אוכל את עצמי על כל מה שאמרתי עליו 1!!!

ערן :BOW: :HEART2:

זה בסדר, ע"פ מה ששמעתי אתמול מאוהדים בבלומפילד יש כאלו שעוד לא הבינו, ככה שאתה לא האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: