בני12 כתב:
redrony כתב:
בני12 כתב:
redrony כתב:
בני12 כתב:
הייתי מעדיף את שבחון בסגל על פני מרעי.
ברור, בשביל מה צריך חלוץ על הספסל?
יוסי שבחון, עם כל הכבוד לו, באמת בחור נחמד, אבל שחקן בינוני במקרה הטוב. התפר שהוא נמצא בו, בין מחליף שני, ללא להיות בסגל זה בדיוק המקום שלו.
מרעי, בדקות שהוא מקבל, לטעמי לפחות, מוכיח את עצמו ואני חושב שהוא השתפר בחשיבה שלו המון לעומת השנה שעברה ושוב, הוא חלוץ.
באמת רצוי חלוץ.
לצערי מרעי עדיין לא כזה.
לדעתי, במקרה הצורך, שבחון יתרום יותר מאשר מרעי.
מרעי הוא החלוץ היחידי שיש לך כרגע בסגל ולמרות ההערה שלך, הוא עדיין נחשב בקטגוריה של החלוצים (אם לא, אז אנחנו ממש במצב רע).
אני לא ראיתי את התרומה של שבחון לאורך כל העונה כך שאני לא יודע על מה אתה מסתמך. בוא נגיד שאפשר לשחק עם הספסל, אבל חלוץ מחליף בסגל אתה חייב. כרגע זה מרעי (ושוב, אני באמת חושב שהוא השתפר).
אז הוא רשום רישמית בתור חלוץ, אז מה ? זה לא שהוא יכול להחליף ברמה את טוטו או בן.
אם היית צריך לבחור על הספסל בין מרעי לטועמה, היית בוחר את מרעי רק כי בת.ז. שלו כתוב שהוא חלוץ
או במי שיש יותר סיכוי שישפר את המצב ?
למרות הבינוניות של שבחון עד כה הוא ברמה מעל מרעי.
"להחליף ברמה"? שבחון יכול "להחליף ברמה" את ורמוט או את זהבי? בן שאנן יכול "להחליף ברמה" את אניימה?
ברור שמרעי כרגע חלוץ פחות טוב מבן סהר וטוטו תמוז, אבל הוא עדיין פקטור במשחק. לשאול מי אני חושב שיש סיכוי שישפר את המצב זו שאלה לא רלוונטית. שבחון הוא קשר ומתפקד בתור קשר ומרעי הוא חלוץ. שחקן עם תכונות אחרות לגמרי. יש קשר התקפי על הספסל כרגע שכנראה מגיע ברוטציה לפני שבחון ויש את מרעי שאמור להיכנס כמחליף ברגע שאבוקסיס יחשוב שהוא צריך שחקן עם התכונות שלו במגרש.
אתה יודע, בכדורגל יש בכל זאת חלוקה לתפקידים. לפי מה שאתה אומר כאן, מרעי שחקן כל כך גרוע שאין לו מקום בסגל של הפועל, אפילו אם זה אומר להשאיר את הפועל עם שני חלוצים בסגל. יכול להיות שאתה צודק, אני לא חושב ככה. אני מסכים שיש לו עוד המון מקום להשתפר, אבל יש לו גם הרבה תכונות חיוביות שיכולות לעזור לקבוצה ברגעים נתונים במשחק.
זה הסגל של הפועל עד סוף העונה ועד שלאלא לא יחזור, מרעי יהיה בסגל בכל משחק. תתכונן לזה נפשית...