פואד כתב:
כמה אתם יכולים לשקר לעצמכם? האוהד שכתב פה שאוהדי הפועל בנים לניצולי שואה וניצולי שואה שניפגעים מהשירה הזאת... היתומים לא ניפגעים מ"שמעון מזרחי הוא יתום"? הנכים שיושבים בשער 7 למטה לא ניפגעים מ"בכסא הגלגלים איך נפלו התאומים"? החולי סרטן לא ניפגעים מ"נימני אתה שקרן זה לא דלקת בראות אתה חולה סרטן"? בוא לא נקלל בכלל ואחרי שנפסיק לקלל אני מבטיח לכם שימצאו משהו אחרי כדי להידבק אלינו ולחפש לפגוע בקבוצה (גם בכדורגל גם בכדורסל).
אל תשכחו גם לא לצעוק חזק כי זה יכול להפריע למהלך המשחק ואז יתנו לנו עונש, אחרי זה בטח גם לא יכניסו תופים כי זה מפריע לאנשים בגלל הרעש החזק. קודם תלחמו בכל הזונות מהתקשורת,המשטרה,וההתאחדות של הכדורגל והכדורסל ואחרי זה תבואו ותנסו לשנות דברים ולמנוע צעקות כאלה, אתם עכשיו ניכנעים לעלהום שעושים עלינו ובפעם הבאה זה לא יהיה עלהום זה יהיה לינץ שאפילו בשטחים לא ראו. אתם אלה שמסבכים את המצב עוד יותר! כמו שבקריית אתא שר אוהד אחד וקיבלנו עונש... תמיד יהיה את האחד שיגיד את המשהו שאסור להגיד ולא משנה כמה תנסו לחנך או לשרוק או לא יודע מה, גם שהיה אסור לזרוק שום דבר לדשא כי היה לנו עונש אנשים זרקו...תמיד יש את האחד הזה שיעשה מעשה ואף אחד בעולם לא יכול לשנות את זה, לא עם חוקים ולא עם שום דבר אחר. אנחנו צריכים לגרום להתאחדות לשנות את דרכיה בדיוק כמו שגרמנו לשוטרים לצאת מתוך היציע ולהוציע את רובם מחוץ למגרש ובדיוק כמו שגרמנו בסופו של דבר שעל כל אבוקה שנידלקת לא יעצרו 10 אנשים מסביב. הכוח בידיים שלנו רק חבל שאתם משתמשים בו הפוך, בגלל זה אנשים יעשו לכם עוד יותר דווקא וניראה לאן נגיע וניראה אם קריאות הנאצה למינהם יפסקו.
יש בעולם דבר שנקרא קומון סנס. אני מציע לך להשתמש בו.
אם אתה חושב שהפסקת שירי שואה תוביל, בסופו של דבר, להפסקה מלאה של שירי עידוד אתה טיפש מוחלט. ולדעתי אתה לא, אלא סתם דמגוג.
שירי שואה זה דבר דוחה שמקומם את "האדם הסביר" (ואתה מוזמן לעשות סקר בקרב כל החברים שלך (בהנחה שיש לך כאלה) שהם לא אוהדי כדורגל בכלל).
יש מספיק דרכים לגרום לאוהדי מכבי לאכול את הלב מבלי לאחל להם שואה.
אגב, חברים שלי שהם אוהדי מכבי מתרגזים הרבה יותר כשנוגעים להם בנקודות רגישות (ואנחנו ממש טובים בזה) מאשר כשמאחלים להם שואה (זו כמו ההרגשה שלך כשאוהדי ביתר צועקים "אמא שלך זונה" יותר רחמים מאשר כל דבר אחר).
איפה השנינות שלנו?