אדום אופטימי כתב:
ראשית ברצוני להחמיא לפואד על הרצון לסייע.
כפי שביקשתי בהודעה קודמת באשכול זה,, פואד העביר אלי את הטלפון של הבחור.
נשמע בטלפון בחור נחמד מאוד ובעיקר מאוד מאוד מאוד ישר והגון , שבאמת זקוק לעזרה.
מבלי להפריע לאיסוף של פואד בבלומפילד או חלילה להתחרות בו, ניתן להביא גם אלי (מסעדת זעפרן רחוב נירים 3 מול שער 5 של היכל נוקיה) בקבוקים או פחיות ( אני מדגיש בקבוקים אישיים או פחיות לא כולל בקבוקי 1.5 ליטר או גדולים יותר). בשעות 7:00 ועד 18:00 בימים א-ה + יום שישי בשעות 7:00 ועד 15:00. תישתדלו לא בשעות הצהריים ( 11:00 - 14:00 ).
כמובן שביום שני , נהיה פתוחים עד 22:00 ואפשר בדרך לחצי הגמר להביא בקבוקים ופחיות
איסוף הבקבוקים אצלי יסתיים ביום ו' 11 בפברואר וכל מה שייאסף החל מהיום בבוקר ועד המועד הנ"ל יועבר לבחור.
הבהרה: כפי שלא מעט יודעים, אני משתדל מאוד להוציא את עיסוקי מדיונים בפורום ובוודאי לא לנסות לפרסם/לקדם את פעילותי הפרטית בפורום. אני מתנגד לכך עקרונית.
לצערי , כמה נשמות טובות טורחים מידי פעם לעקוץ גם בנושא זה. התלבטתי האם להציע את עזרתי בפומבי ואי מקווה שאותם נשמות טובות ישאירו את דעתם על אדום אופטימי בנושא זה מיחוץ לדיון וירתמו לעזור לבחור בדרך פרודוקטיבית וטובה.
בהצלחה
כל הכבוד!!!
ומי שדיבר פה על ביטוח, אם הזריקות הן לא בסל הבריאות אז הביטוח לא מכסה את זה.
שוב, כל הכבוד אופטימי
לעזור לבן אדם לעמוד על הרגליים זו מצווה ומעשה שיותר חשוב יותר מכל הספורט שבעולם.
כל מי שנמצא באיזור יד אליהו שיביא לאופטימי בקבוקים!
אני פרסמתי הודעה בפייסבוק שאני אוסף כסף עבור הבן אדם (אני גר ליד קרית שמונה) , כרגע ההיענות היא אפס, כל הסטודנטים עסוקים בתקופת מבחנים, וגם ככה לא מדובר באוכלוסיה עם יכולות כלכליות, אבל אני אמשיך, מה יש לי להפסיד, כל שקל עוזר.
תאספו בקבוקים ותביאו או לפואד בבלומפילד או לאופטימי!
נפלה צרה על הבן אדם, תחושת חוסר אונים זה הדבר הכי נורא, בואו נראה לו שהוא מקבל תמיכה ברגעים שהוא הכי זקוק להם, מעבר לתמיכה של הזריקות שהוא יפיק מהבקבוקים, הוא יקבל גם הרדשה שיש מי שעומד לצידו, וזה לא פחות חשוב מההחלמה.
יאללה הפועל בקבוקים!