תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחקים בשבת בצהריים
הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 11:53 
הפועל כתב:
למכבי חיפה יש 15 אלף מנויים לדעתי.

זה קצת ספקולטיבי כמובן. אבל בכל זאת אנסה לחזור על הרציונל שלי - לדעתי חיפה ומכבי בטוח ימכרו עוד כמה אלפי כרטיסים, וכנראה גם מנויים. הפועל לדעתי גם כן. ברגע שיודעים שיש משחקים בשבת בצהרים זה יהיה שיקול להרבה מאד אנשים. אפילו בתקופה רעה אם נשחק בבלומפילד בשבת ב3 יגיעו עוד כמה אלפי אנשים שלא היו מגיעים אחרת. כי זה פשוט אחלה בילוי לשבת בצהרים.

מכבי חיפה ומכבי ת"א מביאות "רק" 20-21 אלף צופים בממוצע, וזה עוד בעונה טובה. זה אומר 10 אלף מקומות ריקים לפחות שלא נמכרו. במשחקי חוץ גם כמובן יש פוטנציאל גדול.
באר שבע בעונה רעה ולא ממלאת את האצטדיון כל משחק. גם שם יש פוטנציאל.
וכמובן שלכולן יש פטנציאל להגדיל במשחקי חוץ. אני לא יודע אם ביתר משחקת בחוץ בשבת בצהרים, אבל אם כן, אז גם שם יש פוטנציאל גדול.

בקיצור מספיק שאחת מהקבוצות האלו משחקת בבית בשבת בצהריים ומגיעים עוד נניח 3000-4000 הורים עם ילדים, ושעוד משחק מתקיים במקביל של קבוצות קטנות ועוד 1000 צופים מגיעים וכבר הגענו לקרוב ל5000 איש.

אבל אתה לגמרי מתעלם ממה שאני כותב לך. יש עוד שיקולים. אם גופי השידור היו מסכימים לזה ומשלמים את הכסף שהם משלמים עכשיו, הכל היה טוב.
אז אתה אומר לי המנהלת צריכה לקבוע את זה, סבבה. את מי המנהלת מייצגת? את כל הקבוצות, לא רק את הגדולות. אז בהנחה שצרלטון לא יסכימו לשלם את מה שהם משלמים עכשיו הקבוצות הקטנות (שהן רב הליגה) ייפגעו.

ולעניין השני: לב״ש אין 3000- 4000 מקומות. זה הרב מנויים שם. גם למכבי וחיפה, העוד 3000-4000 שאתה מדבר עליהם, חלקם כבר כלולים במנויים, וגם הפועל אם יהיו 15 אלף, לא רואה איך בכזו קלות מביאים עוד 4000 למשחק צהריים נגד ק״ש (אני כן מסכים שיש את הפוטנציאל). זה אומר שבשביל העשרות מיליונים שאתה מדבר עליהם, ייקח כמה שנים ומי שיהנה מזה זה הקבוצות הגדולות.

יש בעיה בכדורגל שלנו. אני בגדול בעד כמה שיותר קבוצות. הבעיות העיקריות הן כמובן קהל והיעדר תקציבים. אין לי מושג אם זה בכלל פתיר. לגבי איכות השחקנים זה משהו שרק הזמן יגיד, לא נסיון של שנתיים.
אז אם היו 18 קבוצות ו 34 משחקים בעונה (ואולי גם סוף סוף ניפטר מהפלייאוף המטופש הזה) אז אפשר היה לעשות 6 משחקים בשלוש, שניים מאוחרים יותר ועוד אחד ביום ראשון (לא שני שכבר שכחנו מה היה).

אני שוב אומר, אם ל 14 קבוצות היה אינטרס כלכלי לעשות 5 משחקים בשלוש זה כבר היה קורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
עניין השעות הוא כמובן סובייקטיבי ואישי לכל אחד.
ברור לכולם שרוב אוהדי הכדורגל יעדיפו משחק בשבת בשעות צהריים או אחה"צ. אל נשכח שיש ציבור של שומרי שבת שמגיע במוצאי שבת ובאמצע השבוע.
השנה שמתי לב שלמשל סוף סוף המשחק בק"ש היה ב15:00 וכמות הצופים שלנו עלתה, לעומת זאת החודשיים האחרונים עם משחקים בראשון ורביעי בסדר קבוע היו נוראים (לפחות שימו שלישי ושני מידי פעם) .
יש משחק כל שבוע בשבת ב15:00.. אם אהיה שיבוץ כזה שכל פעם קבוצה אחרת מארחת בשעה הזאת ויהיה סבב, זה סבבה בפועל נצטרך לבדוק בסוף העונה כמה היו לכל אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 18:07 
מושקוביץ כתב:

פריימר ליג, שישה משחקים מתוך 10 בשבת בחמש.

ראשית, זה נדיר. בארבעה ימי שבת של פברואר מספר משחקי ה-EPL שמשובצים לשעה הראשית הם: 0,0,4,4. שנית, שישה משחקים זה אומר שארבעה לא, אם בארץ ישוחקו ארבעה משחקים בשעות אחרות זה ישאיר רק שלושה משחקים בשעה הראשית.

באנגליה יש שבעה סלוטים עיקריים מחוץ לשעה המרכזית:
ימי שישי ושני בערב, 12:30 או 17:30 בשבת ושלושה ביום ראשון אחר הצהריים (אם כי יכולים להיות יותר משחקים ביום א', בהתאם למשחקים בליגת אירופה), כך שמספר המשחקים בשעה הראשית יכול לרדת לשלושה. אם כי באנגליה הקבוצות מהליגות הנמוכות זוכות להתייחסות רצינית יותר, והרבה פעמים משודרות באחד משבעה הסלוטים, לכן יש בד"כ יותר משלושה משחקי EPL בשעה הראשית.

אבל בכל ההשוואות כדאי לזכור שבאירופה יש שני ימי חופש שבועיים, ויש תחבורה ציבורית בשבתות (וימי ראשון), כך שאין ממש טעם בהשוואה בין ישראל לבין מדינות "נורמליות".

חוץ מזה, חלק מתרבות השעה הראשית באנגליה הוא החוק שאוסר על שידור כדורגל (מקומי או זר) בטלויזיה בין השעות 14:45 ו-17:15 בימי שבת. אני לא בטוח שרבים מחברי הפורום (או אוהדי הכדורגל בארץ) יאהבו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משחקים בשבת בצהריים
הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 18:50 
דרך אגב 50 שח מחיר אחיד לשבת.
שער 5 יושב ב 8

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 18:54 
לא ממש מחיר אחיד, פשוט 50 שקל לשער 7 עליון ספציפית. שער 7-8 תחתון עולה עם עמלה 93 שקל, ושער 2 126 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
אין שום ספק בכלל ששבת בצהריים מביא הכי הרבה קהל, זה הוכח כבר בכל השנים והסיטואציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 20:07 
Berger כתב:
לא ממש מחיר אחיד, פשוט 50 שקל לשער 7 עליון ספציפית. שער 7-8 תחתון עולה עם עמלה 93 שקל, ושער 2 126 שקל.
משום מה התפספס לי שהמחיר הוא לשער 7.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:

אבל אתה לגמרי מתעלם ממה שאני כותב לך. יש עוד שיקולים. אם גופי השידור היו מסכימים לזה ומשלמים את הכסף שהם משלמים עכשיו, הכל היה טוב.
אז אתה אומר לי המנהלת צריכה לקבוע את זה, סבבה. את מי המנהלת מייצגת? את כל הקבוצות, לא רק את הגדולות. אז בהנחה שצרלטון לא יסכימו לשלם את מה שהם משלמים עכשיו הקבוצות הקטנות (שהן רב הליגה) ייפגעו.

ולעניין השני: לב״ש אין 3000- 4000 מקומות. זה הרב מנויים שם. גם למכבי וחיפה, העוד 3000-4000 שאתה מדבר עליהם, חלקם כבר כלולים במנויים, וגם הפועל אם יהיו 15 אלף, לא רואה איך בכזו קלות מביאים עוד 4000 למשחק צהריים נגד ק״ש (אני כן מסכים שיש את הפוטנציאל). זה אומר שבשביל העשרות מיליונים שאתה מדבר עליהם, ייקח כמה שנים ומי שיהנה מזה זה הקבוצות הגדולות.

יש בעיה בכדורגל שלנו. אני בגדול בעד כמה שיותר קבוצות. הבעיות העיקריות הן כמובן קהל והיעדר תקציבים. אין לי מושג אם זה בכלל פתיר. לגבי איכות השחקנים זה משהו שרק הזמן יגיד, לא נסיון של שנתיים.
אז אם היו 18 קבוצות ו 34 משחקים בעונה (ואולי גם סוף סוף ניפטר מהפלייאוף המטופש הזה) אז אפשר היה לעשות 6 משחקים בשלוש, שניים מאוחרים יותר ועוד אחד ביום ראשון (לא שני שכבר שכחנו מה היה).

אני שוב אומר, אם ל 14 קבוצות היה אינטרס כלכלי לעשות 5 משחקים בשלוש זה כבר היה קורה

אני מדבר על כך שימכרו עוד מנויים ושיהיו עוד אנשים שיבואו מעבר למנויים. לי זה נשמע סביר.
אני לא בטוח שלקבוצות הקטנות יהיה יותר מדי אכפת. ממילא ההכנסות מתחלקות באופן לא פרופורציוני בזכויות השידור והגדולות מקבלות (בהכללה) יותר. ההבדל עבור קבוצה קטנה יהיה משהו ששניים-שלושה משחקים מול קבוצה גדולה שיבוא יותר קהל כבר יכול לסגור את רובו.

אני מסכים שזה מצריך חשיבה לטווח ארוך מכל המעורבים, ושהרווח המיידי לא ברור. אבל נראה שהמנהלת גם מבינה שזה הכרחי, כך שיש מצב שזה באמת יקרה.

המוקש האמיתי יהיה לדעתי ההתנגשות שתיווצר עם שידור משחקים מליגות בחו"ל באותן שעות. כרגע משחקי ליגת העל זה די ממלא-מקום שכזה לגופים המשדרים שאפשר לדחוף בערבי אמצע שבוע כשאין לרוב משחקים מעניינים בחו"ל. בסופו של דבר המנהלת אני מניח תוציא מכרז ותנסה למשוך לכיוון הזה. אני מקווה מאד שיהיה להם שכל שלפחות 2-3 משחקים כל מחזור באמת ילכו לשבת בצהרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2020, 02:26 
סמל אישי של המשתמש
לא קשור ישירות, אבל מה זה החרא הזה ששני המחזורים הקרובים נמרחים על שבוע ? למה, מה הסיבה להזיה הזאת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2020, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
לא קשור ישירות, אבל מה זה החרא הזה ששני המחזורים הקרובים נמרחים על שבוע ? למה, מה הסיבה להזיה הזאת ?

זה קשור שוב, אני מניח, לטלוויזיה ולטוטו.
מכיוון שהמחזור הבא הוא מחזור אמצע שבוע, לא ניתן לקיים את המשחק המרכזי ביום שני, אז הקדימו אותו לרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2020, 13:00 
הפועל כתב:
redrony כתב:

אני מדבר על כך שימכרו עוד מנויים ושיהיו עוד אנשים שיבואו מעבר למנויים. לי זה נשמע סביר.
אני לא בטוח שלקבוצות הקטנות יהיה יותר מדי אכפת. ממילא ההכנסות מתחלקות באופן לא פרופורציוני בזכויות השידור והגדולות מקבלות (בהכללה) יותר. ההבדל עבור קבוצה קטנה יהיה משהו ששניים-שלושה משחקים מול קבוצה גדולה שיבוא יותר קהל כבר יכול לסגור את רובו.

אני מסכים שזה מצריך חשיבה לטווח ארוך מכל המעורבים, ושהרווח המיידי לא ברור. אבל נראה שהמנהלת גם מבינה שזה הכרחי, כך שיש מצב שזה באמת יקרה.

המוקש האמיתי יהיה לדעתי ההתנגשות שתיווצר עם שידור משחקים מליגות בחו"ל באותן שעות. כרגע משחקי ליגת העל זה די ממלא-מקום שכזה לגופים המשדרים שאפשר לדחוף בערבי אמצע שבוע כשאין לרוב משחקים מעניינים בחו"ל. בסופו של דבר המנהלת אני מניח תוציא מכרז ותנסה למשוך לכיוון הזה. אני מקווה מאד שיהיה להם שכל שלפחות 2-3 משחקים כל מחזור באמת ילכו לשבת בצהרים.

קודם כל אני מקווה שזה אכן יקרה כמו שאתה כותב. אבל שוב, אם לכולם היה אינטרס כלכלי בזה, אני מניח שזה כבר היה קורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2020, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
איפה האינטרס של הגוף המשדר / מנהלת הליגות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2020, 15:05 
el dudernio כתב:
איפה האינטרס של הגוף המשדר / מנהלת הליגות?

בשעה אחידה מוקדמת? (יש הבדל בין המנהלת לגוף המשדר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2020, 15:43 
האמת שהאשמה היא שלנו בתור צרכנים שבויים
נכון יהיה קשה לשתף פעולה עם קהלים של קבוצות אחרות אבל מכבי וחיפה ולדעתי גם ב״ש בוודאי ירצו גם הם יותר משחקים מוקדמים אבל בהתחשב בזה שבלעדיי הקהלים האלו אין ליגה פה בישראל הגיע הזמן להתחשב גם בצרכים שלהם
ולמרות שרוב הצרכנים ירצו לשנות את שעות וימי המשחק הדברים לא ישתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: