הוקיץ' כתב:
לירון האדום כתב:
בן סהר היה מורחק אתמול, ולדעתי הוא ראה יותר דשא מרמזי ספורי השחקן המצויין !
לא פחות ממצויין.
התייחסתי אליו דוחה? איך? בזה שכתבתי בפורום שהוא שחקן חלש ?
אבל בסדר, תשלח אותי לב"ש בזמן שאתה ממשיך לעודד מהבית ולקוות שספורי המצויין שלא רואה דשא בב"ש ושמעדיפים את אור דדייה מהנוער על פניו יחזור להפועל.
הבן אדם נתן שנה אחת טובה אחרי כמה שנים רעות והפכת אותו ללא פחות משחקן מצויין.
בערך כמו שרפואה המאמן הכי טוב בארץ.
גם לך תבין את הרצוג איך ספורי לא בנבחרת?
מדהים
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
לא דיברתי על אתמול, אלא על כל פתיחת העונה בה בן שהר לא ראה הרכב. כנ"ל איביץ' עם כל מיני ספסולים של דור מיכה. אז מה? אז בכר ואיביץ' לא מאמנים טובים? מיכה ושהר לא שחקנים טובים? לא משנה כמה פעמים מסבירים לך מה דפוק בלוגיקה הזו, אתה פשוט מסרב להגיד.
ושמע, ההיתממות שלך מביכה. אתה מלכלך עליו פה שנים בפורום (ואני יכול רק לתאר לעצמי מה קורה במגרש) ופתאום כל הביקורת היא מקצועית? לפחות תעמוד מאחורי הדברים שלך.
התחלנו עכשיו עם משחקי "מי יותר אוהד"? מאיפה אתה יודע לכמה משחקים אני הולך? אני מנוי מאז שאני ילד והולך לכל משחק, זה לא הופך את הביקורת שלי ליותר או פחות לגיטימית. יש לך את זה ביותר אינפנטילי?
והכי משעשע כמובן זה הטיעון של השנה האחת הטובה. כאילו אין לזה קשר לעובדה שהבחור בן 23 ולקח לו זמן לפרוץ. במקרה נתן שנה טובה.
אני מניח שאם אתה מגיב תוך כדי משחק בפורום אז אתה כנראה בבית.
מה נראה לך שהביקורת שלי אישית? מה ספורי חייב לי כסף? הדיח אותי מההרכב?
אתה באמת חיי בסרט שיש לי משהו אישי נגד ספורי?
ספורי בן 24 ומשחק כבר 5 שנים בהרכב !
ראיתי מה הוא שווה, נתן כמה משחקים טובים בקבוצה שכמעט ירדה ליגה והפכת אותו לכוכב בזמן שאותי שלחת לאהוד קבוצה אחרת.
ראיתי איזה כבוד אתה נותן פה בפורום לשחקנים אחרים.
תן קצת כבוד גם למי שחושב אחרת ממך והולך עם הפועל כמעט לכל חור ואל תזלזל בדעה של אחרים
Sent from my SM-G960F using Tapatalk