Shacham כתב:
pogi כתב:
הזוי שאחרי כל מה שעברנו (וממשיכים לעבור) הסיוט הכי גדול של האנשים פה ממשיך להיות אלי טביב
טביב הוא האשם מספר 1 במה שעובר על הקבוצה בעשור האחרון. אני ממש רוצה להאמין שאם וכאשר זה באמת יהיה על הפרק, אז האולטראס ונתח משמעותי של הקהל יבהירו שאין מצב שאנחנו משתפים עם זה פעולה. הקהל שלנו נאיבי אבל לא עד כדי כך.
ברשותך בוא ונפריך את הטענה הזו.
1. לפני שטביב נכנס לתמונה בהפועל, למועדון לא היה גרוש על התחת (סיימנו את עונת לוזון-גוטמן אחרי הינצלות מירידת ליגה ובלי כסף ועם סגל מוגבל מאוד). טביב עזב כשהקבוצה סיימה סגנית אלופה ומחזיקת גביע ולאחר שנים של הצלחה בליגה ובאירופה. בנוסף טביב עזב כשהסגל כלל שחקנים כמו דמארי, אייגבור תמוז ועוד כמה- לא סגל נוצץ במיוחד אבל כזה ששווה צמרת.
מסקנה- טביב לא החזיר את המועדון במצב גרוע ממה שקיבל, אלא להפך.
2. נכון לתקופה טביב, לא ידוע על כך שהמועדון היה בחובות של מליונים, מסובך בהלוואות ונמצא על סף פירוק.
3. במהלך תקופת רמון, ועל פי הפרסומים, המועדון הסתבך בלקיחת אינספור הלוואות, התחייבויות והימורים על הצלחות אירופאיות שלא הגיעו. רמון הגדיל לעשות כאשר נשמע (לפי הפרסומים) יושב בבלומפילד לאחר ההדחה המפדחת של רב"ש מול הרומנים, מכריז על כך שהמועדון נגמר. מיותר להוסיף כי במהלך התקופה נלקחו אינספור החלטות מקצועיות הזויות, הוחתמו עשרות רבות של שחקנים בכסף שאין, והדבר השפיע גם על התוצאות בדשא (תחילת תקופת ההשפלות בדרבי ומאבקי התחתית. ביי ביי צמרת).
4. לאחר תום תקופת רמון (שהסתיימה באסי דומב כמאמן ובאינוס קפטן הפועל לעבור למכבי) הגיע אלינו כבירי שהשלים את המלאכה והביא את המועדון לפירוק בצורה מעוררת השראה תוך המשך בזבוז כסף (שאין) מינוי ליצן ספרדי שאפילו לא מדבר אנגלית כמאמן (רק כדי שבאדיר ןגיא לוי יחליפו אותו תוך המתנה לאליל גוטמן שיגיע- רק כדי לתת לו יד חופשית לשבת ביציע ולתת ללוזון לאמן).
5. לאחר דיונים על פירוק בבית המשפט הגיע תורם של החכמולוגים התורנים שלפחות לפחות לא משתוללים עם הכסף, אבל מצליחים כמו קודמיהם לקחת 30 החלטות גרועות מתוך 10 אפשריות, כשגולת הכותרת- החזרת משה סיני
לסיכום:
-אם טביב יחזור להפועל סביר להניח שהוא יעלה לי על העצבים מהר מאוד ויוציא את החשק מכדורגל.
-אם טביב יחזור להפועל סביר להניח שאני אהיה מוכן לשים כסף על זה שמקצועית נצליח יותר מכל העונות הקודמות מאז שעזב.
- כך או כך, מבדרת העובדה שאחרי כל מה שעבר על המועדון מאז שעזב, טביב הוא הדמות ממנה האוהדים הכי מפחדים. בכל מקרה, הוא ממש לא "האשם מספר 1 במה שעובר על הקבוצה בעשור האחרון". האמת? הוא גם לא בעשרת הראשונים (וכן, אני יודע שהמפרק האשים אותו בלקיחת כסף מהקופה)