the worker כתב:
Red or Dead כתב:
נשמה, אנחנו ערים שלוש שנים ואומרים שהניסנובים הם סרטן למועדון
היתרון היחיד של טביב עליהם הוא בהיבט המקצועי, בכל היתר הוא מחריב בדיוק כמוהם ואף יותר
לא הם ולא הוא ראויים להיות הבעלים ותתפלא, הם לא העשירים היחידים בעולם
להערכתי סיכוי גבוה יותר להביא את הקבוצה לבעלים אמיד כאשר היא בידי ניסנוב
מרוב שאתה ער אתה ועוד 8,000 ערניים רכשתם מנוי ונתתם גיבוי לפארסה המטורפת הזו שאנו עוברים.
אתה לא מייחס חשיבות להיבט הטיימינג. עוד ירידת ליגה ואבדנו.
הלוואי שאני טועה, אבל זה הכיוון ביג טיים לדעתי.
להערכתי אין סיכוי להעביר את הקבוצה לבעלים אמיד במצב הדברים הנוכחי.
הרס המועדון המתמשך בשנים האחרונות והחובות לאירופה שטרם התחילו לטפל בהם לא קורצים לאף אחד.
אנחנו באותו צד חברים. אני הייתי במשמרות המחאה נגד טביב יותר מרוב האוהדים שהשתתפו במחאה הזו (כולל בחנויות של דנה) ואני ממש אבל ממש לא בעדו.
אני פשוט מבין שאנחנו במדרון חלקלק שאם לא ייעצר בקרוב זה יהיה מאוחר מידי
אפשר להתווכח על חרם מנויים אבל לדעתי זה לא היה מצליח השנה.
בוא נגיד ככה, אני חושב שאם יגיע רוכש אמיד שמסוגל לתת גב כלכלי ראוי להפועל(לאו דווקא ברמת גולדהאר, אפילו 10-15 מיליון ש״ח כל שנה, ומסוגלות להכניס את היד לכיס כאשר צריך ולא לפעול אך ורק במחשבה על איך מוציאים כמה שפחות כסף ומאיפה חוסכים), גם אם חס וחלילה נרד ליגה לא תהיה בעיה להשתקם. בכדורגל הישראלי עם הקבוצות והתקציבים של רוב הקבוצות אני פחות מוטרד מזה.
עכשיו השאלה היא איפה יש סיכוי גדול יותר שזה יקרה, כשהפועל תחת ניסנוב ורוב הקהל כבר מקיא שלוש שנים מההתנהלות הניהולית והמקצועית שלהם, ומתחיל להיות קונצנזוס בקהל שהם חייבים לעוף הביתה, או תחת אלי טביב וההיסטוריה שלו אצלנו ובכדורגל הישראלי בכלל, תהליך שבסופו של יום יגיע עוד פעם לאותה סיטואציה של מחאה כדי שיעוף לנו מהעיניים.