הוקיץ' כתב:
הגזמה היסטרית.
את פירסמן אסור לאבד בעיקר בגלל שהוא נותן value for money מצוין. הוא מגן סבבה לגמרי ומרוויח גרושים, אבל הוא רחוק מלהיות עילוי כדורגל. שחקן מאוד מוגבל בסופו של דבר. לא חושב שיש מגן אחד בליגה שאפשר להגיד עליו שהוא לא מתקרב לקרסוליים שלו.
גוטליב ודגני זה כבר סיפור אחר כי מדובר השחקנים ברמה יותר גבוהה. מצד שני גם רז שלמה בלם מצוין בעיני ואני ממש לא אתבאס לראות אותו בהרכב בעונה הבאה.
אם עידן כהן עוזב אני חושב שיש סיכוי לא רע שבכלל נשתדרג.
באופן כללי ככל שנאבד פחות מחוליית ההגנה, מה טוב. עם אובדן של שחקן אחד אני חושב שנוכל להתמודד מבלי להיפגע משמעותית, יותר מזה אנחנו כבר בצרה.
אתה מתחיל בלהגיד שהכל הגזמה ומסיים בכך בכך שאנחנו עשויים להיות ממש בצרה. קצת סותר. אבל אני מסכים עם המשפט האחרון. חוליית ההגנה (והשוער) שלנו היא הנכס הכי גדול שלנו מבחינת תפקוד על המגרש.
אני חושב שהיה קשה למצוא מחליף ראוי לפירסמן. גם לי נדמה שהוא חתום לעוד עונה. אפשר לנסות לשדרג לו את החוזה ולהחתימו לעוד שנה-שנתיים קדימה.
דגני לדעתי ישאר. קפטן והשחקן המוביל של קבוצה בינונית פלוס, זה לא משהו לזלזל בו. עם כל השאיפות שלו לאירופה, אני חושב שהוא מתאים לנו ואנחנו מתאימים לו.
גוטליב - העובדה שכבר אין ממש בוזים מהקהל עשויה לעזור. אני הייתי מתאמץ שישאר - השחקן הכי טוב בהגנה שלנו. אבל עצם זה שהחוזה שלו נגמר עוד שנה והבעלים רוצים למכור... יהיה קשה להשאיר אותו לשנים קדימה ללא שדרוג בשכר שכנראה לא רוצים לתת לו.
עידן - מקווה שיצליח. אבל אם ההרפתקה בארה"ב לא מבשילה לחוזה, מאמין שישאר וימשיך להשתפר.
רז שלמה נכס, שכולם כאן ריירו עליו בתחילת העונה ובצדק. בהמשך ירדה קרנו עקב כמה טעויות. צריך להישאר ולהילחם על מקומו בהרכב. ירון פרץ שחקן די טוב מהקצת שראיתי. כנראה מתוכנן להחליף את גוטליב במקרה ואכן יעזוב ולהילחם על מקום בהרכב עם רז.
על המחליפים של המגינים אין יותר מדי מה לדבר. למרות השם המבטיח, עמירן שקלים פחות טוב מעמרי שקל, וכנראה ימצא את עצמו שוב בליגה השניה. לגבי פרחאת, זה בסדר להשאיל אותו כדי לראות אם ישתפר לפני שמשחררים אותו. יש פוטנציאל, אבל אשמח לא לעשות את הגילוחים אצלנו.