שער 5 הוא קרנבל כתב:
הגבתי וטענתי שזה בגלל שיש הבדל בין איבוד כדור של חלוץ/קשר קדמי בחצי שלנו לבין איבוד כדור של קשר אחורי. באופן עקרוני, ככל שאיבוד הכדור מתבצע על ידי שחקן יותר אחורי הוא יותר מסוכן.
ההשערה שלי היא שמספר האיבודים איתו אולי גדל, אבל בגלל שמי שמאבד זה לא הוא (איבודי כדור של בלמים ושוער אני שם בצד, כי מקרה של בלם כל איבוד הוא קריטי בלי קשר לקשר האחורי) אז הוא תמיד יכול לחפות על השחקן שאיבד (בחטיפה או בעצם זה שתוקף לא נשאר רק מול הבלמים).
פספסתי את ההסבר שלך לנתון הזה, אשמח אם תחזור עליו.
לגבי דגני - בגלל שניצחנו יחסית מעט פעמים עד המחזור ה21, זה נתון משמעותית פחות חזק משל לקס. בנוסף, במחזורים האחרונים הנתון של דגני מתיישר ואילו כשלקס לא שיחק משחק אחד נגד נתניה ספגנו פעמיים.
אגב, לא חסרים נתונים שלקס חלש בהם שאתה צריך להמציא עוד. הוא רץ המון.
נו, זאת השערה שלך. אם כל מה שאפשר להגיד לזכות לקס זה שהוא לא מאבד כדורים כי הוא לא נוגע בכדור, אלא נותן לשחקנים אחרים לאבד כדורים בחצי שלנו, כשההשערה היא שאלה שחקני התקפה, זה אומר הכל.
עם דגני ניצחנו 0 מתוך 16. בלי דגני ניצחנו 3 מתוך 5 שזה הרבה. זו קורלציה יותר מובהקת מאשר הנתון של לקס, ואף אחד לא התייחס אל זה ברצינות, ובצדק.
ובסדר, אני ממציא נתונים, מה שעושה לך טוב...
viewtopic.php?p=2364589#p2364589יובל כתב:
אגב, זכור לי שהביאו פה בתחילת העונה (אחרי איזה שלושה-ארבעה מחזורים) את הנתונים לגבי התיקולים שלו.
אחרי 22 מחזורים (לא כולל המשחק אתמול), אלה הנתונים של הקשרים האחוריים בהפועל.
ניר לקס: 1624 דקות. תיקולים מוצלחים - 57 (כל 28.5 דקות). חילוצי כדור - 97 (כל 16.7 דקות). ק"מ ל-90 דקות - 10.2.
שי אליאס: 1212 דקות. תיקולים מוצלחים - 57 (כל 21.3 דקות). חילוצי כדור - 105 (כל 11.5 דקות). ק"מ ל-90 דקות - 11.6.
קלאודמיר: 1213 דקות. תיקולים מוצלחים - 32 (כל 37.9 דקות). חילוצי כדור - 109 (כל 11.1 דקות). ק"מ ל-90 דקות - 10.9. הנתונים כוללים גם את המשחקים במדי סכנין.
בואטנג: 444 דקות. תיקולים מוצלחים - 16 (כל 27.7 דקות). חילוצי כדור - 44 (כל 10.1 דקות). ק"מ ל-90 דקות - 11.
מחלץ הכי מעט כדורים (ביחס די משמעותי) ורץ הכי פחות מבין כל שחקני מרכז הקישור. וזה שחקן שמראש אף אחד לא מצפה ליותר מאפס תרומה בחלק ההתקפי של המשחק.