תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חובות לאבדג'י ודוס סנטוס
הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
יובל כתב:
אני לא מבין, אם אין ברירה אז מה הבעיה לשלם סכומים כאלה מקופת המועדון? זה בסך הכל שלושה מיליון שקלים, שיקחו מקדמה ממענקי ההתאחדות, מלאן, הלוואה מהבנק, לא משנה מאיפה, ושיתכננו את התקציב לעונה הבאה בהתאם.
זה גם לא שאם לא נשלם ויורידו לנו 6 נקודות החוב ייעלם, זה רק סנקציה ראשונה עד שנשלם את החוב הזה, אחר כך יורידו אותנו ליגות עד מחיקת המועדון.
וכן, אני מודע לכך שההלוואות ושעבוד של הכנסות עתידיות זה מה שהוביל לפירוק מלכתחילה, אבל זה לא שיש ברירה אחרת. עדיף לשנע את החוב ממקור שחייבים לשלם לו באופן מיידי ויכול לגרור סנקציות, למקור שאפשר לפרוס את החזרת החוב בשקט ולאורך זמן.

זה מה שהם יעשו במקרה הצורך אני מניח...

אני רוצה להאמין ומתקשה, כי נראה עד היום בכל התחומים שההתנהלות שלהם היא הרבה לבנות על המזל ופחות משהו שתלוי בהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 11:37 
יש חוק בישראל שאסור לתעדף נושים
ולכן אף אחד בחו״ל לא יכול לראות כסף עדיין
על זה הם המשחקים וככה הם דוחים את מועדי התשלום, הניסנובים לא ישלמו שקל כי אין להם
אני מקווה שיש להם תוכנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
ולכן אף אחד בחו״ל לא יכול לראות כסף עדיין
על זה הם המשחקים וככה הם דוחים את מועדי התשלום, הניסנובים לא ישלמו שקל כי אין להם
אני מקווה שיש להם תוכנית

חובות חול לא חלים בישראל. הם לא כלולים בנושים כאן. ככה שאפשר ורצוי לארגן מהר כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חובות לאבדג'י ודוס סנטוס
הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 11:43 
שייע, למה באמת אתה לא בהפועל ת"א?
"נעלבתי מזה שהם לא רצו אפילו לשלם לי דלק. אני רוצה שמאמנים אחרים ילמדו ממני, שלא יסכימו להיות ליצנים. שחקנים ישמעו שקיבלת גרושים, שלא קיבלת דלק, אז איך הם ייתנו לך כבוד? ידעתי להציל כל מועדון שלקח אותי במשבר, או לפחות את רובם, אז בטח שיכולתי לעזור להפועל שאני סמל בה והצלתי אותה בעבר. חשוב לי להגיד כמה שאני אוהב את אוהדי הפועל ת"א, לא אשכח מה עשו לי והם תמיד יישארו אצלי בלב".

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
"נעלבתי מזה שהם לא רצו אפילו לשלם לי דלק. אני רוצה שמאמנים אחרים ילמדו ממני, שלא יסכימו להיות ליצנים. שחקנים ישמעו שקיבלת גרושים, שלא קיבלת דלק, אז איך הם ייתנו לך כבוד? ידעתי להציל כל מועדון שלקח אותי במשבר, או לפחות את רובם, אז בטח שיכולתי לעזור להפועל שאני סמל בה והצלתי אותה בעבר. חשוב לי להגיד כמה שאני אוהב את אוהדי הפועל ת"א, לא אשכח מה עשו לי והם תמיד יישארו אצלי בלב".

אשכול חדשות מרץ זה ישר ברמזור ופרסה, אחרי 3-4 אשכולות תראה את זה משמאל.
בעצם זה רחוק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 12:44 
dino כתב:
סימרוטיץ כתב:

אשכול חדשות מרץ זה ישר ברמזור ופרסה, אחרי 3-4 אשכולות תראה את זה משמאל.
בעצם זה רחוק יותר.
אה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 14:28 
zapta כתב:

אין חוק כזה בישראל. התנאי הזה חל רק על ישות במצב של חדלות פרעון (איחוד תיקים בהוצאה לפועל, פשיטת רגל, פירוק, וכו'). על הפועל תל-אביב (או ליתר דיוק על החברה השייכת לאחים ניסנוב ומפעילה את מועדון הכדורגל) אין, נכון לעכשיו, שום מגבלות.

מצד שני, מבחינה משפטית החוב הזה לא קיים - הוא אצל המפרק, אם הנושים הגישו לו תביעות לפי הכללים. זה אומר שאבדי לא יכול לפנות להוצאה לפועל כדי לנסות לגבות את החוב הזה. פיפ"א יכולה לנקוט בסנקציות על סמך החוב מכיוון שהיא לא כפופה לחוק הישראלי.

באופן תאורטי, הפועל יכולה לפנות לבית משפט ולטעון שלהתאחדות לכדורגל (כגוף דו מהותי) אסור להפעיל סנקציות על הפועל על חוב שהליך הפירוק חל עליו. אבל אני לא בטוח שבית משפט יקבל טענה כזו, ואם כן מה תהיה ההשלכה על המעמד של ישראל בפיפ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 18:02 
נקודה למחשבה - ניתן לטעון לכפל ענישה שכן ההתאחדות כבר הורידה לקבוצה תשע נקודות בגין הפירוק שנגרם, בין היתר, מהחובות לאבדג'י ודוס סנטוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 18:04 
אז לזה התכוונו הבעלים שתחת כל מיקורפון רענן הצהירו "יש לנו תוכנית לטפל בתביעות פיפא" פשוט להתעלם ולא לשלם, סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 18:49 
נו הנה ההזדמנות שלהם להוכיח לכולנו איזה מזל שהם לא "הוציאו כסף מהכיס"
הרי אולי יגיעו חובות שצריך לשלם כפי שהם טענו כל הזמן
אה רגע, הם לא באמת התכוונו לשלם אותם גם ככה , אז על מה כל הבילבולי ביצים שלהם היו ???
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, או שישלמו חובות על חשבון חיזוק או שיחזקו על חשבון החובות
ופעם ה 10000 שאני שואל, אם גם ככה הם לא שמים שקל, למה צריך אותם ???
היום שאלה זו רלוונטית מתמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אה רגע, הם לא באמת התכוונו לשלם אותם גם ככה , אז על מה כל הבילבולי ביצים שלהם היו ???
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, או שישלמו חובות על חשבון חיזוק או שיחזקו על חשבון החובות

אני אגיד שוב את מה שאמרתי כבר 100 פעם.
1.הם שמים כסף בקבוצה הצהירו בתחילת השנה שישימו ביחד כ 4 מליון. זה כנראה יהיה המצב בסוף השנה.
2. התחיל השנה לפני שנכנס כסף מכל מיני גופים שונים ספונסרים וכו' צריך לשים ערבויות. בשביל זה צריך שיהיה לך נכסים או יכולת כלכלית שהערבויות יתקבלו. לי ולך אין. לבעלים של הפועל כנראה יש.
3. הם לרגע לא אמרו שהכסף מיועד לתשלום חובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 19:02 
האמת?
סוגיה משפטית מעניינת מאד.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 19:18 
יובל כתב:
אני לא מבין, אם אין ברירה אז מה הבעיה לשלם סכומים כאלה מקופת המועדון? זה בסך הכל שלושה מיליון שקלים, שיקחו מקדמה ממענקי ההתאחדות, מלאן, הלוואה מהבנק, לא משנה מאיפה, ושיתכננו את התקציב לעונה הבאה בהתאם.
זה גם לא שאם לא נשלם ויורידו לנו 6 נקודות החוב ייעלם, זה רק סנקציה ראשונה עד שנשלם את החוב הזה, אחר כך יורידו אותנו ליגות עד מחיקת המועדון.
וכן, אני מודע לכך שההלוואות ושעבוד של הכנסות עתידיות זה מה שהוביל לפירוק מלכתחילה, אבל זה לא שיש ברירה אחרת. עדיף לשנע את החוב ממקור שחייבים לשלם לו באופן מיידי ויכול לגרור סנקציות, למקור שאפשר לפרוס את החזרת החוב בשקט ולאורך זמן.

לדעתי הם יכולים בהחלט ללכת על אופצית ״פרנציפ אני לא משלם שיישרף העולם״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
דווקא זכור לי שהם דיברו על פריסת חובות לאופא כשלקחו את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 23:09 
מתן כתב:
zapta כתב:

אין חוק כזה בישראל. התנאי הזה חל רק על ישות במצב של חדלות פרעון (איחוד תיקים בהוצאה לפועל, פשיטת רגל, פירוק, וכו'). על הפועל תל-אביב (או ליתר דיוק על החברה השייכת לאחים ניסנוב ומפעילה את מועדון הכדורגל) אין, נכון לעכשיו, שום מגבלות.

מצד שני, מבחינה משפטית החוב הזה לא קיים - הוא אצל המפרק, אם הנושים הגישו לו תביעות לפי הכללים. זה אומר שאבדי לא יכול לפנות להוצאה לפועל כדי לנסות לגבות את החוב הזה. פיפ"א יכולה לנקוט בסנקציות על סמך החוב מכיוון שהיא לא כפופה לחוק הישראלי.

באופן תאורטי, הפועל יכולה לפנות לבית משפט ולטעון שלהתאחדות לכדורגל (כגוף דו מהותי) אסור להפעיל סנקציות על הפועל על חוב שהליך הפירוק חל עליו. אבל אני לא בטוח שבית משפט יקבל טענה כזו, ואם כן מה תהיה ההשלכה על המעמד של ישראל בפיפ"א.

אז לפי איזה קריטריונים אמור המפרק לשלם את הכספים שיש בקופת הפירוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני אגיד שוב את מה שאמרתי כבר 100 פעם.
1.הם שמים כסף בקבוצה הצהירו בתחילת השנה שישימו ביחד כ 4 מליון. זה כנראה יהיה המצב בסוף השנה.
2. התחיל השנה לפני שנכנס כסף מכל מיני גופים שונים ספונסרים וכו' צריך לשים ערבויות. בשביל זה צריך שיהיה לך נכסים או יכולת כלכלית שהערבויות יתקבלו. לי ולך אין. לבעלים של הפועל כנראה יש.
3. הם לרגע לא אמרו שהכסף מיועד לתשלום חובות.
סיפר לי מישהו שטען שמכיר את אברמוב מבניודה, שהוא לא מוציא שם שקל.
כי כל סכום שהוא מכניס מעניק לו פטור על הכנסות מהעסקים האחרים. ככה שאת הכסף שהוא משקיע הוא היה מוציא גם ככה למס הכנסה, אבל פה הוא מקבל גם קבוצה על הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 23:35 
אוגוסטוס היל כתב:

אז לפי איזה קריטריונים אמור המפרק לשלם את הכספים שיש בקופת הפירוק?

לפי הקריטריונים שבית המשפט קבע לו. זה לא רלוונטי להפועל תל-אביב ולפיפ"א, וכמעט לא רלוונטי לאבדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 00:25 
סימרוטיץ כתב:

כן..אנחנו לא נאשים את הבעלים שיצרו את החובות הדבילים האלה, אלא נבוא בטענות אל הבעלים הנוכחיים שלא מוכנים לשלם אותם.. הגיון בריא..

ולשאלתך הרלוונטית היום יותר מתמיד- התשובה היא שלא צריך אותם. לך קח מהם את הקבוצה ורשום את עצמך כבעלים. אני אתמוך במהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
לפי אפרים ברק (אפשר לשמוע את הראיון שלו באתר של 103) אתמול,
הפועל יערערו וכנראה זה תהליך שימשיך עוד כמה חודשים.
אמר שבזמן הקרוב כל התביעות יחזרו לשולחן כי יש ארגון מחדש בפיפא ומנקים שם שולחנות.

עכשיו נראה את הפרצוף האמיתי של מצילי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 08:56 
הוא גם אמר שהסנקציה היא לא במקום תשלום. זה לא שנרד ליגה ואז יוותרו לנו....

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
ברגע שהם יצרכו לשלם, ואני מדבר על אחרי שיורידו לנו נקודות (כי על הזין שלהם)
הם ימכרו שחקנים במחירי רצפה (כי כולם יסחטו אותנו למטה), יאשימו את הקהל שלא קונה כרטיסים ומנויים במחירים הכי יקרים בליגה, יאשימו את רמון, כבירי וטביב, יאשימו את ההתאחדות שרימת אותם (למרות שאמרו להם שקונים עם חובות), יאשימו השופט אורשנטיין ואת המפרק.

הם לרגע אחד לא חשבו ולא התכוננו לרגע הזה, כי הם כאלה חזקים משפטית.

עופו מהפועל כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הוא גם אמר שהסנקציה היא לא במקום תשלום. זה לא שנרד ליגה ואז יוותרו לנו....

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

טוב, זה היה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה שלנו ושל הבעלים, היא שנדמה שלא המצאנו את הגלגל עם כל ענייני הבירוקרטיה של חוקי מדינה מול פיפא וכבר היו מועדונים(מניח) שניסו את השטיק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 09:41 
מציע לא להיכנס פה לפאניקה (עדיין). זה לא שהפועל ממתינים שהבעיה תיעלם מעצמה. עו"ד יוסי גייר מטפל בסוגיה והוא עורך דין מעולה עם ניסיון רב (בין היתר בעולם הספורט). מניח שהוא מנסה למצות כרגע את כל האופציה האחרות מלבד התשלום, ואני מתקשה להאמין שנגיע למצב של הורדת נקודות (כי כמו שיובל כתב - במקרה הכי רע, ישלמו את הסכום הזה מתוך תקציב המועדון באמצעות לקיחת הלוואה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

מסתבר שכבר חשבו על זה:
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... utetv=true

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:05 
יהלום אדום כתב:
יובל כתב:

מסתבר שכבר חשבו על זה:
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... utetv=true

זה לא קשור למה שיובל כותב. ה-2% זה לא דבר חדש וזה היה תנאי של קוטלר להעברת הקבוצה (מן הסתם כדי להכניס כסף לקופת הפירוק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:22 
יובל כתב:

א. הם לא רוצים ליצור תקדים שהם משלמים חוב עבר, ברגע שישלמו את החוב הזה, הם בעצם דיי מודים שהם חייבים בכל חובות העבר.
ב. העדפת נושים אסורה, זה חוב עבר ונושים בארץ יוכלו לטעון שאם ניסנובס משלמים לנושה בחו"ל על חשבון חוב עבר, הם גם צריכים לשלם להם (טיעון חלש, אבל עדיין טיעון).

הסוגיה הזאת מאד סבוכה, אני בטוח שהפועל וההתאחדות פועלים בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אם הסוגייה סבוכה ולא ממש מוסדרת בחוק, ההיגיון מחייב שהיא היתה אמורה להיות מוסדרת בהסכם בין המפרק לבין הניסנובים.
זכור לי גם שנאמר\נרמז\נטען שיש איזה הסדר, עם גידור של החשיפה המרבית וכו' וכו'.

מישהו יודע אם זה נכון, ואם כן מה כתוב שם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 12:13 
האדס כתב:
ברגע שהם יצרכו לשלם, ואני מדבר על אחרי שיורידו לנו נקודות (כי על הזין שלהם)
הם ימכרו שחקנים במחירי רצפה (כי כולם יסחטו אותנו למטה), יאשימו את הקהל שלא קונה כרטיסים ומנויים במחירים הכי יקרים בליגה, יאשימו את רמון, כבירי וטביב, יאשימו את ההתאחדות שרימת אותם (למרות שאמרו להם שקונים עם חובות), יאשימו השופט אורשנטיין ואת המפרק.

הם לרגע אחד לא חשבו ולא התכוננו לרגע הזה, כי הם כאלה חזקים משפטית.

עופו מהפועל כבר.

כמה שטויות

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2019, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
זו אפילו לא סוגייה משפטית.
טוב, נו אני סתם מגזים - אבל זו בטח לא סוגייה משפטית מעניינת. הוכרעה כבר עשרות פעמים בסיטואציות דומות - אין לניסונובים צ'אנס להתחמק.
אם השוויצרים יצאו מהשאננות שלהם ויתחילו להזיז עניינים, אנחנו עומדים בפני בעיה מאוד רצינית. קבוצת אוהדים מישהו? (ע"ע וירטוס בולוניה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: