תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחר הירש חוזר להפועל
הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 20:47 
Shacham כתב:
א.ב כתב:
איך הוא עדיף על בן בסט אם בעונה שעברה הוא כבש 9 שערים בלאומית (בקבוצה שטיילה בליגה) בזמן שעדן בן בסט כבש 12 שערים בליגת העל?

כי עדן בן בסט דורש חוזה גדול פי 10?

סבבה, אני מדבר מקצועית. הירש שחקן שכבר היה כמה פעמים בליגת העל ואף פעם לא התאים. גם בלאומית הוא החמיץ לא מעט והבאנו את מוליץ' שתפס את המקום שלו בתור החלוץ הבכיר.
אבל אם אתם רוצים אפשר ללכת לליגה א' ולמצוא שחקנים שהירש יקר פי 10 מהם - בוא נביא איזה חלוץ משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 20:48 
Shacham כתב:
א.ב כתב:
איך הוא עדיף על בן בסט אם בעונה שעברה הוא כבש 9 שערים בלאומית (בקבוצה שטיילה בליגה) בזמן שעדן בן בסט כבש 12 שערים בליגת העל?

לפי התיאוריה הזו בשנה שעברה היה עדיף להחתים אותי ולא את מוליץ', כי הייתי מוכן לשחק תמורת שקל אחד בחודש ומוליץ קיבל שכר גבוה פי 30,000 ממני. יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Shacham כתב:
א.ב כתב:

לפי התיאוריה הזו בשנה שעברה היה עדיף להחתים אותי ולא את מוליץ', כי הייתי מוכן לשחק תמורת שקל אחד בחודש ומוליץ קיבל שכר גבוה פי 30,000 ממני. יפה

לא יש לי יותר טוב - לפי התיאוריה הזו בן בסט יכול לדרוש גם מיליון דולר לעונה על חוזה של 5 שנים כי האופציה השניה זה שחר הירש, ובן בסט שחקן יותר טוב ממנו.

אני עושה את הדמגוגיה טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 20:53 
Shacham כתב:
Oleg Neduda כתב:
Shacham כתב:
א.ב כתב:

לא יש לי יותר טוב - לפי התיאוריה הזו בן בסט יכול לדרוש גם מיליון דולר לעונה על חוזה של 5 שנים כי האופציה השניה זה שחר הירש, ובן בסט שחקן יותר טוב ממנו.

לא, כי אז אפשר להביא חלוץ אחר בסכום הזה שיהיה יותר טוב מבן בסט בהסתברות מאוד מאוד מאוד גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שחר הירש חוזר להפועל
הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 20:53 
איזה גניבה! וואו, אתם מבינים שעקפנו את כל הקבוצות שמנסות להחתים את בן בסט/עזרא/ממן ובסוף ישארו בלי כלום?
שאפו להנהלה על המהלך הזה.

למען הסר ספק וביקורות עתידיות, הודעה זאת נכתבה במידת מה (טיפל׳ה עיקצוצים) של ציניות מהולה ביאוש.

שיהיה בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
Shacham כתב:
Oleg Neduda כתב:
Shacham כתב:
א.ב כתב:

לא, כי אז אפשר להביא חלוץ אחר בסכום הזה שיהיה יותר טוב מבן בסט בהסתברות מאוד מאוד מאוד גבוהה.

בסכומים שבן בסט דורש, גם בקיץ תוכל להחתים חלוץ יותר טוב ממנו בהסתברות מאוד מאוד גבוהה מבלי למשכן את העתיד המקצועי שלך לשחקן בינוני בין 33 - שזה עוד הסנריו היותר אופטימי, כי אם אתה מחתים אותו על חוזה של 250 אלף דולר לעונה ואז יורד ליגה אתה תקוע איתו בלאומית כשאף קבוצה בחיים לא תהיה מספיק פראיירית כדי לשלם לו חוזה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 21:01 
Shacham כתב:
Oleg Neduda כתב:
Shacham כתב:
א.ב כתב:

לפחות אתה מבין שאתה עושה דמגוגיה.

הרי בן בסט לא דרש מיליון דולר לעונה על חוזה של 5 שנים, אלא הסכומים שעלו נמוכים מהשכר שהוא קיבל מאלופת המדינה לפני 6 חודשים. וגם לא גבוהים ממה שקיבל בערך ב-7-8 השנים האחרונות. לטעמי שחר הירש לא עדיף על אף אחד גם אם הוא מגיע בחינם. והלוואי ומחר הוא יכבוש צמד. תאמין לי שאשמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
ההחתמה הזו היא שיא השפל העונה.
להחתים שחקן שלא פגע העונה בלאומית זה באמת מביך.
מניח שהוא משחק כמעט בחינם, אחרת לא היו מחתימים אותו.

מדובר בבעלים הכי גרועים שיכולנו לקבל להפועל ת״א.
קמצנים, חסרי אופק, והכי גרוע מנהלים גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

הרי בן בסט לא דרש מיליון דולר לעונה על חוזה של 5 שנים, אלא הסכומים שעלו נמוכים מהשכר שהוא קיבל מאלופת המדינה לפני 6 חודשים. וגם לא גבוהים ממה שקיבל בערך ב-7-8 השנים האחרונות. לטעמי שחר הירש לא עדיף על אף אחד גם אם הוא מגיע בחינם. והלוואי ומחר הוא יכבוש צמד. תאמין לי שאשמח

בן בסט דרש חוזה של 250 אלף דולר לעונה למשך זמן של עונה וחצי. מה שהוא קיבל ב8 השנים האחרונות לא רלוונטי כי הוא שחקן בן 32 אחרי חצי עונה נוראית. לתת לו חוזה לעונה וחצי בסכומים האלה זה כמו שאמרתי - משכון של העתיד המקצועי שלנו. אם הוא מסתפק בחוזה לחצי שנה(משהו שאני מאמין שהוצע לו) - הייתי מדבר אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שחר הירש חוזר להפועל
הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 21:12 
בגדול הדמגוגיה היא שוב להזכיר את בן בסט כאילו הוא השחקן היחיד בעולם הזה, וכאילו מישהו הכריח את ההנהלה לשים את כל הביצים עליו.
אין פה שאלה של שחר הירש או בן בסט.
הייתה פה שאלה של להוציא כסף ולהתחזק בינואר כדי להישאר בליגה, או לגרד מציאות בשקל ולקוות לטוב.
ההחתמה של שחר הירש עונה על השאלה הזו, גם למי שלא ידע את התשובה מההתנהלות עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
בגדול הדמגוגיה היא שוב להזכיר את בן בסט כאילו הוא השחקן היחיד בעולם הזה, וכאילו מישהו הכריח את ההנהלה לשים את כל הביצים עליו.
אין פה שאלה של שחר הירש או בן בסט.
הייתה פה שאלה של להוציא כסף ולהתחזק בינואר כדי להישאר בליגה, או לגרד מציאות בשקל ולקוות לטוב.
ההחתמה של שחר הירש עונה על השאלה הזו, גם למי שלא ידע את התשובה מההתנהלות עד עכשיו.

כתבתי מוקדם יותר השבוע - אני חושב שמעבר לחוסר הרצון להשקיע, מדובר גם בחוסר מושג איך למצוא שחקן זר שלא דרך סוכנים.
הם מנהלים גרועים הרבה יותר ממה שהם קמצנים(כדי להיות קמצן צריך להיות בעל הון משמעותי, לא?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 21:16 
Shacham כתב:
ציטוט:

בן בסט דרש חוזה של 250 אלף דולר לעונה למשך זמן של עונה וחצי. מה שהוא קיבל ב8 השנים האחרונות לא רלוונטי כי הוא שחקן בן 32 אחרי חצי עונה נוראית. לתת לו חוזה לעונה וחצי בסכומים האלה זה כמו שאמרתי - משכון של העתיד המקצועי שלנו. אם הוא מסתפק בחוזה לחצי שנה(משהו שאני מאמין שהוצע לו) - הייתי מדבר אחרת.

אתה מאוד מאוד מגזים. דבר ראשון, הסכומים המדוברים הם 300 אלף דולר לעונה וחצי, כשעד לסוף העונה ירוויח 100 ובשנה הבאה עוד 200. אלו סכומים שגם אני הייתי מעדיף להקציב לשחקן טוב יותר, אבל בטח לא מדובר במשכון עתיד המועדון. מה אנחנו הפועל חדרה? אחמד עאבד לצורך העניין מרוויח לא הרבה פחות ולדעתי דמארי יותר. אם אתה בדעה שלשלם סכום כזה זה "למשכן" את עתיד המועדון אז אתה נסחף ברמות. הפועל בתקציב של 30 מיליון שקל בעונה צריכה לדעת לשלם סכומים כאלה לשחקנים המובילים שלה, בטח ששחקנים כמו שלמה, אליאס, בואטנג, עידן כהן, שקלים, לקס, גנדה, לבקוביץ ועוד מרוויחים סכומים ברף התחתון בליגה. אם בן בסט צריך להיות שחקן מוביל זו שאלה אחרת, אבל אני סה"כ עניתי לך שלא - לא עדיף להחתים את שחר הירש מאשר להחתים את בן בסט.

ושוב - אני גם לא התלהבתי מהאופציה של בן בסט. הייתי שמח שהיה נוחת פה זר במקום קאיו לדוגמא. אבל אם זה בן בסט ב-200,000 דולר לעונה או שחר הירש - אני מעדיף באופן חד משמעי את בן בסט. ועדן בן בסט בן 32 והיה מסיים את החוזה שלו אצלנו בגיל 33. הוא לא איזה גרוטאה ואני לא חושב שבגיל הזה היה גומר את סוס. הוא בוודאי לא כוכב גדול, אבל שחקן ליגה טוב גם היום ולדעתי גם בעוד שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 21:33 
ציטוט:

בסכומים שבן בסט דורש, גם בקיץ תוכל להחתים חלוץ יותר טוב ממנו בהסתברות מאוד מאוד גבוהה מבלי למשכן את העתיד המקצועי שלך לשחקן בינוני בין 33 - שזה עוד הסנריו היותר אופטימי, כי אם אתה מחתים אותו על חוזה של 250 אלף דולר לעונה ואז יורד ליגה אתה תקוע איתו בלאומית כשאף קבוצה בחיים לא תהיה מספיק פראיירית כדי לשלם לו חוזה כזה.

אם לא תחתים את בן בסט/חלוץ אחר ברמתו הסיכויים שבקיץ תהיה בלאומית גדלים. זאת הסיבה שבכלל רוצים להביא אותו.
ואם אתה מחתים את בן בסט זה עם סעיף שבמידה ויורדים ליגה החוזה לא תקף/יורדת המשכורת. זה נהוג בכל מקום וגם השחקנים יודעים שאי אפשר לשלם להם בלאומית מה שמשלמים בליגת העל (מה גם שהם גם לא ממש רוצים לרדת ללאומית...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2019, 23:38 
זה בכלל לא החתמה, זה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

אתה מאוד מאוד מגזים. דבר ראשון, הסכומים המדוברים הם 300 אלף דולר לעונה וחצי, כשעד לסוף העונה ירוויח 100 ובשנה הבאה עוד 200. אלו סכומים שגם אני הייתי מעדיף להקציב לשחקן טוב יותר, אבל בטח לא מדובר במשכון עתיד המועדון. מה אנחנו הפועל חדרה? אחמד עאבד לצורך העניין מרוויח לא הרבה פחות ולדעתי דמארי יותר. אם אתה בדעה שלשלם סכום כזה זה "למשכן" את עתיד המועדון אז אתה נסחף ברמות. הפועל בתקציב של 30 מיליון שקל בעונה צריכה לדעת לשלם סכומים כאלה לשחקנים המובילים שלה, בטח ששחקנים כמו שלמה, אליאס, בואטנג, עידן כהן, שקלים, לקס, גנדה, לבקוביץ ועוד מרוויחים סכומים ברף התחתון בליגה. אם בן בסט צריך להיות שחקן מוביל זו שאלה אחרת, אבל אני סה"כ עניתי לך שלא - לא עדיף להחתים את שחר הירש מאשר להחתים את בן בסט.

ושוב - אני גם לא התלהבתי מהאופציה של בן בסט. הייתי שמח שהיה נוחת פה זר במקום קאיו לדוגמא. אבל אם זה בן בסט ב-200,000 דולר לעונה או שחר הירש - אני מעדיף באופן חד משמעי את בן בסט. ועדן בן בסט בן 32 והיה מסיים את החוזה שלו אצלנו בגיל 33. הוא לא איזה גרוטאה ואני לא חושב שבגיל הזה היה גומר את סוס. הוא בוודאי לא כוכב גדול, אבל שחקן ליגה טוב גם היום ולדעתי גם בעוד שנה

כתבתי "משכון של העתיד המקצועי שלנו", לא "משכון של העתיד של המועדון". וזה נכון. דמארי ועאבד שהזכרת בהודעה שלך, הם דוגמאות ל2 שחקנים שתופסים חלק ניכר מהתקציב ואם היו משחקים כמו ששחקנים בשכר שלהם בהחלט יכולים לשחק, העונה שלנו הייתה נראית הרבה יותר טוב. יש מועדונים כמו ב"ש שצריכים ליפול עם 10 שחקנים כדי לדשדש במרכז הטבלה, ולנו מספיק ליפול עם 2-3 שחקנים כדי להתמודד על ירידת ליגה. אני חושב שבן בסט שכבש שער ל5 משחקים מאז החזרה לארץ ושנמצא בגיל ששחקנים כבר עלולים לרדת ביכולת בו, הוא עוד שחקן יקר שעלול בשנה הבאה לא להצדיק את הכסף שמשקיעים בו ולגמור את העונה של הקבוצה. אבל עזוב את השנה הבאה, אני בכלל לא בטוח שאם הוא מחר חותם בקבוצה הוא מסיים את העונה כמלך שערים של הקבוצה, תואר שהמתמודד המרכזי עליו כרגע הוא ג'וזף גנדה עם 2 שערים. פשוט לא שווה את ההימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 11:59 
בהצלחה רבה!!
מקווה שיפתיע אותי לטובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2019, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
לממש את האופציה: חזרתו של הירש להפועל ת"א
החלוץ, שיפגוש את רעננה מחר ב-16:00, שב לקדנציה נוספת באדום ומקווה להשיג דריסת רגל עם הקבוצה בה ירד וחזר לליגת העל. הגעגוע, הוויתור והאמונה
שחר הירש "עשה קובי רפואה" בחלון ההעברות האחרון בליגת העל. קצת כמו מאמנו בהפועל תל אביב, החלוץ שחגג השבוע 26 חזר לקדנציה שנייה במתחם חודורוב באופן רשמי, למרות שבפועל עזב פעמיים ופעם אחת הוחזר מיד מבלי לעבור במועדון אחר בדרך. כמו רפואה, הירש עבור הפועל ת"א הנוכחית הוא "האיש אשר תמיד חוזר".

מי שזכור היטב לאוהדים האדומים מהתמונה האייקונית בוכה על הספסל לאחר ירידת הליגה (לא שהם הספיקו לשכוח אותו), שב להפועל ת"א רגע לפני סגירת החלון לאחר חצי שנה לא פשוטה בכלל. מלך שערי הקבוצה בעונת העלייה לליגת העל אשתקד לא המשיך בקיץ בוולפסון ודווקא לאחר שמצא בית חם והתחבר למועדון, חיפש את עצמו מחדש. בקיץ הוא נבחן בדברצן ההונגרית ולא הגיע עמה להסדר כספי, בהמשך הוא התאמן עם מכבי נתניה אך בחר לשוב לליגה הלאומית וחתם בהפועל אשקלון. לאחר חצי עונה, הירש חזר להפועל ת"א בשל הבלגן הניהולי בקבוצה הדרומית והפעם הוא מקווה להישאר

אחרי שכבר רשם את הופעת הבכורה שלו ב-0:1 על הפועל באר שבע (שש דקות כמחליף), הוא מתוכנן, לאור כושרו הטוב, לקבל דקות משמעותיות יותר כבר מול הפועל רעננה מחר (שבת 16:00) ולנסות לעלות על המסלול מחדש במדים האדומים, במטרה לחפש את הפריצה המיוחלת בליגת העל. כזכור, הירש שיחק כבר עונה וחצי בהפועל ת"א מאז ינואר 2017. הוא חתם בקבוצה לאחר הפירוק והיה חלק מ-13 שחקני רכש שהגיעו בחודש ינואר הסוער עם כניסתם למועדון של קבוצת ניסנוב-תושב-גרינברג וירד עם האדומים לליגה הלאומית כשהוא מבקיע פעמיים במסע ההישרדות שלא צלח. בסיום אותה עונה, האופציה עליו לא מומשה והוא הוחתם בסופו של דבר, רק לאחר שבוולפסון כבר ויתרו עליו אך קראו לו בחזרה לקראת סגירת חלון ההעברות בקיץ אשתקד, לאחר שחרורו של דנילו לופס הברזילאי ששיחק רק בגביע הטוטו

בליגה הלאומית הירש הוכיח שאפשר לבנות עליו כאיש המרכזי בהתקפה האדומה, למרות שלא סומן ככזה תחילה. הוא היה מלך שערי הפועל ת"א בעונת העלייה מהליגה הלאומית לליגת העל עם תשעה שערים ובקיץ האחרון האופציה עליו שוב לא מומשה. דווקא לאחר עונה טובה מבחינה אישית - ובניגוד מוחלט לציפיות ממנו בתחילת הקריירה כמי שסומן כחלוץ העתיד של מכבי חיפה, לאחר שנקנה מהפועל חיפה והרשים בנבחרת הצעירות של ישראל – הירש מצא את עצמו בגיל 25 תקוע בין הליגה הלאומית לליגת העל. בפועל, רפואה אכן רצה שהירש ימשיך בקבוצה בתחילת הקיץ, אולם חוזהו לאחר מימוש האופציה היה גבוה עבור הפועל ת"א (כ-100 אלף דולר לעונה) ובהנהלה רצו שיפוג התאריך הנקוב כדי לנהל עם החלוץ מו"מ. בעוד העניין לא התקדם יותר במהלך הקיץ, האדומים שמו את ידם על עומר דמארי ואחמד עאבד בחוזים גבוהים מאוד ובהתייחס לשיטת המשחק של רפואה עם חלוץ אחד, כאשר פייסל מוליץ' בסגל, הירש נותר מחוץ לתמונה. שוב

לאחר שמצא את עצמו איכשהו בהפועל אשקלון, אותה עזב בעקבות הבלגן הניהולי והאפשרות להשתחרר (כפי שעשו גם גל צרויה, טל מכלוף ואחרים) ולאור הסיטואציה שנוצרה בחלון ההעברות בינואר, לפיה הפועל לא הצליחה לשים את ידה על שחקן חיזוק בכיר, כשהאדומים רצו את אופיר מזרחי, חן עזרא והיו במו"מ עד לרגע האחרון עם עדן בן בסט, הוא נקרא לדגל בשנית לאחר מיצוי המו"מ מול חלוץ ב"ש והוחתם יומיים לסגירת החלון. ל-ONE נודע כי ביחס לחוזהו בהפועל אשקלון, לחוזהו הקודם במתחם חודורוב וביחס להצעות שקיבל מקבוצות הצמרת של הליגה הלאומית – הירש ויתר על חלק נכבד משכרו, לפחות 30% בהתייחס לכל ההצעות (מי יותר ומי פחות). אולם, בסביבתו של הירש וכן בהפועל ת"א מאמינים כי הוויתור הזה, בעיתוי הנוכחי, יטיב עמו בהמשך.

"שחר היה בטוח בקיץ שהוא ממשיך עם הפועל ת"א לליגת העל", אמר ל-ONE סוכנו גלעד קצב. "אבל זה לא הסתדר בסופו של דבר מהרבה בחינות. האופציה עליו הייתה מאוד גבוהה ובאיזשהו שלב הוא היה חייב לחתום בקבוצה אחרת, אבל הכל לטובה. לא מסתכלים על מה היה, מסתכלים על מה יהיה. אוהבים אותו במועדון, הוא התגעגע, הוא מחובר לכולם בהפועל ולאוהדים במיוחד, האוהדים אוהבים אותו, ברגע שהייתה אופציה לחזור הוא לא חשב פעמיים וכל השאר לא עניין אותו

כשקצב אומר השאר – הוא מתכוון לכך שהירש כבר סיכם בהפועל עפולה ואמור היה לשוב לקבוצה שבה עשה את הפריצה בעונת 2013/14 עם 20 שערים ובמקביל זכה להתעניינות מהפועל פתח תקווה, הפועל קטמון, סקציה ונס ציונה. הירש היה מרוכז בחזרה לעפולה, כאשר סגר את תנאיו ביום שישי שלפני סגירת החלון, "הבטיח להגיע לחתום על חוזה במוצ"ש" (לשון הודעת המועדון), כאשר במועדון לחצו עליו לחתום באותו סופ"ש כדי שיירשם וישחק כמה ימים לאחר מכן מול בני יהודה בגביע המדינה. אך במהלך השבת ביקש להמתין לתשובה מהפועל ת"א, תשובה שלבסוף אכן הייתה חיובית

עכשיו היה סיכוי באמת להחזיר אותו להפועל ושחר מאמין בעצמו שהוא מסוגל הפעם לשחק ולהיות פקטור, הפעם הוא לא בא סתם, הוא לא היה מגיע אם לא היה בטוח שהוא יכול לתפוס מקום בהרכב", הוסיף קצב. "קודם כל הוא כישרון גדול שעדיין לא מיצה את עצמו. ההצעות שהוא קיבל מהליגה הלאומית היו עם הרבה יותר כסף והוא ממש לא חשב על זה, בגיל 26 הוא חושב רק על איך לממש את הפוטנציאל שלו. כסף בכלל לא היה אישיו בשבילו, הוא רצה רק ליגת העל ורק הפועל. אין הרבה חלוצים טובים בארץ, בטח לא ישראלים, ושחר הירש הוא חלוץ מצוין".

"שחר הבין בלאומית שחלוץ זה לא רק לעמוד למעלה ולחכות לכדורים, אלא צריך גם לעבוד קשה מאחורה כדי להגיע למצבים", אמרו בוולפסון. "בעונה שעברה הוא השתפר משמעותית בלאומית. עכשיו הוא בשלב בקריירה שהכסף לא מהווה שיקול, הוא יודע שבשביל לחזור לעניינים בליגה שבה כמה שערים קונים לך חוזה גבוה לכמה שנים קדימה, זה שווה יותר מכמות כפולה של שערים בלאומית ומשכר כפול בלאומית. להתאמן תחת מאמן שמאמין בך זה שווה יותר, כל גול בליגת העל שווה כפול ביחס ללאומית. שחר עשה את החשבון שביחס לנריוס ואלסקיס אין לו תחרות מטורפת על ההרכב, התחרות היא הוגנת למרות שנריוס הולך ומשתפר, והוא עדיין יכול לתפוס מקום ב-11 בהמשך, אולי אפילו עד הפלייאוף. יש לו הזדמנות אמיתית

שחר מאוד מאוד מאמין בעצמו לא בקטע שחצני, אבל הוא אף פעם לא מפסיק לנסות. אתה יודע שכשהוא עולה למגרש תקבל את כל הנשמה שלו, שזה כבר נותן לו נקודות זכות בקבוצה כזאת. בסגל של הפועל כולם קיבלו הזדמנות להוכיח שהם ראויים והרוב לא לקחו אותה בלשון המעטה. הוא מתאים להפועל עכשיו מהרבה בחינות. הוא עבר איתנו את הסרט של הירידה, היה שם בעלייה, היה מלך השערים שלנו בלאומית, הוא עדיין חלק בלתי נפרד מהפועל ת"א הנוכחית והוא ראוי לשחק ולהצליח".

שלומי דורה, מי שהעלה את הירש מקבוצת הנוער של הפועל חיפה לקבוצה הבוגרת ומכיר אותו היטב, כשגם אימן אותו בחצי העונה האחרונה בהפועל אשקלון, אמר ל-ONE: "שחר הוא בחור עם הרבה הרבה עוצמות. הוא שחקן טוב שעדיין לא עשה את הפריצה חוץ מעונה אחת בליגה הלאומית. הוא פוטנציאל אדיר. הוא מבין את המשחק, אינטליגנט, יש לו בעיטה טובה בשתי הרגליים. יש לו מקום בליגת העל, הוא צריך רק מישהו שייתן לו את הגב והקרדיט ושלא ישפטו אותו אחרי משחק אחד. אם יאמינו בו באמת, זה עדיין לא מאוחר בשבילו להגיע לרמות הכי גבוהות

בעוד קצב השווה את סוגיית הביטחון העצמי של הירש לחלוץ בעל פרופיל די דומה – שובל גוזלן – שלא קיבל הזדמנות ממשית בנתניה וכבש מיד בהופעת הבכורה שלו במדי פראלימני, בסביבת הפועל ת"א דווקא השוו את הירש לג'ק רודוול בהשראת הסדרה האדירה של נטפליקס “sunderland till i die". כאשר מרטין ביין, מנכ"ל סנדרלנד ואקס מכבי ת"א מדבר באחד הפרקים על השלב בקריירה של הקשר האחורי כשחקן עם פוטנציאל אדיר שכבר הגיע לצמרת אך לא הותיר חותם, הוא מסביר על הדילמה בין "התנעת הקריירה" להעדפת הכסף. רודוול, אגב, בחר בזמנו בכסף ולא הסכים להשתחרר מחוזהו בסנדרלנד ובניגוד לתקופות שלו באברטון ובמנצ'סטר סיטי הוא עדיין מדשדש במרכז הטבלה של הצ'מפיונשיפ עם בלקבורן רוברס.

להבדיל מרודוול, אלף אלפי הבדלות – הירש בחר ללכת עם הלב ולא אחר הכיס, בחירה שהוא מקווה שתוביל אותו להתייצבות בליגת העל, בדגש על הפועל ת"א, כאשר רפואה, אחד שיודע מה זה ללכת ולחזור ממתחם חודורוב ובחזרה, יאפשר לו את ההמשכיות הנדרשת בצוותא כמובן עם הנהלת המועדון. אם מטרתו הראשונית היא להרשים עד לסיום העונה בתקווה שהמועדון יבחר לממש את האופציה, ואם לא אז בקבוצה אחרת בליגה הבכירה. העיקר מבחינתו הוא להתחיל לממש את הפוטנציאל הגדול שטמון בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2019, 00:57 
:LOL2:

איזו כתבה מביכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2019, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
:LOL2:

איזו כתבה מביכה.

ולא ברור למה היא מופיעה פה בשלושה שרשורים שונים.. כולל בחדשות ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2019, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
כתבת סוכן.
קצב הצעיר וone מעלים במשותף לא מעט כתבות כאלו כדי להרים לקצב. מן הסתם שגם one בטח מרוויחים סקופים מבית קצב.

הכתבה עצמה מאוד מרגישה רחוקה מכישרון הנסתר של הירש.
הבנאדם בחור טוב אולי, אבל מבחינת כישרון, הוא מהחלשים בקבוצה ובטח החלש בהתקפה. לא טכניקה, לא בעיטה ואפילו מהירות נחלתו, היא אולי מהירה במקומות אחרים.

זה אולי מהשחקנים האחרונים שאני רוצה שיגיעו מול השער להזדמנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2019, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
במה הוא טוב בעצם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2019, 20:49 
בשביל הבחורות ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2019, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2019, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
בשביל הבחורות ביציע.

נו, לפחות הן ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2019, 08:33 
לא מבין למה ציפיתם ממנו ומה אתם רוצים ממנו עכשיו. שחקן שכשל בליגת העל והיה סביר בלאומית. זה ברור שהוא לא ברמה והיינו צריכים להביא בינואר חלוץ ברמת ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2019, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
הטענה שלי לא אליו אלא לרפואה...

מישהו הבין מה ואיפה הוא שיחק אתמול?
מה היה מערך שלנו אחרי החילוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2019, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
אני רק מצפה שהוא לא יכנס לשחק.
זה החיזוק שלנו במקום עגייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2019, 09:55 
ליגה א׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2019, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

ממה שאני ראיתי הוא שיחק חלוץ ליד ואלסקיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2019, 10:10 
el dudernio כתב:

הירש שיחק חלוץ שני לצידו של ולאסקיס.
4-4-2 קלאסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: