תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מטנפי הפורום המקצועיים
הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 15:45 
בוא ניקח לדוגמא את בני יהודה, קבוצה שתשחק בפלייאוף העליון:
שוער - זובאס - בהחלט שוער מצוין
בלמים: מורי וחבשי
מגן ימני: מאור קנדיל
מגן שמאלי: איציק עזוז/תורג'מן
קישור: גורדנה, פיניש, אשכנזי/אליאל פרץ
התקפה: ואלקס צ'יבוטה חזוז/בוזגלו

עכשיו תגידו לי את מי אתם מביאים היום להפועל למעט זובאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
קנדיל, אליאל פרץ, צ׳יבוטה, בוזגלו, אשכנזי.

קבוצות כמו בני יהודה משאילות שחקנים ממכבי, לך יש קהל מושפע שישרוף את המועדון אם נתחיל להשאיל שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 16:08 
בלי להגזים, אני לוקח את כל ההרכב as is להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 16:09 
קנדיל (אחד המגנים הטובים בליגה), בוזגלו, צ'יבוטה (אתלט בלתי רגיל שמשתפר משנה לשנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 16:12 
שמוליקיפוד כתב:

קבוצות כמו בני יהודה משאילות שחקנים ממכבי, לך יש קהל מושפע שישרוף את המועדון אם נתחיל להשאיל שחקנים.

שמע, אם אתה בעד לקחת מושאלים ממכבי אז באמת שאין לנו בסיס לויכוח.

נועם שחם כתב:
קנדיל (אחד המגנים הטובים בליגה), בוזגלו, צ'יבוטה (אתלט בלתי רגיל שמשתפר משנה לשנה).

קנדיל אני מסכים.
צ'יבוטה שחקן של מכבי (אם אני לא טועה).
ושוב מתוך 13 שחקנים מצאת 3 שהיית מביא להפועל.
מישהו אמר שלא נביא 4-5 ישראלים בעונה הבאה לליגת העל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 16:21 
שאלת את מי הייתי מביא, אלו שחקנים שהייתי שמח לראות אצלנו בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
נועם זה בדיוק הענין אבל.

מהרכב של קבוצת פליאוף עליון אתה תשמח לראות רק 3 שחקנים.

תבדוק עם אוהדי בני יהודה כמה שחקנים שלך הם ישמחו לראות בסגל שלהם ואני לא בטוח שזה מתחת ל 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 16:27 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
הפועל יעלו, אין ספק בכך. זה ליגה שאי אפשר לא לעלות ממנה. עדיין, שאני יושב בבית ורואה את הקבוצה שאני אוהד משחקת, אני מצפה למינימום, באמת מינימום רמה של כדורגל. בהפועל של העונה הזו, זה אפילו לא נופל על קבלת החלטות, או משחק מסודר. זה כדורגל ברמה כל כך נמוכה מבחינה אישית של השחקנים שלא מסוגלים לבצע פעולות פשוטת כמו פס נכון קדימה. החצי הראשון אתמול היה משהו שבאמת, לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. החצי השני היה פשוט הכדורגל הרע שהפועל משחקים לאורך כל העונה ומצליחים לגנוב איזה גול כי הם משחקים נגד אוויר בדיוק כמו נגד בני לוד או כפ"ס.
אז נכון שהמטרה של העלייה תושג, אבל מועדון כמו הפועל חייב גם לראות קדימה, וכל אלה שחושבים שלהסתכל קדימה זה מצחיק, אז הבדיחה היא כבר 7 שנים על חשבונינו.
בהפועל היום יש אולי שחקן וחצי שמתאימים לקבוצת ליגת על שרוצה נגיד פלייאוף עליון (גוטליב ואולי דגני) ואולי 4-5 ששחקנים בלחץ ששווים ליגת על.

איזה רמה אתה מצפה לראות בליגה שניה?
אתה חושב שיש קבוצות טובות בליגה השניה שיכולות לספק משחקים טובים?
בינתיים אתה מוביל את הליגה בבטחה, פער של 8 נקודות מהמקום השלישי.
בזמן שקבוצות מפסידות לקבוצות תחתית, אתה מנצח קבוצת צמרת או לפחות לא מפסיד.
מה חשבת? שכל משחק ניתן 5 ו 6?
2:0 כבר לא מספיק טוב?

אין קשר בין ליגת העל לליגה הלאומית, התקציבים שונים, הרמה שונה הכל שונה.
בליגת העל אוטומטית יש לך משחקים מושכי קהל (חיפה, מכבי, ב"ש, ביתר) שכבר מכניסות כסף + ספונסרים של ליגת העל +זכויות שידור + מנויים וכו'.
ושוב - נח לכל המקטרגים להתעלם מהעובדה כי במשחק היחיד העונה בו שיחקנו מול קבוצה מליגת העל (עם תקציב ענק) הינו שווים להם.

למה אני לא יכול לראות כדורגל כמו שנתניה שיחקו בשנה שעברה בליגה השניה?
אתה כרגיל לא מתייחס למה שאני אומר אלא שולף כל מיני עובדות יבשות שלא קשורות. מי רוצה לתת 5 או 6? רוצה לראות משהו שמזכיר כדורגל. שחקנים לא מסוגלים לתת פס נורמלי. תריץ את המשחק של אתמול, גם חצי שני, תראה כמה איבודי כדור, החלטות הפוכות לענף. שני משחקים בבית נגד עפולה וחדרה יחד לא עשית מצב לגול.
אני רואה שחקן כמו אביחי ידין (שחקן ליגת לכל דבר, נכון?), שלא מסוגל פעם אחת לעצור כדור, להסתובב נכון ולתת פס קדימה (עושה כל מיני פירואטים ומעיף כדורים קשתיים למעלה).
כתבתי קודם, הפועל עולים. אם היו משחקים בליגה לילדים הם גם היו מנצחים כל משחק, אולי אפילו יותר מ 0:2, זה עדיין לא אומר שהם משחקים כדורגל. אתה גם ממשיך להיתלות במשחק אחד שהפועל שיחקו השנה טוב נגד מכבי חיפה (ואכן שיחקו טוב, רק שאם היה חלק קדמי נורמלי גם היו מנצחים אותו, אבל וואלה, חותם שייראו 80% ממה שנראו במשחק הזה) ומתעלם מזה שבמשך 24 משחקי ליגה הפועל נתנו אולי 3 טובים. אולי.
לעלות זה חשוב, אבל קבוצה כמו הפועל לא יכולה לעלות ולהתארגן לעונה הבאה בקיץ כאילו הם הפועל עכו.
בשביל שהפועל יעמידו תקציב של 25 מיליון הבעלים צריכים להביא כמעט 10 מהבית. אתה כבר לא מוכר 10000 מנויים, אין לי מושג מה זה ספונסרים של ליגת העל וגם אם תמכור 7000 כרטיסים 4 משחקים בעונה זה לא מה שיעשה לך תקציב של קבוצה בסדר גודל של הפועל. ובשביל להיות בשנה הבאה משהו אתה צריך להחליף 90% (לא פחות) מהסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שמוליקיפוד כתב:

שמע, אם אתה בעד לקחת מושאלים ממכבי אז באמת שאין לנו בסיס לויכוח.

נועם שחם כתב:

קנדיל אני מסכים.
צ'יבוטה שחקן של מכבי (אם אני לא טועה).
ושוב מתוך 13 שחקנים מצאת 3 שהיית מביא להפועל.
מישהו אמר שלא נביא 4-5 ישראלים בעונה הבאה לליגת העל?

עזוב את מכבי, אתה חושב שיקבלו בשקט אם נהפוך להיות סניף של ב״ש?
ושכחת את יהונתן כהן שגם מושאל ממכבי והוא אחד הכוכבים העולים בליגה שלנו.

מה אתה מביא את בני יהודה כדוגמא אם אתה לא מוכן לקבל מושאלים ולהפוך לחממה של קבוצות גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 16:43 
בני יהודה היא קבוצה שתשחק השנה בפלייאוף העליון. בשנה הבאה עם אותו סגל בדיוק היא יכולה גם לסיים מקום 10. בדיוק כמו 8 מ-14 קבוצות ליגת העל השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
מה שטוב לבני יהודה לפלייאוף עליון לא טוב להפועל תל אביב לפלייאוף עליון.
אבל בשורה התחתונה פחות מעניין הישג כזה או אחר בליגת העל. המטרה היא לשרוד ואין טעם לחלום על פלייאוף עליון או אירופה בתור התחלה. מה שמעניין זה יכולת וכדורגל שישביע את הקהל ואנחנו רחוקים משם שנות אור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
רוני אתה שופט את הפועל לחומרה ובצדק אבל אתה לא יכול להשוות את הסיטואציה של הפועל לזאת של אף קבוצה אחרת בליגה הלאומית לדורותיה.

אני לא חושב שאי פעם הייתה קבוצה שלפני שירקת הפתיחה של גביע הטוטו הוחלט על ידי כל שאם היא לא עולה בקלות מדובר בכישלון. המשקולות שיש על רגלי השחקנים הן כל-כך גדולות ביחס לכל דבר אחר בליגה ( מלבד לגודלו של מוליץ) זה פשוט לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 17:04 
שורה תחתונה במקום לבנות שלד של כמה שחקנים טובים שירוצו בליגת העל זרקנו את העונה הזאת לפח.
המשחק מול חיפה מטעה,במשחק הזה פעם ראשונה שקבוצה באה ושיחקה נגדנו פתוח ולא התגוננה עם 10 שחקנים,אז היו יותר שטחים לפתח התקפות.
בליגה הלאומית הפועל אבודה נגד בונקרים,התקפה אחת נורמלית לא ראיתי שמתחילה מהבלמים,עוברת לקישור ומסתיימת בחלוצים עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
הפועל לא יכולה להסתפק בסגל של בני יהודה. פחות מתקציב 30 מיליון ואנחנו נגרד בטטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 17:24 
el dudernio כתב:
רוני אתה שופט את הפועל לחומרה ובצדק אבל אתה לא יכול להשוות את הסיטואציה של הפועל לזאת של אף קבוצה אחרת בליגה הלאומית לדורותיה.

אני לא חושב שאי פעם הייתה קבוצה שלפני שירקת הפתיחה של גביע הטוטו הוחלט על ידי כל שאם היא לא עולה בקלות מדובר בכישלון. המשקולות שיש על רגלי השחקנים הן כל-כך גדולות ביחס לכל דבר אחר בליגה ( מלבד לגודלו של מוליץ) זה פשוט לא רציני.

די נו, למכבי וב"ש אין משקולות על הרגליים? אני מדבר על לתת פס!!!
אתמול ב 0:2 משחק היה גמור, אפס לחץ תראה רק ב-10 דקות האחרונות רמת ביצוע של ילדים ג'. הבעיה של הקבוצה הזו היא לא לחץ של השחקנים, הבעיה היא שהם חושבים ברמה נמוכה ומבצעים ברמה שערורייתית.
הפועל עלו ליגה, חלאס עם הלחץ ובטח שלחץ לא יכול לשמש כתירוץ. אל תהיה שחקן כדורגל אם אתה לא יכול להתמודד עם לחץ (אפשר לחשוב גם כמה הקהל של הפועל מלחיץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 17:40 
redrony כתב:
בני יהודה היא קבוצה שתשחק השנה בפלייאוף העליון. בשנה הבאה עם אותו סגל בדיוק היא יכולה גם לסיים מקום 10. בדיוק כמו 8 מ-14 קבוצות ליגת העל השנה

מדויק.
לכן שתהיה בליגת העל תוכל בעונה טובה לסיים באמצע טבלה
ובעונה פחות טובה להיאבק נגד הירידה.
אבל ממקרא הפורום זה נראה שנהיה כמו עכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 17:43 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:

מדויק.

בשביל הפועל ת"א זה להיות כמו עכו...
ובעונה שאין בליגה "עכו" ו "אשקלון" גם בני יהודה הזו יכולה להתמודד על הירידה. ועל כל זה, בשביל להיות בני יהודה, אתה צריך להביא 14 שחקנים חדשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 17:51 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
redrony כתב:

מדויק.

ובעונה שאין בליגה "עכו" ו "אשקלון" גם בני יהודה הזו יכולה להתמודד על הירידה. ועל כל זה, בשביל להיות בני יהודה, אתה צריך להביא 14 שחקנים חדשים

לא הבנתי.
מה חשבת שנרוץ לאליפות?
למה 14 שחקנים? כמה שחקנים אתה לוקח מבני יהודה כיום? 3?
ובשנה הבאה תהיה לך אשדוד/אשקלון + עולה חדשה נוספת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 17:54 
el dudernio כתב:

הנסיון לקשור בין היכולת שאנחנו רואים ל"משקולות" דמיוניות, הוא קלוש. לא משחקים טוב כי חסר כשרון בקבוצה. גם במרכז המגרש וגם בחלק ההתקפי. לא צריך להיות פרופסור בשביל לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 00:03 
לא ציפיתי לרמת כדורגל השנה גם בגלל הסגל וגם בגלל שזו הפועל,
היה ברור לי מלכתחילה שזו תהיה עונה מסוייטת שפשוט צריך להעביר ולסמן עליה וי.
לגבי ליגת העל,זו ליגה בירידה תלולה כבר כמה שנים טובות,כל הפלייאוף התחתון השנה שזה 8 קבוצות
פשוט פח אשפה רמה נמוכה מאד,אני מייחס את זה אגב לרמת המאמנים למרות שגם שחקנים גדולים כבר לא צומחים פה יותר מדי.
בראש ובראשונה מה שהפועל צריכה זה מאמן נכון ומתאים עבורה,זו העמדה הכי חשובה.
עם מאמן נכון ותקציב כמו שמדברים 20/25 מיליון לא אמורה להיות בעיה להיות בפלייאוף העליון אם זו משאת נפשם של רוב הכותבים שקראתי פה.
אני רואה מטרות אחרות ורוצה לראות כדורגל,רוצה לראות התפתחות והתקדמות של מועדון,בשביל זה צריך
להביא מאמן בעל שיעור קומה לשנתיים שלוש.
רוני לוי כזה,ושיביא איתו את הרוש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 08:35 
דווקא רפואה הצליח עם סגל אלמוני והוביל את מכבי פ״ת להצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 09:50 
למרות השנאה אליו וזה שהוא נכשל בהפועל, רכש גדול שהפועל יכולה לעשות מבני יהודה הוא אבוקסיס.
בעיני מאמן מצויין שמביא תוצאות מצויינות עם בני יהודה וסכנין.
וכמובן שאת זובאס, קנדיל, יהונתן כהן, צ׳יבוטה, אליאל פרץ, בוזגלו. זה כבר שישה שחקנים.
אבל לדוגמא אם תסתכל על חוליית ההגנה של האלופה ומוליכת הליגה, הבלמים שלהם רוב העונה היו לואי טהא וחאתם אל חמיד. ואני מעדיף את דגני וגוטליב (למרות שאני לא סובל את שניהם) בעיני זה מרכז הגנה טוב יותר.
עידן כהן, עגייב, מוליץ׳ גנדה, רז שלמה ורז נחמיאס, ברשצקי, כמובן יאנקו גוטליב ודגני זו התחלה טובה.
כבר החתמנו את זיקרי שממשחק למשחק ברעננה נראה טוב יותר.
לפגוע בזר מוכשר באמת מהחמישה שנביא כבר ישנה את כל התמונה. הקבוצה שנה הבאה צריכה להבנות הפוך ממה שאנחנו בונים בשנים האחרונות, אנחנו מביאים גמדים דריבלסטים צריכים להביא פיזיות ומהירות. אלה שתי תכונות שחסרות לנו באמצע וקדימה. רפואה לדעתי זיהה את הבעיה הזאת והביא את פירסמן ומוליץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 10:05 
דרך אגב, אם כבר ההשוואות לנתניה שבשנה שנה שעברה באמת נמנה עונה יוצאת דופן, בוא נבחן מה קרה בלאומית לפני שנתיים.
אחרי המחזור ה-24:
1. אשדוד 40-27 (+13) 44 נק'
2. אשקלון 30-22 (+8) 40 נק'
3. הפועל פ"ת 39 נק'

העונה:
1. הפועל 34-15 (+19) 49 נק'
2. כפ"ס 40-23 (+17) 41 נק'
3. ראשון 41 נק'

אז אם נשווה לפני שנתיים, נראה שהפועל עושה עונה טובה, צוברת יותר נקודות וכך גם הפער ממקום שלישי.

בואו לא נשכח שלפני סיבוב אחר בדיוק, הינו בפיגור 8 נק מכפ"ס ועכשיו אחרי סיבוב אנחנו ב+8 מכפ"ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 10:09 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
redrony כתב:

מדויק.

לא הבנתי.
מה חשבת שנרוץ לאליפות?
למה 14 שחקנים? כמה שחקנים אתה לוקח מבני יהודה כיום? 3?
ובשנה הבאה תהיה לך אשדוד/אשקלון + עולה חדשה נוספת...

לא, אני לא חושב כרגע במונחים של אליפות. אני חושב שמונחים של מועדון גדול שצריך להתחיל לבנות את עצמו. מכבי נתניה, היא דוגמה טובה למועדון שהסתבך, ירד ליגה וידע להתחיל תהליך כבר בליגה השניה שהשתלם לה בענק בעונה הראשונה בליגת העל. צוות מקצועי, בסיס שחקנים, שיטת משחק.
בהפועל אין כלום, ומה שרואים השנה מבחינת כדורגל זה חרפה. ואם השחקנים האלה יכולים לשחק כדורגל רק שיש מכבי חיפה, אני לא רוצה אותם בהפועל. כי בליגת העל, הם ישחקו רק נגד מכבי וב"ש.
כמה אני לוקח מבני יהודה לקבוצה הנוכחית? את כולם ומשאיר רק את גוטליב דגני ומוליץ. אולי את עגייב. וזה בלי להכיר את בני יהודה, רק מלראות שבוע אחרי שבוע שחקנים שלא יודעים לעצור כדור ולתת פס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 10:17 
פירסמן שחקן סביר לגמרי, כנ"ל עגייב וינקו. ברשצקי מעלה סימני שאלה השנה אבל הוא כבר הוכיח יכולת לא רעה בליגת העל. דגני וגוטליב הם שניים מהבלמים הטובים בארץ. זיקרי הולך להצטרף, כנראה שגם דמארי. באופן כללי אם המצב הכלכלי יישאר יציב הולכת להיות לנו עונה טובה בשנה הבאה.

הבעיה העיקרית היא שברגע שאנשים מרגישים שהעלייה כבר די סגורה, התגברה ההתמרמרות על "רמת הכדורגל". הקבוצה השנה בנויה על תקציב שחקנים מזערי, כפועל יוצא מהיכולת הכלכלית המוגבלת בלאומית. ברור שזו תהיה קבוצה הרבה פחות טובה מקבוצה שהפועל תוכל להעמיד בליגת העל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 11:49 
האדום הצורר כתב:
פירסמן שחקן סביר לגמרי, כנ"ל עגייב וינקו. ברשצקי מעלה סימני שאלה השנה אבל הוא כבר הוכיח יכולת לא רעה בליגת העל. דגני וגוטליב הם שניים מהבלמים הטובים בארץ. זיקרי הולך להצטרף, כנראה שגם דמארי. באופן כללי אם המצב הכלכלי יישאר יציב הולכת להיות לנו עונה טובה בשנה הבאה.

הבעיה העיקרית היא שברגע שאנשים מרגישים שהעלייה כבר די סגורה, התגברה ההתמרמרות על "רמת הכדורגל". הקבוצה השנה בנויה על תקציב שחקנים מזערי, כפועל יוצא מהיכולת הכלכלית המוגבלת בלאומית. ברור שזו תהיה קבוצה הרבה פחות טובה מקבוצה שהפועל תוכל להעמיד בליגת העל.

לא, אתם כל הזמן מחזירים את הדיון לתקציבים ולליגה הלאומית ומשיהו הגדיל לעשות ודיבר על משקולות על הרגליים של השחקנים. אני מדבר על דברים הרבה יותר בסיסיים. אף אחד לא מצפה שהפועל יהיו ברמה של מכבי או ב"ש, אני כן מצפה שנגד קבוצות האוויר של הליגה לאומית הפועל ייראו ברמה אחת מעל לפחות (והם לא, זה רק מתבטא בצבירת הנקודות אלוהים יודע איך), אבל יותר מזה, ששחקנים יצדיקו את הכינוי שחקן כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 12:30 
לירון האדום כתב:

רפואה מביא תוצאות השנה אבל הרמה היא אפס.
מה שמפריע לי אצלו יותר מזה שהקבוצה לא משחקת זה הדיבור הגבוה שלו
בראיונות,אני יודע מה צריך אני יודע מה לעשות אני ואני ואני וכלום לא קורה.
זה מראה על בן אדם שחי בהכחשה או בשפת העם-מזיין את המח.
מכבי פת זה לא הפועל תא לירון...,הפועל צריכה פיגורה ואם לא רוני לוי שהוא היחיד בערך
שאני יכול לחשוב כמתאים מאד אז אבוקסיס וקלינגר עדיפים בהרבה על רפואה.
לא יודע אני לא מתרשם ממנו בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 12:41 
קובי רפואה אחלה מאמן, והמשכיות זה דבר חשוב. אם כבר יש מאמן שמבחינת תוצאות וגם מבחינת הבנת כדורגל עושה את מה שמצופה ממנו, הייתי ממשיך איתו לעונה נוספת. המועדון הזה צריך יציבות, לפני כל דבר אחר.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 13:42 
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:

רפואה מביא תוצאות השנה אבל הרמה היא אפס.
מה שמפריע לי אצלו יותר מזה שהקבוצה לא משחקת זה הדיבור הגבוה שלו
בראיונות,אני יודע מה צריך אני יודע מה לעשות אני ואני ואני וכלום לא קורה.

זה מראה על בן אדם שחי בהכחשה או בשפת העם-מזיין את המח.
מכבי פת זה לא הפועל תא לירון...,הפועל צריכה פיגורה ואם לא רוני לוי שהוא היחיד בערך
שאני יכול לחשוב כמתאים מאד אז אבוקסיס וקלינגר עדיפים בהרבה על רפואה.
לא יודע אני לא מתרשם ממנו בכלל

להיפך
הוא תמיד מדבר בראיונות על הבעיות ועל מה חסר, וגם בניצחונות אומר שהקבוצה לא נראית טוב ויש עוד הרבה עבודה. לא ראיתי שהוא עף על עצמו או משהו דומה לזה. בכלל לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
1. אבוקסיס הוא המאמן הכי טוב בארץ אחרי בכר (לדעתי), אבל דוחפים אותו חזק לנבחרת ונראה לי שהוא ממתין לה.
2. רפואה לא איזה שוס אבל בניגוד לרוב המאמנים שעברו פה בחמש השנים האחרונות, הוא לפחות לא גורם נזק אלא מייצב.
3. אין לי בעיה בכלל עם תכליתיות ועם לנצח בצורה אפורה, אבל קצת שוכחים שמחזור לפני קטמון סיימנו משחק בית נגד הפועל חדרה עם 0 בעיטות למסגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: