לירון האדום כתב:
redrony כתב:
הפועל יעלו, אין ספק בכך. זה ליגה שאי אפשר לא לעלות ממנה. עדיין, שאני יושב בבית ורואה את הקבוצה שאני אוהד משחקת, אני מצפה למינימום, באמת מינימום רמה של כדורגל. בהפועל של העונה הזו, זה אפילו לא נופל על קבלת החלטות, או משחק מסודר. זה כדורגל ברמה כל כך נמוכה מבחינה אישית של השחקנים שלא מסוגלים לבצע פעולות פשוטת כמו פס נכון קדימה. החצי הראשון אתמול היה משהו שבאמת, לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. החצי השני היה פשוט הכדורגל הרע שהפועל משחקים לאורך כל העונה ומצליחים לגנוב איזה גול כי הם משחקים נגד אוויר בדיוק כמו נגד בני לוד או כפ"ס.
אז נכון שהמטרה של העלייה תושג, אבל מועדון כמו הפועל חייב גם לראות קדימה, וכל אלה שחושבים שלהסתכל קדימה זה מצחיק, אז הבדיחה היא כבר 7 שנים על חשבונינו.
בהפועל היום יש אולי שחקן וחצי שמתאימים לקבוצת ליגת על שרוצה נגיד פלייאוף עליון (גוטליב ואולי דגני) ואולי 4-5 ששחקנים בלחץ ששווים ליגת על.
איזה רמה אתה מצפה לראות בליגה שניה?
אתה חושב שיש קבוצות טובות בליגה השניה שיכולות לספק משחקים טובים?
בינתיים אתה מוביל את הליגה בבטחה, פער של 8 נקודות מהמקום השלישי.
בזמן שקבוצות מפסידות לקבוצות תחתית, אתה מנצח קבוצת צמרת או לפחות לא מפסיד.
מה חשבת? שכל משחק ניתן 5 ו 6?
2:0 כבר לא מספיק טוב?
אין קשר בין ליגת העל לליגה הלאומית, התקציבים שונים, הרמה שונה הכל שונה.
בליגת העל אוטומטית יש לך משחקים מושכי קהל (חיפה, מכבי, ב"ש, ביתר) שכבר מכניסות כסף + ספונסרים של ליגת העל +זכויות שידור + מנויים וכו'.
ושוב - נח לכל המקטרגים להתעלם מהעובדה כי במשחק היחיד העונה בו שיחקנו מול קבוצה מליגת העל (עם תקציב ענק) הינו שווים להם.
למה אני לא יכול לראות כדורגל כמו שנתניה שיחקו בשנה שעברה בליגה השניה?
אתה כרגיל לא מתייחס למה שאני אומר אלא שולף כל מיני עובדות יבשות שלא קשורות. מי רוצה לתת 5 או 6? רוצה לראות משהו שמזכיר כדורגל. שחקנים לא מסוגלים לתת פס נורמלי. תריץ את המשחק של אתמול, גם חצי שני, תראה כמה איבודי כדור, החלטות הפוכות לענף. שני משחקים בבית נגד עפולה וחדרה יחד לא עשית מצב לגול.
אני רואה שחקן כמו אביחי ידין (שחקן ליגת לכל דבר, נכון?), שלא מסוגל פעם אחת לעצור כדור, להסתובב נכון ולתת פס קדימה (עושה כל מיני פירואטים ומעיף כדורים קשתיים למעלה).
כתבתי קודם, הפועל עולים. אם היו משחקים בליגה לילדים הם גם היו מנצחים כל משחק, אולי אפילו יותר מ 0:2, זה עדיין לא אומר שהם משחקים כדורגל. אתה גם ממשיך להיתלות במשחק אחד שהפועל שיחקו השנה טוב נגד מכבי חיפה (ואכן שיחקו טוב, רק שאם היה חלק קדמי נורמלי גם היו מנצחים אותו, אבל וואלה, חותם שייראו 80% ממה שנראו במשחק הזה) ומתעלם מזה שבמשך 24 משחקי ליגה הפועל נתנו אולי 3 טובים. אולי.
לעלות זה חשוב, אבל קבוצה כמו הפועל לא יכולה לעלות ולהתארגן לעונה הבאה בקיץ כאילו הם הפועל עכו.
בשביל שהפועל יעמידו תקציב של 25 מיליון הבעלים צריכים להביא כמעט 10 מהבית. אתה כבר לא מוכר 10000 מנויים, אין לי מושג מה זה ספונסרים של ליגת העל וגם אם תמכור 7000 כרטיסים 4 משחקים בעונה זה לא מה שיעשה לך תקציב של קבוצה בסדר גודל של הפועל. ובשביל להיות בשנה הבאה משהו אתה צריך להחליף 90% (לא פחות) מהסגל.