bigi37 כתב:
יצא לי לעבוד בצה"ל 3 שנים, לא יודע אם זה תופס
אני לא זוכר (תקן אותי אם אני טועה) שהיו לו בעיות במשכורת מאז שהגיעו הבעלים החדשים. זה אומר שבכמה חודשים האחרונים הוא מקבל שכר ולא מוכן לעבוד תמורתו. כמה פעמים יצא לך לעשות את זה?
תראה, אם הוא לא מוכן לשחק בהפועל ת"א כי לא שילמו לו שכר לפני הפירוק, אז זה לגיטימי ולכן יש כל מני בוררויות. אני אמור לאהוב אותו בגלל זה?
אני חושב שהטענה שלך לגבי העונה לא נכונה. ניסו למכור אותו בקיץ וזה לא הלך ואז משום מה הוחלט שהוא יושב ביציע. קראתי השבוע בהארץ שהוא התאמן לאורך כל התקופה והעובדה היא גם שכשרפואה רצה לשתף אותו הוא ביקש אישור מהניסנובים.
בכל מקרה, התקופה שהתייחסתי אליה היא התקופה שסמוכה לפירוק. רוב השחקנים איבדו במהלך של הפירוק משכורות של כמעט חצי שנה, כשבניגוד לשחקנים שנמכרו או סגרו חוזים זמניים עם ההנהלה (שוינפלד, הרוש, רייכרט וכו') או שחקנים שנדפקו אבל לא הייתה להם ממש ברירה (ורטה, ביטון וכו'), גוטליב (וגם אלטמן, אגב) לא רק נדפק ב400 אלף שקל אלא גם קיבל תג מחיר מאוד גבוה למרות שיכול היה למצוא בקלות קבוצה בשכר יותר גבוה בהרבה, ואפילו לא לצאת מתל אביב.
אז הניסנובים אמנם לא אשמים לדעתי במלכוד שהוא נכנס אליו, אבל כששחקן גם מאבד מאות אלפים וגם נתקע בשנים קריטיות לקריירה בקבוצה שהפכה להיות קבוצת תחתית וקובעת לו תג מחיר שאף אחד לא מוכן לעמוד בו, אתה לא צריך לצפות ממנו להעביר את זה בשקט, ובטח לא אמור לקלל אותו או להאשים אותו בחוסר מחויבות. כי מי שלא היה מחויב להסכם, אם כבר, לא היה גוטליב.
ובקשר למשפט האחרון, אני בטח לא אומר לך את מי לאהוב ואת מי לא. לצורך העניין, אני לא אוהב את ג'ף אלן. אפשר לומר אפילו ממש לא אוהב. חושב שהוא שחקן טוב, שמח על תרומתו לקבוצה, לא מצליח להתחבר אליו. זה נראה לך כמו דבר לא בסדר?