תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרדכי איוניר
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 19:34 
אדום כתב:
אין לו מושג בכדורגל.

לא כפרשן ולא כמאמן ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מרדכי איוניר
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 19:53 
אנחנו לא משחקים מדקה 37 4-4-2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:08 
יאללה מיצינו

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:09 
אין מה לעשות ממילא העונה הזו כבר הוחרבה עם הסגל הזה של יוצמחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:11 
המקום ה-3 והמכובד אחרי 6 מחזורים.
לא בושה להיפרד ממנו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
א. לא צריך להפרד מאף אחד.
ב. הקבוצה לא מאומנת מספיק טוב התקפית.
ג. חבל שעשה שינוי בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:26 
הלוואי שיעוף, אבל קשה להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:29 
בוריס כתב:
חתיכת חלאה האיווניר הזה.

!

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:34 
מעניין כמה ג'ורדי שילם לו כדי שישאיר אותנו בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 20:35 
לוזון יתפנה עוד מעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ואללה.
5 נצחונות מ-5 משחקים, והמאמן חלאה.

שכחתם לרשום גם שהענעלה זונע.

המאמן ממש לא חלאה, והוא רוצה בהצלחה של הפועל. הבעיה היא שהוא נעול על שלושת הבלמים, לא ברור מדוע ולמה, ועוד יותר לא ברור איך הוא לא רואה שאנחנו הרבה יותר טובים כשהשחקנים משחקים בעמדות שהם מכירים.

רואה. במשחק הקודם הוא אמר "אחרי שספגנו את השני עברנו ל4-4-2 ונתנו את הרבע שעה הכי טובה שלנו העונה לדעתי". פשוט לא מצליח להסיק את המסקנות.

בר קולמוסא כתב:
אנחנו לא משחקים מדקה 37 4-4-2?

שיחקנו 4-4-2 מהדקה ה37 עד הדקה ה46. בדקה ה46 הוא הוציא את ידין ועבר לשחק 4-1-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 04:16 
קהל מעצבן, אף פעם לא מרוצים.
את מי היתם רוצים כמאמן? גוטמן? לוזון ״גבר״ ״גבר״??
איווניר לזכותו יאמר לא מקובע ומנסה לשנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 05:02 
סמל אישי של המשתמש
2 הפציעות הכריעו את הסיכוי לעשות קאמבק, זאת עובדה, אבל הרבה לפני זה כמו שרשמתי באשכולות הקודמים הבעיה היא הורסטיליות של ההרכב במעבר מ3 בלמים ל2. אם אתה צריך לעשות חילוף כדי לשנות שיטה וסגנון זאת בעיה רצינית ומצביע בעיקר על חוסר התאמה בין חומר השחקנים לשיטה. הסגנון השתנה בהכרח ברגע שאתה משחק עם חלוץ רחבה כמו אקסברד, זה חלוץ מעולה לרחבה אבל לא למשחק שבו החלוץ מעורב בהנעת הכדור. מהצדדים זה היה אפילו עוד יותר זועק לשמיים, גנדה והירש הם לא שחקני קו וגם לא יהיו וגם לא סקנד סטרייקרים בצד, הם יכולים לשחק או מתחת לחלוץ מטרה כמו אקסברד או לידו\מתחתיו בצמוד ,אתה יכול לבקש מהם להחזיק קצת בכדור ולחכות בהצטרפות (בניגוד גמור לאקסברד שאין לו מהירות או דריבל אבל יש נוכחות ברחבה שלהם אין). וככה נראה משחק הריווח שלנו היום - הרמות מ40 מטר אלכסונית לרחבה שזה ההרמות שהכי קל להגנה להתמודד איתן מאחר והכדור מגיע היישר מולה ולכן כל הרמה שלנו נגמרה באותה הרחקה לאמצע המרכזי שהובילה אותם למתפרצות וזה מה שקורה שהמגינים שלך נמצאים בפוזציות לא נכונות הם לא עושים עבודה התקפית ולא מזינים את אקסברד ויותר גרוע גם לא מספיקים לחזור להגנה.
יש גם נסיבות נוספות כמו העובדה שהקשר הפיזי והדומיננטי היחיד שנשאר במגרש היה ידין וברגע שהוא הוחלף האמצע הורכב מגרץ ברשצקי וגלבאן זה חוסר איזון ברור ובגלל זה היינו נראים כמו בלאגן שגרם גם לאיווניר להסיט את הירש עוד יותר למרכז ולשחק בלי קשר כנף.

בסופו של דבר המטרה בהתקפה היא יצירת יתרון מספרי ולנצל את האיכויות שלך, רוב הקבוצות יעלו מולנו במוטיבציית שיא, רוב הקבוצות יעלו מולנו על מנת לתסכל אותנו וזה מתחיל מההגנה, זה חייב לחלחל לאיווניר שהשנה רוב המשחקים יתנהלו בשליש האחרון ("החצי של היריב") ולא בשליש המרכזי כמו שהוא חשב או חושב וזאת מחשבה נכונה כשהקבוצה מולך מגיע כדי לנצח אבל לא כשהיא באה להוציא תוצאה.

אני יכול לרשום תזה שלמה למה אי אפשר ליצור מומנטום התקפי בשלושת הבלמים ולמה קל להגן מול השיטה הזאת יותר מאשר מול 4-5-1\4-3-3 אבל אני רק אגיד שאם אתה תוקף עם 6 שחקנים שארבעה מהם באמצע ורק שניים בצד והא.ב של הגנה בכדורגל המודרני היא לצופף לאמצע מה שנקבל זה את המשחק היום והשיטה של שלושת הבלמים השפיעו על התנועה של השחקנים גם כשהחלפנו שיטה וסגנון - זה הפקק.

עם כל הבעיות האלה, עדיין הבעיה המרכזית שאיתה התחלתי זה שאם אנחנו צריכים לעשות חילוף כדי לשנות שיטה אז השיטה לא מספיק טובה וההרכב לא מספיק טוב, פציעות זה חלק מהמשחק ותירוץ טוב אבל אלה החיים ואם אתה צריך להוציא בלם ולהכניס חלוץ כדי להיות יותר אפקטיבי התקפית לדעתך אז סימן ששיבוץ ההתקפה מלכתחילה לא נכון ולא יעיל. יש הרבה פתרונות לעניין הזה והם מתחילים בעיקר מהחלק האחורי דווקא, אפשר לשחק ממש באותו שיטה וסגנון ורק להכניס קשר במקום אחד הבלמים (משאיר את דגני וסוארס) ומוריד את ידין בהתקפה לשחק כבלם מרכזי (ליברו) כשאנחנו תוקפים (כשמאבדים כדור הוא תומך בבלמים עד שהם מצמצמים שטח לאמצע).
4-1-2-1-2 היהלום המסורתי שידין משחק קשר אחורי - 2 קשרי אמצע ברשצקי מתחת ל2 החלוצים וזה הופך בדיוק לאותה שיטה שאיווניר תוקף איתה גם היום ביתרון של עוד שחקן יצירתי על פני בלם וזה עוד בלי חילוף בזיל הזול. זה פתרון אחד שאני מעדיף אותו על המצב הקיים אבל ממש לא האמת היחידה או הכי נכונה לדעתי לחומר השחקנים שקיים, לשחק עם בשרצקי לדוגמה באמצע זה מיותר תן לו לשחק באחד הצדדים זה זועק שבאמצע הוא לא מספיק פיזי והדריבל שלו בהגנות צפופות מאבד לנו אין ספור כדורים...

משהו אופטימי מעט, גם בהרכב ובשיטה הנוכחית זה אמור להספיק לעלייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 05:52 
לירון האדום כתב:
ממה נהיה מרוצים ?
למי אכפת איך קוראים למאמן ?
מה כבר ביקשנו ? לראות קבוצת כדורגל שיותר טובה מהיריבות בפאקינג ליגה השניה .
איווניר לא מנסה לשנות
הוא לא מוביל לשינוי הוא מובל לשינוי כי הקבוצה שלו נראת חרא
עד כה חשבתי שהשיטה לא טובה בגלל שהסגל לא מתאים אליה והמאמן המקובע הזה מנסה לאנוס שחקנים לשחק בעמדות לא להם
אבל אתמול זה כבר היה ברור שיש אחת משתי אפשרויות גרועות
1. או שהוא לא יודע מה מטרת השיטה ואיך ליישם אותה.
2. השחקנים לא מקשיבים לו

אם היית במשחק אתמול היה לך קל מאוד לראות שכל ההתקפות שלנו מתקיימות באזור השליש שלנו עד בערך 5 מטר אחרי עיגול האמצע
המגנים שלנו משחקים כמגנים לכל דבר ולא כווינגרים כמו שהם אמורים להיות בשיטה הזו
6 שחקנים בחצי שלנו, איך אפשר לשחק ככה ???
רוב המחצית הראשונה התנהלה על ידי דגני או ראש בהרמות חסרות תכלית כי אנחנו לא יכולים לבצע משחק מעבר כי המגנים נמצאים מטר מהם יחד הקשרים האחורים
יש לי עוד הרבה מה לרשום עליו אבל נשאיר את זה להודעות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מרדכי איוניר
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 07:27 
סמל אישי של המשתמש
מאז קשטן, וגם, לא בסבב האחרון שלו אצלינו, לא היה מאמן נורמאלי להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שנותנים משקל יותר מדי גבוה למערכים ושיטות משחק.
לי הרבה יותר מפריע העובדה שהשחקנים פשוט נראים אנמיים, בלי מעוף, ושבלוניים.
היחיד שניסה לעשות דברים יצירתיים, זה אוראל דגני, וכשהוא ניסה לעשות את זה זה גם הביא למצבים או חצאי מצבים. זה לא אמור להיות ככה. לא הגיוני שהשחקן היחיד בקבוצה שמשחק לעומק זה הבלם שלנו. בלי לדבר על זה שהוא אשכרה היחידי שנראה שאכפת לו מהתוצאה.
אני לא יודע אם התופעה הזו קורית בגלל המאמן או בגלל השחקנים. כנראה שנגלה את זה אחרי שיחליפו מאמן.

דבר נוסף שצורם לעין, זה חוסר שיתוף הפעולה בין שחקני החלק הקדמי שלנו. אין כמעט חילופי מסירות בין הירש לגנדה לאקסברד, רק כשאין להם ברירה הם מוסרים אחד לשני.

נערך לאחרונה על ידי kruvi1 בתאריך 27 ספטמבר 2017, 07:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
אני חושב שנותנים משקל יותר מדי גבוה למערכים ושיטות משחק.
לי הרבה יותר מפריע העובדה שהשחקנים פשוט נראים אנמיים, בלי מעוף, ושבלוניים.
היחיד שניסה לעשות דברים יצירתיים, זה אוראל דגני, וכשהוא ניסה לעשות את זה זה גם הביא למצבים או חצאי מצבים. זה לא אמור להיות ככה. לא הגיוני שהשחקן היחיד בקבוצה שמשחק לעומק זה הבלם שלנו. בלי לדבר על זה שהוא אשכרה היחידי שנראה שאכפת לו מהתוצאה.
אני לא יודע אם התופעה הזו קוראת בגלל המאמן או בגלל השחקנים. כנראה שנגלה את זה אחרי שיחליפו מאמן.

דבר נוסף שצורם לעין, זה חוסר שיתוף הפעולה בין שחקני החלק הקדמי שלנו. אין כמעט חילופי מסירות בין הירש לגנדה לאקסברד, רק כשאין להם ברירה הם מוסרים אחד לשני.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 08:10 
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
ממה נהיה מרוצים ?
איווניר לא מנסה לשנות
עד כה חשבתי שהשיטה לא טובה בגלל שהסגל לא מתאים אליה והמאמן המקובע הזה מנסה לאנוס שחקנים לשחק בעמדות לא להם
2. השחקנים לא מקשיבים לו

אם היית במשחק אתמול היה לך קל מאוד לראות שכל ההתקפות שלנו מתקיימות באזור השליש שלנו עד בערך 5 מטר אחרי עיגול האמצע
רוב המחצית הראשונה התנהלה על ידי דגני או ראש בהרמות חסרות תכלית כי אנחנו לא יכולים לבצע משחק מעבר כי המגנים נמצאים מטר מהם יחד הקשרים האחורים

מי לדעתך המאמן שהיה פנוי בקיץ והיה צריך לאמן אותנו ולגרום לנו
להיות מה שאתה מבקש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 08:17 
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
ממה נהיה מרוצים ?
איווניר לא מנסה לשנות
2. השחקנים לא מקשיבים לו

להיות מה שאתה מבקש
אתה מבקש בקשה מוגזמת.
להתייחס למציאות משמעו למתוח ביקורת עניינית ולא לצרוח כמו ילד מפגר, אני לא בטוח שרוב האנשים כאן מסוגלים לדבר כזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 08:50 
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
ממה נהיה מרוצים ?
איווניר לא מנסה לשנות
2. השחקנים לא מקשיבים לו

להיות מה שאתה מבקש

יש מספיק שמות, אבל זה לא האישיו
גם אם יביאו את מורינו והקבוצה תראה ככה אני יבקר אותו
לא מבין את השאלה הזו בכלל, מה אסור לבקר מאמן שהקבוצה שלו נראת פח ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 08:58 
יש לנו פשוט סגל לא כזה מדהים.
גנדה, ברשצקי, אקסנברד. נו, בסדר שחקנים טובים ללאומית, אבל זה לא שהם ירימו לך את הרמה של הקבוצה.

אני גם לא אוהב את עניין 3 הבלמים הזה אבל אני באמת חושב שזה לא עניין של מערך בלבד. זה לא שאם נתחיל לשחק עכשיו 4-4-2 אז כל משחק נוביל 2-0 דקה 15.
פשוט הסגל הזה לא כזה טוב, אין בו אף שחקן "מעל הליגה", אין בו אף שחקן שאתה אומר "וואלה, מזל שיש לנו את X שיעשה את ההבדל". אין.

עדיין חייבים לעלות כמובן והכל, אבל לא ננצח יותר מדי משחקים בצורה שתיראה קלה מהצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 09:14 
טכנית לארז כתב:
יש לנו פשוט סגל לא כזה מדהים.
גנדה, ברשצקי, אקסנברד. נו, בסדר שחקנים טובים ללאומית, אבל זה לא שהם ירימו לך את הרמה של הקבוצה.

אני גם לא אוהב את עניין 3 הבלמים הזה אבל אני באמת חושב שזה לא עניין של מערך בלבד. זה לא שאם נתחיל לשחק עכשיו 4-4-2 אז כל משחק נוביל 2-0 דקה 15.
פשוט הסגל הזה לא כזה טוב, אין בו אף שחקן "מעל הליגה", אין בו אף שחקן שאתה אומר "וואלה, מזל שיש לנו את X שיעשה את ההבדל". אין.

עדיין חייבים לעלות כמובן והכל, אבל לא ננצח יותר מדי משחקים בצורה שתיראה קלה מהצד.

הסגל בסדר גמור. המערך חשוב, השלושה בלמים פשוט לא מתאים פה. זה פחות שחקן באמצע ודחיסת המשחק לאגפים ואין שחקני אגף טובים כמעט בארץ, בטח לא בליגה שנייה.
אבל גם עם המערך ה"טוב" הפועל פשוט משחקים כדורגל לא מספיק טוב. לא יודעים לצאת מסודר קדימה, לא יודעים להניע את הכדור ולנקות שטחים, לא עושים לחץ על ההגנה בצורה נכונה, מעיפים כדורים קדימה. אותו כדורגל שרואים מהם בערך ב-5 שנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 12:14 
סימו איכשהו חוץ ממכבי וב״ש נראה לי שאין אף קהל אוהדים
של קבוצה שמרוצה מהמאמן שלו...
ככה זה קהל ישראלי, יש טוב ויש רע אין אמצע.
שמצליחים מאמן טוב שלא מצליחים מאמן גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 12:25 
דורה, בן זקן, תורג׳מן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 13:22 
השיטה של השלושה בלמים לא מתאימה, זה נכון, בטח לא כשמשחקים כל כך לאט ובצורה כזו של התגנבות יחידים.
אבל אתמול איווניר פתח עם בנש כמגן ימני ועם גרץ במקום לקס, שני שינויים שהיה לגביהם קונצנזוס בפורום.
שניהם היו חלשים מאוד(רק נחמיאס וראש היו גרועים מהם) הוא לא מאמן שאני חושב שמתאים להפועל ומההתחלה לא רציתי אותו, אבל הוא לא מקובע והוא כן מנסה לעשות שינויים ואני מאמין שבלי שתי הפציעות החילופים היו נראים אחרת.
בסך הכל הפועל לא נראית טוב במחזורים האלה, אבל גם לא נראית כל כך רע כמו שמציירים אותה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
מייחסים לאיווניר יותר מידי חשיבות באיך שאנחנו נראים. מקווה שהניסנוב'ס יבינו בינואר שבלי לחזק את ההתקפה, לא נראה מצויין אם איווניר או בלי איווניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 15:26 
לירון האדום כתב:
סימו איכשהו חוץ ממכבי וב״ש נראה לי שאין אף קהל אוהדים
של קבוצה שמרוצה מהמאמן שלו...
ככה זה קהל ישראלי, יש טוב ויש רע אין אמצע.
שמצליחים מאמן טוב שלא מצליחים מאמן גרוע.

יש לך עוד משהו בסטוק חוץ מקלישאות?
ממה נהיה מרוצים בדיוק?
זה שאין מישהו יותר טוב (ואני לא מסכים שאין) אומר שצריך להיות מרוצים מהזוועה של החמש שנים האחרונות?
אני לפחות הייתי רוצה שהפועל ישחקו את הכדורגל הכי טוב שאפשר להוציא מכל סגל נתון וזה לא קרוב אפילו. זה שיש מעט מאמנים טובים בארץ, ידוע. זה ששחקני הכדורגל פה לא הכי טובים ואינטליגנטים, גם לא חדש.
אז בואו נשאף כולנו להיות מכבי פ"ת ובני יהודה ונסגור את הפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 20:42 
חלום שלי מאמן כמו דראפיץ' בהפועל, שיגרום לנו לשחק כמו נתניה.
מתי כבר נראה מהפועל כדורגל אמיתי? כל פעם יש משהו אחר שדופק את העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2017, 00:47 
אני גם לא מבין אותו מבחינת תדמית.
הוא הרי יודע, וזה ברור לכולם, שאם הוא מפוטר באמצע העונה/ עולה ליגה עם טעם חמוץ, כדורגל עצוב וחוסר תקוה להמשך מה שיגרום לפיטורים מוקדמים בליגת העל אם ימשיך בכל - הוא מסיים תסיפור שלו כאן כמאמן.

אז למה, למה הוא עושה את זה לעצמו.
אני לא מצפה שיכנע ללחץ, זה לא מהמקום הזה.
פשוט יש כאן סיטואציה בעייתית, אני מאמין שהוא יודע שהיא בעייתית, כל העולם (אוהדים, תקשורת) רואה שהיא בעייתית ועדיין הוא מתעקש על זה ואני לא מבין למה.
גם בשביל הקבוצה, ובעיקר בשביל עצמו, צובר לעצמו את התדמית של העקשן, של ה''אני אצליח להוכיח לכולם'', גורם לכולם להיות נגדו, כך הוא גם פוטר מק''ש הרי.

במקום לנסות ליצור אווירה חיובית, להודות בטעויות, לשחק מערך של כדורגל התקפי ולא לנסות להמציא את הכדורגל מחדש עם הצבות הזויות של קשרים כמגנים ומגנים כבלמים.
זהו בגדול על זה אני מדבר, כאילו הוא יודע שלטובת הקריירה שלו אסור לו לא להצליח בהפועל, ובמקביל הוא עושה הכל כדי שזה יקרה, גם בתחום המקצועי וגם בתחום התדמיתי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2017, 20:05 
:
אדום עתיק כתב:
בוריס כתב:
חתיכת חלאה האיווניר הזה.

נא להרגע!

זה לא מתאים לנו לדבר כך על מאמן.

אולי הוא לא גאון הדור ויש גם לי השגות קשות על התאמת שיטת 3 הבלמים לקבוצה ולליגה שלנו, אבל לא מתאים לנו להתייחס כך למאמן שבא לעשות את עבודתו וגם בשלב זה, אולי בעזרת הרבה מזל, מוליך את הליגה.

בכדורגל אומרים שהמזל הולך עם הטובים...

:LOL2: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: