מושקוביץ כתב:
מוזר לי שאנשים חושבים שלהקים מערך למכירת כרטיסים או חנות מוצרים אינטרנטית נורמאלית לצורך העניין זה איזשהו פרוייקט מורכב ומסובך.
כל מה שצריך זה בנאדם (בשכר ורצוי עם ניסיון, ויש כאלה בישראל) שזאת האחריות שלו לנהל את זה ותקציב מתאים.
אפשר להתווכח האם הניסנובים או כל אחד אחר מוכנים סלאש יכולים לשים תקציב לזה, אבל ברמת הפרוייקט מדובר במשימה פשוטה מאוד. כל הפלטפורמות האלה כבר מוכנות ונמכרות באינטרנט מא' עד ת'.
אתה מתעלם מכמה בעיות: צריך להתממשק עם המערכת באצטדיון, כדי שהכרטיסים יעבדו בשערים האוטומטיים. צריך אישורים מתאימים מההתאחדות/משטרה (כדי שהכרטיסים לא יהיו חייבים להתקבל פיזית מההתאחדות). צריך גם נוכחות פיזית, אם לא במשך כל השבוע, אז לפחות באצטדיון. צריך מערכת שמסוגלת לעמוד בעומס גדול (אלפי כרטיסים בדקות בודדות), שרוב הזמן לא יהיה בה שימוש.
beny כתב:
כמה נקודות בנושא:
1. אני לא בטוח שלאן נהנת מכל העמלה (10%) חלק ממנה מגיע לקבוצה, ומעבר ל"מקדמות" מלאן זה נח לקבוצה.
זה לא 10%, זה 10% ועוד 5 ש"ח. כשהכרטיס עולה 80 ש"ח, זה 16.25%. כשהכרטיס עולה 40 ש"ח, זה 22.5%.
אני מקווה שאם לא מערכת עצמאית למכירת כרטיסים, אז לפחות יקיימו משא ומתן עם לאן (ועם חברות אחרות), כדי להוריד את העמלות.