חבק אותי... כתב:
נרקוטיקה, ימים יגידו.
בכל מקרה, אפסיק להגיב כאן, את מה שרציתי להשיג השגתי.
תקרא את מה שכתבתי במועצה לשחר, ההצעה תקפה גם לגביך.
בכלל, לא אגיב על נושאים שקשורים להפועל יותר, אף פעם הפורום לא היה המקום שלי להתעדכן על הנעשה בהפועל לא חסרים לי מקומות או קבוצות דיון, בטח לא אנשים אתם אני דן על מצב הקבוצה.
מקווה שהאשכול לא ינעל, בתקווה שאולי מישהו יוכל לתת זווית חדשה, מידע נוסף או הסבר מעט יותר טוב מרמה של חטיבת ביניים.
ממילא לא יהיה ניתן לנהל כאן דיון אמיתי בלי שירדו לגופו של אדם או תגובות בנות מילה אחת.(לא אתה נרקוטיקה, אתה יחסית הגבת לעניין)
זו לא תרבות דיון.
ככל שזה נוגע אליי כל דיון נוסף בעניין מעתה יהיה בעיקר פרונטלי(או בבית המשפט), גם שם אגב ניתן לרדת לגופו של אדם, לפחות עדיף שזה יהיה in person איך שאומרים.
והכי חשוב, אשאר כאן בסביבה, מחכה לתביעת דיבה, אולי אז דברים באמת יתבהרו.
אתה מדבר? באשכול אחר בוולטון טענת שאני בכלל אוהד קבוצה אחרת, טרול וכו', בעוד שכל מי שמכיר אותי כאן יודע שאני כבר 30 שנה פלוס בבלומפילד, מנוי לשער 7 (היום זה כבר 13-14 במושבה) ולא תמיד מתיישר לפי הדעה ה"רווחת והקובעת" של הפורום. אני יכול להגיד לך שלא סתם הקפצתי לך את האשכול. לא סתם רמזתי על "בטן מלאה" על תאומים ובניגוד לאחרים פה, אני לא קורא לזה "קונספירציה" כשבאשכול אחר אף טענתי, שהסיבה היחידה שטביב לא פה היא שתאומים וחבריו גירשו אותו מחשש לשירקעס שלהם, תוך שימוש ציני באוהדים שלא הבינו שהם כלי משחק ועיתונאים מטעם.
שא ברכה.