תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כנופיית רמון-תאומים ועלילות המפעלות
הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:29 
NARKOTIKA כתב:
אף אחד, מעולם, לא הצליח לרשום הודעה אחת מנוסחת ברצינות על התיאוריה ההזויה הזאת.
זה תמיד נגמר ב "עזוב, אתה לא תבין" או משהו בסגנון. יש להם קונספירציה שהם אפילו לעצמם לא יודעים להסביר אותה.

עזוב אתה לא תבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:34 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
עזוב אותי מאנלוגיות. קונקרטית, איזה רע עושה מפעלות חינוך להפועל ת"א חוץ מאשר אולי לחסוך כמה גרושים.

אני לא בא עכשיו לפאר או להלל את הניהול שלהם, גם אצלם הסוף היה מאד לא מוצלח, אני כרגע מתייחס לטענה שמפעלות כביכול פוגעת בהפועל ת"א. בינתיים לא השתכנעתי, בלשון המעטה.

אני לא עורך דין, אבל שעושים שימוש בטריידמארק שלך, בברנדינג שלך, משתמשים במשרדים שלך, ולוקחים עמלות תיווך על עשרות ספונסרים במיליונים של שקלים, אתה לא אמור לקבל איזה אחוז מכל הפעילות ה״חברתית״ המרגשת הזאת?

נניח שכן, בוא נגיד שהיו משלמים לך 100,000 ש"ח לשנה, זה מה שחסר בקופה של הפועל? זה השוד הגדול? זה כתב האישום?

אגב, איזה עמלות תיווך על ספונסרים?

ובוא נניח שזה מיליון ש״ח לשנה, ואולי יותר ממיליון, זה סבבה שעושים שימוש בקבוצה שלך והמועדון לא רואה מזה שקל? מילא הילדים האלה באמת היו מרוויחים משהו מכל זה, עוד קומבינה מושחתת מיני רבות של אותה קבוצה, אני פחות זורם עם זה, כנראה בעיה עקרונית שיש לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:45 
קראת את כל הכתבות שצירפתי?

אסביר בפשטות

מפעלות חינוך עמותה, כביכול עמותה ללא כוונות רווח, הפועל זו המכבסה להלבנת ההון שלהם.

נראה לך תקין שאורנשטיין החזיק משרד פרטי במתחם האימונים? זה כשר? עובדה שמישהו אכפתי העיף אותו משם.

הפועל תל אביב היא מכבסת הכספים של מפעלות חינוך וחברה

ושחם, אני מודה לך על התגובות והדיון. זה משרת את מטרת האשכול.

האשכול הזה שקע והפסקתי להתייחס אליו(כהצעתך לגבי הארכיאולוגיה) עד שצ'רלי ואתה הפצעתם.

תודה.

*** לתביעות דיבה נא לפנות בפרטי, אתן לכם את כל הפרטים המזהים שלי(בפגישה פנים מול פנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:59 
במקום לכתוב מודגש תסביר לנו איך מכונת ההלבנה עובדת לפי התיאוריה שלך.
זה יהיה נורא מעניין. זה עובר דרך החשבונות של הקבוצה? של חברת הראל?

ואיך זה קשור למפעלות? אתה רוצה להגיד שהם בעצם מקבלים תרומות, או נותנים בעצמם תרומות, שעוברות דרך החשבונות של המפעלות (או של הפועל עצמה?) ואז מושכים את הכסף אליהם מבלי לעבור במס?
ככה בערך?

אם זה דרך המפעלות, למה הם צריכים את הפועל?
אם זה דרך הפועל, כל מי שעבר במועדון בשנים האחרונות מסתיר את הכסף? (כולל רמי. וטביב. וקוטלר. ובארי בן זאב.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 13:05 
כדי שאשיב אני מבקש קודם שתקרא את הכתבות של הלינקים שנתתי.

אם אכן קראת ולא הבנת אשמח לנסות להסביר זאת כאן בצורה מפורטת ככל האפשר, רק על בסיס הנתונים הגלויים, לא על בסיס מה שאני יודע ואיני יכול להוכיח(לעת זו).

אשמח גם אם אחרים יתנו את הזווית שלהם(משפטנים ואנשי כספים) על בסיס מה שפורסם עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 13:10 
חבק אותי... כתב:
כדי שאשיב אני מבקש קודם שתקרא את הכתבות של הלינקים שנתתי.

אם אכן קראת ולא הבנת אשמח לנסות להסביר זאת כאן בצורה מפורטת ככל האפשר, רק על בסיס הנתונים הגלויים, לא על בסיס מה שאני יודע ואיני יכול להוכיח(לעת זו).

האמת שקראתי את כל הלינקים ואני גם לא מצליח להבין איך זה עובד או איך מלבינים כאן כספים
אשמח אם תסביר בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 13:33 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
ומה בדיוק הכתבות האלו מוכיחות? מה הפואנטה שלך? איזה מידע מפוצץ מסתתר מאחרי הלינקים הללו שעונה על השאלות שהצגתי?

שתאומים ואורנשטיין הפיקו רווח והנאה מהשימוש בשם של הפועל ת"א ומפרוייקט מפעלות? שיהיה להם לבריאות. מה הבעיה?

יכולה להיות בעיה אם יש לינקג' בין האחזקה שלהם במפעלות לזהות של מי שמחזיק בקבוצה הבוגרת

לא הבנתי. איזו בעיה?

מה לא הבנת?
אם בעלות על הפועל ת"א קשורה איכשהו למפעלות החינוך מבחינת זכויות ניהול, קבלת החלטות, אלוהים יודע מה, אז יכול להיות שלמי שמנהל את הפועל יש אינטרסים אחרים מאשר טובת הקבוצה.
אני לא מציא פה משהו חדש וזה נכון שיש המון שמועות שרצות במהלך השנים (את חלקן חבק אותי פרש פה עכשיו), אבל מצד שני, בואו נגיד ששקיפות לא היתה הצד החזק בניהול של הפועל מאז ומעולם.
אז יכול להיות שזה קונספירציות ותו לא, ויכול להיות שצריכים לחשוב איך כל אדם שמנהל את הקבוצה הזו הוא איש ניהול גרוע. קצת מוזר, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 13:34 
מהלינקים הספורים שהעליתי אכן קשה להבין איך מנגנון ההלבנה עובד.

מה שלדעתי קל להבין הוא שההתנהלות אינה כשרה, שימוש בנכסי המועדון למטרות רווח אישיות(אורנשטיין וחברת "פלמוט")
בעלי תפקידים שעוברים מהמועדון למפעלות; החשב לדוגמה שזהו תפקיד כלכלי מובהק, כך שיש לו גישה למאזנים ולחשבונות של שני הגופים(פתח להתנהלות לא כשרה), אורנשטיין ג'וניור שהיה גם יו"ר מחלקת הנוער של המועדון וגם בעל תפקיד במפעלות(קראתי שהוא גם מתובעי המועדון, חלק ניכר מכרטיסו של שגיב יחזקאל שייך לו WTF?)

ועוד שלל דוגמאות בכתבה שמוכיחות מעורבות הון-שלטון מובהקת כמו הסיפור עם גיתם-גלנט-עמידר-מפעלות.

כמובן שזה עדיין לא מוביל למסקנה שנעשה כאן הלבנת הון.

זה ייקח לי קצת זמן אבל כשזה יהיה מוכן אעלה כאן הודעה קצת יותר מפורטת שתנסה להסביר, אולי אפילו מישהו יקדים אותי, מישהו שמבין יותר טוב ממני, לא יהיה יותר שמח ממני על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 13:40 
זו אותה קליקה הסתדרותית מפאיניקית נושנה שריסקה אותנו בשלהי שנות ה80.

חלק מהשמות שונים, חלקם לא בחיים, אבל זו אותה התנהלות.

בבקשה, קצת היסטוריה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 13:42 
בקיצור את את המשפט המודגש שלך "הפועל תל אביב היא מכבסת הכספים של מפעלות חינוך וחברה" אתה לא יכול להוכיח, שויין

יתר הסיפורים דיי ידועים כבר זמן רב (לי בכל אופן) ומעבר להתנהלות קלוקלת ואולי לא אתית, אני עדיין לא רואה העברות החמורות ותיאורית הקונספירציה כנכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 13:44 
pokara כתב:
בקיצור את את המשפט המודגש שלך " הפועל תל אביב היא מכבסת הכספים של מפעלות חינוך וחברה " אתה לא יכול להוכיח, שויין

יתר הסיפורים דיי ידועים כבר זמן רב (לי בכל אופן) ומעבר להתנהלות קלוקלת ואולי לא אתית, אני עדיין לא רואה העברות החמורות ותיאורית הקונספירציה כנכונה

אתה צודק!

לא היה כלום-כי אין כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 16:00 
NARKOTIKA כתב:

אם זה דרך המפעלות, למה הם צריכים את הפועל?
אם זה דרך הפועל, כל מי שעבר במועדון בשנים האחרונות מסתיר את הכסף? (כולל רמי. וטביב. וקוטלר. ובארי בן זאב.)

מכל אלו שהזכרת בתוך הסוגריים, רמי הוא היחיד שאני מאמין בו בלב שלם(עד שיוכח אחרת), הוא "הפקיר" את כבירי,
אין לי מושג למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 18:43 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
ומה בדיוק הכתבות האלו מוכיחות? מה הפואנטה שלך? איזה מידע מפוצץ מסתתר מאחרי הלינקים הללו שעונה על השאלות שהצגתי?

שתאומים ואורנשטיין הפיקו רווח והנאה מהשימוש בשם של הפועל ת"א ומפרוייקט מפעלות? שיהיה להם לבריאות. מה הבעיה?

יכולה להיות בעיה אם יש לינקג' בין האחזקה שלהם במפעלות לזהות של מי שמחזיק בקבוצה הבוגרת

לא הבנתי. איזו בעיה?

מה לא הבנת?
אם בעלות על הפועל ת"א קשורה איכשהו למפעלות החינוך מבחינת זכויות ניהול, קבלת החלטות, אלוהים יודע מה, אז יכול להיות שלמי שמנהל את הפועל יש אינטרסים אחרים מאשר טובת הקבוצה.
אני לא מציא פה משהו חדש וזה נכון שיש המון שמועות שרצות במהלך השנים (את חלקן חבק אותי פרש פה עכשיו), אבל מצד שני, בואו נגיד ששקיפות לא היתה הצד החזק בניהול של הפועל מאז ומעולם.
אז יכול להיות שזה קונספירציות ותו לא, ויכול להיות שצריכים לחשוב איך כל אדם שמנהל את הקבוצה הזו הוא איש ניהול גרוע. קצת מוזר, לא?

איזה אינטרסים? על מה אתה מדבר?

למה יש בכלל סתירה? מפעלות והפועל ת"א מתחרות במשהו? נורא נחמד לבנות תאוריות קונספירציה אבל אני מודה שעד לרגע זה לא הצלחתי להבין מה הקונספירציה הגדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כנופיית רמון-תאומים ועלילות המפעלות
הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 18:47 
כנראה באמת צריך שמישהו יחבק אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 19:12 
אמרתי שאני עובד על זה...

אבל שאלה, נניח ואכן אני פשוט צריך חיבוק ואין באמת הלבנה והכל קונספירציה.

עדיין כל הדברים שכן ברורים והם שחור ע"ג לבן(פשוט תקראו ותבינו) הנפוטיזם;פריטים רבים ממשפחת אורנשטיין משכו משכורות מהמועדון, לפחות 5 שאני יודע בוודאות ואין בעיה להוכיח, אחת יועצת חינוכית,האישה מזכירה וכולי...

השימוש לצרכי רווח אישי בנדל"נ המועדון, שני גופים שדרים בכפיפה אחד עם השני ומעבירים עובדים מגוף לגוף, גם בתפקידים רגישים.

קבוצות מחלקת הנוער היו צריכות לחלוק חדרי הלבשה ולעיתים אף התלבשו בחוץ בעוד למפעלות מוקצים(בתקופת השיא) לא פחות מ3 קרוואנים. כל זאת ללא שום עלות.

ועוד כל מיני דברים שכבר פורסמו ואף פרסמתי כאן, פשוט מייגע לחזור על כל המקרים שוב ושוב.

עכשיו, בלי לעשות שום הקשרים או לינקים הזויים.

זו התנהלות תקינה וחוקית מבחינתכם?
העיקר שלא הלבינו כספים. יש כלל אצבע שאני עובד לפיו, בישראל(ולא רק) ככל שהאדם במעמד ציבורי יותר גבוה, בטח בענף התקשורת\פרסום\פוליטיקה רוב הסיכויים שמעשי השחיתות בו הוא מעורב מזעזעים ומתפרשים על פני שנים רבות של "עשייה" ציבורית.

תפתחו טלוויזיה, תקראו עיתונים, תשאלו את רפי רותם.

אז נניח ואין הוכחות ואין בידי את ראיית הזהב לגביע הקדוש מבחינתכם(הלבנת הון), ואני לא יודע להסביר את ההקשר.

"התיאוריה" שהעליתי באמת כזו מופרכת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כנופיית רמון-תאומים ועלילות המפעלות
הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 19:14 
כןןןןן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 20:59 
אבל אין תיאוריה, אין!

כל קונספירציה שמכבדת עצמה יורדת לפרטים כשכל מה שחסר זו האמת, אבל רצף לוגי קיים.
בן אדם, אין לרבע תיאוריה שלך רצף לוגי.
תבנה אותו, תשאל את האנשים שסיפרו לך את השטוית האלה, ותחזור אלינו.
אני מחכה לתשובה על זה כבר 4 שנים, ומשתמשים יותר ותיקים ויותר מעורים ממך לא נתנו תשובה ברמה שמעל חטיבת ביניים. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 23:48 
נרקוטיקה, ימים יגידו.

בכל מקרה, אפסיק להגיב כאן, את מה שרציתי להשיג השגתי.

תקרא את מה שכתבתי במועצה לשחר, ההצעה תקפה גם לגביך.

בכלל, לא אגיב על נושאים שקשורים להפועל יותר, אף פעם הפורום לא היה המקום שלי להתעדכן על הנעשה בהפועל לא חסרים לי מקומות או קבוצות דיון, בטח לא אנשים אתם אני דן על מצב הקבוצה.

מקווה שהאשכול לא ינעל, בתקווה שאולי מישהו יוכל לתת זווית חדשה, מידע נוסף או הסבר מעט יותר טוב מרמה של חטיבת ביניים.
ממילא לא יהיה ניתן לנהל כאן דיון אמיתי בלי שירדו לגופו של אדם או תגובות בנות מילה אחת.(לא אתה נרקוטיקה, אתה יחסית הגבת לעניין)
זו לא תרבות דיון.

ככל שזה נוגע אליי כל דיון נוסף בעניין מעתה יהיה בעיקר פרונטלי(או בבית המשפט), גם שם אגב ניתן לרדת לגופו של אדם, לפחות עדיף שזה יהיה in person איך שאומרים.

והכי חשוב, אשאר כאן בסביבה, מחכה לתביעת דיבה, אולי אז דברים באמת יתבהרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2017, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
נרקוטיקה, ימים יגידו.

בכל מקרה, אפסיק להגיב כאן, את מה שרציתי להשיג השגתי.

תקרא את מה שכתבתי במועצה לשחר, ההצעה תקפה גם לגביך.

בכלל, לא אגיב על נושאים שקשורים להפועל יותר, אף פעם הפורום לא היה המקום שלי להתעדכן על הנעשה בהפועל לא חסרים לי מקומות או קבוצות דיון, בטח לא אנשים אתם אני דן על מצב הקבוצה.

מקווה שהאשכול לא ינעל, בתקווה שאולי מישהו יוכל לתת זווית חדשה, מידע נוסף או הסבר מעט יותר טוב מרמה של חטיבת ביניים.
ממילא לא יהיה ניתן לנהל כאן דיון אמיתי בלי שירדו לגופו של אדם או תגובות בנות מילה אחת.(לא אתה נרקוטיקה, אתה יחסית הגבת לעניין)
זו לא תרבות דיון.

ככל שזה נוגע אליי כל דיון נוסף בעניין מעתה יהיה בעיקר פרונטלי(או בבית המשפט), גם שם אגב ניתן לרדת לגופו של אדם, לפחות עדיף שזה יהיה in person איך שאומרים.

והכי חשוב, אשאר כאן בסביבה, מחכה לתביעת דיבה, אולי אז דברים באמת יתבהרו.

אתה מדבר? באשכול אחר בוולטון טענת שאני בכלל אוהד קבוצה אחרת, טרול וכו', בעוד שכל מי שמכיר אותי כאן יודע שאני כבר 30 שנה פלוס בבלומפילד, מנוי לשער 7 (היום זה כבר 13-14 במושבה) ולא תמיד מתיישר לפי הדעה ה"רווחת והקובעת" של הפורום. אני יכול להגיד לך שלא סתם הקפצתי לך את האשכול. לא סתם רמזתי על "בטן מלאה" על תאומים ובניגוד לאחרים פה, אני לא קורא לזה "קונספירציה" כשבאשכול אחר אף טענתי, שהסיבה היחידה שטביב לא פה היא שתאומים וחבריו גירשו אותו מחשש לשירקעס שלהם, תוך שימוש ציני באוהדים שלא הבינו שהם כלי משחק ועיתונאים מטעם.

שא ברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2017, 16:08 
התנצלתי על כך אתמול בוולטון.

מתנצל שוב צ'רלי.

אל תתייחס אלי יותר ואל תתעסק בי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: