תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 אוגוסט 2025, 15:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המנהלת אישרה: הדרבי בסמי עופר
הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 06:33 
yos כתב:
הם מנסים לייצר הכנסות. במושבה אפשר לכל היותר למכור למכבי 1100 כרטיסים, ועוד בערך 3000 כרטיסים לאוהדי הפועל. בחיפה אפשר למכור למכבי 5,000 (לא מאמין שיגיעו יותר), וכ-3,000 אדומים (נוסף על המנויים). זאת תוספת של 400,000 בערך להכנסות. אני לא מזלזל, אבל שלא יצפו למיליונים.

מקסימום אוהדי חוץ = 10% = 3,000 מקומות. אלא אם יתנו להפועל לעבור על עוד חוקים שמנסים לשמור על ספורטיביות.
אולי אם נבטיח לעלות עם הנערים במטרה לשבור את שיאי ההשפלה, נוכל להביא 20,000 צהובים... העיקר שייכנס כסף לקופה. נו באמת.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מקסימום לאוהדי החוץ. זאת המכסה שאתה חייב להקצות לאוהדי חוץ. אם קבוצה רוצה, היא יכולה למכור 90% לאוהדי החוץ.
כמה מוכרת הפועל חיפה לאוהדי מכבי בדרבי החיפאי?
להתרשמותי, הרבה יותר מ-10%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 07:49 
אני חושב שתהיה להם אכזבה.
לא יהיו שם יותר מ-20 אלף צופים. ולא שאכפת להם, אבל רוב צהוב ביציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:
די לבלבל תמוח... מושבה סמי עופר טרנר נתניה
הכל אותו חרא והכל זה לא בלומפילד. מה שיביא יותר כסף במצב הנוכחי- מבורך

בדיוק.

כן, אה? להגיע למושבה (ענין של 10-40 דקות גג לכל תושבי המרכז) מול להגיע לחיפה (70 דקות, לפני חניה).
משחק בית, למען השם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
הם מנסים לייצר הכנסות. במושבה אפשר לכל היותר למכור למכבי 1100 כרטיסים, ועוד בערך 3000 כרטיסים לאוהדי הפועל. בחיפה אפשר למכור למכבי 5,000 (לא מאמין שיגיעו יותר), וכ-3,000 אדומים (נוסף על המנויים). זאת תוספת של 400,000 בערך להכנסות. אני לא מזלזל, אבל שלא יצפו למיליונים.

זורם איתך, נניח 400K בהכנסות.
ובהוצאות? חיפה, אפשר להניח, יקר יותר מפתח תקווה + תוספת כוח שיטור לכמות הקהל שמגיעה + אוטובוס לשחקנים.

אין שם כסף גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
זה יכול להיות אפילו פוטנציאל להפסד כספי.
אני לא רואה סרט שיהיו 30000 צופים במשחק הזה, וגם 20000 נראה לי גבולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 09:34 
ידרשו 100 ש"ח לפני עמלות ממכ', האוהדים שלהם יחרימו, הפועל תפסיד 100 אלף ש"ח ואת המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 09:39 
אם זה היה במקום בלומפילד זה באמת היה מבאס, אבל זה במקום המושבה שרחוק מלהיות בית שלנו.
וברור שברמה הכלכלית המהלך הזה בלתי נמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני חס וחלילה מציע את זה..אבל לא עדיף את רמת גן
נכון בית קברות אבל פחות הוצאות לפי דעתי ופוטנציאל ליותר צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 09:55 
טיפשי וחסר טעם. אוהדי מכבי יחרימו והאצטדיון יהיה ריק ברובו. הפסד כספי בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 09:58 
מהלך מטומטם שיגרום שוב לריחוק הקהל וזה בא דווקא לאחר שהקהל חזר להתאחד סביב הקבוצה.
אוהדי הפועל לא ירוצו מהר מאד לחיפה, מקומות לא מסומנים, חניה ומרחק יהוו בעיה.
כל העניין הזה של העברת משחקים זאת יריקה בפרצוף למנויים.
רוצים להיות הוגנים? תודיעו לכל מנוי שהוא רשאי להודיע שהוא אינו מגיע והוא יקבל החזר כספי.
כאשר רכשתי מנוי, לא רכשתי מנוי בידיעה שחלק ממשחקי הבית של הקבוצה ייערכו במקום אחר ולא בגלל עונש את ההתאחדות.
שכבירי רצה לעשות זאת, היו הרבה מאד קריאות נגד (ובצדק), גם התירוץ שלו היה כסף כסף כסף.
אז באמת תודה (בלי ציניות) לקבוצת ניסנוב אבל בחיאת דיי למכור אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 10:55 
לירון האדום כתב:
מהלך מטומטם שיגרום שוב לריחוק הקהל וזה בא דווקא לאחר שהקהל חזר להתאחד סביב הקבוצה.
אוהדי הפועל לא ירוצו מהר מאד לחיפה, מקומות לא מסומנים, חניה ומרחק יהוו בעיה.
כל העניין הזה של העברת משחקים זאת יריקה בפרצוף למנויים.
רוצים להיות הוגנים? תודיעו לכל מנוי שהוא רשאי להודיע שהוא אינו מגיע והוא יקבל החזר כספי.
כאשר רכשתי מנוי, לא רכשתי מנוי בידיעה שחלק ממשחקי הבית של הקבוצה ייערכו במקום אחר ולא בגלל עונש את ההתאחדות.
שכבירי רצה לעשות זאת, היו הרבה מאד קריאות נגד (ובצדק), גם התירוץ שלו היה כסף כסף כסף.
אז באמת תודה (בלי ציניות) לקבוצת ניסנוב אבל בחיאת דיי למכור אותנו.

די נו. אני נגד המהלך הזה, אבל אף אחד לא מוכר אותך. מספיק כבר להיות קוזאק נגזל ולהתקטנן על זה שרכשת מנוי בידיעה שככה או ככה.
באו אנשים, לפחות על פניו מראים נכונות לתת לקבוצה הזו חמצן.
יכול להיות שזה מהלך שלא יצליח, יכול להיות שכן. באו אנשים, תנו להם לעשות דברים שהם חושבים לנכון. המצב הוא לא מצב רגיל. אפשר קצת לנוח. לא ביקשו להחליף את הצבע לצהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 10:58 
דרבי בסמי עופר זו בושה.

אסור להסכים לזה בשום פנים ואופן.

ולא, לא צריך לומר תודה לאף אחד, אם אלו התנאים להארכת החיים אז לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 11:00 
חבק אותי... כתב:
דרבי בסמי עופר זו בושה.

אלה לא התנאים, איזה פאטאלים אתם. זו מבחינתם אופציה להכניס עוד כסף (אפילו שלדעתי זה לא יהיה המון). צאו כבר מ"אסור להסכים". אתם לא מנהלים את הקבוצה. לא רוצה, אל תבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 11:12 
כמו שבכדורסל סירבנו לעלות ליגה בעזרת קומבינה, כך גם כאן ראוי לסרב לקומבינה.

וכן, להחליף ביתיות מהסיבה הנ"ל משולה להחלפת צבע חולצה או שינוי שם לרד-בול תל אביב.

אנחנו עם 7 נקודות בלבד, סגל מוגבל ואנשים כאן מוכנים לוותר על הביתיות בשביל עוד כמה לירות... וזה לא באמת משנה בית לא בית, המושבה זה המגרש הביתי.

אם גם ככה אין חשיבות לפן הספורטיבי-מקצועי בואו כבר נמכור משחקים וזהו(רק אם המנהלת תאשר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
חבק אותי... כתב:
דרבי בסמי עופר זו בושה.

אלה לא התנאים, איזה פאטאלים אתם. זו מבחינתם אופציה להכניס עוד כסף (אפילו שלדעתי זה לא יהיה המון). צאו כבר מ"אסור להסכים". אתם לא מנהלים את הקבוצה. לא רוצה, אל תבוא.

אנשים מנותקים מהמציאות .. לא יאומן.
כל מה שיכניס אגורה לקבוצה כרגע, גם אם זה לשחק בטדי-אני בעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 11:18 
חבק אותי... כתב:
כמו שבכדורסל סירבנו לעלות ליגה בעזרת קומבינה, כך גם כאן ראוי לסרב לקומבינה.

וכן, להחליף ביתיות מהסיבה הנ"ל משולה להחלפת צבע חולצה או שינוי שם לרד-בול תל אביב.

אנחנו עם 7 נקודות בלבד, סגל מוגבל ואנשים כאן מוכנים לוותר על הביתיות בשביל עוד כמה לירות... וזה לא באמת משנה בית לא בית, המושבה זה המגרש הביתי.

אם גם ככה אין חשיבות לפן הספורטיבי-מקצועי בואו כבר נמכור משחקים וזהו(רק אם המנהלת תאשר)

לא זה לא. זה לא משול להחלפת הצבע. מה זה "כמה לירות"? לאיפה הולכות הלירות, לנופש בקריביים?
מה עם לקבל שחקנים בחינם מקבוצות אחרות, זו לא קומבינה? (אגב, קומבינה הרבה יותר גדולה שאין לי מושג איך קבוצות אחרות יעברו עליה בשתיקה, אבל זה כבר דיון אחר).
מאז ומעולם אני נגד העברת ביתיות, זה לא ספורטיבי קודם כל ביחס לשאר הקבוצות בליגה. אבל אני מעדיף לחיות מכוער מאשר למות (במקרה הזה גם לא יפה). תחווה את דעתך, היא לגיטימית, אבל מספיק כבר עם "אסור להסכים לזה". בואו נחזור להיות אוהדים קצת, pick our battles

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 11:22 
כמה מכוער אתה מוכן להיות כדי להמשיך חיות?

לא כקנטרנות, באמת שואל.

מה הגבול מבחינתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 11:33 
חבק אותי... כתב:
כמה מכוער אתה מוכן להיות כדי להמשיך חיות?

לא כקנטרנות, באמת שואל.

מה הגבול מבחינתך?

יש גבול, לא זה. לא להעביר משחק לחיפה שקבוצה נמצאת על לייף סאפורט. ואני הראשון שייצא נגד העברות משחקים. אני גם כנראה לא אבוא. אבל אני לא אתרום לשום מחאה בזמן שהקבוצה במצב הזה. זה לא הזמן לדיונים פילוסופיים ובדיקת גבולות. זה הזמן לפרקטיקה.
אם ניסנוב זו קומבינה של מני ויצמן על הזין שלי ישחקו בחיפה או לא, זה הדבר האחרון שאמור להטריד אותנו.
אם הוא לגיטימי, מחובתינו לתמוך. זו הקבוצה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
מעבר מטופש.
המקסימום שהפועל ירוויחו מההעברה הזאת זה עוד 2000-3000 אוהדי מכבי.
בספק אם כל המנויים של הפועל יגיעו למשחק בחיפה בסיטואציה שנוצרה,ובמקסימום יגיעו עוד 1000 קוני כרטיסים.
בספק אם זה יגיע לכיוון ה15-16 אלף במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:14 
אולי פעם אחת, בטח במצב שהגענו אליו, אוהדים יחזרו להיות אוהדים וייתנו לאנשים שנתנו לנו חמצן ואוויר לנשימה לנהל את הקבוצה לפי ראות עיניהם?
למי שלא שם לב, אנחנו לא במצב לבוא בדרישות ולעמוד על עקרונות מטומטמים. המושבה, סמי עופר-אפשר לחשוב מה ההבדל. זו הבעיה שלנו כרגע, ללא ספק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:20 
תקרא לזה עקרונות מטומטמים.

זה העניין בעקרון, גם עם חרב על הצוואר עומדים בו, לא רק כשנוח.

האם לסרב לעלות ליגה בכדורסל למרות שהוצע לנו "כי אנחנו חשובים לליגה" היה ראוי לדעתכם?

אין מה להשוות לקבלת שחקנים "בחינם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:26 
אני צרכן, קניתי מנוי יקר ממיטב כספי בכדי לראות את משחקי הבית של הפועל
תל אביב במושבה ואף רכשתי מנוי יקר יותר בכדי שיהיה לי כיסא שמור.
המינימום זה לאפשר לי לקבל את כספי (היחסי) בחזרה בעקבות המעבר הזה.
כרגיל עושים צחוק מהקהל שלנו במסווה של אין כסף.
כל שנה אותו דבר.
העיקר השכנועים העצמיים שזה גשם ולא שמשתינים עליינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:28 
לירון האדום כתב:

כרגיל עושים צחוק מהקהל שלנו במסווה של אין כסף.

במסווה
בסדר

בת'כלס יש מלא כסף, הם רק מחפשים לעשות עוד קצת על הגב שלנו. תאמין לי הניסנוב הזה רודף בצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:32 
ואם אתה כזה צרכן בלי שום סנטימנט מעבר לקבוצה, ואתה מבחינתך נותן כסף רק עבור תמורה, לך לבית משפט ותגיש תביעה שהתשלום שנתת בתחילת השנה היה עבור מוצר אחר, ושחרר אותנו, בחיאת דינאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:36 
אם מכבי היו מבטיחים לנו רכישה של כל הכרטיסים במחיר 500 ש"ח מראש תמורת זה שנעלה עם הנוער, גם היינו צריכים
לוותר על "עקרונות מטומטמים" כדי להישאר בחיים?

זו לא דמגוגיה, כי הרי אתם בעד ויתור על יתרון מקצועי ספורטיבי(ביתיות, כן, גם במושבה) בתמורה להטבה כלכלית.

מעדיף להיות חסר כל מאשר להיות זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:41 
חבק אותי... כתב:
אם מכבי היו מבטיחים לנו רכישה של כל הכרטיסים במחיר 500 ש"ח מראש תמורת זה שנעלה עם הנוער, גם היינו צריכים
לוותר על "עקרונות מטומטמים" כדי להישאר בחיים?

זו לא דמגוגיה, כי הרי אתם בעד ויתור על יתרון מקצועי ספורטיבי(ביתיות, כן, גם במושבה) בתמורה להטבה כלכלית.
.

זה כן דמגוגיה כי מכבי לא מציעים לנו כלום, אנחנו מעבירים את המשחק לאצטדיון עם יותר כיסאות כדי למכור יותר כרטיסים. זה שאוהדי הפועל הם קהל של בכיינים שלא מוכן להתגייס ולקנות עכשיו 20 אלף כרטיסים ומעדיף להתלונן שהוא רכש מוצר אחר זה פחות בשליטה. במקום כל אחד כזה ישב אוהד מכבי ושזה יהיה על המצפון שלכם. אפשר לסדר שם יופי של אווירה ביתית, גם אם יגיעו 7500 אוהדי מכבי שישבו בחלק הפינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
חבורה של בכיינים. מעולם לא הייתי בעד העתקת משחק ממגרשה הביתי של הקבוצה-לא בליגת האלופות, לא בליגה האירופית, לא בגביע המדינה, לא בליגה ואפילו לא בגביע הטוטו.
עזבו את העובדה שהמושבה הוא לא באמת המגרש הביתי שלנו, אבל נניח וכן, ההזדמנות היחידה להכניס קצת כסף לקופה הריקה(לחיזוק הקבוצה/סגירת החובות הבינלאומיים)היא מהמשחק הספציפי הזה.
גם אני מאד רוצה לנצח את הדרבי ולשמור על הערכים שלנו, אבל כרגע המועדון צריך כל שקל שאפשר לגייס על מנת לצמצם את החובות ולהגיע למצב שמישהו אמיד באמת יקח את הקבוצה ויצעיד אותה קדימה. אז מה אתם מעדיפים? לארח במגרש שהוא גם ככה לא ביתי כדי שתוכלו להגיד ״יש לנו ערכים!!!!!״ או להעביר לסמי עופר, להרוויח לפחות מיליון ש״ח יותר ולתת קצת שקט למועדון?
אני לא משוכנע לחלוטין שזה לא עוד איש קש של מני ויצמן, אבל אני נותן להם צ׳אנס להוכיח אחרת ולכן צריך לתמוך בהחלטה ולנסות לגרום לכמה שיותר אוהדים להגיע למשחק. אף אחד לא רוצה דרבי של 15,000 מול 15,000.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:47 
שבתאי יחבס כתב:
חבורה של בכיינים. מעולם לא הייתי בעד העתקת משחק ממגרשה הביתי של הקבוצה-לא בליגת האלופות, לא בליגה האירופית, לא בגביע המדינה, לא בליגה ואפילו לא בגביע הטוטו.
עזבו את העובדה שהמושבה הוא לא באמת המגרש הביתי שלנו, אבל נניח וכן, ההזדמנות היחידה להכניס קצת כסף לקופה הריקה(לחיזוק הקבוצה/סגירת החובות הבינלאומיים)היא מהמשחק הספציפי הזה.
גם אני מאד רוצה לנצח את הדרבי ולשמור על הערכים שלנו, אבל כרגע המועדון צריך כל שקל שאפשר לגייס על מנת לצמצם את החובות ולהגיע למצב שמישהו אמיד באמת יקח את הקבוצה ויצעיד אותה קדימה. אז מה אתם מעדיפים? לארח במגרש שהוא גם ככה לא ביתי כדי שתוכלו להגיד ״יש לנו ערכים!!!!!״ או להעביר לסמי עופר, להרוויח לפחות מיליון ש״ח יותר ולתת קצת שקט למועדון?
אני לא משוכנע לחלוטין שזה לא עוד איש קש של מני ויצמן, אבל אני נותן להם צ׳אנס להוכיח אחרת ולכן צריך לתמוך בהחלטה ולנסות לגרום לכמה שיותר אוהדים להגיע למשחק. אף אחד לא רוצה דרבי של 15,000 מול 15,000.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2017, 13:48 
belos כתב:
שבתאי יחבס כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: