שחר כתב:
Fez כתב:
אני עדיין לא מבין מאיפה מגיעות כל תיאוריות הקונספירציה בפורום הזה.
מניח שכל מי שנגע במועדון הזה בשנים האחרונות (בין אם זה כבירי, ויצמן, רמון, תאומים ואולי אפילו טביב למרות שלגביו לא בטוח) חושב שזו אחת הטעויות הגדולות בחיים שלו ושבדיעבד הוא בחיים לא היה נכנס לרעה החולה הזו.
לא רואה שום עדות, ולו המינימלית ביותר, שיושבת לה איזו מועצת אילומינטי בראשות תאומים שמחככת בידיה מתחת לשפם ומתכננת איך להשתלט על הנכס המניב כל כך שנקרא מועדון הפועל תל אביב. לי נראה שרוב האנשים האלה לא יתקרבו למועדון הזה יותר גם אם ישלמו להם, אבל אולי אני תמים.
בכל מקרה אני באופן כללי מעדיף להצמד לעובדות ולא לתיאוריות קונספירציה, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
מציע לך לקרוא את הטור של עירד צפריר מהשבוע, הוא בטח לא איזה כתב אינטרנט של וואן, הוא כותב על זה שהמפתח להצלת הקבוצה בידיים של כבירי, שאם ״ הוא יקבל כמה חודשים של שקט״ יהוה אפשר לקדם את עסקת הסינים וכו׳. אני בטוח שזה לא משהו שהוא המציא ויש לו קשרים עם גורמים בתוך המועדון כדי לפרסם מידע כזה.
זה שעתיד המועדון תלוי במידה מסוימת/רבה בנושא האיצטדיון ובעסקה עם הסינים זה בהחלט יכול להיות נכון, ולא מצריך שום תיאוריות קונספירציה על אילומינטי בראשות משה תאומים שרק מחכה לחזור להשתלט על המועדון. אני גם לא חושב שויצמן או כבירי רוצים לחזור למועדון אבל נניח שזה עוד דיון אחר.
באופן כללי לא נראה שיש איזשהו קשר אמיתי בין כל האנשים האלה שהיו בראשות המועדון בשנים האחרונות בכלל, חלקם הפכים מוחלטים אחד של השני, חלקם אויבים מוצהרים או לא מוצהרים, לצייר אותם כחלק מ-"חונטה" זה בפני עצמו דבר שאין לי מושג מה המקור שלו או מה האחיזה שלו במציאות. אין פה שום חונטה ואין קשר בין האנשים האלה בכלל.
הפורום נהיה סוג של בדיחה עם הקטע הזה כי אנשים גם התחילו כבר להאמין לעצמם. עצוב שאנשים לוקחים את ההודעות הציניות של הוקיץ' ברצינות מרוב שהן הפכו לדעת הקהל בפורום, אין כבר הפרדה בין מציאות לדימיון.