ביברראס בוואלה, בהתחלה צובט בלב לשמוע למה הוא עזב ובסוף משאיר פתח לתקווה שנראה אותו מתישהו בחזרה
http://sports.walla.co.il/item/3022633מדליית ארד: מעשה בביברס נאתכו, הפועל תל אביב ו-30 אלף דולר
יש סיבה שבזמן חופה סוגרים את הבר ולא מחלקים משקאות אלכוהולים. רוצים שתתרכזו בחופה. אז אמש, החופה היתה המשחק והאלכוהול היה מרק. וכשאייל צור שרק למחצית, והמוזמנים נכנסו לחדר האח"מים, רובם פשוט נשארו שם ולא יצאו.
גם ביברס נאתכו.
"הם רוצים, אבל הם כבר לא יכולים", קשר צסק"א נתן פרשנות קצרה למה שראה במחצית הראשונה. "אירוע נחמד, אירוע יפה", פרגן, "חבל שבגלל מזג האוויר לא בא יותר קהל".
מי הכי נראה כמו שחקן נבחרת פעיל?
"יש כמה שנראים עדיין אותו הדבר", אמר. "דודו [אוואט] נשאר דודו. רק לפני כמה שנים שיחקנו איתנו".
מדמיין אותך במסגרת הזו?
"לי יש עוד קצת זמן".
אגב זמן, אתה ברחת מהפועל תל אביב לקראת סוף עונת הדאבל. זמן קצת לאחר מכן, החלה ההתרסקות. עזבת רק בגלל הצעה מפתה או ששמת לב לאן העסק הולך?
"קצת לפני שעזבתי, זה היה נראה כמו התחלה של משהו לא טוב במועדון. אחר כך הגיע גל מכירה של הרבה שחקנים, ונכנס כסף גדול להפועל, ואני פשוט לא יודע מה קרה ולאן הכסף הלך. אני דווקא רציתי להישאר אז עוד בהפועל, אבל הם לא רצו לתת לי את החוזה שרציתי, אז עזבתי".
מה היה צריך לעשות כדי להשאיר אותך במועדון?
"עוד 30 אלף דולר, זה הכול".
זה הכול?
"כן. משם הסיפור התחיל, ושם החלטתי שאני עוזב".
ואיך זה לראות מהצד את מה שקורה?
"זה לא כיף. זה המקום שגדלתי בו, זה הבית שלי בכדורגל. אני עדיין מקווה לטוב. אולי מישהו יבוא".
לפני כמה חודשים גורם בהפועל אמר לי שהוא רוצה להביא אותך, ושזה ריאלי.
"זה לא היה ריאלי גם לפני חודש וגם לפני שנה וגם לפני שנתיים. לא היה ריאלי שאחזור לארץ. דווקא כשהמצב רע כל כך זה יכול להיות יותר ריאלי, כי ביום שאחזור להפועל, לא אחזור בגלל כסף. הפועל לא תוכל לתת לי כלום לעומת מה שאני מרוויח, אז אם אחזור, זה יהיה רק בשביל לעזור. אם הקבוצה תצטרך לבנות את עצמה מחדש, נניח אם תרד לליגה נמוכה ותחזור ותטפס, אם ארגיש שאוכל לתרום, אתרום. אבל כרגע יש לי עוד זמן ואני ממש מקווה שהפועל לא תלך בכיוון הזה. אני לא יודע עד כמה המצב מבפנים חמור, אבל מה שצריך לקרות להפועל, יקרה. אני מאמין בזה".