תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לחץ - להוציא את העגלה מהבוץ
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
עוד לא קלטתם שזה אוהד מכבי שמסתלבט עליכם ?

אני מפריע לך לטנף? למה שלא תטנף בפורום של מכבי שאתה "קורא וכותב שם לא מעט" כמו שהעדת פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 09:59 
Red Pride כתב:
לירון האדום כתב:
אתה מתחמק כל הזמן מעובדה אחת מאד פשוטה -
הדקות היחידות בהם נראת קבוצת כדורגל וגם הצלחת לכבוש שערים היו אחרי שריקות בוז של כל האיצטדיון!
אז פתאום השחקנים התעוררו.
מדוע אתה מתעלם מזה?
הקהל של בית"ר היה הורג את השחקנים שלו לאחר הפסדים, עכשיו הם חטפו 4 מהפועל חיפה והקהל שלהם השתגע..
הקהל של מכבי חיפה חיכה לשחקנים שלו אחרי משחקים בהם הם חטפו בראש.
התמיכה האינסופית בשחקנים מבהירה להם שתמיד נסלח להם לא משנה מה, אז יחטפו בראש בדרבי, אז יושפלו בקטנה,
שבוע הבא כבר ישכחו לנו את זה ויעודדו אותנו.
קהל של פתטים.

אוקיי, אז אם כך לא הבנת אותי כהלכה.
כוונתי לא הייתה לעודד כמו מקהלה, אלא לעמוד לצד השחקנים והמועדון בשעה הקשה הזו ולא לחפש אשמים ומהפכות.

יש אשמים רבים ועיקרם השחקנים.
אף אחד לא אמר שצריך לצאת למחאה ולהפגין מחר
אבל אני מאד מקווה שבשבת מול אשקלון, לא יהיה עידוד לפני המשחק, גם לא במחצית הראשונה.
שריקות בוז בזמן שהשחקנים עולים לדשא, בזמן המשחק דממה.
שיבינו את חומרת המעשה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Red Pride כתב:
לירון האדום כתב:
אתה מתחמק כל הזמן מעובדה אחת מאד פשוטה -
הדקות היחידות בהם נראת קבוצת כדורגל וגם הצלחת לכבוש שערים היו אחרי שריקות בוז של כל האיצטדיון!
אז פתאום השחקנים התעוררו.
מדוע אתה מתעלם מזה?
הקהל של בית"ר היה הורג את השחקנים שלו לאחר הפסדים, עכשיו הם חטפו 4 מהפועל חיפה והקהל שלהם השתגע..
הקהל של מכבי חיפה חיכה לשחקנים שלו אחרי משחקים בהם הם חטפו בראש.
התמיכה האינסופית בשחקנים מבהירה להם שתמיד נסלח להם לא משנה מה, אז יחטפו בראש בדרבי, אז יושפלו בקטנה,
שבוע הבא כבר ישכחו לנו את זה ויעודדו אותנו.
קהל של פתטים.

אוקיי, אז אם כך לא הבנת אותי כהלכה.
כוונתי לא הייתה לעודד כמו מקהלה, אלא לעמוד לצד השחקנים והמועדון בשעה הקשה הזו ולא לחפש אשמים ומהפכות.

יש אשמים רבים ועיקרם השחקנים.
אף אחד לא אמר שצריך לצאת למחאה ולהפגין מחר
אבל אני מאד מקווה שבשבת מול אשקלון, לא יהיה עידוד לפני המשחק, גם לא במחצית הראשונה.
שריקות בוז בזמן שהשחקנים עולים לדשא, בזמן המשחק דממה.
שיבינו את חומרת המעשה שלהם.

אין ספק שלצאת לפגרת חגים עם הפסד לאשקלון יגרום להם להבין את חומרת המעשה.
השחקנים האלה לא באמת מעניינים, מה שחשוב זה המועדון שנמצא במצוקה וצריך אותנו יותר מתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:02 
Red Pride כתב:
מושקוביץ כתב:

אני מפריע לך לטנף? למה שלא תטנף בפורום של מכבי שאתה "קורא וכותב שם לא מעט" כמו שהעדת פעם?

אתה לא מפריע לי לטנף ואני לא מפריע לך לטנף, אבא'לה.
וזה שאני כותב שם לא משנה שום דבר כי אני לא אמרתי לך להפסיק לכתוב פה, רק תהיתי איך עוד לא עלו על הקטע שלך.
תכתוב פה חופשי, בי מיי גסט, אבל אתה אוהד מכבי. אתה משתמש באותם טריקים שאני משתמש בהם אבל אתה פשוט לוקח אותם לקיצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:03 
קוראים לזה "העמותה מגיבה לדברים" רק שמישהו החליט להביא את זה גם לפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:04 
הלוואי שהיה מדובר באוהד מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
Red Pride כתב:
מושקוביץ כתב:

אתה לא מפריע לי לטנף ואני לא מפריע לך לטנף, אבא'לה.
וזה שאני כותב שם לא משנה שום דבר כי אני לא אמרתי לך להפסיק לכתוב פה, רק תהיתי איך עוד לא עלו על הקטע שלך.
תכתוב פה חופשי, בי מיי גסט, אבל אתה אוהד מכבי. אתה משתמש באותם טריקים שאני משתמש בהם אבל אתה פשוט לוקח אותם לקיצון.

השהייה במחיצתם השפיעה לך על המוח , תוודא שלא צומח לך זנב מסולסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:08 
Red Pride כתב:
pokara כתב:

החוסר מודעות עצמית שלך מדהים,
מעניין לכמה משחקני הפח הללו יש מקום אצלך בהרכב, ולכמה מהכוכבים המהוללים שלנו יש מקום אצלהם.....

די נו, טביב הוא אלטע זאכן על כרכרה שמחפש מציאות בזבל ומדי פעם מוצא איזה פריט אספנות שבעליו לא ידע את ערכו.
90 אחוז מהסגל שלהם בשנים האחרונות זה צ'יקמוקים ברמת ליגה לאומית בואכה ליגה א'
אבל את זה להקת המעודדות שלו בתקשורת לא תעז לומר, עדיף לחבוט בשעיר לעזאזל שנקרא הפועל תל אביב

כשתוציא את הראש מהתחת אולי תצליח להבחין שאותו חומר שחקנים ששוה במזל תחתית ליגה לאומית כבר משתין עליך שנתיים מהפלייאוף העליון כשאתה נאבק להבטיח את מקומך בליגת הפח...........
מעניין איפה היית ממקם את הדובדבנים שבסגל שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
Red Pride כתב:
pokara כתב:

מעניין לכמה משחקני הפח הללו יש מקום אצלך בהרכב, ולכמה מהכוכבים המהוללים שלנו יש מקום אצלהם.....

די נו, טביב הוא אלטע זאכן על כרכרה שמחפש מציאות בזבל ומדי פעם מוצא איזה פריט אספנות שבעליו לא ידע את ערכו.
אבל את זה להקת המעודדות שלו בתקשורת לא תעז לומר, עדיף לחבוט בשעיר לעזאזל שנקרא הפועל תל אביב

כשתוציא את הראש מהתחת אולי תצליח להבחין שאותו חומר שחקנים ששוה במזל תחתית ליגה לאומית כבר משתין עליך שנתיים מהפלייאוף העליון כשאתה נאבק להבטיח את מקומך בליגת הפח...........

עונת 2014/15 הייתה עונה פיננסית, והעונה שעברה הייתה כישלון
בשנה שעברה הסגל שלנו לא נפל משלהם, הבעיה הייתה בעמדת המאמן עד שגוטמן הגיע. גם השנה, סגל השחקנים שלנו לא נופל משלהם.
היתרון היחיד של הבאסטה של טביב על הבאסטה של לוזון או של בני יהודה זה האטמוספרה - הפחד של קבוצות כשהם מגיעות לטדי, והליטוף התקשורתי ששווה הרבה מאד נקודות בטבלה.
ההצלחה של מכבי הגיעה יד ביד עם הניתוק המוחלט שלהם מהתקשורת. ההצלחה של באר שבע וקריית שמונה הגיעה כשהן היו הסינדרלה הפריפריאלית שכולם רוצים בהצלחתה. איזי שרצקי אפילו העיד על כך פעם, שהיתרון הבולט שלו על הקבוצות הגדולות הוא החשיפה המצומצמת לתקשורת.

עד שההנהלה שלנו לא תבין את הדבר הכה פשוט,בסיסי ומתבקש הזה (שכל הקבוצות בארץ מבינות היטב) , לא יצמח פה דשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:36 
Red Pride כתב:
pokara כתב:
Red Pride כתב:
pokara כתב:

עונת 2014/15 הייתה עונה פיננסית, והעונה שעברה הייתה כישלון
בשנה שעברה הסגל שלנו לא נפל משלהם, הבעיה הייתה בעמדת המאמן עד שגוטמן הגיע. גם השנה, סגל השחקנים שלנו לא נופל משלהם.
היתרון היחיד של הבאסטה של טביב על הבאסטה של לוזון או של בני יהודה זה האטמוספרה - הפחד של קבוצות כשהם מגיעות לטדי, והליטוף התקשורתי ששווה הרבה מאד נקודות בטבלה.
ההצלחה של מכבי הגיעה יד ביד עם הניתוק המוחלט שלהם מהתקשורת. ההצלחה של באר שבע וקריית שמונה הגיעה כשהן היו הסינדרלה הפריפריאלית שכולם רוצים בהצלחתה. איזי שרצקי אפילו העיד על כך פעם, שהיתרון הבולט שלו על הקבוצות הגדולות הוא החשיפה המצומצמת לתקשורת.

עד שההנהלה שלנו לא תבין את הדבר הכה פשוט,בסיסי ומתבקש הזה (שכל הקבוצות בארץ מבינות היטב) , לא יצמח פה דשא.

צר לי קראתי פעמיים, אני חושב שאתה טועה.
הבאסטה פה היא שכל יום מתגלה בור תקציבי כזה או אחר. אין שחקני בית שגדלו במועדון או נמצאים בו כמה וכמה שנים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:

הבאסטה פה היא שכל יום מתגלה בור תקציבי כזה או אחר. אין שחקני בית שגדלו במועדון או נמצאים בו כמה וכמה שנים.

גם בב"ש אין כמעט שחקני בית, וזה לא הפריע להם להצליח.
השחקנים פה מקבלים משכורות יפות מאד, גבוהות בהרבה מבבית"ר או בקרית שמונה.
הבעיה העיקרית שלנו היא התקשורת שפועלת בשירות מכבי ובית"ר. לא היה מסע רדיפה בהיסטוריה של הספורט הישראלי כמו זה שעבר עלינו בקיץ האחרון.
אני מתבייש באפסים בהנהלה שלא תובעים אותם ויוצאים בהודעות בפייסבוק נגדם, להיות עבד נרצע של התקשורת בדור הנוכחי של הרשתות החברתיות, זו באמת לוזריות מבישה.
גוטמן הנמושה העדיף להתפטר מאשר לתבוע דיבה את קופמן ואיינשטיין שמסיתים נגדו הסתה שטנית מדי ערב ברדיו כבר שנים ומחרבים לו את הקריירה.
כמה אידיוט, לוזר וכלומניק צריך להיות כדי להיכנע לשרמוטות האלה ולתת להם להשפיע עליך, ועוד בעידן של ימינו שהכוח שלהם כל כך קטן לעומת פעם כשהיו רק עיתונים.
אני משתגע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:53 
ניסית ציפרלקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:56 
Red Pride כתב:
Tom Sawyer כתב:

הבעיה העיקרית שלנו היא התקשורת שפועלת בשירות מכבי ובית"ר. לא היה מסע רדיפה בהיסטוריה של הספורט הישראלי כמו זה שעבר עלינו בקיץ האחרון.
אני מתבייש באפסים בהנהלה שלא תובעים אותם ויוצאים בהודעות בפייסבוק נגדם, להיות עבד נרצע של התקשורת בדור הנוכחי של הרשתות החברתיות, זו באמת לוזריות מבישה.
גוטמן הנמושה העדיף להתפטר מאשר לתבוע דיבה את קופמן ואיינשטיין שמסיתים נגדו הסתה שטנית מדי ערב ברדיו כבר שנים ומחרבים לו את הקריירה.
כמה אידיוט, לוזר וכלומניק צריך להיות כדי להיכנע לשרמוטות האלה ולתת להם להשפיע עליך, ועוד בעידן של ימינו שהכוח שלהם כל כך קטן לעומת פעם כשהיו רק עיתונים.
אני משתגע מזה.

בבאר שבע יש הרבה תקציב, יש רעיון הם לא נבנו ביום אחד ולא חיפשו שם פתרונות קסם. אתה מבין שהאשמנו כבר את כולם?
את ההנהלה, השחקנים, עכשיו מגיע תור התקשורת.. :(

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מה האוהדים היו חושבים היום אם היו יודעים שהדרבי הבא "הביתי" יהיה בסמי עופר, גם בזה התקשורת תהיה אשמה?

אני לא רואה שום דבר שיקל כמו אספירין למת בערך כמו לפטר את גוטמן שחוץ מתביעה עוד 3 שנים לא באמת תביא תועלת.

הלחץ ירד רק אם נצבור 7 נקודות בשלושת המשחקים הקרובים, רק ככה מורידים לחץ.

אבל אני חושב שכולם בהפועל עם הראש מתחת לאדמה.
אפילו בעמוד הפייסבוק, הכלי הכי מודרני לתקשורת מול הקהל לא באים בפוסט מינימלי, זה לא סוד שהפסדנו, אפילו לבקש סליחה מהאוהדים שהגיעו לא טורחים.
שלא נאמר חלילה שאולי ראוי שראש המועדון יגיב על הכתם ההיסטורי שנפל במשמרת שלו כי מישהו צריך להנהיג את העגלה הזאת גם כשהיא מאבדת את כל הגלגלים.

הפועל תל אביב כרגע פשוט לא מתנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
Red Pride כתב:
Tom Sawyer כתב:

אני משתגע מזה.

בבאר שבע יש הרבה תקציב, יש רעיון הם לא נבנו ביום אחד ולא חיפשו שם פתרונות קסם. אתה מבין שהאשמנו כבר את כולם?
את ההנהלה, השחקנים, עכשיו מגיע תור התקשורת.. :(

ההנהלה אמנם העמידה סגל סביר, כזה שמספיק לפלייאוף עליון.
אבל היא לא עושה כלום נגד הרצח אופי שעושים לנו כבר שנים בתקשורת. להיפך, היא רק מזינה אותם בעוד ועוד הדלפות.
אף מועדון בארץ לא היה עובר על זה בשתיקה, שימון מזרחי, יענקלה שחר, איזי שרצקי, טביב ועוד רבים עלו בעצמם לשידור כדי לסתום לחלאות האלה את הפה.
רק אצלנו מתבוססים בלוזריות, לא בא להם ללכלך את הידיים ולהעמיד אותם במקום
הם מנחמים את עצמם בכל מיני רציונליזציות עלובות ללוזריות שלהם - "התקשורת תכתוב מה שהיא רוצה" , "אין לנו שליטה עליהם", "ניתן להם סקופים כדי שירחמו עלינו"
בולשיט
רק במועדון הרקוב שלנו לא הבינו שהכל מתחיל ונגמר בתקשורת.
הסיקור השטני מחלחל למערכת, לשופטים, לקבוצות היריבות. כולם רוצים לדפוק אותנו, ולנו אבדה רוח הלחימה.
והדיכאון הכי גדול הוא שאני לא רואה שזה הולך להשתנות, הפראיירים שמנהלים אותנו ממשיכים להדליף ולהסתתר במקום להיכנס באמאמא של הזבלים הצהובים האלה בתביעות השתקה, חרמות והשפלות פומביות
כוס אימא שלהם, לוזרים רופסים ועלובים

נערך לאחרונה על ידי Red Pride בתאריך 26 ספטמבר 2016, 11:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
Tom Sawyer כתב:

הבעיה היא הכדורגל וניהול המועדון כשזה טוב תאמין לי הקהל והתקשורת מתיישרים.
חוץ מזה מסע הדה לגיטימציה שעושים החלטוריסטים כמו פרימו ושות' להרמן הרבה יותר גרוע ומוסת מאשר הפגיעה בגוטמן שמאז שעזב את הפועל דיי התרסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
Red Pride כתב:
Tom Sawyer כתב:

חוץ מזה מסע הדה לגיטימציה שעושים החלטוריסטים כמו פרימו ושות' להרמן הרבה יותר גרוע ומוסת מאשר הפגיעה בגוטמן שמאז שעזב את הפועל דיי התרסק.

הזוי, פשוט הזוי
איך אתם מצליחים לעוות את המציאות בצורה כל כך מושלמת? אני מקנא בכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:11 
Red Pride כתב:
אבו-דגל כתב:
Red Pride כתב:
Tom Sawyer כתב:

הזוי, פשוט הזוי

כשאחד אומר לך שאתה שיכור, אתה יכול לחשוב שהוא טועה
כששניים אומרים לך את זה, עדיין אתה יכול לחושב שהם טועים
כששלושה ויותר אומרים לך את זה ....... עדיף שתלך לישון........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
Red Pride כתב:
אבו-דגל כתב:
Red Pride כתב:
Tom Sawyer כתב:

הזוי, פשוט הזוי

כשאחד אומר לך שאתה שיכור, אתה יכול לחשוב שהוא טועה
כששניים אומרים לך את זה, עדיין אתה יכול לחושב שהם טועים
כששלושה ויותר אומרים לך את זה ....... עדיף שתלך לישון........

קהל שלא מסוגל לייצר התנגדות או רעש מינימלי נגד האויבים של הקבוצה
די כבר עם הלוזריות הזאת, דיייייייייי

המועדון הזה נראה בדיוק כמו קריקטורה על השמאל הישראלי - לוזר, רופס, מנותק מהמציאות ומכור להלקאה עצמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
אבו-דגל כתב:
Red Pride כתב:
Tom Sawyer כתב:

הזוי, פשוט הזוי

תראה לטוב ולרע יש אוטוטו משחק של הנבחרת ואז אתה תראה מה התקשורת עושה לאלישע מבית שאן.

תקשורת היום זה לא עיתון שמכבי ניצח בדרבי, זה דעה ועקיצה ואז ציטוטים.
תקבל את זה ותבין גם שחבל שאתה מעמיס על עצמך בעלי דעה אווילים כמו איינשטיין, נימני, לוציפר, אוחנה והרשימה נמשכת.

יש גם את דסקל, קופר, הזווית, נבדל, כדורגל שפל ועוד רבים וטובים שאפשר לקרוא מהם ואפילו להחכים רחמנא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
Red Pride כתב:
אבו-דגל כתב:
Red Pride כתב:
Tom Sawyer כתב:

הזוי, פשוט הזוי

תראה לטוב ולרע יש אוטוטו משחק של הנבחרת ואז אתה תראה מה התקשורת עושה לאלישע מבית שאן.

תקשורת היום זה לא עיתון שמכבי ניצח בדרבי, זה דעה ועקיצה ואז ציטוטים.
תקבל את זה ותבין גם שחבל שאתה מעמיס על עצמך בעלי דעה אווילים כמו איינשטיין, נימני, לוציפר, אוחנה והרשימה נמשכת.

יש גם את דסקל, קופר, הזווית, נבדל, כדורגל שפל ועוד רבים וטובים שאפשר לקרוא מהם ואפילו להחכים רחמנא...

דסקל שונא הפועל מושבע
קופר מכביסט, כך גם איה שורק מנבדל
את השאר אני לא מכיר וזה גם ממש לא חשוב כי אין להם שום השפעה
כלי התקשורת הגדולים - one, ספורט5, ynet, וואלה , תכניות הרדיו היומיות וחדשות הספורט בטלויזיה הם המדיומים המשפיעים ביותר וכולם עוינים אותנו ברמות מטורפות
אני גם לא בא בטענות לאוהדים הלוזרים שיש לנו למכביר, ממכם כבר התייאשתי
הטענות שלי מופנות למועדון , שנותן לנבלות המשוקצות האלה לחסל אותו כל פעם מחדש, בלי להבין את הלקח. ממש כמו מכבי של העשור הקודם.

איזה עוד עסק בארץ היה מאפשר לכמה כותבים בתקשורת לגרום לו נזק בעשרות מיליונים (מנויים, ספונסרים, אי-הצלחות) בלי לנסות להילחם בחזרה? לא קיים דבר כזה
הפוליטיקאים של מפלגת העבודה דואגים לכיסא שלהם, אבל למה לעזאזל עסק פרטי עם שאיפות נותן שירמסו אותו ככה?
לוזריות זועקת לשמיים, אבסורד שאין כדוגמתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:36 
לא נמאס לך לדבר על התקשורת כל הזמן??
שחקנים אפסים אחד אחד לא נלחמו ומקווה מאד שיבינו אין מחילה על מה שקרה אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
עירד צפריר מכיר?
יש לך ספק באהדתו להפועל?
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.3079408

בדיוק לנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
עירד צפריר הוא היחיד בערך שאני באמת מוכן לקרוא ולהתייחס אליו ברצינות בתקשורת המתועבת
הוא אכן אוהד הפועל, שכתב טור מתוסכל של אוהד, שבעיניי היה עדיף לולא היה נכתב
אני לא רואה בזה יותר מהתייפחות סטנדרטית, ממנה יש לנו מספיק והותר
עדיף שיתחיל להתנהג כמו עיתונאי ויבצע תחקירים וחשיפות על מה קורה באמת בתוך הפועל, כפי שעשה כשחשף את מני ויצמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
הנה דוגמה כרגע,
המועדון הובס בדרבי, במקום לשלוח מסר הכי קטן לאוהדים השבורים של הקבוצה, לבקש סליחה משהו להראות שמישהו מנהל את המשבר, אין כלום.

עכשיו מה אתה מצפה? שאלה שאתה מתעב מהלוציפרים לא ישלח לך פוש בטמקא על מצבו של כבירי עם ציטוטים?
אז אם באמת התגובה הראשונה של כבירי ולאוהדים זה דרך לוציפר אז הנה המשל שלך שבו מי שמשתמש בתקשורת ששנינו מסכימים שהיא חרא להעביר מסרים לאוהדים, אבל מי אשם בזה שלא בוחרים להגיב בפייסבוק לתת לאוהדים לפרוק תסכול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
מסכים איתך לגמרי, בושה שמדברים בכלל עם לוציפח, קל וחומר להעביר דרכו מסרים
האשמה העיקרית רובצת על ההנהלה, שלא מנסה אפילו להיאבק בתקשורת האנטישמית והמרושעת, ובמקום לתבוע שם אחד אחד על כל התבטאות לא הגונה, היא ממשיכה לעבוד איתם, להדליף להם ולענות לשאלות שלהם במסיבות עיתונאים.
אם אני הייתי מקבל את ההחלטות, הייתי חוסך את ה-6000 דולר בחודש על מנגה ונותן אותם לרני רהב במקום.
כל כתבה לא הגונה, כל תכנית רדיו שטנית, כל הסתה הכי קטנה נגד הפועל והייתי משסה בהם את רני רהב כמו רוטוויילר.
אנחנו כאוהדים לא יכולים להשפיע על התקשורת, לקלל את הנבלות האלה במשחקים זה לא יעזור. כבירי וההנהלה יכולים ועוד איך להילחם, אך למרבה הצער הם בוחרים שוב ושוב להתכופף, להתרפס ולהגיש את הלחי השנייה לשונאי הפועל הארורים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 12:46 
מושקוביץ כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 12:47 
לא יאמן שמישהו קונה את הביקורת בשקל שלך על ההנהלה, מעניין שהתקשורת והגונב דעת (אחרי שדפק ברז) אתה מטרגט עכשיו. מעניין 2 שמי שבא לך לא טוב זה שתי מקורות ביקורת הכי גדולות של כבירי, התקשורת והקהל, כנראה שקשה להרחיק אותם מחודרוב, מניח שצריך לבנות סיפור כיסוי ליוזר שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
כמה טוב שבאתם, לוזרים שנהנים כשחובטים בהפועל ושמים אותה ללעג ולקלס זה בדיוק מה שהיה חסר לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
כמה טוב שבאתם, לוזרים שנהנים שחובטים בהפועל ושמים אותה ללעג ולקלס זה בדיוק מה שהיה חסר לנו

בדיוק זה רק הפוך, מי שחובט בהפועל הם אותם אפסים שלא משחררים אותה מאחיזתם כבר שנים.
הבעיה היא הסבלנות של הקהל שאני מקווה שסוף סוף נגמרה. את החגיגה הזו חייבם לסיים כבר, חלאס.
שילכו הביתה כולם, זה שלא רוצה להיות בפרונט וכל הבובות שלו.
וגם אתה יכול לעלות איתם על אותה מונית כי הרי ברור שיש לך איזה קשר לכל המערכת הרקובההזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: