Tom Sawyer כתב:
Red Pride כתב:
Tom Sawyer כתב:
הבאסטה פה היא שכל יום מתגלה בור תקציבי כזה או אחר. אין שחקני בית שגדלו במועדון או נמצאים בו כמה וכמה שנים.
גם בב"ש אין כמעט שחקני בית, וזה לא הפריע להם להצליח.
השחקנים פה מקבלים משכורות יפות מאד, גבוהות בהרבה מבבית"ר או בקרית שמונה.
הבעיה העיקרית שלנו היא התקשורת שפועלת בשירות מכבי ובית"ר. לא היה מסע רדיפה בהיסטוריה של הספורט הישראלי כמו זה שעבר עלינו בקיץ האחרון.
אני מתבייש באפסים בהנהלה שלא תובעים אותם ויוצאים בהודעות בפייסבוק נגדם, להיות עבד נרצע של התקשורת בדור הנוכחי של הרשתות החברתיות, זו באמת לוזריות מבישה.
גוטמן הנמושה העדיף להתפטר מאשר לתבוע דיבה את קופמן ואיינשטיין שמסיתים נגדו הסתה שטנית מדי ערב ברדיו כבר שנים ומחרבים לו את הקריירה.
כמה אידיוט, לוזר וכלומניק צריך להיות כדי להיכנע לשרמוטות האלה ולתת להם להשפיע עליך, ועוד בעידן של ימינו שהכוח שלהם כל כך קטן לעומת פעם כשהיו רק עיתונים.
אני משתגע מזה.
בבאר שבע יש הרבה תקציב, יש רעיון הם לא נבנו ביום אחד ולא חיפשו שם פתרונות קסם. אתה מבין שהאשמנו כבר את כולם?
את ההנהלה, השחקנים, עכשיו מגיע תור התקשורת.. :(
ההנהלה אמנם העמידה סגל סביר, כזה שמספיק לפלייאוף עליון.
אבל היא לא עושה כלום נגד הרצח אופי שעושים לנו כבר שנים בתקשורת. להיפך, היא רק מזינה אותם בעוד ועוד הדלפות.
אף מועדון בארץ לא היה עובר על זה בשתיקה, שימון מזרחי, יענקלה שחר, איזי שרצקי, טביב ועוד רבים עלו בעצמם לשידור כדי לסתום לחלאות האלה את הפה.
רק אצלנו מתבוססים בלוזריות, לא בא להם ללכלך את הידיים ולהעמיד אותם במקום
הם מנחמים את עצמם בכל מיני רציונליזציות עלובות ללוזריות שלהם - "התקשורת תכתוב מה שהיא רוצה" , "אין לנו שליטה עליהם", "ניתן להם סקופים כדי שירחמו עלינו"
בולשיט
רק במועדון הרקוב שלנו לא הבינו שהכל מתחיל ונגמר בתקשורת.
הסיקור השטני מחלחל למערכת, לשופטים, לקבוצות היריבות. כולם רוצים לדפוק אותנו, ולנו אבדה רוח הלחימה.
והדיכאון הכי גדול הוא שאני לא רואה שזה הולך להשתנות, הפראיירים שמנהלים אותנו ממשיכים להדליף ולהסתתר במקום להיכנס באמאמא של הזבלים הצהובים האלה בתביעות השתקה, חרמות והשפלות פומביות
כוס אימא שלהם, לוזרים רופסים ועלובים