תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיא לוזון
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:39 
מערך יהיר נגד קבוצה חזקה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
pogi כתב:
האשכול הזה מיותר כי לוזון הוא לא באמת מאמן כדורגל ואת העונה הוא לא יסיים פה
בלי קשר, הבזיון היום לא רשום עליו

גוטמן חוזר בינואר להציל אותנו מירידה?
"אחרי השביעייה מסכנין, ראיתי וידאו של המשחק ואמרתי - זאת לא קבוצה של גיא לוזון, זאת קבוצה של גוטמן"

חחחח ענק!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
אדום נחמד כתב:
אני אומר צריך לפטר אותו בלי לשלם לו את שאר החוזה, ובעוד 3 שנים לא להבין מאיפה נפלה לנו המכה בדמות תביעה על 3 מליון שקל

אשכרה.
מספיק עם זה. הייתם מספיק ״מטומטמים״ להציע לו חוזה? ועוד כשיש עוד מאמן על הפיירול? אז זה המאמן, ואם נרד איתו ליגה אז תאשימו את עצמכם. אם המועדון הזה רוצה לצאת מהמצב האיום והנורא שלו הוא צריך מתישהו להפסיק לשלם לשלושה מאמנים כל עונה

!!!
זה. כל. הפאקינג. סיפור. המחשבה הזאת שאפשר לנהל מועדון ספורט ממהפכה למהפכה היא הטמטום הכי גדול.
התאבסתי בזמנו כשהפועל סל השאירו את קטש לעוד עונה, וגם את ההשארה של אברהמי אני בטח עוד אקלל בימים קשים. מדי פעם אפילו הזדהיתי עם הזעם הקדוש של פרביס, השם ירחם.
אבל הפועל סל הבינה משהו שהפועל רגל, לכל אורך השנים האחרונות, מתעקשת בטעות או בזדון לא להבין: שצריך סבלנות ויציבות לא רק כדי להתקדם, אלא אפילו כדי להישאר במקום. לא רק לדבר על שיטה ודרך אלא גם באמת לעבוד עם מה שיש לך, ולקפוץ לשינויים רק כשיש לך אלטרנטיבה ביד וכסף בצד. לכן, גם ברגעים הכי לוזריים ומבאסים של הסל בשנים האחרונות, הם לא הפכו לבדיחה או לפארסה. אלה לא רק ההבדלים בציפיות ובסדרי הגודל הכספיים, זו קודם כל הגישה הבסיסית.
לא להחליף מאמן במחזור השני של העונה, לחפש מאמן אחר במשך חודשים ואז להעיף גם אותו.
לא להחתים את גוטמן כמאמן בקיץ, להפוך אותו למנג'ר במחזור הרביעי, להביא מאמן שהיה פנוי בקיץ ולהחליף לגמרי את ההרכב והשיטה לפני דרבי.
לא לרוץ לתקשורת עם כל כמעט-עסקה שתחלץ אותנו מהבור רק כדי להעמיק אותו.
לא לא לא לא לא לא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
אה, ולמרות הכל לא נרד ליגה. אני מהמר על עוד עונה בשיפוליו העליונים של הפלייאוף התחתון.
לא האמנתי שבמחזור החמישי אני כבר ארצה ללכת לים. בעצם על מי אני עובד, ברור שהאמנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:46 
היה צריך להבין שב 2-0 צריך להרגיע את המשחק ולהאט את הקצב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:46 
היה צריך להבין שב 2-0 צריך להרגיע את המשחק ולהאט את הקצב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
עם גוטמן היינו יורדים כמעט בוודאות.. לוזון פה רק כמה ימים, הוא לא ממש יכול לשנות את מה שגוטמן הטמיע (פחד והתפרקות) בזמן הזה. נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא אשם, יא חבורה של אידיוטים?
אם גוטמן היה המאמן לא היינו מפסידים 5.
משחק אותה גווארדיולה עם קבוצה שהוא מכיר יומיים וחצי ועולה עם 2 חלוצים שאחד מהם חסר קשר לענף(ואני בטוח שהוא לא עלה כי הוא שחקן של דודו דהאן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
דיבר בסדר גמור. אוי ואבוי אם היה מדבר בייאוש. הוא צריך להשאיר אותנו בליגה

הוא לא יכול להשאיר אותנו בליגה.
אם הוא מסיים פה את העונה אנחנו ניפגש שנה הבאה ביום שישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
משחק אותה גווארדיולה עם קבוצה שהוא מכיר יומיים וחצי ועולה עם 2 חלוצים שאחד מהם חסר קשר לענף(ואני בטוח שהוא לא עלה כי הוא שחקן של דודו דהאן).

חחחח לא היית מפסיד עם גוטמן 5?
שכחת שבמזל לא קיבלת 5 בחצי שעה נגד הפחים מקריית שמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
שבתאי יחבס כתב:

חחחח לא היית מפסיד עם גוטמן 5?
שכחת שבמזל לא קיבלת 5 בחצי שעה נגד הפחים מקריית שמונה.

במזל לא קיבלנו 5 מקש, במזל קיבלנו 5 היום ממכבי.
בלה בלה בלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:50 
לא יכול לדמיין מאמן, לא משנה מי מכל העולם, שהיה עולה ולא מפסיד
אולי לא 5 אבל כולם היו מפסידים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
אגב, חשוב לומר,
שהפעם האחרונה שנראינו כמו קבוצת כדורגל, ולא התרפסנו בפני מכבי, היתה עם רבש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אגב, חשוב לומר,

נכון, להפסיד 3-2 נגד קבוצה ב-10 שחקנים שאתה מוביל 2-1 בדקה 87 זאת לא התפרסות בכלל.
חבל שדגני לא היה גם ב-4-0 הראשון וב-4-2, היה יכול להיות לו אוסף דרבים מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
דגני הוא אחד השחקנים הגדולים בתולדות מכבי,
בלי לשחק רשמית במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:06 
מה קורה פה?? גיא לוזון אשם? גיא לוזון ?? פאקינג איזה מאמן סביר בליגה הזאת שהגיע לפני חמישה ימים?
אנחנו הפועל תל אביב קיבלנו היום 5:0 ממכבי לא בגלל גיא לוזון וגם לא בגלל אלי גוטמן.
קיבלנו היום 5 כי אנחנו כבר 5 שנים אוכלים לוקשים, כי אנחנו כבר 5 שנים לא עושים כלום שיינדף את מה שהורג לנו את הקבוצה - סרטן.
גיא לוזון, אלי גוטמן, גיא לוי, זה אקמול לסרטן.
לצערי אני בספק אם אפשר לנתח ולהוציא את הגרורות, כנראה שהגרורות סחפו גם אוהדים לתוך הגוף.
זה או ללכת בדחיפות לניתוח, או למות ולקום לתחיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
alchemist כתב:
מה קורה פה?? גיא לוזון אשם? גיא לוזון ?? פאקינג איזה מאמן סביר בליגה הזאת שהגיע לפני חמישה ימים?
אנחנו הפועל תל אביב קיבלנו היום 5:0 ממכבי לא בגלל גיא לוזון וגם לא בגלל אלי גוטמן.
קיבלנו היום 5 כי אנחנו כבר 5 שנים אוכלים לוקשים, כי אנחנו כבר 5 שנים לא עושים כלום שיינדף את מה שהורג לנו את הקבוצה - סרטן.
גיא לוזון, אלי גוטמן, גיא לוי, זה אקמול לסרטן.
לצערי אני בספק אם אפשר לנתח ולהוציא את הגרורות, כנראה שהגרורות סחפו גם אוהדים לתוך הגוף.
זה או ללכת בדחיפות לניתוח, או למות ולקום לתחיה.

זה לא אקמול לסרטן, זה יותר כמו איידס לסרטן.
לגיא לוזון יש חלק בכל העסק הזה, גם לגוטמן אבל בעיקר למי שמינה אותם ולמי שמינה את מי שמינה אותם.
פירוק פירוק פירוק ועל הזין שלי ההשלכות.
אם איכשהו נשרוד את העונה הזאת בליגת העל ולא נרד ללאומית צריכים לעשות חרם מנויים עד הפירוק או עד רוכש אמיתי. אם נרד ללאומית אולי אפילו לא נצטרך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אדום נחמד כתב:
אגב, חשוב לומר,

נכון, להפסיד 3-2 נגד קבוצה ב-10 שחקנים שאתה מוביל 2-1 בדקה 87 זאת לא התפרסות בכלל.

קודם כל, ברור שזה לא היה משחק מושלם, אבל שיחקנו מצוין במשחק הזה, כמו שלא שיחקנו מאז. ולא, ההפסד הוא לא תוצאה של התרפסות, ומוזר שאתה משתמש במילה הזו כשיש מילים אחרות שאפשר להשתמש בהן.
דבר שני, היה עוד דרבי בסוף השנה, כשמכבי רצו לחגוג עלינו אליפות וקיבלו 3-1 מהדהד.

ושוב, באותה עונה, עם כל הביקורת, שיחקנו כדורגל. הלואי חצי מזה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
התחלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
RedFox כתב:
אדום נחמד כתב:
אגב, חשוב לומר,

קודם כל, ברור שזה לא היה משחק מושלם, אבל שיחקנו מצוין במשחק הזה, כמו שלא שיחקנו מאז. ולא, ההפסד הוא לא תוצאה של התרפסות, ומוזר שאתה משתמש במילה הזו כשיש מילים אחרות שאפשר להשתמש בהן.
דבר שני, היה עוד דרבי בסוף השנה, כשמכבי רצו לחגוג עלינו אליפות וקיבלו 3-1 מהדהד.

בסדר אז בדיוק הוכחת פה שרב"ש מאמן פחות גרוע מכל הזבל שהיה פה מאז שהוא הגיע, זאת לא תחרות גדולה.
מה אני יכול לעשות עם המידע הזה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
החזירו אותו כדי שיסיים את מה שהתחיל בקדנציה הקודמת שלו.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
התחלנו...

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
Member when Rabash was the manager?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אדום נחמד כתב:
RedFox כתב:
אדום נחמד כתב:
אגב, חשוב לומר,

בסדר אז בדיוק הוכחת פה שרב"ש מאמן פחות גרוע מכל הזבל שהיה פה מאז שהוא הגיע, זאת לא תחרות גדולה.

כן כי רב"ש עכשיו היה מפרק את מכבי 3-0.
המועדון הזה נרקב משנה לשנה, אין לזה שום קשר למאמן.
רב"ש מאמן סביר לא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

ואלה לא יודע. אני לא במיטבי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:55 
NARKOTIKA כתב:
הפועל שיחקה עד ה2-0 בדיוק כמו שצריך. המערך שלו היה אחלה, השחקנים קצת הגזימו בלחץ קדימה במחצית השנייה, אבל סה"כ כל השיטה הייתה לגיטימית. יצרנו הרבה בלאגן בחצי של מכבי.
חבל שהתפרקו אבל האשמה שלו בזה היא במקס' 10 אחוז.

בנימה כללית יש פה היסטריה חסרת פרופורציות. לכו לישון, יש פה הודעות שזה באמת מביך לקרוא כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 03:47 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
NARKOTIKA כתב:
הפועל שיחקה עד ה2-0 בדיוק כמו שצריך. המערך שלו היה אחלה, השחקנים קצת הגזימו בלחץ קדימה במחצית השנייה, אבל סה"כ כל השיטה הייתה לגיטימית. יצרנו הרבה בלאגן בחצי של מכבי.

בנימה כללית יש פה היסטריה חסרת פרופורציות. לכו לישון, יש פה הודעות שזה באמת מביך לקרוא כבר.

הפועל ממש לא שיחקו אחלה אני מצטער. הפועל עלו בטקטיקה שחצנית, הרי כל בן אדם עם טיפה מושג יודע שקבוצה שלוחצת ככה ואין לה כושר משחק ברמה מספקת תיפול מהרגליים בדקה 60 במקרה הטוב.
כל השיטה של לוזון (למשחק הזה או בכלל, נדע בהמשך) מבוססת על לחץ בחצי המגרש של היריב והעפת כדורים למעלה אל החלוצים וצבירת יארדים, לפרקים חשבתי שאני צופה בפוטבול. ההגנה של מכבי לא הסתדרה עם שוינפלד ונראתה רע מאוד ולכן לרגעים מסויימים כל העניין הזה יצר כמה סיטואציות מסוכנות בזכות טיפה מזל והרבה בלאגן בקו האחורי של מכבי. האם זאת צורה לשחק כדורגל? באנגליה לפני 40 שנה אולי.

שלא יהיו טעויות, מכבי ממש לא באו לטרוף את הפועל, לא לחצו על הגז אפילו לרגע וכבשו חמישייה בקלות יתרה.
מי שישב לידי ביציע כבר שמע ממני אחרי 10 דקות ושוב אחרי 30 שהפועל לא יחזיקו מעמד בצורה הזאת לאורך זמן ואכן את רוב השערים קיבלת אחרי המחצית. היה מאוד כואב להיות צודק ולראות מה שאדם שמחזיק בתואר ״מאמן כדורגל״ לא מסוגל. מדובר ביהורה וחוסר מושג מאוד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 04:06 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
NARKOTIKA כתב:

סליחה, זה קשקוש גדול מאוד. גיא לוזון הוא הסיבה היחידה לתבוסה הזאת (או מי שמינה אותו אם אתם מתעקשים).
בשלוש השנים האחרונות עלינו להרבה דרבים עם חומר שחקנים יותר חלש, מול קבוצות יותר מסוכנות, מפחידות ומחוברות של מכבי (ובקיצור - פערי רמות הרבה יותר גדולים), תמיד עלינו באופן מתבקש וטבעי במערך הגנתי ומבוקר, וכולם נגמרו בהפסדים מינימלים במקסימום.
היום עלינו עם חומר שחקנים סביר, שיכול להוציא תוצאה סבירה גם מול קבוצה עדיפה (רק לפני חודש הוצאנו 0:0 מול באר שבע) מול מכבי לא גדולה, אבל באנו גישת גיא לוזון קלאסית - מופרעת, חסרת בקרה, חסרת רסן - וקיבלנו חמישייה.
אתם באמת לא רואים את הקשר הסיבתי?

אתם לא רואים איך מרכז שדה דליל של ידין וניקוליץ וארבעה שחקני התקפה מול יריבה עדיפה מוביל לתבוסה?
אתם לא רואים איך זה קשור לכך שעלינו עם קשר הגנתי אחד, ידין, והוא היה צריך לעשות עבודה הגנתית של 2-3 שחקנים, ואז כשנגמר לו האוויר דקה 55 נשארנו למעשה עם 0 קשרים אחוריים?
אתם לא רואים איך זה קשור לכך שידין היה צריך כל המחצית הראשונה לעלות וללחוץ עד 35 מטר מהשער שלהם, ואז לעשות משהו כמו 15-20 ספרינטים של כמה עשרות מטרים אחורה רק במחצית הראשונה, כל פעם שהם שברו את הלחץ? גיא לוזון קלאסי, עושים לחץ על כל המגרש כי "טירוףףףף" אז אתה תרוץ ב-60 דקות כמות ספרינטים שצריך או אפשר לרוץ בשני משחקים שלמים. מה אחר כך? מי יודע, למי אכפת.
אתם לא רואים איך משחק לחץ על קבוצה עם כושר גופני עדיף פי מיליון מוביל לקריסה בדקה ה-60? אז יופי, 55 דקות התמודדנו בסדר. ואז נגמר האוויר, נשארנו במערך וטקטיקה התקפית וקיבלנו 5. גאוני. זה לא שקיבלנו גולים מהשמיים ואז קרסנו מנטלית, קרסנו ונפלנו מהרגליים פיזית ואז קיבלנו גולים.

אז כן, אם מנגה היה שם את הגול זה לא נגמר 5:0 (אבל אתה בונה על שחקן שלא שם גול איזה שנתיים, לא על סקורר אמין). זה כנראה היה נגמר איזה 3:1 כי בכל זאת שום סיכוי שהיינו מחזיקים מעמד משחק שלם. לא שמנו גול ב-60 הדקות שהיה לנו אוויר ושיחקנו כדורגל (תרחיש סביר בהחלט), ואז התפרקנו וקיבלנו 5 בגלל טקטיקת הקמיקזה הזאת.

ואני נזכר איך זה כל זה קרה אחד לאחד גם בקדנציה הקודמת שלו. במחזור השני נגד בית"ר שטפנו אותם עד דקה 75, ואז הם הפכו עלינו. מחזור אחר כך, נגד בני יהודה, שטפנו אותם מחצית ראשונה, הובלנו 1:0 כשהיינו צריכים להוביל 5, חטפנו גול בסוף המחצית, ומחצית שנייה בכלל לא התקרבנו לשער שלהם. מחזור אחר כך, ספגנו שיוויון נגד כפר סבא דקה 80. שני מחזורים אחר כך, הפסדנו לסכנין דקה 75. שני מחזורים אחר כך, הפסדנו למכבי פ"ת ממתפרצת אחרי קרן (כמו השער היום) דקה 75. כל משחק פתחנו בהילוך חמישי ונגמר לנו האוויר דקה 60. אז, מול קבוצות נחותות כל פעם חטפנו שער שיוויון או שער ניצחון. היום מול קבוצה עדיפה הצלחנו להחזיק 55-60 דקות עד שהתפרקנו ואז קיבלנו חמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 04:20 
סמל אישי של המשתמש
מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
הוא שיחק פתוח מידי ולא מותאם לסגל שלו אל מול היריבה. טב"ח נשאר לבד כל המחצית הראשונה והיה נראה שזה רק עניין של זמן שהוא יבקיע. מצד שני היינו יותר מסוכנים מהרגיל, אבל הכתובת היתה על הקיר. ההגנה שלנו שגם ככה מאוד מרגרינה, היתה נתונה לחסדיה של מכמבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: