תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 16:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 00:15 
אני מציע להירגע עם הפאניקה
פאקינג מחזור 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 00:22 
אפשר להירגע קצת? כולה מחזור שלישי. אפשר לחשוב שכיוונו לרוץ לאליפות ושמכבי ובאר שבע בורחות לנו.
לפחות זה היתרון בעונה בלי ציפיות גבוהות מדי אגב. אבל זה ככה.

גוטמן מאמן מצוין ואין לי ספק שהוא יודע מה הוא עושה, גם אם מיטב הפרשנים פה יודעים טוב יותר.
מזכיר את הקללות לביברס והבכי אחרי ה1-1 עם לוזוניה במחזור 2 בעונת הדאבל (לא בקטע של הדאבל, בקטע של פאניקה חסרת פרופורציה כרגיל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ידין וניקוליץ' באמצע, עזרא בשמאל, שובשיץ' בימין, שוינפלד ועוד חלוץ (עמאשה/מנגה/אלטמן) מתחתיו. שחקני כנף נכנסים לאמצע ומפנים מקום למגנים על הקו כך שבכל הרמה יהיו לפחות 3 שחקנים ברחבה. אחד מהקשרים באמצע סוגר לצד כששחקן כנף נכנס לאמצע. לשחק מהר. לבעוט יותר. פאקינג כדורגל, המשחק הכי בסיסי בעולם ואדון מאמן מנסה ללכת הפוך מכל הגיון אפשרי. תסכול עצום.

אתה שוקל הסבת מקצוע?

מדהים אותי ההודעות האלה, גוטמן עובד בעסק הזה 30 שנה, אתה זורק פה סיסמאות לאוויר כאילו אתה מבין משהו באימון והעמדה של קבוצת כדורגל, אני מניח שאם זה היה פשוט כמו שאתה מתאר אז כל אוהד יכל לאמן קבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 00:46 
עומרי קנדה כתב:
kobster כתב:
ידין וניקוליץ' באמצע, עזרא בשמאל, שובשיץ' בימין, שוינפלד ועוד חלוץ (עמאשה/מנגה/אלטמן) מתחתיו. שחקני כנף נכנסים לאמצע ומפנים מקום למגנים על הקו כך שבכל הרמה יהיו לפחות 3 שחקנים ברחבה. אחד מהקשרים באמצע סוגר לצד כששחקן כנף נכנס לאמצע. לשחק מהר. לבעוט יותר. פאקינג כדורגל, המשחק הכי בסיסי בעולם ואדון מאמן מנסה ללכת הפוך מכל הגיון אפשרי. תסכול עצום.

אתה שוקל הסבת מקצוע?

מדהים אותי ההודעות האלה, גוטמן עובד בעסק הזה 30 שנה, אתה זורק פה סיסמאות לאוויר כאילו אתה מבין משהו באימון והעמדה של קבוצת כדורגל, אני מניח שאם זה היה פשוט כמו שאתה מתאר אז כל אוהד יכל לאמן קבוצת כדורגל.

אי אפשר גם ככה לעלות רק עם שניים באמצע. זה משאיר אותך בלי אמצע. קבוצה שתעלה עם שלישיה באמצע תשתלט על משחקים נגדינו בקלות.

ההרכב של היום טוב, רק עם בומבה/מנגה/עמאשה במקום אלטמן, שאין לי מושג איך לעזאזל הוא עוד נספר.
גוטמן קלט את הקטע עם גורובסוב, מקווה ומאמין שגם אלטמן בכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 06:05 
kobster כתב:

נו באמת
שובשיץ לא יכול לשחק באגגף והדבר הכי ברור בעולם זה שאין לנו אגף ימין כי ורטה זה לא שחקן ודגני אם ישחק שם לא יודע לתקוף
אני חושב שזה בדיחה לא מצחיקה לבנות על משחק אגפים בהפועל הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גוטמן
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
שובשיץ' לא צריך לשחק באגף. גם ורמוט וזהבי היו מתופקדים כשני שחקני האגף בקדנציה הקודמת והם היו הכל חוץ משחקנים ששורפים את האגף אלא עושים כניסות לאמצע, מושכים איתם את המגנים שלהם ומפנים את האגף לקנדה ודדי או לבריחה של אחד החלוצים לאגף.
אף אחד לא אומר שגוטמן שכח לאמן, הוא רק מקובע על התבנית והשיטה שהתחיל לרוץ איתה מתחילת העונה במקום להודות שהשחקנים לא מתאימים לשיטה, וגם לא צריך להיות גאון כמו המשתמש קנדה כדי להבין שאחרי 6 משחקים רצופים עם 0 שערים וקרוב ל 0 הזדמנויות לכיבוש, משהו בשיטה לא עובד.
מילה קטנה לגבי גוטמן שוינפלד - בכדורסל, כשיש לך שחקן עם יתרון יחסי באספקט מסוים אתה מכין לו תרגיל שכל הקבוצה עובדת בשבילו כדי להביא את השחקן לסיטואציה שהוא יכול לנצל את היתרון הזה. לשוינפלד יש נוכחות פיזית ומשחק ראש אדיר, אבל זה לא בא לידי ביטוי כשהוא מבודד מכל הקבוצה ושומרים עליו 2 שחקנים בכל רגע נתון. אם היה עוד שחקן קרוב אליו שימשוך את הבלם השני או את הקשר האחורי של היריבה, שוינפלד היה נשאר מול שחקן הגנה אחד ואז באמת יכול לנצל את היתרון הפיזי שלו. בשיטה הנוכחית אנחנו פשוט גומרים אותו ורואים את רמת התסכול שלו, הוא בכלל לא מקבל כדורים ולא מעורב במשחק ההתקפה, משהו חייב להשתנות ומהר כדי שלא נאבד אותו להמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:26 
בין השורות הוא אמר שהוא ישנה את השיטה. מאמין שנראה 2 חלוצים במשחק הבא

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
נראה מיואש.
חסר אנרגיה,ולא ממש מבין איך הוא נכנס לבור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:31 
שתי בעיות, פיתרון אחד.
1 בעיה מנטלית.
2 גוטמן צריך עוזר מאמן התקפי.

פיתרון - שלום תקווה. עוזר מאמן, יועץ, לא חשוב.
הערה: בעונה של פייגנבאום, שלום התחיל בשיחות אישיות עם כל שחקן להוציא את הפניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:35 
גבעתיים כתב:
שתי בעיות, פיתרון אחד.
1 בעיה מנטלית.

תתקדם, שלום תקווה מחוץ לכדורגל עוד מעט מזה עשור ומעדיף להתמקד בעסק שלו. אפילו לנוער הוא סירב לפני כמה שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
גבעתיים כתב:
שתי בעיות, פיתרון אחד.
1 בעיה מנטלית.

תתקדם, שלום תקווה מחוץ לכדורגל עוד מעט מזה עשור ומעדיף להתמקד בעסק שלו. אפילו לנוער הוא סירב לפני כמה שנים

איזה עסק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:53 
גבעתיים כתב:
שתי בעיות, פיתרון אחד.
1 בעיה מנטלית.

הוא גם צריך special team coach במיוחד בכל מה שקשור לבעיטות לשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני חושב שיש אופציה טובה יותר במקומו, אבל השליפה מהמותן כשהחליף את אלטמן רק בגלל בעיטה לא טובה והפאניקה ששידר באותו רגע היו בדיוק הדברים שאני לא אוהב אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן בקדנציה השנייה מזכיר את קשטן בקדנציה האחרונה שלו.
מאמן מקובע, שהשיטה אצלו מוציאה את החשק מהמשחק.
השחקנים מעדיפים לשחק אחורה ולרוחב, רק כדי לא לאבד כדור ולחטוף צעקות.
אף אחד לא מנסה משהו יצירתי, כדי שגוטמן לא יתעצבן.
כולם מפחדים לבעוט לשער, ומעדיפים למסור.
התוצאה: משחק שבו אנו מנצחים בסטטיסטיקה של החזקת הכדור ומספר המסירות, ולא מגיעים בכלל לשער היריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 09:12 
חושב שכדאי להרגע.

זה לא שגוטמן החל לאמן אותנו העונה בקדנציה הזו, הוא כבר לקח את אוסף השחקנים שהיה פה והפך אותם לקבוצה. בטוח שהואעשה טעויות, אבל מי שזוכר את הקדנציה הקודמת שלו, גם אז, היו הרבה תיקונים ושיפורים בתנועה.
בכלל, עם הניהול הליצני והשכונתי של המועדון הזה, הוא היחיד שעוד מסוגל להחזיק קבוצה ולהוציא ממנה משהו. לא חושב שכל מאמן אחר יצליח לשרוד פה כמו שחווינו בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 09:12 
yos כתב:
גוטמן בקדנציה השנייה מזכיר את קשטן בקדנציה האחרונה שלו.
מאמן מקובע, שהשיטה אצלו מוציאה את החשק מהמשחק.
השחקנים מעדיפים לשחק אחורה ולרוחב, רק כדי לא לאבד כדור ולחטוף צעקות.
אף אחד לא מנסה משהו יצירתי, כדי שגוטמן לא יתעצבן.
כולם מפחדים לבעוט לשער, ומעדיפים למסור.
התוצאה: משחק שבו אנו מנצחים בסטטיסטיקה של החזקת הכדור ומספר המסירות, ולא מגיעים בכלל לשער היריב.

אותו גוטמן, אתם חיים בסרט. לא התקלקל ולא כלוםץ זה האיש על מעלותיו ומגרעותיו. תמיד היה מאמן מסודר, יודע להעמיד קבוצה אבל מאוד מוגבל בחשיבה היצירתית שלו ומאוד פאסיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 09:19 
פישונט כתב:
גבעתיים כתב:
שתי בעיות, פיתרון אחד.
1 בעיה מנטלית.

לא חשבתי שהוא מחכה לנו.
מניח שפניה יפה יכולה להביא אותו לעבודה במספר שעות מוגבל.

שלום הוא רק דוגמא. אולי אלון מזרחי למרות שמעדיף את שלום.
לא רוצה סתם לשבור את הראש במועמדים ספציפים. רק ממחיש את קריטיות הניהול המקצועי.
כמו שאתה יודע, אני חושב שזה קריטי. גם בנוער. וההתחלה היא להסכים לעיקרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 09:21 
מאכזב מאוד.
הקבוצה נבנתה בצורה מאוד בעייתית - היה חייב לדעת שאין לו שחקנים ששווים שערים ואי אפשר ככה לשחק כדורגל.
לא מבין גם את ההתעקשות שלו על מכירת יחזקאל בנסיבות האלה.

אני בטוח שנראה יותר טוב, כי הליגה חלשה, אבל בנתיים אכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
חושב שכדאי להרגע.

זה לא שגוטמן החל לאמן אותנו העונה בקדנציה הזו, הוא כבר לקח את אוסף השחקנים שהיה פה והפך אותם לקבוצה. בטוח שהואעשה טעויות, אבל מי שזוכר את הקדנציה הקודמת שלו, גם אז, היו הרבה תיקונים ושיפורים בתנועה.
בכלל, עם הניהול הליצני והשכונתי של המועדון הזה, הוא היחיד שעוד מסוגל להחזיק קבוצה ולהוציא ממנה משהו. לא חושב שכל מאמן אחר יצליח לשרוד פה כמו שחווינו בעונה שעברה.

קול שפוי בערימה של חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 09:35 
שחר כתב:
חושב שכדאי להרגע.

אתה צודק, אבל אי אפשר להתעלם מזה שהחששות שהועלו ביחס לבניית הסגל כבר בקדם העונה, מתממשים. כבר לפני חודשיים התחילו פה תהיות וסימני שאלה לגבי החוסר בחלוצים ובשחקני אגף לעומת אינפלציה של קשרי אמצע בעלי אוריינטציה הגנתית - ופה מדובר בהחלטות נטו של גוטמן.

מאחר והחששות הללו מתממשים לנגד העיניים של כולנו עם פתיחת עונה זוועתית, הביקורת על גוטמן יותר ממוצדקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 13:44 
אני באמת לא מבין מה הישגי העבר של גוטמן או הבלאגן מסביב רלוונטים לעניין.
אותי לא מעניינות התוצאות. באותה מידה יכלנו גם לנצח את חיפה או ב"ש, אז?
מה שמעניין אותי זה שלא הגענו למצב אחד מתחילת העונה.
אנחנו עוד נבקיע וננצח, יותר מזה, אין לי צל של ספק שאנחנו לא נרד ליגה. כל זה לא רלוונטי לעניין.
הדבר היחיד שרלוונטי זה מה שהיה לגוטמן בקיץ מבחינת סגל ותקציב ומה הוציא מזה בסופו של דבר. רק על זה אני שופט אותו והוא נכשל בענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 13:54 
הוקיץ' כתב:
אנחנו עוד נבקיע וננצח, יותר מזה, אין לי צל של ספק שאנחנו לא נרד ליגה. כל זה לא רלוונטי לעניין.
הדבר היחיד שרלוונטי זה מה שהיה לגוטמן בקיץ מבחינת סגל ותקציב ומה הוציא מזה בסופו של דבר. רק על זה אני שופט אותו והוא נכשל בענק.

הישגי העבר חשובים, מראים על פוטנציאל של המאמן. כדורגל זה לא תמיד אחד לאחד, בטח לא אחרי 3 משחקים.
מצד שני, אני מעולם לא אהבתי את גוטמן ותמיד הכרתי במגבלות שלו. דווקא השנה, יחסית למה שציפיתי הפועל היו סבירים בכל מה שקשור לאמצע והנעת כדור. אני גם מאמין שהחלק הקידמי ישתפר.
מה שכן, זה שלא מגיעים למצבים בכלל, צבירת הנקודות ואתמול גם משחק פשוט רע במשך 80 דקות זה מאוד מדאיג. אתמול גם צריך להבין ששחקנים לא תפקדו, באמת לא הצליחו להוציא פס מהרגל, אבל יותר מזה, לא יותר מה לעשות קדימה.
גם אצל אלי כהן בשרוכים היתה אבולוציה כזו, אבל שם גם היו לו 3 שחקני התקפה מאוד מוכשרים וגם קצת מזל (בתחילת העונה אני מתכוון).
מה שכן, גוטמן כמו גוטמן, תמיד יסיר מעצמו את האחריות.
לבנות את הסגל על חלוץ אחד ועוד כמו שוינפלד, שחקן שכמעט לא יכול לעשות מצב לעצמו (להבדיל מדמארי לדוגמא - או עופר שטרית :) ), זו פשוט שחצנות. שחצנות ש"יהיה בסדר". ועכשיו עוד הלך וזרק את שגיב יחזקאל כי פשוט אין לו את היכולת להתנהל מולו, לקחת אותו ולהשקיע בו.
אז סבבה, נבנה על חן עזרא (שחקן מוכשר, אבל בחיים לא יהיה שחקן) ועוד איזה קשר התקפי ורבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 14:03 
הבעיה של גוטמן זה שהוא מנסה לשחק בסגנון הפועל 2010 עם השחקנים של הפועל 2016.
בפועל, ההנעת כדור היחידה שהם מסוגלים לעשות זה למסור אחורה לשחקן הפנוי, וככה יוצא שכל שחקן יוצא ידי חובה על ידי מסירה אחורה עד שמגיעים לשוער/בלם שמעיף.
מה שצריך זה שחקנים שלוקחים כדור ומסוגלים לתת פריצה מהירה קדימה בסגנון חן עזרא (על כל חסרונותיו, הוא בין הבודדים שמסוגל לייצר משהו בקבוצה כרגע).
גם שיימן על הכיפאק כי הוא כל הזמן פותח באגף שמאל להבדיל מורטה שהוא פשוט זוועה.
בגדול פשוט צריך לשנות שיטה ולשחק יותר על יציאות מהירות קדימה ופחות להחזיק בכדור.

נערך לאחרונה על ידי א.ב בתאריך 13 ספטמבר 2016, 14:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 14:04 
הוקיץ' כתב:

אז בא לך רק לכתוב את זה?
או שיש לך הצעה בנושא?
אין דבר כזה נכשל אחרי שלושה משחקים, לא קיים.
שיחקת בחיפה נגד ב״ש ״בבית״ ונגד מכבי פת בחוץ.
״על הנייר״ התוצאה הבעייתית היחידה היא התוצאה מאתמול
זה שאתה הפועל לא אומר שתנצח כל קבוצה ״קטנה״ בטח לא הפועל הנוכחית.
נגד חיפה נראינו טוב מאד מחצית,נגד ב״ש היה משחק לא רע בכלל,אתמול היה נפילה.
מסכים שבגדול זה לא נראה טוב אבל להסיק מסקנות לאחר 3 משחקים זה לא לעניין.
לומר שגוטמן בנה וגוטמן עשה וגוטמן קיבל מה שרצה זה לשקר,אני די בטוח שהוא לא רצה
לא את מנגה ולא את עמאשה אלו החתמות של ברירת מחדל זה או שניהם או כלום אז ברור
שייקח, יש פה מצב כלכלי מטורף וזה מה שיש.
אם נחזור ללוח המשחקים אז תכלס אנחנו במינוס של 2/3 נק מהצפי,ב״ש לא בליגה שלנו
למרות שקיבלנו אותם במצב טוב מבחינתנו,חיפה בחוץ לא זוכר מתי ניצחנו וזה לא מגרש קל אף על פי
שלא הגיע לנו להפסיד, ויש את האיבוד נק של אתמול.
אני לא מנסה לייפות,יש בעיות בכל המערכים של הקבוצה וגוטמן יצטרך לשנות והוא ישנה,
זה קרה וזה קורה לגדולים ממנו בכל העולם.
חלאס עם הדרמה מספיק יש לנו את התקשורת בשביל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 14:12 
א.ב כתב:
בפועל, ההנעת כדור היחידה שהם מסוגלים לעשות זה למסור אחורה לשחקן הפנוי, וככה יוצא שכל שחקן יוצא ידי חובה על ידי מסירה אחורה עד שמגיעים לשוער/בלם שמעיף.
מה שצריך זה שחקנים שלוקחים כדור ומסוגלים לתת פריצה מהירה קדימה בסגנון חן עזרא (על כל חסרונותיו, הוא בין הבודדים שמסוגל לייצר משהו בקבוצה כרגע).
בגדול פשוט צריך לשנות שיטה ולשחק יותר על יציאות מהירות קדימה ופחות להחזיק בכדור.

דווקא זה לא איפיין חלקים גדולים משני המשחקים הראשונים וגם לא חלק מאתמול. פשוט אתמול הם גם היו מרוקנים וחסרי אנרגיה ובהתקפה אין להם מושג מה לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 14:13 
ברונו אתה שוב נתפס לתוצאות (כי זה נוח לך) במקום להסתכל על המצב המזעזע של קבוצה שלא מגיעה למצבי הבקעה. בכלל.
אני לא כתבתי בשום מקום שגוטמן קיבל מה שהוא רצה (למרות שאולי נוח לך להגיד את זה), אלא שאני שופט אותו ביחס למה שהיה לו.
הוא החליט להחתים את גל שיש ולא את בנש/גבאי, הוא החליט להחתים את גורובסוב ולא מוגרבי/ורד. אין כאן שום קשר למצב כלכלי. כלום. פשוט קבלת החלטות מגוכחת.
ובמובן הזה גוטמן נכשל. לא אמרתי שגוטמן נכשל בהפועל, אלא שהוא נכשל בבניית הקבוצה והוא אחראי למצב העגום שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 14:17 
redrony כתב:
א.ב כתב:

דווקא זה לא איפיין חלקים גדולים משני המשחקים הראשונים וגם לא חלק מאתמול. פשוט אתמול הם גם היו מרוקנים וחסרי אנרגיה ובהתקפה אין להם מושג מה לעשות

מצטער אבל "מרוקנים וחסרי אנרגיה" זה קצת קלישאות שאי אפשר לנהל עליהן דיון מקצועי. לגבי זה שאין להם מושג מה לעשות אני מסכים, אבל זה השאלה ממה זה נובע. זה הרי לא שהם משחקים כדורגל מאתמול, הם פשוט בצורת משחק שלא מתאימה לקבוצה ובה הם מוצאים את עצמה עם אפשרות מסירה רק לאחור. מה שאתה צריך זה שחקנים שמסוגלים לשבור את השבלונה (כמו חן עזרא, על ידי פריצה קדימה) או מגנים שפותחים על הקו בהתקפה ומייצרים אפשרויות מסירה קדימה (כמו שיימן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 14:24 
לפני שמתלוננים על גוטמן ומזכירים את 2010, צריך להיזכר מה עשה איתנו בעונה שעברה.
אותו מאמן, אותה שיטה ואותם שוינפלד-ניקוליץ'.
כלומר, נכנסנו לבעיה מנטלית. נראה לי בגלל הכנה לא מספיקה וציפיות עצמיות מוגזמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 14:42 
א.ב כתב:
redrony כתב:
א.ב כתב:

מצטער אבל "מרוקנים וחסרי אנרגיה" זה קצת קלישאות שאי אפשר לנהל עליהן דיון מקצועי. לגבי זה שאין להם מושג מה לעשות אני מסכים, אבל זה השאלה ממה זה נובע. זה הרי לא שהם משחקים כדורגל מאתמול, הם פשוט בצורת משחק שלא מתאימה לקבוצה ובה הם מוצאים את עצמה עם אפשרות מסירה רק לאחור. מה שאתה צריך זה שחקנים שמסוגלים לשבור את השבלונה (כמו חן עזרא, על ידי פריצה קדימה) או מגנים שפותחים על הקו בהתקפה ומייצרים אפשרויות מסירה קדימה (כמו שיימן).

לא עניין של דיון מקצועי, עניין של יש גם ימים שהם פחות טובים, גם לקבוצה טובה. אתמול שחקן מרכז שדה שלך לא היה מסוגל להעביר פס (סתם דוגמא).
וכן, אבל זה לא רק לשבור את השבלונה. זה גם קבלת החלטות בהתקפה, תנועה למקומות נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 14:42 
גבעתיים כתב:
לפני שמתלוננים על גוטמן ומזכירים את 2010, צריך להיזכר מה עשה איתנו בעונה שעברה.
אותו מאמן, אותה שיטה ואותם שוינפלד-ניקוליץ'.
כלומר, נכנסנו לבעיה מנטלית. נראה לי בגלל הכנה לא מספיקה וציפיות עצמיות מוגזמות.

גם שנה שעברה לא הגעת למיליון מצבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: